![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
19-05-2007, 04:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Apuc sa mai scriu un mesaj ca fii-miu vrea iar afara.De data asta merg cu rolele sa fac ceva si pentru mine,nu doar pentru el.
Ella,superbe pozele si tu esti o frumoasa si foarte stilata. Ma gindesc ca exact acum doi ani pe vremea asta eram si eu la Roma...ce vremuri. May,frumusel foc fratiorul tau.Nu ma mira ca e si nazdravan,la cum arata. Lyra,esti teroare. Dar lasa fata mai bine dormi tu linistita decit el. Annais,nu stiu ce sa zic de explicatia babuinului,dar nu mi se pare prea credibila.Oricum mai ai timp sa-l testezi,ca esti tinerica. Dany,spor la munci si poate macar maine sa va odihniti si voi ca prea aveti un ritm infernal,parerea mea. Axe,deci ai fusecuri in program... Tot vroiam sa te intreb ce zodie esti?Ca ai limba cam ascutita. -------------------- |
| lilianab |
19-05-2007, 04:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 927 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buey fetili,s-a scris asa mult in ultima perioada ca pur si simplu nu mai stiu la ce pagina a explicat May cum face gelatina...Cum trebuie sa fie ea in momentul cand s-a racit?Lichida inca sau gelatinoasa...ca a mea e inca lichida si nu ma indur sa ma apuc de crema,ca sa o stric....Plllls!Daca poate cineva sa imi raspunda repede,inainte sa treaca ziua tatalui meu
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
19-05-2007, 04:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Liliana,gelatina a fost foi sau granule?In ambele cazuri la mine era ma groasa,adica nu lichida.Nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Ella,super tare faza cu job-ul.Bai ce bafta ai. Abia astept pozele cu hainutele. -------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 05:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ella, Dana..si mie mi se pare cam necredibil ce a zis el acolo..si nici nu-l cunosc asa de bine ca sa imi dau seama daca minte din tonul vocii sau ceva de genu.
Astept sa nvdm si sa aud atunci mai multe -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| lilianab |
19-05-2007, 05:03 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 927 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Liliana,gelatina a fost foi sau granule?In ambele cazuri la mine era ma groasa,adica nu lichida.Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Ella,super tare faza cu job-ul.Bai ce bafta ai. Abia astept pozele cu hainutele. Gelatina era granule...si decat sa risc mai bine cumpar repede altele.Dar un amanunt:pe plic scria ca se dizolva un plic la 0,5l apa...mi se pare cam multa apa,de aceea intreb e bine asa?!Este exact plicul din poza retetei -------------------- |
| ramonavlas |
19-05-2007, 05:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.208 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna ziua fetelor! Am terminat si eu prajitura cu care ne-a facut pofta May si am calculat totalul...43p Azi ma voi intalni cu fetele si in mod sigur o sa mi se faca pofta de ceva....cafea sau altceva...si uite asa depasesc eu punctele pe saptamana...poate sa stau maine mai pe departe de mancare... Am si gatit ieri seara si azi dimineata...supa crema de legume si ciuperci la care am pus vreo 40g unt(6p)...deci economicoasa la puncte, cod prajit ca m-am saturat de ala fript sau la abureala...am apreciat 100g cod prajit cam 125g cod crud+faina si ulei...si o mancarica de aripioare pui cu rosii, dovlecei, usturoi si verdeata...iarasi economicoasa.... Evident ca am fost tot familionul la votare...NU... de alta dar sa NU ne semneze altii...asteptam rezultatele... Am sa iau si aparatul foto cu mine ca poate vi s-a facut dor s-o mai vedeti pe Dylly cu gura pana la urechi...cu toate ca mie mi-e cam jena sa fac poze sa se uite lumea ca la circ la noi...o pun pe Ina sa tina de sase! V-am citit cu toate ca m-am ingrozit cand am vazut ca iarasi in cateva ore s-au umplut o droaie de pagini.... Ella bine ai revenit si cu ganduri mai bune... Ramona....cel mai bine e sa te dai singura cu capul de pragul de sus ca sa-l vezi pe cel de jos....oricum fetele, inclusiv eu, ne racim gura de pomana...macar de ai invata ceva... Dany, puteai si tu sa dai un beep sa particip si eu la bauta....sau una dintre astea de mai aproape.... Va urez o seara buna si un we placut...ca la mine se prelungeste si luni...sic!!!! Si sa va zic cea mai tare faza... Cam rautacioasa.....nu v-ati racit gura de pomana, parerea mea, si daca u asa ai considerat, nu stiu de ce ai mai raspuns la mesajul meu. Este prima data in viata cand aleg EU, macar daca e sa nu ne intelegem, nu o sa regret ca n-am incercat. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| daconst |
19-05-2007, 05:09 PM
|
lili,asa multa apa????
