left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 19-05-2007, 04:55 PM
Mesaj #391

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.283
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Apuc sa mai scriu un mesaj ca fii-miu vrea iar afara.De data asta merg cu rolele sa fac ceva si pentru mine,nu doar pentru el. grin.gif

Ella,superbe pozele si tu esti o frumoasa si foarte stilata. wink1.gif

Ma gindesc ca exact acum doi ani pe vremea asta eram si eu la Roma...ce vremuri. blum.gif

May,frumusel foc fratiorul tau.Nu ma mira ca e si nazdravan,la cum arata. naughty.gif

Lyra,esti teroare. lol.gif
Dar lasa fata mai bine dormi tu linistita decit el. tease.gif

Annais,nu stiu ce sa zic de explicatia babuinului,dar nu mi se pare prea credibila.Oricum mai ai timp sa-l testezi,ca esti tinerica. )).gif

Dany,spor la munci si poate macar maine sa va odihniti si voi ca prea aveti un ritm infernal,parerea mea. blushing.gif

Axe,deci ai fusecuri in program... naughty.gif Spor!!!
Tot vroiam sa te intreb ce zodie esti?Ca ai limba cam ascutita. lol.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 04:56 PM
Mesaj #392

Nevastuica

Raspunsuri: 927
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Buey fetili,s-a scris asa mult in ultima perioada ca pur si simplu nu mai stiu la ce pagina a explicat May cum face gelatina...Cum trebuie sa fie ea in momentul cand s-a racit?Lichida inca sau gelatinoasa...ca a mea e inca lichida si nu ma indur sa ma apuc de crema,ca sa o stric....Plllls!Daca poate cineva sa imi raspunda repede,inainte sa treaca ziua tatalui meu tease.gif !!

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 19-05-2007, 04:58 PM
Mesaj #393

Taz

Liliana,gelatina a fost foi sau granule?In ambele cazuri la mine era ma groasa,adica nu lichida.Nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Ella,super tare faza cu job-ul.Bai ce bafta ai. )).gif
Abia astept pozele cu hainutele. naughty.gif

--------------------
+Quote Post
Anna
mesaj 19-05-2007, 05:01 PM
Mesaj #394

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Ella, Dana..si mie mi se pare cam necredibil ce a zis el acolo..si nici nu-l cunosc asa de bine ca sa imi dau seama daca minte din tonul vocii sau ceva de genu.
Astept sa nvdm si sa aud atunci mai multe biggrin.gif si daca nu imi convine...next devil.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 05:03 PM
Mesaj #395

Nevastuica

CITAT(daconst @ 19-05-2007, 04:58 PM) *

Liliana,gelatina a fost foi sau granule?In ambele cazuri la mine era ma groasa,adica nu lichida.Nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Ella,super tare faza cu job-ul.Bai ce bafta ai. )).gif
Abia astept pozele cu hainutele. naughty.gif

Gelatina era granule...si decat sa risc mai bine cumpar repede altele.Dar un amanunt:pe plic scria ca se dizolva un plic la 0,5l apa...mi se pare cam multa apa,de aceea intreb e bine asa?!Este exact plicul din poza retetei

--------------------
Imagine
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 19-05-2007, 05:08 PM
Mesaj #396

Lama

Raspunsuri: 5.208
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

CITAT(axe10 @ 19-05-2007, 06:09 PM) *

Buna ziua fetelor!

Am terminat si eu prajitura cu care ne-a facut pofta May si am calculat totalul...43p w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...dar cred ca vor iesi cam 10 portii asa ca ma consolez ca duminica o sa iau si eu un desert de 4.3p......
Azi ma voi intalni cu fetele si in mod sigur o sa mi se faca pofta de ceva....cafea sau altceva...si uite asa depasesc eu punctele pe saptamana...poate sa stau maine mai pe departe de mancare...
Am si gatit ieri seara si azi dimineata...supa crema de legume si ciuperci la care am pus vreo 40g unt(6p)...deci economicoasa la puncte, cod prajit ca m-am saturat de ala fript sau la abureala...am apreciat 100g cod prajit cam 125g cod crud+faina si ulei...si o mancarica de aripioare pui cu rosii, dovlecei, usturoi si verdeata...iarasi economicoasa....
Evident ca am fost tot familionul la votare...NU... de alta dar sa NU ne semneze altii...asteptam rezultatele...

Am sa iau si aparatul foto cu mine ca poate vi s-a facut dor s-o mai vedeti pe Dylly cu gura pana la urechi...cu toate ca mie mi-e cam jena sa fac poze sa se uite lumea ca la circ la noi...o pun pe Ina sa tina de sase!

