left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 19-05-2007, 09:48 AM
Mesaj #376

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

CITAT(lyra @ 19-05-2007, 10:46 AM) *

se pare ca al meu se da pe brazda. ma invitat diseara la nush ce sarbatoare medievala care este prin ceva crasma . biggrin.gif

cheer.gif Se pare ca functioneaza trezitul la miez de noapte! O sa incerc si eu (cand o sa am pe cine doh.gif )

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 19-05-2007, 09:50 AM
Mesaj #377

Panda

Raspunsuri: 8.743
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Asa , Lyra , fii rea ! M-am amuzat de felul cum i-ai administrat dusul rece babuinului tau )).gif

Ella , bine ai revenit ! give_rose.gif Pozele sunt superbe si tu esti ca o papusica !! Imi place ca ti-ai mai revenit un pic , bafta multa in continuare hug.gif

Azi dimineata la ora 6:30 eram deja la casa doh.gif . Acum am venit sa fac cateva chifle cu ceva ca ne e cam foame si plec din nou .

WE placut si aveti grija de voi ! pupic.gif

CITAT(lyra @ 19-05-2007, 09:46 AM) *

se pare ca al meu se da pe brazda. ma invitat diseara la nush ce sarbatoare medievala care este prin ceva crasma . biggrin.gif

Deci se poate !! Distractie placuta !

Ella , ceva poze cu hainutele cumparate ne arati ? Plss

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 19-05-2007, 10:02 AM
Mesaj #378

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

WE placut! floare.gif

Ma preg sa ma duc la cosmetica, apoi sa votez si sa cumpar frigider grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 19-05-2007, 11:01 AM
Mesaj #379

Hiena

Raspunsuri: 4.762
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Neatza....
Nu am avut timp sa mai citesc de aseara ce s-a povestit.....
Va multumesc mult tuturor pt sfaturi, comentarii, intrebari, raspunsuri....
Am intrat doar ca sa va spun ca.........am avut aseara o discutie la telefon, evident ca el m-a sunat. Am vb 40 de minute. Dupa alte 10 minute. m-a sunat din nou sa imi spuna ca..........
VINE ACASA, ma iubeste doar pe mine, mi-a spus ca ne iubeste pe amandoua ca sa ma indeparteze de el, sa nu am discutii cu ai mei. Am hotarat ca v-a lucra in alta firma, va sta in chirie si vom demonstra ca a venit in tara pt mine, nu pt banii mei.
Sunt fff fericita, nu imi mai doresc o zi ca cea de ieri...........

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
_noni_
mesaj 19-05-2007, 11:08 AM
Mesaj #380

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

salutare!

n-am mai scris ieri seara ca am avut de recuperat o tona! cred ca ati avut cel mai bun randament de pana acum! grin.gif laugh.gif

ieri m-am vazut cu Monic, care e frumoasa si placuta ca de obicei! am palavragit vrute si nevrute si ne-am bucurat ca am avut ocazia sa ne mai revedem inca o data in Budapesta!

azi de dimineata, la 8.30 am mers sa votam. eu zisesem sa mergem la 9 dar bobi nu si nu ca e mai bine mai devreme ca nu va fi lume multa. numai bine ca am nimerit dupa 2 autocare cu sportivi romani si am votat in jur de 9.15 pana la urma lol.gif barbatii astia, nu asculta niciodata ce le spun femeile doh.gif

m-a enervat acolo un mosulica, care venise cu nevasta, care vorbea romana si el punea tot felul de intrebari in maghiara, in ambasada romana, si vb tare ca sa-l auda toata lumea!! oare de ce trebuie sa se comporte ei asa? si daca sunt romani si voteaza pentru Romania, de ce vorbesc frate maghiara in Ambasada Romana si au pretentia sa fie remarcati????? blink.gif huh.gif poate ca asa i-a sfatuit taticu' marko bella, eu nu mai inteleg nimic...ma rog...mai bine nu mai comentez...

trebuie sa fac curatenie generala si am si cateva rufe de spalat. marti ne vor vizita nasii nostri si vreau sa fiu cu toate in ordine.

