![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
19-05-2007, 06:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
May, cat de tare!
ce firma erau domnule ca mor de curiozitate? }{ Liliana, e asa tare pustiul ca poti deja sa-l ierti! Acest mesaj a fost editat de _noni_: 19-05-2007, 06:16 PM -------------------- |
| May |
19-05-2007, 06:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ceva din 2 cuvinte, unul incepea cu k parca... nu pot sa ma duc acum sa ma uit ca socra-meu doarme si nevasta-sa face baie, dar iti spun cand aflu
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
19-05-2007, 07:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
liliana, la multi ani tatalui daca nu ne "vedem" maine
ella, arati beton o seara placuta si sa NU fiti cuminti apropos si eu tot cu NU am votat ....daca a votat cineva DA sa vezi ce bataie isi ia -------------------- ![]() |
| uka |
19-05-2007, 07:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Am vazut si eu pozele ellei.....super si ea si peisajele...
Am fost al vot si eu si acum sunt la serviciu... m-am saturat, vreau sa vina 24 mai mai repede, de fapt 23 k sa vina grasu la mine si p 24 plecam impreuna la BV -------------------- |
| lilianab |
19-05-2007, 07:55 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Multumesc mult Iulia.Am scapat de micul terorist.Eu cand fac lectii cu el ma cam agit,ca e imprastiat,nu ii e gandul la lectii.E cu ochii in patru ce prostie sa mai nascoceasca.Asa ca datorita acestui fapt,acum tot blocul si-a imbunatatit colectia de vorbe de duh si mai ales:si vecinii de la etajul 4 stiu multiplii si submultiplii litrului si metrului (presarati cu "a ma-sii" din belsug:blushing: )
Prajitura lui May succes total.Nu va pot arata sectiunea,ca nu pot sa ii duc omului prajitura taiata!!!!Poze mai tarziu. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-05-2007, 07:56 PM -------------------- |
| Susannah |
19-05-2007, 08:01 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Suzannah, eu am trait 2 ani la Milano, mi-am facut scoala acolo. Nu m-am gandit sa ma mut niciodata la Roma pt ca imi este, deocamdata, suficient de bine in Romania. Insa Italia este, intr-adevar, tara mea preferata. Tocmai mi s-a oferit un job la Viena. 10 luni... super bani. Sunt complet bulversata, tentatia e mare. Daca ma lasa sa fac naveta in tara in week-end-uri poate accept. Ma duc si eu sa votez si dupa aia ma intalnesc la masa cu frate-miu sa ma mai sfatuiesc cu el... Wow, ai stat la Milano? Super! Si mie mi se pare o tara minunata Italia. Si acum Viena...Cred ca ar trebui sa te bucuri de viata, ti se ofera lucruri, desigur datorita muncii tale si capacitatilor profesionale si le meriti totalmente, lucruri pe care putini muritori le vad...asa ca eu zic sa nu eziti.Esti o femeie capabila si meriti cu adevarat tot ce ti se intampla. |
| ramonavlas |
19-05-2007, 08:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Himere, ai PM.
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| soranutza |
19-05-2007, 08:34 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Ella, imi pare rau ca ai fost la Bruxelles si nu ne-am vazut. Poate data viitoare cand mai vii, daca ai chef, ne vedem la o cafea.
Restul am uitat ce am vrut sa zic ca a sunat mama si m-a tinut 20 minute la telefon.... |
| Anna |
19-05-2007, 08:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Fetele cucuiete pe unde sunteti?
Eu am iesit la un suc cu o amica, l-am refuzat pe potential, sa mai sune si el si sa se agite ..mama lor Aa...si faza eram in oras si am vazut un apel ratat, ma si gandeam ca e potentialul, cand colo...citesc numarul, sa vedeti uimire, nu am recunoscut numaru din prima Care vroia sa imi zica ca are o stare aiurea. am vb cu el, ca deh..eu ii vreau binele Si pe drum spre casa ma gandeam cand am avut eu nevoie de el si l-am sunat tot asa sambata seara nu mi-a raspuns, i-am dat si sms ca era o situatie cam urata pt mine, si aveam nevoie de el, si a doua zi mi-a zis ca a vazut da nu a vrut sa raspunda ca eu sigur vroiam sa il verific. Acu mi-e ciuda pe mine...sincer. Sa o sune pe tipa cu care e si gata. Macar sa aprecieze cineva vreodata. Distractie palcuta, care pe unde sunteti -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
P.S. Pe 20 iunie e ziua tipului cu hoteluri si partii si cica vrea sa vina in Bucuresti sa-si serbeze ziua cu mine Life goes on... -------------------- |
| Amazoana |
19-05-2007, 09:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Mamaaaaaaaaaa, te omor !!!!! Mi-ai facut chef de muzica de nunta , sarbe , etc...... O pun la preferinte ( din cauza ritmului ) Neuroni , cand veniti la mine , plssssss muzica de nunta , sarbe ....sa vedeti ce dansuri trantim !!!!! Eu ascult melodia asta de la inceputul anului. Asa-i ca-i super? Buna seara fetelor.Am capiat E tarziu sa comand si eu ceva de baut? As fi cea mai betiva daca as cere niste votca cu suc natural? Am si preferinte, finlandia cu suc de portocale. Cat despre muzica de nunta, bazeaza-te pe mine, am extra-multa muzica populara, sarbe, muzica lautareasca, manele nu prea ca nu gust, dar daca vrei fac rost...... |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu Distractie placuta, may, si sa ne spui cum a fost; sunt tare curioasa -------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 10:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ina ai luat frigider? Ca parca asa am inteles
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
19-05-2007, 10:22 PM
|
Ina ai luat frigider? Ca parca asa am inteles Luni trebuie sa vina -------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 10:53 PM
|
Ina
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:24 PM |