![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
18-05-2007, 10:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce-si face Cred ca se descurca Remy cu Hai la mama ca va dau ce vreti voi . Deschid barul si astept comenzile Rom, pepsi light si lamaie -------------------- |
| danyhoney |
18-05-2007, 10:25 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
18-05-2007, 10:25 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Anna |
18-05-2007, 10:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
anna sry ca am avut ditamai povestea, da nu stiam ce sa mai scurtez ca sa intelegeti exact cum a fost -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
18-05-2007, 10:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buei, am uitat sa va spun..... am fost ieri prin oras si am ochit niste cirese.... cat credeti ca era kilu`?
16 euro -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| uka |
18-05-2007, 10:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
anna sry ca am avut ditamai povestea, da nu stiam ce sa mai scurtez ca sa intelegeti exact cum a fost nu iti mai cere scuze... si tu si Ramo, aveti o problema cu scuzele... nu ai de ce...ne dam cu parerea si noi aici...in speranta ca ajutam... -------------------- |
| danyhoney |
18-05-2007, 10:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Rom, pepsi light si lamaie Amestecate sau fiecare in pahar separat Ciudata combinatie .... trebuie sa o incerc -------------------- ![]() |
| uka |
18-05-2007, 10:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Buei, am uitat sa va spun..... am fost ieri prin oras si am ochit niste cirese.... cat credeti ca era kilu`? 16 euro Rom, pepsi light si lamaie Amestecate sau fiecare in pahar separat Ciudata combinatie .... trebuie sa o incerc si eu si eu si euuuuuuuuuuuu -------------------- |
| Anna |
18-05-2007, 10:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
[ nu iti mai cere scuze... si tu si Ramo, aveti o problema cu scuzele... nu ai de ce...ne dam cu parerea si noi aici...in speranta ca ajutam... eh ,..eu mereu am cate ceva om vedea, am pus si eu sa ma descarc -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| danyhoney |
18-05-2007, 10:32 PM
|
sry ca am avut ditamai povestea, da nu stiam ce sa mai scurtez ca sa intelegeti exact cum a fost Oare de ce va cereti scuze toate fetele care va scrieti problemele mai pe larg ???????? Buey , suntem aici sa ascultam si ajutam , cand si cum putem !! Din partea mea , scrieti o pagina intreaga cu problemele voastre . Cu cat e totul mai detaliat cu atat intelegem si noi mai bine ce se intampla . ooops , acum vazut ca si Uka a scris acelasi lucru -------------------- ![]() |
| Anna |
18-05-2007, 10:32 PM
|
Oare de ce va cereti scuze toate fetele care va scrieti problemele mai pe larg ???????? Buey , suntem aici sa ascultam si ajutam , cand si cum putem !! Din partea mea , scrieti o pagina intreaga cu problemele voastre . Cu cat e totul mai detaliat cu atat intelegem si noi mai bine ce se intampla . pai eu am zis pt ca may a specificat ca poate are si el o poveste la fel de lunga ca a mea care am ajuns cu amicul pana la obor adica am inteles ca trebuia sa mai tai din detalii -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
18-05-2007, 10:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Beui eu sunt vaca nu elefant sa scot copacii din radacini... ma gandeam sa rumeg funia, nu sa scot copacul... ti-am zis ca esti mai sucita decat mine May, am eu grija de tine, uiti ca eu dorm langa straturile de flori?... Vai ce minte malefica, ma leaga cu lanturile de castan ca sa nu pot sa le rumeg si sa scap... macar sa ma legi aproape de gardul care da inspre strada ca poate agatz si eu ceva ...ii agat eu si ti-i aduc pe tava tzie...cum ii preferi: bikini rosii sau negri? Anna, imi pare rau sa aud si de tine ca ai probleme. Eu zic sa astepti pana maine si sa vezi ce explicatie are de dat; depinde cat de plauzibila este -------------------- |
| danyhoney |
18-05-2007, 10:35 PM
|
Mamaaaaaaaaaa, te omor !!!!! Mi-ai facut chef de muzica de nunta , sarbe , etc...... O pun la preferinte ( din cauza ritmului ) Neuroni , cand veniti la mine , plssssss muzica de nunta , sarbe ....sa vedeti ce dansuri trantim !!!!! -------------------- ![]() |
| May |
18-05-2007, 10:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Oare de ce va cereti scuze toate fetele care va scrieti problemele mai pe larg ???????? Buey , suntem aici sa ascultam si ajutam , cand si cum putem !! Din partea mea , scrieti o pagina intreaga cu problemele voastre . Cu cat e totul mai detaliat cu atat intelegem si noi mai bine ce se intampla . pai eu am zis pt ca may a specificat ca poate are si el o poveste la fel de lunga ca a mea care am ajuns cu amicul pana la obor adica am inteles ca trebuia sa mai tai din detalii Buei femeie vrei sa te impusc cu tubul de ketchup? Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 18-05-2007, 10:37 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
18-05-2007, 10:39 PM
|
Ce mai pocnesc acum din degete
te 16 euro pe ce planeta traiesti ???? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:43 AM |