![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
18-05-2007, 10:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
18-05-2007, 10:43 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
18-05-2007, 10:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
anna nu-i nimic, doar ca e bine sa lamurim astfel de lucruri ca sa nu ramanem cu false impresii. Sa nu ne lasi maine pe jar, sa ne spui ce scuze a avut
dany da fata, apoi cand a vazut ochii mei cat cepele, mi-a facut semn vanzatorul ca are si la 10 euro cirese dar stii cum aratau? parca erau adunate de pe jos, asa ca mi-am luat un strugure negru si mare, avea un kil, si am dat 2 euro pe el si m-am saturat si eu si remy noni zii tu sincer, a mai batut monic azi apropouri ca are gemurile nespalate? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| uka |
18-05-2007, 10:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
camera ascunsa....http://video.neogen.ro/user/isabela_blonda/4iyitl3571pmu8ip76jooe0vvu08chyg/
-------------------- |
| lilianab |
18-05-2007, 10:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Fetili,ma cam sclerozez de la o vreme:nu stiu care dintre voi cauta muzica romaneasca.Am un link,gasiti muzica,informatii si multe lucruri interesante.Enjoy!
http://www.trilulilu.ro/audio -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 10:51 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Rom, pepsi light si lamaie Amestecate sau fiecare in pahar separat Ciudata combinatie .... trebuie sa o incerc Astept raspuns , Inaaaaaaaa !!!! Nu stiu cum vrei sa bei aceasta combinatie -------------------- ![]() |
| May |
18-05-2007, 10:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| lilianab |
18-05-2007, 10:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Mamaaaaaaaaaa, te omor !!!!! Mi-ai facut chef de muzica de nunta , sarbe , etc...... O pun la preferinte ( din cauza ritmului ) Neuroni , cand veniti la mine , plssssss muzica de nunta , sarbe ....sa vedeti ce dansuri trantim !!!!! Deci tu erai cu chef de ...chef! Tocmai am dat un link si ai acolo muzici de toate neamurile -------------------- |
| ina_ceva |
18-05-2007, 10:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dany-dulce, le vreau amestecate
May, super tortul; nu cred ca as avea atat de multa rabdare -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 10:59 PM
|
[quohttp://forum.oneden.com/style_images/poporange2/folder_rte_images/bold.gif
Boldte name='lilianab' date='18-05-2007, 10:50 PM' post='70717'] Fetili,ma cam sclerozez de la o vreme:nu stiu care dintre voi cauta muzica romaneasca.Am un link,gasiti muzica,informatii si multe lucruri interesante.Enjoy! http://www.trilulilu.ro/audio [/quote] Sorina si eu vroiam muzica romaneasca . Eu vroiam un site de unde pot scoate muzica pe CD . Woow , am gasit Cenaclul Flacara acolo !!! Super !! Imi amintesc de vremurile cand stateam pana dimineata pe stadion la concert si avem palmele umflate ca si cu pompa si un gat uscat si vocea era pe nicaieri si pe drum spre casa ( ne era sete ) furam sticle de lapte de la alimentari ( erau puse de pe la ora 5 in fata magazinului ) ca sa ne astamparam setea . Maaamaaa , ce ne mai bateam pe bilete la Cenaclu .....Vremuri , maica , vremuri !!! Nu stiu de ce a iesit asa aiurea replay-ul meu la postarea lui Lili , scuze Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-05-2007, 10:58 PM -------------------- ![]() |
| lilianab |
18-05-2007, 11:03 PM
|
. Woow , am gasit Cenaclul Flacara acolo !!! Super !! Imi amintesc de vremurile cand stateam pana dimineata pe stadion la concert si avem palmele umflate ca si cu pompa si un gat uscat si vocea era pe nicaieri si pe drum spre casa ( ne era sete ) furam sticle de lapte de la alimentari ( erau puse de pe la ora 5 in fata magazinului ) ca sa ne astamparam setea . Maaamaaa , ce ne mai bateam pe bilete la Cenaclu .....Vremuri , maica , vremuri !!! Nu stiu de ce a iesit asa aiurea replay-ul meu la postarea lui Lili , scuze Nici o problema.Sunt acolo toate genurile...si inevitabil manele,dar ignorati-le.Mergeti la ce e de valoare -------------------- |
| Anna |
18-05-2007, 11:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
anna nu-i nimic, doar ca e bine sa lamurim astfel de lucruri ca sa nu ramanem cu false impresii. Sa nu ne lasi maine pe jar, sa ne spui ce scuze a avut asta daca o sa zica ceva desi.... -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
18-05-2007, 11:08 PM
|
Dany-dulce, le vreau amestecate Vineeeeeeeee, si voi incerca si eu candva sa vad ce gust are combinatia Bueyyyyy , sunt nebuna ???? Ascult Jaga-Jaga pentru a 4-a oara A venit babuinul acasa si .... mi-a dat un pupic , mi-a spus ca maine nu trebuie sa ma trezesc asa de devreme si .... a plecat la nani -------------------- ![]() |
| uka |
18-05-2007, 11:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Dany-dulce, le vreau amestecate Vineeeeeeeee, si voi incerca si eu candva sa vad ce gust are combinatia Bueyyyyy , sunt nebuna ???? Ascult Jaga-Jaga pentru a 4-a oara A venit babuinul acasa si .... mi-a dat un pupic , mi-a spus ca maine nu trebuie sa ma trezesc asa de devreme si .... a plecat la nani tu si frati-miu cu jagga- jagga......... i hate that -------------------- |
| ina_ceva |
18-05-2007, 11:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Inainte de casatorie
EL: Ura! In sfirsit! Nu mai puteam astepta! EA: Poate ar trebui sa plec? EL: Nu, nici sa nu te gindesti! EA: Ma iubesti? EL: Sigur! EA: M-ai inselat vreodata? EL: Nu, cum de ti-a venit asa ceva prin minte? EA: Ma vei saruta? EL: Da, sigur! EA: Ma vei bate? EL: Nici intr-un caz! EA: Pot sa te cred? Dupa casatorie: cititi de jos in sus! http://www.youtube.com/watch?v=la821g4T580 -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 06:30 AM |