![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
19-05-2007, 11:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Iti faci tu intainte sa pleci de acasa, ca doar nu o sa ne lasi "nesatisfacute"
Poate nici el nu stie cum sa se poarte, eu mereu am fost adepta comunicarii, discutii si iar discutii. Acu depinde daca ai cu cine sa te intelegi si cine sa te si asculte. Insa sa fiu in locul tau as vrea sa stiu daca e ori alba ori neagra. Macar sa stiu ce am de facut. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Ella79 |
20-05-2007, 12:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
[ella, arati beton Panourile erau, de fapt, intrarile in magazinele de firma de pe Via del Corso. Asa arata la ei "vitrinele"... In unele dintre magazine (la Armani, de exemplu), nu se putea intra decat cu programare prealabila. In altele puteai intra liber dar preturile te dadeau afara in max 5 minute. Poseta Prada pe care am pozat-o costa vreo 6000 de euro. Poate nici el nu stie cum sa se poarte, eu mereu am fost adepta comunicarii, discutii si iar discutii. Acu depinde daca ai cu cine sa te intelegi si cine sa te si asculte. Insa sa fiu in locul tau as vrea sa stiu daca e ori alba ori neagra. Macar sa stiu ce am de facut. Pe mine acum nu ma mai intereseaza ce vrea el. Ma intereseaza ce vreau eu, mie sa-mi fie bine. Eu acum ma consider o fata singura. Ies cu el asa cum as iesi cu oricine altcineva. Iar daca el va vrea sa fim impreuna, asta n-o sa i se cuvina de drept. O sa treaca frumusel pe lista pretendentilor si o sa faca ce stie el mai bine ca sa ma convinga. Stiu ca poate parea cel putin ciudat.... sa traiesti asa o relatie incerta, sa te consideri singura si totusi sa mai iesi cu el. Dar asta e situatia care ma face pe mine momentan sa ma simt bine si, prin urmare, pe asta o aplic. Nu exista reguli, retete, potiuni, Fiecare face cum se simte el bine, cum crede. Daca pe mine "pastila"a asta ma ajuta, foarte bine! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
20-05-2007, 12:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
M-am uitat si eu la pozele cu ce ai cumparat si imi plac toate...
Acest mesaj a fost editat de uka: 20-05-2007, 12:13 AM -------------------- |
| soranutza |
20-05-2007, 12:50 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Iarasi scriu telegrafic dar mi se-nchid ochii. Am intrat sa vad daca s-au calculat voturile, eu din pacate nu am ajuns. Am vorbit insa cu niste prieteni care au mers sa voteze la ora 10 AM iar la ora 14 m-au sunat ca inca stau la coada. Am impresia ca se stia ca diaspora va vota NU asa ca au facut tot posibilul sa ne ingreuneze votul. La fel a fost si la alegerile prezidentiale, acolo am stat afara 3 ore in frig si ploaie la coada pana sa votam. Nici nu eram asa de multi insa se miscau (zic eu intentionat) extrem de incet.
Ella, da, eu la Bruxelles locuiesc. Am citit ca vei veni aici chiar din-ainte sa pleci la Roma dar n-am stiut cum sa te abordez |
| May |
20-05-2007, 01:09 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
M-am intors
ella imi place tot, tot, TOT!!!!! ina nota 4 la desene animate, era fetita lui fred anna stii cum am procedat eu cu crema ca sa nu ma fac varza pe maini? M-am dat pe fata, m-am spalat pe maini, m-am dat pe maini, m-am spalat, m-am dat pe spate, m-am spalat si tot asa. La sfarsit de tot mi-am dat pe palme pe exterior si apoi am luat un servetel umed si l-am frecat intre palme Am ajuns la cumnatii mei pe la 8 ca ne-au spus ca ne asteapta dupa 7.30, a fost totul ok, nu m-am distrat cine stie ce, dar macar am mai iesit din casa. Faza dura a fost ca dupa 15 min socra-meu deja avea bautura la bord si vorbea mult si prost, ba chiar a inceput sa se certe cu sarbatoritul pe chestii stupide, apoi s-a dus pe terasa si a stat acolo o ora cu cainele, s-a intors, a halit jumatate din mancare de pe masa ( nu glumesc ) si apoi a zis ca el pleaca acasa si a plecat. In rest, mi-a fost laudat bronzul si m-am simtit ok, apoi am venit acasa si am fursecarit repede ca Remy deja imi baga mana pe sub fusta cand urcam scarile Asa am fost imbracata -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| _noni_ |
20-05-2007, 01:22 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
May, ce bine arati!