V-am citit cu toate ca m-am ingrozit cand am vazut ca iarasi in cateva ore s-au umplut o droaie de pagini....
Ella bine ai revenit si cu ganduri mai bune...
Ramona....cel mai bine e sa te dai singura cu capul de pragul de sus ca sa-l vezi pe cel de jos....oricum fetele, inclusiv eu, ne racim gura de pomana...macar de ai invata ceva...

Dany, puteai si tu sa dai un beep sa particip si eu la bauta....sau una dintre astea de mai aproape....

Va urez o seara buna si un we placut...ca la mine se prelungeste si luni...sic!!!!

Si sa va zic cea mai tare faza... naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif maine sunt singura cu sotul ca ducem pe Alexia la buni Mery.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Cam rautacioasa.....nu v-ati racit gura de pomana, parerea mea, si daca u asa ai considerat, nu stiu de ce ai mai raspuns la mesajul meu.
Este prima data in viata cand aleg EU, macar daca e sa nu ne intelegem, nu o sa regret ca n-am incercat.

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
daconst
mesaj 19-05-2007, 05:09 PM
Mesaj #397

Taz

lili,asa multa apa????
La noi era ceva gen 10 linguri de apa.Poate e altfel a voastra.Nu vreau sa te sfatuiesc rau. blushing.gif

--------------------
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 05:14 PM
Mesaj #398

Nevastuica

CITAT(daconst @ 19-05-2007, 05:09 PM) *

lili,asa multa apa????
La noi era ceva gen 10 linguri de apa.Poate e altfel a voastra.Nu vreau sa te sfatuiesc rau. blushing.gif

Nu ,nu ma sfatuiesti rau.Mi s-a parut si mie enorm de multa apa,dar am respectat.P la reteta lui May explicase acelasi lucru cuiva si mi-a ramas in minte ceva de 200g lichid...ma apuc sa fac alta gelatina doh.gif .Multumesc mult de sfat.Pup si mama pup si Lucas cel zbenguit pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-05-2007, 05:14 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 19-05-2007, 05:26 PM
Mesaj #399

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Ella, tot spuneai tu ca DD are un plan pentru tine, poate ca asta e planul, poate ti se ofera posibilitatea sa alegi acum o alta viata! fa-o cu cap si alege ce e mai bine in primul rand pentru tine.

despre viena poate stii si tu multe, insa eu iti spun ca e un oras superb in care merita sa traiesti. exista curse ieftine cu avionul spre rom, si in plus putem sa ne vedem si la o cafea cand o vizitez pe prietena mea tease.gif

bafta multa! hug.gif

Ramo, ma scuzi ca fac pe avocatul pentru Axe, insa ea e o fata buna, si nu cred ca a zis cu rautate. in acceptiunea ei, si a noastra - a majoritatii, dupa cum am vazut, n-ar merita sa te implici intr-o relatie cu Iulian. Insa pana la urma tu stii mai bine, e viata ta, si tu trebuie sa iei deciziile singura, insa atata timp cat ceri niste pareri, asteapta-te si la reactii negative, nu putem doar sa-ti dam dreptate, n-am mai fi obiective si pana la urma prietene adevarate ! give_rose.gif sper sa ai mult noroc si alegerea ta sa fie cea mai buna! hug.gif

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 19-05-2007, 05:32 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 19-05-2007, 05:48 PM
Mesaj #400

Lama

Raspunsuri: 5.680
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Deci, GELATINA care se pune in crema am dizolvat 2 pliculetze in aprox 100-150 ml de apa, am pus un pic pe foc si apoi am turnat-o peste crema direct de pe foc, ca nu e cine stie ce fierbinte, doar putin calduta si era de consistenta unei smantani, adica nici solida dar nici f lichida.

ella mama ce noroc ai, lasa ca meriti cu varf si indesat floare.gif si daca zic eu ca esti frumoasa si slaba, tu nu ma contrazici! mad.gif )).gif

daconst frate-meu a fost frumos cand eram eu in tara si colegele mele de liceu imi cereau nr lui de tel. Dar apoi s-a lasat de sport si s-a ingrasat ca un porc. Gandeste-te ca avea 20 de kg mai putin acum 2 ani si acum e ca un porc dry.gif

Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu dry.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 05:56 PM
Mesaj #401

Nevastuica

CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 05:48 PM) *

Deci, GELATINA care se pune in crema am dizolvat 2 pliculetze in aprox 100-150 ml de apa, am pus un pic pe foc si apoi am turnat-o peste crema direct de pe foc, ca nu e cine stie ce fierbinte, doar putin calduta si era de consistenta unei smantani, adica nici solida dar nici f lichida.