Ramona
, uite cum vad eu situatia: tu ai suferit pana acum si relatia cu Iulian a venit pentru tine intr-un moment de vulnerabilitate. departarea si discutiile placute, dar doar la telefon, nu fata in fata, sa poti privi omul in ochi, te-au lasat sa-ti creezi imaginea omului ideal, de care ai nevoie. ai plamadit in Iulian tipul perfect pe care ti-l doresti si te-ai indragostit de o imagine, care s-a incadrat perfect exact acolo unde tu aveai niste lipsuri, imagine care te-a incantat si acum ai devenit dependenta de ea.

tu nu pierzi nimic acum. doar sentimente investite, insa nu pentru un om real si pentru unul imaginar, care a alimentat cumva nevoile tale.

incearca sa te indepartezi putin si sa privesti obiectiv: cate cunosti despre acest om? palpabil vorbind? ai trait tu indeajuns cu el ca sa fii convinsa ca e jumatatea ta? nu spun ca e un om rau dar din ce ai povestit nu vad cum te-ar putea completa. ii lipsesc lui insusi multe, ce ti-ar mai putea da si tie? el are nevoie de timp sa ajunga la nivel tau, daca va ajunge vreodata, iar tu ai nevoie de un barbat de la care sa ai tu de invatat, nu invers, de un barbat pe care sa ai incredere sa-l lasi singur acasa, daca sa zicem pleci o saptamana intr-o delegatie, de un barbat care sa stie de exemplu, sa rezolve temele cu micutul care in viitor va aparea, de un barbat caruia sa nu-i fie rusine ca in societate, sa zicem intre prietenii tai, sa recunoasca ca nici macar liceul nu l-a terminat.

e greu sa adaptezi un om unui mediu caruia ii este strain inca, probabil asta a realizat si el cand a dat inapoi. s-a simtit inferior si asta e adevarul, nu te supara, dar viata e facuta din multe, nu numai din vorbe frumoase spuse in doi.

cred ca tu esti o persoana buna, insa careia ii lipseste imaginea exacta despre sine. constientizeaza cine esti, care este valoarea ta si ce pretentii ai. nu-i mai lasa pe barbati sa simta ca esti vulnerabila si sa profite de tine. alege tu, dupa criterii clare, sa fie cel putin la valoarea ta, ca om, ca pregatire, ca sentimente.

si inca o chestie, vezi-ti de relatii fara a le mai cere parintilor parerea, discuta mai bine cu prietenii adevarati de varsta ta, si numai atunci cand tu ai devenit deja sigura de sentimentele si alegerile tale. incearca sa rupi dependenta de parinti sub toate aspectele, iubeste-i si stimeaza-i la fel, insa vezi-ti de viata ta si fa-o asa incat sa fii mandra si multumita! give_rose.gif

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 19-05-2007, 11:20 AM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-05-2007, 11:30 AM
Mesaj #381

Koala

Raspunsuri: 2.439
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:14 AM) *

Eu ma gandeam ca prea se taraganeaza relatia asta; poate pui tu piciorul in prag si-l intrebi frumos care e faza, cum a ramas toata treaba si da-i un ultimatum de genul: maine vreau raspuns, NEAPARAT.

Nu Ina, n-am sa-i dau ultimatumuri pentru ca e prea tarziu pentru asa ceva. Din punctul meu de vede relatia asta e pe moarte. Si o las sa se duca. Nu mai sper nimic, nu mai astept nimic de la el. Dar nici nu-l informez. De ce sa fac eu partea cea mai murdara? De ce sa-i usurez eu existenta? Daca e barbat, atunci sa aiba barbatia sa imi spuna el in fata ca ne despartim, sa isi duca treaba pana la capat.
Eu imi vad de viata mea, imi construiesc o noua existenta. Ziua oricum muncesc ca robul (sa-mi platesc posetele, deh... )).gif ), iar seara ies cu fetele la cafenea, merg cu frate-miu sa mancam, merg la sala, merg la ai mei, am o gramada de treaba.
Daca intr-o luna nu initiaza cu mine o discutie civilizata, va avea probabil surpriza sa constate ca incep sa ma afisez in oras cu altcineva. Pentru ca viata TREBUIE sa mearga inainte.
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-05-2007, 11:48 AM
Mesaj #382