Ella, foarte frumoase lucrurile cumparate! mie mi-au placut geanta alba si prima pereche de balerini. sa le porti cu placere! Anna tot raul spre bine! foarte bine ca il fierbi, asa o sa-ti dai seama cat de mult ii pasa si cat va lupta pentru tine! alege bine de data asta! Ina, sa folositi cu placere frigiderul!!! si sa tii acolo numai mancaruri dietetice, auzi?! Sorana, bafta la noul job si cu casuta! eu fug la nani ca mi s-a cam pupazat vazul }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 20-05-2007, 01:23 AM -------------------- |
| May |
20-05-2007, 01:33 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 04:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
May cred ca ai super buba la cap! Arati grozav. cate kg ai? si ce inaltime? ca mie asta mi-a scapat
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
20-05-2007, 07:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Merci, noni! Adevarul e ca abia asteptam sa cumparam altul, sa am mai mult spatiu in congelator si sa fac la liliana: depozit
May, esti bestiala (mai ales cand stiu ce se ascunde in sutien -------------------- |
| lyra |
20-05-2007, 08:45 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Buna dimineata fetili
am intrat doar sa va salut. mergem la targul de locuinte. aseara am fost la muzeul de istorie. a fost tare frumos. a fost concert de orga, expozitie medievala, dansuri medievale si au fost cateva persoane de la Opera care au cantat arii din Trubadurul. dupa asta am fost la crasma eu nu inteleg de unde au barbatii atata energie . s-a trezit la 7.30 si a facut supa de salata. va pup ella eu nu am apucat sa vad inca hainutele dar cand ma intorc abia astept. May esti o bucatica beton Ha . te-am prins. esti in Ro. si te uiti pe acasa tv. Acest mesaj a fost editat de lyra: 20-05-2007, 08:47 AM -------------------- ![]() [/url] |
| uka |
20-05-2007, 09:01 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
May, ce bine arati! [ de acord -------------------- |
| Ella79 |
20-05-2007, 09:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Soranutza, data viitoare ne vedem sigur!! -------------------- |
| dany |
20-05-2007, 09:33 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , a venit si rata !
Axe - poze cu prajitura ??? Mi s-a umplut gura de apa cand am vazut ce ai gatit... eu cred ca am uitat si cum sa fac o ciorba Promit sa dau un beep data viitoare cand se incinge iar un chef pe aici Ella - superbeeeee achizitiile !!! Merita sa mananci doar etichete 1 luna de acum incolo Ramo - bafta in hotarea pe care o vei lua . E viata ta , noi am spus doar ce am gandit . Nu te supara pe axe , ea e adepta "ce-i in gusha si-n capusha " Lili - teroare pustiul May - si eu sunt curioasa cu ce ochelari vine socrul tau luni Dulci - Ina - sa folosesti sanatoasa frigiderul si sa faci poze cu el cand e plin sa vedem si noi ce papa ingrasacios bagi pe acolo Sorana - multa bafta la noul job Se pare ca noi luam o pauza azi ( vezi ce te ascult , Danutza ? ) , vom merge doar sa strangem un pic mizeria care s-a facut ieri si atat . Duminica placuta , neuroni ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Ella79 |
20-05-2007, 09:42 AM
|
Ramona, unde ai povestit tu ce s-a intamplat? Ca mie mi-a scapat. Am tot cautat dar nu am gasit decat fragmente....
-------------------- |
| dany |
20-05-2007, 09:51 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
AICI , Ella
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:38 AM |