![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
19-05-2007, 12:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
heeeeeeeeeeeellllllllllllppppppppppppp
-------------------- |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 12:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
19-05-2007, 12:19 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
la naiba... tocmai m-a tinut unul la telefon vreo 15-20 min ca sa imispuna sa fiufericita si salas totul inurma si ca nu conteaza nimic altceva, nici famili si nici prieteni si ca doar eu contez ptr mien si blabla bla bla... un nebun............ imi explica si mie cineva cum ajung toti saritii astia de pe fix in USA???? si eu nu!?!?!??!? l-am pus p speaker intr-un final ptr k ma plictisise ingrozitor...si imi amortise mana -------------------- |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 12:21 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
la naiba... tocmai m-a tinut unul la telefon vreo 15-20 min ca sa imispuna sa fiufericita si salas totul inurma si ca nu conteaza nimic altceva, nici famili si nici prieteni si ca doar eu contez ptr mien si blabla bla bla... un nebun............ imi explica si mie cineva cum ajung toti saritii astia de pe fix in USA???? si eu nu!?!?!??!? l-am pus p speaker intr-un final ptr k ma plictisise ingrozitor...si imi amortise mana Au picul ala de nebunie care ii trebuie unui om sa lase in urma tot ce stie pentru un vis, fara sa ii pese de urmari -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| uka |
19-05-2007, 12:33 AM
|
nu crede-ma k era sarit rau.........si se si repeta intr-una...
DANY unde esti!?!?!?!? Imiface si mie cineva lucrarea de dimploma ca mi-e lene raaaaaaaaaaaauuuuuuu: Publicitatea pe Internet pls pretty pls |
| May |
19-05-2007, 12:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.696 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany cred ca a baut combinatia de rom si cola data de ina si a adormit
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
19-05-2007, 12:47 AM
|
dany cred ca a baut combinatia de rom si cola data de ina si a adormit a disparut asa subit... CRed k i-a picat netul, ca nu pleca ea fara sa spuna nimic.... sau a luat-o Dirk in primire.. k ea zicea ca face si tace Acest mesaj a fost editat de uka: 19-05-2007, 12:54 AM -------------------- |
| May |
19-05-2007, 12:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.696 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sigur s-a intamplat ceva, ca nu pleca ea fara sa ne spuna Noapte buna
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
19-05-2007, 07:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Doamne,bine ca mai dormiti si voi ca doar asa va ajung din urma.Ce-ati avut dragelor de ati scris atat?
Iar alcooale si babuini? Cind am inceput sa citesc,aveam asa multe de spus...acum parca s-au spus toate si chiar ce gindeam si eu. Ramona, eu te intrebasem ce zic ai tai cu citeva zile in urma pentru ca simteam ca ceva nu e ok.Imi pare rau ca s-a ajuns aici,dar poate ar trebui sa nu te mai aprinzi asa repede.Adica nu-ti spun sa nu te indragostesti,ca asta e imposibil,dar sa nu-ti faci planuri asa mari cu cineva pe care abia l-ai cunoscut. Esti tanara si ai timp de o relatie mai lunga inainte sa te mariti.Asta ar fi sfatul meu pe linga ce au zis fetele. Lyra,la tine ce sa zic...parca asa suna si povestea Ellei si cred ca e o problema in Ro cind ai un job care te solicita.Cam uiti de persoanele dragi tie si-ti schimbi viata in functie de job. Eu zic ca nu i-ar strica un dus rece babuinului sau sa-i deschizi ochii ca nu asta e ceea ce-ti doresti. Monic a spus tare bine,ce ti-a zis. Annais,si tu cu problemutze?Of,oare ce-or fi patit toti. Mai bine stati si discutati ca poate era si el cu fata cum erai tu cu amicul. Dany,unde ai disparut subit ca m-a pus si pe mine pe ginduri faptul ca n-ai zis nimic. Deci o puneti de intalnire?macar sa ne chemi la renovari Dany,sa te alegi si tu cu ceva. May,oare ai scos pozele din album?Ca am vrut sa-ti vad si eu fratiorul si...pauza. -------------------- |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 08:00 AM
|
Neata dragelor! Danutza, asta le zic si eu, prea au scris mult zilele astea, si pana sa dea si subsemnata un raspuns, deja era pe acolo scris de cel putin o alta persoana
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
19-05-2007, 08:18 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neataaaaaaaa
Mi-am pus cafeaua in cana si ma apuc sa pun pozele de la Roma. Fiti pe aproape!! -------------------- |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 08:31 AM
|
Neataaaaaaaa Mi-am pus cafeaua in cana si ma apuc sa pun pozele de la Roma. Fiti pe aproape!! Neata! Pe tine te asteptam, nu de alta, dar plec la Roma, si am nevoie de detalii Am un MESAJ FOARTE IMPORTANT: Pentru a evita aglomeratiile din sectiile de votare, cei care au de gand sa voteze "DA", sunt asteptati la urne duminica .... nu specificam care -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
19-05-2007, 08:40 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
http://new.photos.yahoo.com/mircea_daniela2002/\
stati asa ca nu merge, nu va grabiti. Nu mai stiu sa il fac public. HELP!! sau merge???? Ia incercati si vedeti! Acest mesaj a fost editat de Ella79: 19-05-2007, 08:43 AM -------------------- |
| ina_ceva |
19-05-2007, 08:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza, ella!
Povesteste cum a fost; dar mai intai spune-ne starea ta psihica si daca au mai aparut modificari in relatia ta merge ...de fapt nu merge ca nu-mi arata decat doua fisiere care nu le pot deschide; cred ca e o problema de la ei, ca albumul e public. -------------------- |
| lyra |
19-05-2007, 08:47 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna dimineataaaaaa
ati votat? eu acum vreau sa merg. apropo de ce am scris ieri azi-noapte am facut o operatiune comando l-am trezit la unu noaptea sa discutam saracu dormea ca un inger, cu gura deschisa. sunt o rea. a spus ca nu putem discuta ca ii este somn, eu am zis ca astept sa se trezeasca. pe scurt se pare ca sunt ultima cretina de pe lume si toata lumea s-a suparat pe mine asa e. sunt cea mai ticaloasa persoana din lume. asa ca ziua libera nu mai e valabila. s-a dus la 6 la scarbici. f bine. i-am zis clar ca in conditiile astea vreau sa ne despartim, nu o sa-mi petrec viata asa. a zis ca nu vrea sa ne despartim. am zis ok. stabilim niste reguli. de genu. trebuie sa ne petrem timp impreuna, sa iesim in oras. lucruri de genul asta. va puuuup fetele. sunteti cele mai tari. mai trebuie sa lucrez la depresie. dar nu vreau sa ma las. imi bag picioarele in tot si de acumn ma gandesc la mine. ella abia astept pozele. pari f vesela si pari a fi tu din nou. -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 08:18 PM |