Koala

P.S. Pe 20 iunie e ziua tipului cu hoteluri si partii si cica vrea sa vina in Bucuresti sa-si serbeze ziua cu mine )).gif )).gif )).gif
+Quote Post
Susannah
mesaj 19-05-2007, 12:23 PM
Mesaj #383

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

CITAT(Ella79 @ 19-05-2007, 12:48 PM) *

P.S. Pe 20 iunie e ziua tipului cu hoteluri si partii si cica vrea sa vina in Bucuresti sa-si serbeze ziua cu mine )).gif )).gif )).gif

Super! Deja faci furori, bravo, bucura-te de viata! cheer.gif
Voiam sa iti spun ca am vz si eu pozele de la Roma, sunt superbe, tu arati bestial, parca esti de acolo. NU te-ai gandit sa te muti la Roma?
+Quote Post
Anna
mesaj 19-05-2007, 12:49 PM
Mesaj #384

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

unsure.gif Neata fetelor!
Ma pun acum pe citit, dar am zis sa intru sa va zic deznodamantul.
M-a sunat de pe la 12, insa nu am raspuns ca nu am auzit, apoi mi-a dat sms ceva de genu cand vrei sa vorbim da-mi un semn. L-am sunat, mi-a inchis si m-a sunat el si a inceput explicatia )).gif
Din care mare lucru nu am inteles. Tipa e un soi de prietena de familie, cu care a iesit la o cafea, ea se certase cu prietenu..bla bla. Cica nu a stiut cum sa ractioneze si de aceea nu s-a oprit, ca tipa nu stie ca el e cu altcineva blink.gif si era o sit aiurea. Pai de ce nu stie? Cica e mai complicat si el nu vrea sa intre in detalii ca nu sunt detaliile lui huh.gif huh.gif . L-am intrebat daca are vreo treaba cu tipa...cica nu ar avea :-?:
Mai sa fie...cica e alegerea mea daca il cred sau nu !! pff..m-a bagat si mai tare in ceata. doh.gif doh.gif
Nici eu nu stiu ce sa cred. unsure.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Anna
mesaj 19-05-2007, 01:10 PM
Mesaj #385

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

ella super pozele, iar tu arati foarte vesela si energica. Te admir pentru atitudine si optimism. give_rose.gif

aaa..era sa uit, Ella, vrem poze cu tot ce ai achizitionat blum.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
May
mesaj 19-05-2007, 01:35 PM
Mesaj #386

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza cheer.gif

ella ce frumoasa esti w00t.gif si slaba, si bronzata, si ce mistho iti sta tunsa asa w00t.gif yahoo.gif

dany naughty.gif

ina m-am facut f mistho si la maini, palmele imi sunt normale nu patate, decocamdata sunt f multumita floare.gif

daconst poze le facusem private pt ca le-am pus fara acordul lor, dar i-am intrebat acum si au zis ca e ok biggrin.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 19-05-2007, 04:09 PM
Mesaj #387

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna ziua fetelor!

Am terminat si eu prajitura cu care ne-a facut pofta May si am calculat totalul...43p w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...dar cred ca vor iesi cam 10 portii asa ca ma consolez ca duminica o sa iau si eu un desert de 4.3p......
Azi ma voi intalni cu fetele si in mod sigur o sa mi se faca pofta de ceva....cafea sau altceva...si uite asa depasesc eu punctele pe saptamana...poate sa stau maine mai pe departe de mancare...
Am si gatit ieri seara si azi dimineata...supa crema de legume si ciuperci la care am pus vreo 40g unt(6p)...deci economicoasa la puncte, cod prajit ca m-am saturat de ala fript sau la abureala...am apreciat 100g cod prajit cam 125g cod crud+faina si ulei...si o mancarica de aripioare pui cu rosii, dovlecei, usturoi si verdeata...iarasi economicoasa....
Evident ca am fost tot familionul la votare...NU... de alta dar sa NU ne semneze altii...asteptam rezultatele...

Am sa iau si aparatul foto cu mine ca poate vi s-a facut dor s-o mai vedeti pe Dylly cu gura pana la urechi...cu toate ca mie mi-e cam jena sa fac poze sa se uite lumea ca la circ la noi...o pun pe Ina sa tina de sase!

