![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 08:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Eu nu le vad
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
19-05-2007, 08:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ca sa vedeti cat sunt de bronzata fata de Remy, dupa numai 3 zile de aplicare a cremei autobronzante : craci May, super, trebuie sa reiau si eu. Cum ti-a iesit la maini? Lyra, bine ca ati discutat si v-ati inteles; starea ta de spirit s-a imbunatatzit vizibil Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 19-05-2007, 08:53 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lyra |
19-05-2007, 08:56 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
[quote name='daconst' date='19-05-2007, 08:53 AM' post='70756']
Lyra,la tine ce sa zic...parca asa suna si povestea Ellei si cred ca e o problema in Ro cind ai un job care te solicita.Cam uiti de persoanele dragi tie si-ti schimbi viata in functie de job. Eu zic ca nu i-ar strica un dus rece babuinului sau sa-i deschizi ochii ca nu asta e ceea ce-ti doresti. Monic a spus tare bine,ce ti-a zis. daconst. dusul rece i l-am administrat aseara. [quote name='ina_ceva' post='70768' date='19-05-2007, 09:52 AM'] [quote name='Maybeline' post='70742' date='19-05-2007, 12:51 AM'] Ca sa vedeti cat sunt de bronzata fata de Remy, dupa numai 3 zile de aplicare a cremei autobronzante : craci [/quote] May, super, trebuie sa reiau si eu. Cum ti-a iesit la maini? Lyra, bine ca ati discutat si v-ati inteles; starea ta de spirit s-a imbunatatzit vizibil [/quote] ai dreptate. ma simt mai bine. ma simt f rea. da m-am saturat sa fiu fata buna, sa ma port frumos si sa nu primesc nimic in schimb. ella nu se vad pozele. Acest mesaj a fost editat de lyra: 19-05-2007, 08:56 AM -------------------- ![]() [/url] |
| Ella79 |
19-05-2007, 09:06 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ina, modificari in starea mea psihica nu au aparut. Sunt la fel de vai_de_steluta_mea dar incerc sa ma tin tare. Mai nou Mihai se poarta cu mine cam ca si cu un cofrag de oua, sa nu ma sparg, dar nu inteleg care e treaba, ce vrea de fapt. Si nici nu imi mai bat capul. Incerc sa ma educ pe mine, sa imi impun sa depasesc EU momentul, sa ajung sa am puterea sa inchei EU relatia asta. Pana atunci n-are decat sa se chinuie in indoieli si in ce vrea el, sa astepte de la mine sa zic ceva, de bine sau de rau, dar n-am s-o fac. Sa se chinuie si el cum ma chinui si eu, ca nu eu am inceput toata agonia asta. E foarte multa durere la mijloc dar cu siguranta asa mi-a fost mie scris. A fost o poveste foarte frumoasa si un singur om nu poate sa aiba atata noroc in viata, sa si traiasca frumos o poveste si s-o si incheie linistit. Sunt sigura ca Dumnezeu are un plan si pentru mine, totul e sa am eu rabdarea si puterea de a ajunge la el.
La ROMA a fost absolut minunat. Acolo imi incarc invariabil bateriile, ma regasesc pe mine, vad lumea cu alti ochi, simt ca traiesc. Cum se vede si din poze... e un oras perfect. E cea mai mare concentrare de trecut si frumusete pe metru patrat. Nu stiu exact ce imi place atat de mult acolo, dar la Roma parca si aerul e altfel, si soarele e mai stralucitor, TOTUL e perfect. Am stat ore intregi in fata la Fontana dei Trevi. Nu va puteti imagina cat de linistitoare e apa aia. Parca iti sterge pe loc gandurile negre, parca pleci mai usor de acolo. Am plans cateva seri la rand pe scarile din Piaza Spagna. Am plans de mila mea, dar m-am incarcat la loc de energie la Vatican. Am fost acolo duminica la ora 12.00, exact cand Papa binecuvanta poporul. Acolo te simti mai aproape de cer ca in orice alt loc din lume. Bineinteles ca fiind usor depresiva am "devalizat" cateva magazine. Prada mi-a cazut victima + cateva magazine de haine. Am cam sarit calul, recunosc... La BRUXELLES a fost altceva. Bruxelles e un oras multilingv, multicultural si foarte cosmopolit. La Bruxelles am avut emotii, am stat la masa cu cei de la Comisia Europeana, mi-am baut cafeaua la Parlament si am muncit de la 9 dimineata la 6 seara. Norocul meu ca a fost programul asa de incarcat, ca bani de cumparaturi nu mai aveam. Nu stiu ce sa le fac la poze sa se vada. Va rog mult sa-mi spuneti de unde le fac publice in caz ca nu sunt, pt ca eu nu mai stiu... -------------------- |
| lyra |