ella mama ce noroc ai, lasa ca meriti cu varf si indesat floare.gif si daca zic eu ca esti frumoasa si slaba, tu nu ma contrazici! mad.gif )).gif

daconst frate-meu a fost frumos cand eram eu in tara si colegele mele de liceu imi cereau nr lui de tel. Dar apoi s-a lasat de sport si s-a ingrasat ca un porc. Gandeste-te ca avea 20 de kg mai putin acum 2 ani si acum e ca un porc dry.gif

Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu dry.gif

Saru-mana May dupa cum ai vazut,neuronul meu obosit isi amintea ceva-ceva,asa ca am aruncat apa aia chioara ,am pastrat doar 200ml si am pus in ea alta gelatina.S-a legat,crema se odihneste la frigider acum iar eu imi tocesc creierul cu metri litri,multipli si submultipli si...nepotul meu care e un Louie de la desene animate,si la propriu si la figurat...Cat m-am chinuit eu prin bucatarie el mi-a belit coaja de pe blaturi.Si foarte senin incearca sa ma convinga ca asa au fost! w00t.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-05-2007, 06:01 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 19-05-2007, 05:59 PM
Mesaj #402

Lama

w00t.gif w00t.gif w00t.gif EU L-AS OMORI devil.gif devil.gif devil.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 06:01 PM
Mesaj #403

Nevastuica

CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 05:59 PM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif EU L-AS OMORI devil.gif devil.gif devil.gif

In timp ce scriam am avut revelatia cum a procedat,fiindca pe blatul de prajitura e o dunga lata,iar celalalt e belit.A incercat intai cu cel de prajitura si nu a mers si apoi s-a mutat la cel de tort.Dupa ce am scris m-am dus la el si i-am spus cum a facut.El ca nu e adevarat.I-am facut reconstituirea si s-a inrosit,si zambind smechereste:"De unde stii?!TE-AM FILMAT!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 19-05-2007, 06:11 PM
Mesaj #404

Lama

Daca mai crede in Mos craciun, zi-i ca l-a vazut si el devil.gif

Vai nu v-am zis faza tare lol.gif lol.gif lol.gif . Si-a cumparat socra-meu ochelari de soare si a dat pe ei 63 de euro w00t.gif mai grav e ca sunt de la o firma de care eu, cel putin, nu am auzit, cand, cu aceeasi bani isi lua niste ochelari de statea soarele-n loc. Vine la mine sa se laude si probabil ca si-a blestemat zilele si ora in care s-a gandit sa vina tocmai la mine lol.gif. Nu mi-a spus cat a dat pe ei. Ma uit la el si ii zic ca il strang ochelarii, el cica: se vede? lol.gif Zic eu: da, va turteste capul plus ca forma lor nu se potriveste fizionomiei, aveti fatza f mare si ochelarii sunt mici si parca va aduna ochii langa nas. Deja il lua cu calduri lol.gif. Ma uit la ei, in special sa vad firma si cum nu vad vreun nume cunoscut, incep sa ma uit la lentile. Una din ele era zgariata destul de vizibil in 2 locuri. II zic eu calma: ati putea sa mergeti sa-i schimbati ca sunt zgariati si nu vi se potrivesc deloc, dar la 10-15 euro cat probabil ca ati dat pe ei, nici nu se merita. La care el, cu o voce d-aia de parca nu mai avea oua: aoleu, am dat mult pe ei, 63 de euro, ce ma fac acum lol.gif lol.gif lol.gif . Luni cica se duce sa ii schimbe, abia astept sa vad cu ce vine
lol.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 19-05-2007, 06:13 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 06:14 PM
Mesaj #405

Nevastuica

CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 06:02 PM) *

Daca mai crede in Mos craciun, zi-i ca l-a vazut si el devil.gif

Bueeey!am muriiit! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif In timp ce il ajutam la o problema care trebuia sa o rezolve in doua moduri,mi-a trecut prin minte sa fac poze cu blaturile ciupite.Atunci am avut a doua revelatie."BAI!SI STII CUM POT SA ITI MAI DEMONSTREZ CA TU LE-AI CIUPIT?" "CUM?" "LE-AM FACUT POZA INAINTE!!! naughty.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif "....."MAAAMAAA,CE MI-A CAZUT FATZAUL!"..."ASTA ASA,CA SA VEZI CUM SE REZOLVA PROBLEMELE IN DOUA MODURI:TE-AM PRINS PRIN DOUA METODE!!!!!" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ....Si tot el:"Nu le-ai fotografiat si cu telefonul?Ca sa ai si prin 3 metode?! blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 05:45 AM