V-am citit cu toate ca m-am ingrozit cand am vazut ca iarasi in cateva ore s-au umplut o droaie de pagini....
Ella bine ai revenit si cu ganduri mai bune...
Ramona....cel mai bine e sa te dai singura cu capul de pragul de sus ca sa-l vezi pe cel de jos....oricum fetele, inclusiv eu, ne racim gura de pomana...macar de ai invata ceva...

Dany, puteai si tu sa dai un beep sa particip si eu la bauta....sau una dintre astea de mai aproape....

Va urez o seara buna si un we placut...ca la mine se prelungeste si luni...sic!!!!

Si sa va zic cea mai tare faza... naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif maine sunt singura cu sotul ca ducem pe Alexia la buni Mery.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 04:26 PM
Mesaj #388

Nevastuica

Raspunsuri: 860
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Buna fetili!Am fost la cursuri,apoi la votare ,ca sa aleg eu NU altul pentru mine grin.gif
Acum sunt in febra torturilor,prajiturii("lui May") pentru maine la ziua tatalui meu...Daca rezultatele sunt spectaculoase,vi le arat. pupic.gif
Buey ca mi se scoala parul de porc pe spate cand arata cum voteaza romanasii nostri de pe afara hug.gif

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-05-2007, 04:51 PM
Mesaj #389

Koala

Suzannah, eu am trait 2 ani la Milano, mi-am facut scoala acolo. Nu m-am gandit sa ma mut niciodata la Roma pt ca imi este, deocamdata, suficient de bine in Romania. Insa Italia este, intr-adevar, tara mea preferata.

May.... pupic.gif ma faci sa rosesc. Sunt bronzata, asta da, dar frumoasa si slaba.... as vrea eu. Ma bucur ca iti place tunsoarea mea pt ca eu deja am inceput sa am dubii daca imi sta bine sau nu....

annaiss_derrian, nu stiu ce sa zic de prietenul tau.... mie mi se pare cam subtire explicatia dar... ce sa zic, tu stii mai bine care e situatia. Iar eu cred ca sunt chiar ultima persoana de pe forumul asta care as putea da sfaturi legate de relatii... )).gif Promit ca o sa fac pozele cu ce mi-am cumparat. pupic.gif

Tocmai mi s-a oferit un job la Viena. 10 luni... super bani. Sunt complet bulversata, tentatia e mare. Daca ma lasa sa fac naveta in tara in week-end-uri poate accept. Ma duc si eu sa votez si dupa aia ma intalnesc la masa cu frate-miu sa ma mai sfatuiesc cu el...
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 04:53 PM
Mesaj #390

Nevastuica

Raspunsuri: 860
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(Ella79 @ 19-05-2007, 04:51 PM) *

Suzannah, eu am trait 2 ani la Milano, mi-am facut scoala acolo. Nu m-am gandit sa ma mut niciodata la Roma pt ca imi este, deocamdata, suficient de bine in Romania. Insa Italia este, intr-adevar, tara mea preferata.

May.... pupic.gif ma faci sa rosesc. Sunt bronzata, asta da, dar frumoasa si slaba.... as vrea eu. Ma bucur ca iti place tunsoarea mea pt ca eu deja am inceput sa am dubii daca imi sta bine sau nu....

annaiss_derrian, nu stiu ce sa zic de prietenul tau.... mie mi se pare cam subtire explicatia dar... ce sa zic, tu stii mai bine care e situatia. Iar eu cred ca sunt chiar ultima persoana de pe forumul asta care as putea da sfaturi legate de relatii... )).gif Promit ca o sa fac pozele cu ce mi-am cumparat. pupic.gif

Tocmai mi s-a oferit un job la Viena. 10 luni... super bani. Sunt complet bulversata, tentatia e mare. Daca ma lasa sa fac naveta in tara in week-end-uri poate accept. Ma duc si eu sa votez si dupa aia ma intalnesc la masa cu frate-miu sa ma mai sfatuiesc cu el...

Supertare!Si cu asta chiar ca i-ai da lovitura de gratie babuinului tau.Si inca lovitura de maestru,nu alta...Parerea mea! naughty.gif

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post

200 Pagini V « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 04:27 PM