19-05-2007, 09:07 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Ina, modificari in starea mea psihica nu au aparut. Sunt la fel de vai_de_steluta_mea dar incerc sa ma tin tare. Mai nou Mihai se poarta cu mine cam ca si cu un cofrag de oua, sa nu ma sparg, dar nu inteleg care e treaba, ce vrea de fapt. Si nici nu imi mai bat capul. Incerc sa ma educ pe mine, sa imi impun sa depasesc EU momentul, sa ajung sa am puterea sa inchei EU relatia asta. Pana atunci n-are decat sa se chinuie in indoieli si in ce vrea el, sa astepte de la mine sa zic ceva, de bine sau de rau, dar n-am s-o fac. Sa se chinuie si el cum ma chinui si eu, ca nu eu am inceput toata agonia asta. E foarte multa durere la mijloc dar cu siguranta asa mi-a fost mie scris. A fost o poveste foarte frumoasa si un singur om nu poate sa aiba atata noroc in viata, sa si traiasca frumos o poveste si s-o si incheie linistit. Sunt sigura ca Dumnezeu are un plan si pentru mine, totul e sa am eu rabdarea si puterea de a ajunge la el. La ROMA a fost absolut minunat. Acolo imi incarc invariabil bateriile, ma regasesc pe mine, vad lumea cu alti ochi, simt ca traiesc. Cum se vede si din poze... e un oras perfect. E cea mai mare concentrare de trecut si frumusete pe metru patrat. Nu stiu exact ce imi place atat de mult acolo, dar la Roma parca si aerul e altfel, si soarele e mai stralucitor, TOTUL e perfect. Am stat ore intregi in fata la Fontana dei Trevi. Nu va puteti imagina cat de linistitoare e apa aia. Parca iti sterge pe loc gandurile negre, parca pleci mai usor de acolo. Am plans cateva seri la rand pe scarile din Piaza Spagna. Am plans de mila mea, dar m-am incarcat la loc de energie la Vatican. Am fost acolo duminica la ora 12.00, exact cand Papa binecuvanta poporul. Acolo te simti mai aproape de cer ca in orice alt loc din lume. Bineinteles ca fiind usor depresiva am "devalizat" cateva magazine. Prada mi-a cazut victima + cateva magazine de haine. Am cam sarit calul, recunosc... La BRUXELLES a fost altceva. Bruxelles e un oras multilingv, multicultural si foarte cosmopolit. La Bruxelles am avut emotii, am stat la masa cu cei de la Comisia Europeana, mi-am baut cafeaua la Parlament si am muncit de la 9 dimineata la 6 seara. Norocul meu ca a fost programul asa de incarcat, ca bani de cumparaturi nu mai aveam. bravo ella. lasa nu-ti face atatea griji. daca mananci toata luna numai etichete ajungi sub greutatea ideala. asa ca nu-i o problema asa mare. si pe al meu il cheama tot Mihai. oare ce-o fi cu barbatii astia. -------------------- ![]() [/url] |
| Ella79 |
19-05-2007, 09:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
si vreau sa merg luni sa ma tund si sa ma vopsesc si sa ma simt iar sexi si frumoasa. in ultima vreme m-am simtit mereu urata si grasa si de 100 de ani. Asa sa faci!!! E important sa ai grija de tine, sa te rasfeti, sa te simti sexy. Trebuie sa inveti sa te iubesti in primul rand pe tine, si apoi pe altii. In toata nebunia asta din viata mea, in secunda asta ma simt foarte fericita. Din simplul motiv ca mi-am cumparat o rochie Morgan alb cu rosu, pe care o vazusem intr-o revista, si in care arat traznet. -------------------- |
| lyra |
19-05-2007, 09:12 AM
|
ella pozele le faci publice :
mergi pe albumul pe care il vrei public, apoi din meniul Share de la Album apesi Permissions, iti apare privat sau public. aici te descurci. tu. sper ca ai inteles ceva. -------------------- ![]() [/url] |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu ma gandeam ca prea se taraganeaza relatia asta; poate pui tu piciorul in prag si-l intrebi frumos care e faza, cum a ramas toata treaba si da-i un ultimatum de genul: maine vreau raspuns, NEAPARAT. -------------------- |
| lyra |
19-05-2007, 09:15 AM
|
si vreau sa merg luni sa ma tund si sa ma vopsesc si sa ma simt iar sexi si frumoasa. in ultima vreme m-am simtit mereu urata si grasa si de 100 de ani. Asa sa faci!!! E important sa ai grija de tine, sa te rasfeti, sa te simti sexy. Trebuie sa inveti sa te iubesti in primul rand pe tine, si apoi pe altii. In toata nebunia asta din viata mea, in secunda asta ma simt foarte fericita. Din simplul motiv ca mi-am cumparat o rochie Morgan alb cu rosu, pe care o vazusem intr-o revista, si in care arat traznet. in plus vreau sa ma inscriu la scoala de soferi. partea proasta e ca m-am apucat de mancat f mult. niciodata nu am mancat la nervi, dar in ultima vreme nu ma mai pot opri. eh, acum m-am oprit. sincer nu stiu de ce n-am facut chestia asta mai demult ( sa-l trezesc in mijlocul noptii). e f terapeutic nu sunt normala. e clar. -------------------- ![]() [/url] |
| Ella79 |
19-05-2007, 09:16 AM
|
-------------------- |
| lyra |
19-05-2007, 09:18 AM
|
avem pozeeeeeeeeeeeee.
-------------------- ![]() [/url] |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 09:19 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Acum merge -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:22 AM
|
Superbe
-------------------- |
| dany |
19-05-2007, 09:41 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , a venit si rata ! sau a luat-o Dirk in primire.. k ea zicea ca face si tace Uka m-a prins Sorry ca n-am zis noapte buna dar n-am mai apucat Danutza , nu va chem la renovare ca va pierd de prietene -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| lyra |
19-05-2007, 09:46 AM
|
se pare ca al meu se da pe brazda. ma invitat diseara la nush ce sarbatoare medievala care este prin ceva crasma .
-------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:16 AM |