left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 20-05-2007, 09:54 AM
Mesaj #451

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

CITAT(lyra @ 20-05-2007, 09:45 AM) *

aseara am fost la muzeul de istorie. a fost tare frumos. a fost concert de orga, expozitie medievala, dansuri medievale si au fost cateva persoane de la Opera care au cantat arii din Trubadurul. dupa asta am fost la crasma blum.gif si am bagat un tequila sunrise. blushing.gif super bun. a trebuit sa ma aduca babuinul acasa de-o aripa. sorry.gif .
eu nu inteleg de unde au barbatii atata energie . s-a trezit la 7.30 si a facut supa de salata. rolleyes.gif

Se pare ca i-a folosit discutia din noaptea aia lol.gif ; cred ca asa trebuie sa fac si eu cu al meu dry.gif

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:33 AM) *

Ina - sa folosesti sanatoasa frigiderul si sa faci poze cu el cand e plin sa vedem si noi ce papa ingrasacios bagi pe acolo )).gif

Ai sa razi de mine, dar mi-a placut mult frigiderul ca are putin albastru lol.gif ; sa vezi ce bine dispusa voi fi de cate ori il voi deschide.

Eu voiam combina frigorifica, dar am fost la cumparaturi cu baietii dry.gif (cine m-a pus) si m-au convins sa luam frigider (in mare parte datorita faptului ca avea si volumul mult mai mare).

Odihna placuta azi, dany-dulce!
pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 10:11 AM
Mesaj #452

Koala

Raspunsuri: 2.692
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:51 AM) *

AICI , Ella

merci mult Dany - dulce! pupic.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 20-05-2007, 10:16 AM
Mesaj #453

Elefant

Raspunsuri: 9.649
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 09:54 AM) *

Ai sa razi de mine, dar mi-a placut mult frigiderul ca are putin albastru lol.gif ; sa vezi ce bine dispusa voi fi de cate ori il voi deschide.

Odihna placuta azi, dany-dulce!
pupic.gif

Multumesc hug.gif . Chiar ca simteam nevoia . Dirk are urmatoarele 2 saptamani concediu asa ca sper sa inaintam mai repede cu totul .

Putin albastru ? Vezi sa nu-ti placa prea mult astfel incat sa-l deschizi din 10 in 10 minute si sa vezi bunataturile care le ai prin el blum.gif

CITAT(Ella79 @ 20-05-2007, 10:11 AM) *

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:51 AM) *

AICI , Ella

merci mult Dany - dulce! pupic.gif

Cu pla hug.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-05-2007, 10:16 AM

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 20-05-2007, 10:42 AM
Mesaj #454

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Aud ca nu ati servit cafea pe aici. Va invit eu la una: Imagine

si ceva dulce
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-05-2007, 11:10 AM
Mesaj #455

Elefant

Raspunsuri: 9.649
Membrul Nr.: 87

pupic.gif fetele !

Pe diseara sau pe maine sau .... cand am timp

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-05-2007, 11:16 AM
Mesaj #456

Taz

Raspunsuri: 3.450
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Va pup fetele!

Scriu si eu rapid, ca ma pregatesc sa mergem la finii nostri (de fapt la parintii ei) in vizita.
Ella, oau oau oau!!!! Arati superb, hainele sunt dementiale (avem gusturi comune, am constatat inca o data) si eu zic ca ai toata viata inainte si nu merita sa te mai chinui cu Mihai aiurea daca vezi ca de la el nu vine nimic care sa repare ceea ce a fost. Zic totusi ca e nevoie de o ultima discutie lamuritoare, de regula barbatii nu realizaza ce ar trebui sa faca, ei nu gandesc ca noi si nu stiu la ce ne asteptam noi, asa ca eu zic ca e bine sa mai vorbiti odata si daca tot nimic...adio!
May, arati super fato! Ai o talie de viespe nu altceva!Haioasa faza cu socrul
Ramo, sper sa fie bine pt tine, dar, ca si fetele sunt un pic sceptica. Stiu ca atunci cand esti indragostita vezi lucrurile complet altfel decat cei din afara, dar sper totusi sa nu te doara prea tare, daca nu va fi asa cum speri tu.

Noi aseara am fost in vizita la seful babuinului (care e francez) si mi-a fost f f rau de la stomac, am zis ca ajung la urgenta. Nu a fost de la mancare ca m-a apucat inainte. Oricum, am calcat bine pe de laturi, cu branzeturi frantuzesti de la mama lor si tort de ciocolata si diplomat doh.gif Dar cred ca la cate calorii am consumat chinuindu-ma in dureri care treceau si iar ma apucau nici nu s-a pus ceva. Chiar m-am speriat, nu mai beau nici un fel de ceai, pt ca de la ceai a fost sigur. Eram constipata si am baut mai mult ceai naturavit decat mi-a recomandat nutritionista si am baut si f mult iaurt si cred ca de la asta a fost, dar am zis ca mor nu alta...

Am fugit, va pupic pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 20-05-2007, 11:21 AM
Mesaj #457

Panda

Raspunsuri: 8.269
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua yahoo.gif .Va salut de la o prietena pe fuga ca prea curand nu mai apuc sa vad calc ca ne`am apucat de renovat in casa la Piatra blum.gif .Va pupppp pupic.gif pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
soranutza
mesaj 20-05-2007, 11:30 AM
Mesaj #458

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

May, arati bestial!! Voi n-aveti oglinzi in casa? Cum adica sa te vezi de 100 kg ca eu stau si ma crucesc cat de bine arati??? Felicitari!
+Quote Post
axe10
mesaj 20-05-2007, 12:00 PM
Mesaj #459

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(daconst @ 19-05-2007, 05:55 PM) *

Axe,deci ai fusecuri in program... naughty.gif Spor!!!
Tot vroiam sa te intreb ce zodie esti?Ca ai limba cam ascutita. lol.gif

Sunt berbeaca...te-am lamurit, nu?!...urmeaza...fursexuri toata dupa masa...barbatul e la baie!

