left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Anna
mesaj 19-05-2007, 11:55 PM
Mesaj #436

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151
Sex: Feminin

Iti faci tu intainte sa pleci de acasa, ca doar nu o sa ne lasi "nesatisfacute" grin.gif grin.gif tease.gif

Poate nici el nu stie cum sa se poarte, eu mereu am fost adepta comunicarii, discutii si iar discutii. Acu depinde daca ai cu cine sa te intelegi si cine sa te si asculte.
Insa sa fiu in locul tau as vrea sa stiu daca e ori alba ori neagra. Macar sa stiu ce am de facut.

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 12:06 AM
Mesaj #437

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(himere2005 @ 19-05-2007, 08:12 PM) *

[ella, arati beton w00t.gif , parca esti decupata din reviste, mai ales in spatele panourilor acelea mari...you rock naughty.gif

Panourile erau, de fapt, intrarile in magazinele de firma de pe Via del Corso. Asa arata la ei "vitrinele"... )).gif )).gif )).gif Aia rosie era la Valentino si aia maro era la YLS. Erau, de fapt, niste panouri uriase in care era decupata cate o usita.
In unele dintre magazine (la Armani, de exemplu), nu se putea intra decat cu programare prealabila. In altele puteai intra liber dar preturile te dadeau afara in max 5 minute. Poseta Prada pe care am pozat-o costa vreo 6000 de euro. doh.gif Cel mai accesibil dintre toate mi s-a parut D&G - bijuterii. Colegele mele chiar si-au cumparat niste chestii dragute de acolo. De exemplu un inel din otel inxidabil costa 48 de euro.

CITAT(annaiss_derrian @ 20-05-2007, 12:55 AM) *

Poate nici el nu stie cum sa se poarte, eu mereu am fost adepta comunicarii, discutii si iar discutii. Acu depinde daca ai cu cine sa te intelegi si cine sa te si asculte.
Insa sa fiu in locul tau as vrea sa stiu daca e ori alba ori neagra. Macar sa stiu ce am de facut.

Pe mine acum nu ma mai intereseaza ce vrea el. Ma intereseaza ce vreau eu, mie sa-mi fie bine. Eu acum ma consider o fata singura. Ies cu el asa cum as iesi cu oricine altcineva. Iar daca el va vrea sa fim impreuna, asta n-o sa i se cuvina de drept. O sa treaca frumusel pe lista pretendentilor si o sa faca ce stie el mai bine ca sa ma convinga.
Stiu ca poate parea cel putin ciudat.... sa traiesti asa o relatie incerta, sa te consideri singura si totusi sa mai iesi cu el. Dar asta e situatia care ma face pe mine momentan sa ma simt bine si, prin urmare, pe asta o aplic. Nu exista reguli, retete, potiuni, Fiecare face cum se simte el bine, cum crede. Daca pe mine "pastila"a asta ma ajuta, foarte bine!

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 20-05-2007, 12:12 AM
Mesaj #438

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

M-am uitat si eu la pozele cu ce ai cumparat si imi plac toate...biggrin.gif... mi-au placut fustele f mult

Acest mesaj a fost editat de uka: 20-05-2007, 12:13 AM

--------------------
+Quote Post
soranutza
mesaj 20-05-2007, 12:50 AM
Mesaj #439

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85

Iarasi scriu telegrafic dar mi se-nchid ochii. Am intrat sa vad daca s-au calculat voturile, eu din pacate nu am ajuns. Am vorbit insa cu niste prieteni care au mers sa voteze la ora 10 AM iar la ora 14 m-au sunat ca inca stau la coada. Am impresia ca se stia ca diaspora va vota NU asa ca au facut tot posibilul sa ne ingreuneze votul. La fel a fost si la alegerile prezidentiale, acolo am stat afara 3 ore in frig si ploaie la coada pana sa votam. Nici nu eram asa de multi insa se miscau (zic eu intentionat) extrem de incet.

Ella, da, eu la Bruxelles locuiesc. Am citit ca vei veni aici chiar din-ainte sa pleci la Roma dar n-am stiut cum sa te abordez blushing.gif mai ales ca eu nici nu m-am prea omorat cu scrisul. Nici cu Pisik nu indrazneam sa ma intalnesc daca nu-mi trimitea ea SMS. Acum ma bucur nespus ca am vazut-o si am prins curaj )).gif De luni incep munca intr-o companie noua asa ca nu-mi stiu inca orarul dar sunt sigura ca tot o sa ne vedem! floare.gif
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 01:09 AM
Mesaj #440

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

M-am intors grin.gif

ella imi place tot, tot, TOT!!!!! yahoo.gif

ina nota 4 la desene animate, era fetita lui fred cool.gif

anna stii cum am procedat eu cu crema ca sa nu ma fac varza pe maini? M-am dat pe fata, m-am spalat pe maini, m-am dat pe maini, m-am spalat, m-am dat pe spate, m-am spalat si tot asa. La sfarsit de tot mi-am dat pe palme pe exterior si apoi am luat un servetel umed si l-am frecat intre palme laugh.gif

Am ajuns la cumnatii mei pe la 8 ca ne-au spus ca ne asteapta dupa 7.30, a fost totul ok, nu m-am distrat cine stie ce, dar macar am mai iesit din casa. Faza dura a fost ca dupa 15 min socra-meu deja avea bautura la bord si vorbea mult si prost, ba chiar a inceput sa se certe cu sarbatoritul pe chestii stupide, apoi s-a dus pe terasa si a stat acolo o ora cu cainele, s-a intors, a halit jumatate din mancare de pe masa ( nu glumesc ) si apoi a zis ca el pleaca acasa si a plecat. doh.gif

