![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
19-05-2007, 11:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ei, noi doar il vom folosi. Dupa ce plecam de aici, ramane la propietar (banii dati pe frigider au fost scazuti din chirie, ca si in cazul masinii de spalat
-------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 11:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Eu ma bag la culcus si sper maine la o zi superba si plina de solutii!
noapte buna, somn usor si vise placute! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
19-05-2007, 11:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Somnic usor!!
-------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 11:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Astept sa vad ce ne zice Ella.
Si conversez cu o amica pe mess, ce solutii sa adopt, facem analiza swot si tehnica scenariilor, nu degeaba am invatat eu PFI Fac aici arborele decizional sa nu ma mai plang ca nu imi folosesc in viata materiile de la facultate -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Ella79 |
19-05-2007, 11:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.429 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
daca zic eu ca esti frumoasa si slaba, tu nu ma contrazici! Am inteles sefa! Va multumesc pentru complimente. Sunteti atat de dragute ca ma faceti sa rosesc. E atat de placut sa primesti complimente incat nici nu stiu cum sa va mai multumesc. Cu Viena... nu va agitati inca pentru ca nu stiu daca o sa accept. Balanta inclina mai mult catre NU, din mai multe motive. In primul rand asta e prima oferta de acest gen care mi se face. Daca o accept direct pe prima, inseamna ca ma vand ieftin. In al doilea rand nu sunt tocmai pregatita emotional sa traiesc singura. Am acum mare nevoie de familie, de prieteni si numai cand raman 3 ore singura in casa ma apuca depresiile. Deci nu cred ca e momentul potrivit. Iar in al treilea rand... nu ma omor dupa Viena. Chiar deloc. Soranutza, tu la Bruxelles esti? Eu am sa mai vin pe 6 - 7 iunie. Voi lucra de la 10 la 18 la Comisie, cladirea Borchette si voi sta la Sheraton. Mi-ar placea foarte mult sa ne vedem la o cafea, daca poti tu sa vii. Dupa-amiaza am iesit cu frate-miu si prietena lui sa mancam si m-a sunat Mihai. Sa vada unde sunt si sa ma invite la film. Baiatul asta ma dispera. Se comporta de parca nimic nu s-ar fi intamplat... Pe bune, chiar depaseste orice imaginatie! Maine mergem impreuna la o petrecere. Abia astept sa ma imbrac cu rochia mea rosie Morgan, cu sandalele albe cu toc de 8 si sa ii cada fata cand m-o vedea. Sa se uite bine la mine, sa vada ce va pierde... PS. Ma pun pe facut pozele cu hainutele, ca vad ca nu merge altfel. |
| ina_ceva |
19-05-2007, 11:25 PM
|
Si eu stau dupa ella
-------------------- |
| Ella79 |
19-05-2007, 11:35 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.429 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mama fetelor, ma faceti sa rad!
Hai ca vin cu pozele in 5 minute. http://new.photos.yahoo.com/mircea_daniela...460762402034507 merge?? Ma gindesc ca exact acum doi ani pe vremea asta eram si eu la Roma...ce vremuri. Dana, cine stie ce mi-o rezerva si mie Dumnezeu. Poate pste 2 ani o sa am si eu un bebe si atunci sa vezi cum o sa plece toate fetele de pe forum la Roma, cate o saptamana. |
| ina_ceva |
19-05-2007, 11:36 PM
|
Nu merge
-------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 11:37 PM
|
hihih..Ela .musai sa iti faci poze in rochia aia maine. desi eu deja imi inchipui.
si acum o intrebare...chiar nu crezi ca mai merita sa ii dai o sansa, sau sa vb cu el pe fata....sau...ceva de genu. Ca dupa ce am inteles eu aici tu astepti sa termine el sau daca nu zice nimic, sa ii zici tu in final ca s-a terminat. Apropo Ina...ce ne facem noi cu mainile si cu crema autobronzanta -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
19-05-2007, 11:38 PM
|
Apropo Ina...ce ne facem noi cu mainile si cu crema autobronzanta Ma gandeam sa folosesc manusi -------------------- |
| Ella79 |
19-05-2007, 11:40 PM
|
|
| Anna |
19-05-2007, 11:41 PM
|
ma gandeam sa ma dea cineva..da tot tb sa ma dau si pe maini
io nus unde gresesc . tb sa ii mai cerem detalii lui May -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
19-05-2007, 11:44 PM
|
merge Super: mi-au placut balerinii negri cu funditza, tricoul alb cu fetitza lui barney (parca), geanta alba cu buline si cea albastra, si bijuteriile Sa le porti sanatoasa! Gata, ma duc la somn! Noapte buna! -------------------- |
| Anna |
19-05-2007, 11:47 PM
|
Magazin online, ce mai!
Sunt super toate! Mai ales bluza verde, tricoul cu peables si balerinii .toti.. sa le porti sanatoasa. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Ella79 |
19-05-2007, 11:50 PM
|
hihih..Ela .musai sa iti faci poze in rochia aia maine. desi eu deja imi inchipui. si acum o intrebare...chiar nu crezi ca mai merita sa ii dai o sansa, sau sa vb cu el pe fata....sau...ceva de genu. Ca dupa ce am inteles eu aici tu astepti sa termine el sau daca nu zice nimic, sa ii zici tu in final ca s-a terminat. Nu stiu daca o sa imi fac maine poze. Uneori e aiurea sa vii tu cu aparatul daca nu face gazda poze. Asa ca nu garantez. Cat despre sansa... sincer, HABAR N-AM! De meritat poate ca ar merita, pentru ca ne-am iubit mult si frumos, DAR ceea ce s-a intamplat in ultima luna depaseste cu mult puterea mea de intelegere. Am suferit si sufar ca un caine si nemeritat pe deasupra. Asa ca nu stiu ce sa zic. Poate ca sanse ar mai fi, pentru ca, recunosc, il iubesc. Nu exista un buton de la care sa iti intrerupi brusc sentimentele. Dar probabil ca pentru a mai vrea eu sa fim impreuna mi-ar trebui niste dovezi foarte solide ca asa ceva nu se va mai repeta in veci + un diamant suficient de mare ca sa-mi mai treaca putin supararea. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 28-08-2008 - 03:35 AM |