CITAT(_noni_ @ 19-05-2007, 06:26 PM) *

Ramo, ma scuzi ca fac pe avocatul pentru Axe, insa ea e o fata buna, si nu cred ca a zis cu rautate. in acceptiunea ei, si a noastra - a majoritatii, dupa cum am vazut, n-ar merita sa te implici intr-o relatie cu Iulian. Insa pana la urma tu stii mai bine, e viata ta, si tu trebuie sa iei deciziile singura, insa atata timp cat ceri niste pareri, asteapta-te si la reactii negative, nu putem doar sa-ti dam dreptate, n-am mai fi obiective si pana la urma prietene adevarate ! give_rose.gif sper sa ai mult noroc si alegerea ta sa fie cea mai buna! hug.gif

}{

Merci, Noni...ca m-ai sustinut in lipsa...pana la urma am zis ca sa se loveasca pentru ca sa invete...si eu si multe din noi am facut asa...deh, prin tineretile mele nu existau pc-uri atatea si forumuri!

CITAT(uka @ 20-05-2007, 10:01 AM) *

CITAT(_noni_ @ 20-05-2007, 02:22 AM) *

May, ce bine arati! w00t.gif ai slabit si chiar se vede!!! iti sta foarte bine asa imbracata si bronzata! il inteleg pe Remy!!! lol.gif
[

de acord

May e SIRENA...deja...da-i inainte tot asa!

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:33 AM) *

Neata , a venit si rata !

Axe
- poze cu prajitura ??? Mi s-a umplut gura de apa cand am vazut ce ai gatit... eu cred ca am uitat si cum sa fac o ciorba )).gif .Seara mancam ce apucam cand venim acasa doh.gif
Promit sa dau un beep data viitoare cand se incinge iar un chef pe aici hug.gif Poze de la intalnirea de ieri ?????

Ella - superbeeeee achizitiile !!! Merita sa mananci doar etichete 1 luna de acum incolo )).gif . M-as bucura sa faci poze in rochita .
Ramo - bafta in hotarea pe care o vei lua . E viata ta , noi am spus doar ce am gandit . Nu te supara pe axe , ea e adepta "ce-i in gusha si-n capusha " hug.gif
Duminica placuta , neuroni !

Pai sa dai ca ma oftic...tot timpul raman pe dinafara!...

Pt ca ma grabesc bag sectiunea de la praji aici...nu va uitati ca e jumate ca eu nu am pus gura...dar am expediat din ea si la soacra-mea...si surprinzator a mancat si Alexia...

Poze de la iantalnire la subiectul respectiv...later!

Va pup si fug la pat..sau unde s-o mai nimeri naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 20-05-2007, 12:14 PM
Mesaj #460

Hiena

Axe, m-ai omorat cu tortul/prajitura aia doh.gif
Imi curg balele
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 12:33 PM
Mesaj #461

Lama

Raspunsuri: 5.765
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Multumesc mult pt cuvintele voastre give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

axe arata super prajitura blum.gif

tzutzi am 1.75 si saptamana trecuta aveam 87 kg, la ultima cantarire. Intr-un an de zile am slabit 10 kg si am ajuns de la masura 54 la masura 46-44, as zice 45 ca sunt intre ele )).gif

dany odihna placuta azi ca o meritati pupic.gif

pisik sper sa nu mai ai probleme cu stomacul, crede-ma ca stiu cum sunt durerile. Eu am cel putin 2 crize de stomac pe an inca de cand aveam 11 ani dar doctorii spun ca sunt perfect sanatoasa. Cand aveam 11 ani faceam 1 pe saptamana asa din senin. Apoi s-au mai rarit, faceam 1 pe luna, acum 1 la 5-6 luni. In ziua in care am implinit 18 ani am lesinat de 5 ori de la o criza de stomac si una de calciu. Am fost la spital si mi-au spus ca nu am nimic. Asa ca.... sanatate multa floare.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 01:17 PM
Mesaj #462

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Wow May! Si eu tot masura 44 port, dar la 1.66 dry.gif Si eu cred ca am buba la cap, ca eu nu ma vad grasa grin.gif

Vreau si eu cafea, ca sunt cheauna

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 01:39 PM
Mesaj #463

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Fetelor, asta e potentialul care imi da tarcoale. Pentru cine nu intelege, povestile de completare sun la mine in jurnal.
Poze potential

Sper ca am reusit sa le postez cum trebuie blink.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 20-05-2007, 01:42 PM
Mesaj #464

Iepuras

Raspunsuri: 1.638
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Ella, nu te supara pe mine ca iti spun asta, dar din cate ai scris mie tare mi se pare ca a facut o prostie si acum se simte prost din cauza asta, si nu stie cum sa iti spuna, ce sa faca dry.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 20-05-2007, 01:47 PM
Mesaj #465

Hiena

CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 02:39 PM) *

Fetelor, asta e potentialul care imi da tarcoale. Pentru cine nu intelege, povestile de completare sun la mine in jurnal.
Poze potential

Sper ca am reusit sa le postez cum trebuie blink.gif

E simpaticos tare, dar pare asa de mic......... unsure.gif de cand il cunosti? Vezi sa nu faci vreo prostie de care sa-ti para rau mai tarziu......
+Quote Post

200 Pagini V « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 15-10-2008 - 11:57 PM