![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
20-05-2007, 09:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
aseara am fost la muzeul de istorie. a fost tare frumos. a fost concert de orga, expozitie medievala, dansuri medievale si au fost cateva persoane de la Opera care au cantat arii din Trubadurul. dupa asta am fost la crasma eu nu inteleg de unde au barbatii atata energie . s-a trezit la 7.30 si a facut supa de salata. Se pare ca i-a folosit discutia din noaptea aia Ina - sa folosesti sanatoasa frigiderul si sa faci poze cu el cand e plin sa vedem si noi ce papa ingrasacios bagi pe acolo Ai sa razi de mine, dar mi-a placut mult frigiderul ca are putin albastru Eu voiam combina frigorifica, dar am fost la cumparaturi cu baietii Odihna placuta azi, dany-dulce! -------------------- |
| Ella79 |
20-05-2007, 10:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
20-05-2007, 10:16 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai sa razi de mine, dar mi-a placut mult frigiderul ca are putin albastru Odihna placuta azi, dany-dulce! Multumesc Putin albastru ? Vezi sa nu-ti placa prea mult astfel incat sa-l deschizi din 10 in 10 minute si sa vezi bunataturile care le ai prin el Cu pla Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-05-2007, 10:16 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 10:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Aud ca nu ati servit cafea pe aici. Va invit eu la una:
si ceva dulce ![]() |
| dany |
20-05-2007, 11:10 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pe diseara sau pe maine sau .... cand am timp -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Pisik |
20-05-2007, 11:16 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Va pup fetele!
Scriu si eu rapid, ca ma pregatesc sa mergem la finii nostri (de fapt la parintii ei) in vizita. Ella, oau oau oau!!!! Arati superb, hainele sunt dementiale (avem gusturi comune, am constatat inca o data) si eu zic ca ai toata viata inainte si nu merita sa te mai chinui cu Mihai aiurea daca vezi ca de la el nu vine nimic care sa repare ceea ce a fost. Zic totusi ca e nevoie de o ultima discutie lamuritoare, de regula barbatii nu realizaza ce ar trebui sa faca, ei nu gandesc ca noi si nu stiu la ce ne asteptam noi, asa ca eu zic ca e bine sa mai vorbiti odata si daca tot nimic...adio! May, arati super fato! Ai o talie de viespe nu altceva!Haioasa faza cu socrul Ramo, sper sa fie bine pt tine, dar, ca si fetele sunt un pic sceptica. Stiu ca atunci cand esti indragostita vezi lucrurile complet altfel decat cei din afara, dar sper totusi sa nu te doara prea tare, daca nu va fi asa cum speri tu. Noi aseara am fost in vizita la seful babuinului (care e francez) si mi-a fost f f rau de la stomac, am zis ca ajung la urgenta. Nu a fost de la mancare ca m-a apucat inainte. Oricum, am calcat bine pe de laturi, cu branzeturi frantuzesti de la mama lor si tort de ciocolata si diplomat Am fugit, va pupic -------------------- |
| bubbles |
20-05-2007, 11:21 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
| soranutza |
20-05-2007, 11:30 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
May, arati bestial!! Voi n-aveti oglinzi in casa? Cum adica sa te vezi de 100 kg ca eu stau si ma crucesc cat de bine arati??? Felicitari!
|
| axe10 |
20-05-2007, 12:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe,deci ai fusecuri in program... Tot vroiam sa te intreb ce zodie esti?Ca ai limba cam ascutita. Sunt berbeaca...te-am lamurit, nu?!...urmeaza...fursexuri toata dupa masa...barbatul e la baie! Ramo, ma scuzi ca fac pe avocatul pentru Axe, insa ea e o fata buna, si nu cred ca a zis cu rautate. in acceptiunea ei, si a noastra - a majoritatii, dupa cum am vazut, n-ar merita sa te implici intr-o relatie cu Iulian. Insa pana la urma tu stii mai bine, e viata ta, si tu trebuie sa iei deciziile singura, insa atata timp cat ceri niste pareri, asteapta-te si la reactii negative, nu putem doar sa-ti dam dreptate, n-am mai fi obiective si pana la urma prietene adevarate ! }{ Merci, Noni...ca m-ai sustinut in lipsa...pana la urma am zis ca sa se loveasca pentru ca sa invete...si eu si multe din noi am facut asa...deh, prin tineretile mele nu existau pc-uri atatea si forumuri! May, ce bine arati! [ de acord May e SIRENA...deja...da-i inainte tot asa! Neata , a venit si rata ! Axe - poze cu prajitura ??? Mi s-a umplut gura de apa cand am vazut ce ai gatit... eu cred ca am uitat si cum sa fac o ciorba Promit sa dau un beep data viitoare cand se incinge iar un chef pe aici Ella - superbeeeee achizitiile !!! Merita sa mananci doar etichete 1 luna de acum incolo Ramo - bafta in hotarea pe care o vei lua . E viata ta , noi am spus doar ce am gandit . Nu te supara pe axe , ea e adepta "ce-i in gusha si-n capusha " Duminica placuta , neuroni ! Pai sa dai ca ma oftic...tot timpul raman pe dinafara!... Pt ca ma grabesc bag sectiunea de la praji aici...nu va uitati ca e jumate ca eu nu am pus gura...dar am expediat din ea si la soacra-mea...si surprinzator a mancat si Alexia... Poze de la iantalnire la subiectul respectiv...later! Va pup si fug la pat..sau unde s-o mai nimeri -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 12:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Axe, m-ai omorat cu tortul/prajitura aia
Imi curg balele |
| May |
20-05-2007, 12:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Multumesc mult pt cuvintele voastre axe arata super prajitura tzutzi am 1.75 si saptamana trecuta aveam 87 kg, la ultima cantarire. Intr-un an de zile am slabit 10 kg si am ajuns de la masura 54 la masura 46-44, as zice 45 ca sunt intre ele dany odihna placuta azi ca o meritati pisik sper sa nu mai ai probleme cu stomacul, crede-ma ca stiu cum sunt durerile. Eu am cel putin 2 crize de stomac pe an inca de cand aveam 11 ani dar doctorii spun ca sunt perfect sanatoasa. Cand aveam 11 ani faceam 1 pe saptamana asa din senin. Apoi s-au mai rarit, faceam 1 pe luna, acum 1 la 5-6 luni. In ziua in care am implinit 18 ani am lesinat de 5 ori de la o criza de stomac si una de calciu. Am fost la spital si mi-au spus ca nu am nimic. Asa ca.... sanatate multa -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 01:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Wow May! Si eu tot masura 44 port, dar la 1.66
Vreau si eu cafea, ca sunt cheauna -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 01:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetelor, asta e potentialul care imi da tarcoale. Pentru cine nu intelege, povestile de completare sun la mine in jurnal.
Poze potential Sper ca am reusit sa le postez cum trebuie -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Monic |
20-05-2007, 01:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.638 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Ella, nu te supara pe mine ca iti spun asta, dar din cate ai scris mie tare mi se pare ca a facut o prostie si acum se simte prost din cauza asta, si nu stie cum sa iti spuna, ce sa faca
-------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 01:47 PM
|
Fetelor, asta e potentialul care imi da tarcoale. Pentru cine nu intelege, povestile de completare sun la mine in jurnal. Poze potential Sper ca am reusit sa le postez cum trebuie E simpaticos tare, dar pare asa de mic......... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:57 PM |