In rest, mi-a fost laudat bronzul si m-am simtit ok, apoi am venit acasa si am fursecarit repede ca Remy deja imi baga mana pe sub fusta cand urcam scarile lol.gif blushing.gif

Asa am fost imbracata biggrin.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 20-05-2007, 01:22 AM
Mesaj #441

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

May, ce bine arati! w00t.gif ai slabit si chiar se vede!!! iti sta foarte bine asa imbracata si bronzata! il inteleg pe Remy!!! lol.gif

Ella, foarte frumoase lucrurile cumparate! mie mi-au placut geanta alba si prima pereche de balerini. sa le porti cu placere! floare.gif

Anna tot raul spre bine! foarte bine ca il fierbi, asa o sa-ti dai seama cat de mult ii pasa si cat va lupta pentru tine! alege bine de data asta! hug.gif

Ina, sa folositi cu placere frigiderul!!! si sa tii acolo numai mancaruri dietetice, auzi?! tease.gif hug.gif

Sorana, bafta la noul job si cu casuta! smile.gif

eu fug la nani ca mi s-a cam pupazat vazul laugh.gif . noapte frumoasa!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 20-05-2007, 01:23 AM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 01:33 AM
Mesaj #442

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc floare.gif la poza asta am ramas si eu socata, cred ca de abia acum realizez ca am slabit ceva-ceva, pana acum tot de 100 de kg ma vedeam. E clar ca am buba la cap doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 04:30 AM
Mesaj #443

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

May cred ca ai super buba la cap! Arati grozav. cate kg ai? si ce inaltime? ca mie asta mi-a scapat pupic.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 20-05-2007, 07:53 AM
Mesaj #444

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Merci, noni! Adevarul e ca abia asteptam sa cumparam altul, sa am mai mult spatiu in congelator si sa fac la liliana: depozit lol.gif

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 02:09 AM) *

May, esti bestiala (mai ales cand stiu ce se ascunde in sutien w00t.gif )! Mi se pare ca ai slabit mult wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lyra
mesaj 20-05-2007, 08:45 AM
Mesaj #445

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

Buna dimineata fetili cheer.gif

am intrat doar sa va salut. mergem la targul de locuinte.

aseara am fost la muzeul de istorie. a fost tare frumos. a fost concert de orga, expozitie medievala, dansuri medievale si au fost cateva persoane de la Opera care au cantat arii din Trubadurul. dupa asta am fost la crasma blum.gif si am bagat un tequila sunrise. blushing.gif super bun. a trebuit sa ma aduca babuinul acasa de-o aripa. sorry.gif .
eu nu inteleg de unde au barbatii atata energie . s-a trezit la 7.30 si a facut supa de salata. rolleyes.gif

va pup

ella eu nu am apucat sa vad inca hainutele dar cand ma intorc abia astept.

May esti o bucatica beton )).gif . nu te stresa. si ai o fata de inger. f frumoasa esti. corcodusul tau e tare norocos.

Ha . te-am prins. esti in Ro. si te uiti pe acasa tv. )).gif

Acest mesaj a fost editat de lyra: 20-05-2007, 08:47 AM

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
uka
mesaj 20-05-2007, 09:01 AM
Mesaj #446

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(_noni_ @ 20-05-2007, 02:22 AM) *

May, ce bine arati! w00t.gif ai slabit si chiar se vede!!! iti sta foarte bine asa imbracata si bronzata! il inteleg pe Remy!!! lol.gif
[

de acord

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 09:20 AM
Mesaj #447

Taz

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 02:09 AM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif May, esti super femeie!! Toata stima!!

Soranutza, data viitoare ne vedem sigur!!

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dany
mesaj 20-05-2007, 09:33 AM
Mesaj #448

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Neata , a venit si rata !

Axe
- poze cu prajitura ??? Mi s-a umplut gura de apa cand am vazut ce ai gatit... eu cred ca am uitat si cum sa fac o ciorba )).gif .Seara mancam ce apucam cand venim acasa doh.gif
Promit sa dau un beep data viitoare cand se incinge iar un chef pe aici hug.gif Poze de la intalnirea de ieri ?????

Ella - superbeeeee achizitiile !!! Merita sa mananci doar etichete 1 luna de acum incolo )).gif . M-as bucura sa faci poze in rochita .

Ramo
- bafta in hotarea pe care o vei lua . E viata ta , noi am spus doar ce am gandit . Nu te supara pe axe , ea e adepta "ce-i in gusha si-n capusha " hug.gif

Lili - teroare pustiul lol.gif lol.gif Sa-ti traiasca tatal !!

May - si eu sunt curioasa cu ce ochelari vine socrul tau luni )).gif )).gif . Deeeeciii , cred ca buba ta de la cap e enorma , fato ! Arati super tare , super sexyyyyyy hug.gif

Dulci - pupic.gif Stai pe aproape cand se deschide barul pe aici )).gif

Ina - sa folosesti sanatoasa frigiderul si sa faci poze cu el cand e plin sa vedem si noi ce papa ingrasacios bagi pe acolo )).gif

Sorana
- multa bafta la noul job

Se pare ca noi luam o pauza azi ( vezi ce te ascult , Danutza ? ) , vom merge doar sa strangem un pic mizeria care s-a facut ieri si atat .

Duminica placuta , neuroni !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 09:42 AM
Mesaj #449

Taz

Ramona, unde ai povestit tu ce s-a intamplat? Ca mie mi-a scapat. Am tot cautat dar nu am gasit decat fragmente....

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dany
mesaj 20-05-2007, 09:51 AM
Mesaj #450

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

AICI , Ella

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:38 AM