La noi era ceva gen 10 linguri de apa.Poate e altfel a voastra.Nu vreau sa te sfatuiesc rau. -------------------- |
| lilianab |
19-05-2007, 05:14 PM
|
lili,asa multa apa???? La noi era ceva gen 10 linguri de apa.Poate e altfel a voastra.Nu vreau sa te sfatuiesc rau. Nu ,nu ma sfatuiesti rau.Mi s-a parut si mie enorm de multa apa,dar am respectat.P la reteta lui May explicase acelasi lucru cuiva si mi-a ramas in minte ceva de 200g lichid...ma apuc sa fac alta gelatina Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-05-2007, 05:14 PM -------------------- |
| _noni_ |
19-05-2007, 05:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Ella, tot spuneai tu ca DD are un plan pentru tine, poate ca asta e planul, poate ti se ofera posibilitatea sa alegi acum o alta viata! fa-o cu cap si alege ce e mai bine in primul rand pentru tine.
despre viena poate stii si tu multe, insa eu iti spun ca e un oras superb in care merita sa traiesti. exista curse ieftine cu avionul spre rom, si in plus putem sa ne vedem si la o cafea cand o vizitez pe prietena mea bafta multa! Ramo, ma scuzi ca fac pe avocatul pentru Axe, insa ea e o fata buna, si nu cred ca a zis cu rautate. in acceptiunea ei, si a noastra - a majoritatii, dupa cum am vazut, n-ar merita sa te implici intr-o relatie cu Iulian. Insa pana la urma tu stii mai bine, e viata ta, si tu trebuie sa iei deciziile singura, insa atata timp cat ceri niste pareri, asteapta-te si la reactii negative, nu putem doar sa-ti dam dreptate, n-am mai fi obiective si pana la urma prietene adevarate ! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 19-05-2007, 05:32 PM -------------------- |
| May |
19-05-2007, 05:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.680 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Deci, GELATINA care se pune in crema am dizolvat 2 pliculetze in aprox 100-150 ml de apa, am pus un pic pe foc si apoi am turnat-o peste crema direct de pe foc, ca nu e cine stie ce fierbinte, doar putin calduta si era de consistenta unei smantani, adica nici solida dar nici f lichida.
ella mama ce noroc ai, lasa ca meriti cu varf si indesat daconst frate-meu a fost frumos cand eram eu in tara si colegele mele de liceu imi cereau nr lui de tel. Dar apoi s-a lasat de sport si s-a ingrasat ca un porc. Gandeste-te ca avea 20 de kg mai putin acum 2 ani si acum e ca un porc Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
19-05-2007, 05:56 PM
|
Deci, GELATINA care se pune in crema am dizolvat 2 pliculetze in aprox 100-150 ml de apa, am pus un pic pe foc si apoi am turnat-o peste crema direct de pe foc, ca nu e cine stie ce fierbinte, doar putin calduta si era de consistenta unei smantani, adica nici solida dar nici f lichida. ella mama ce noroc ai, lasa ca meriti cu varf si indesat daconst frate-meu a fost frumos cand eram eu in tara si colegele mele de liceu imi cereau nr lui de tel. Dar apoi s-a lasat de sport si s-a ingrasat ca un porc. Gandeste-te ca avea 20 de kg mai putin acum 2 ani si acum e ca un porc Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu Saru-mana May dupa cum ai vazut,neuronul meu obosit isi amintea ceva-ceva,asa ca am aruncat apa aia chioara ,am pastrat doar 200ml si am pus in ea alta gelatina.S-a legat,crema se odihneste la frigider acum iar eu imi tocesc creierul cu metri litri,multipli si submultipli si...nepotul meu care e un Louie de la desene animate,si la propriu si la figurat...Cat m-am chinuit eu prin bucatarie el mi-a belit coaja de pe blaturi.Si foarte senin incearca sa ma convinga ca asa au fost! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-05-2007, 06:01 PM -------------------- |
| May |
19-05-2007, 05:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.680 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
19-05-2007, 06:01 PM
|
In timp ce scriam am avut revelatia cum a procedat,fiindca pe blatul de prajitura e o dunga lata,iar celalalt e belit.A incercat intai cu cel de prajitura si nu a mers si apoi s-a mutat la cel de tort.Dupa ce am scris m-am dus la el si i-am spus cum a facut.El ca nu e adevarat.I-am facut reconstituirea si s-a inrosit,si zambind smechereste:"De unde stii?!TE-AM FILMAT!! -------------------- |
| May |
19-05-2007, 06:11 PM
|
Daca mai crede in Mos craciun, zi-i ca l-a vazut si el
Vai nu v-am zis faza tare Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 19-05-2007, 06:13 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
19-05-2007, 06:14 PM
|
Daca mai crede in Mos craciun, zi-i ca l-a vazut si el Bueeey!am muriiit! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 05:45 AM |