![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 05:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mama Ella! Esti superba!!!!!
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
20-05-2007, 05:24 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.668 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mama Ella! Esti superba!!!!! Ba da mai, se vede de parca as fi un curcan. Si rochia vine o idee mai lunga, exact sub genunchi. Dar "inteligentul" m-a pozat de jos in sus, ca ii era lene sa se ridice de pe canapea, sa nu slabeasca. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 05:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
20-05-2007, 05:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.727 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Esti fenomenala si nu stiu ce iti spune tie cantarul dar ai slabit mult si tunsoarea te avantajeaza la maxim, mi te si imaginez cu o betita lata rosie la tinuta aia
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| anca veselie |
20-05-2007, 05:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am reusit sa citesc toooot
intalnirea a fost placuta, cum ma si asteptam. de companie nu mai zic, a fost tare placuta! din pacate a trebui sa plec mai devreme pt ca am fost invitata la o aniversare si trebuia sa ma fac frumoasa. dany dulce combinatia de rom cu cola sau pepsi si lamaie se numeste cuba libre si este beutura mea preferata pe care o beau la club ella, pozele sunt minunate si tu esti o frumoasa! annais, potentialul asta e cam dubios. e bine ca nu-i stai la dispozitie, tre sa depuna si ei ceva efort. may, oau! ce bine arati, se vede ca ai slabit! liliana, e foarte faina prajitura! ramona, sper sa fie totul ok cu julian. tu stii cel mai bine ce vrei. axe spor la fursexuri tre sa va povestesc faza foarte tare de aseara. m-am imbracat intr-o fustita scurta si un maieutz decoltat si eram tare dragutzica -------------------- |
| Ella79 |
20-05-2007, 05:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.668 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
pai era si altceva "ridicat", ca se vedea din avion. El si-a dat seama ca m-am prins de "starea" lui si se fastacea, nu stia ce sa mai faca. Iti dai seama ca n-a avut tupeu sa-mi faca vreo propunere indecenta, ca probabil se temea ca si-o fura. -------------------- |
| May |
20-05-2007, 05:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.727 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Avea dreptate Remy.... mereu il bat la cap sa lase tigarile si mereu imi spune: nu fur, nu beau, nu ma uit dupa femei, d-apoi sa ma mai si dau la ele... doar ca fumez. Ma uit la alte cunostinte ca le e teama sa mearga la un party ca li se imbata prietenul, sau sa mearga la o discoteca sa nu cumva sa le insele... asa ca sunt f norocoasa ca am gasit un corcodel printre atatia porci Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 20-05-2007, 05:34 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
20-05-2007, 05:35 PM
|
Esti fenomenala si nu stiu ce iti spune tie cantarul dar ai slabit mult si tunsoarea te avantajeaza la maxim, mi te si imaginez cu o betita lata rosie la tinuta aia uite la bentita nu ma dus capul! Da mai, sunt paranoica. Cel mai adesea ma vad obeza, urata, mi se pare ca imi atarna pieile (mai ales cele de la maini, le urasc!!), am gambe oribile, de fotbalist din divizia C, am fata buhaita, de betiva, si capul rotund ca o bila (de-aia am impresia ca nu-mi sta bine tunsa asa scurt). Sa continui?? Eu am impresia ca am toate defectele de pe lume. Dar probabil ca stiti si voi cum e.... multe dintre voi sunteti pe site-ul asta desi aratati beton si aveti maxim 3 kg in plus. Eu am de dat jos, ma avantajeaza rochia, dar slaba nu sunt. -------------------- |
| anca veselie |
20-05-2007, 05:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
rochia este geniala si tu esti foarte sexi!!! normal ca i s-a ridicat... nivelul de trai
-------------------- |
| Ella79 |
20-05-2007, 05:42 PM
|
In restaurant era si un tip care e fotbalist, super cunoscut. La un moment dat ma uitam la el (ca se uita toata lumea, ce sa-i fac eu daca e vedeta) si el a ridicat paharul catre mine, in semn de "noroc". Eu i-am zambit subtire si mi-am mutat brusc privirea. Doar ca Mihai a vazut faza si s-a inrosit de nervi.
Bine, nu m-as cupla cu vreun fotbalist nici de acum intr-o 100 de ani, dar m-a distrat faza. Si m-a distrat mutra lui Mihai... -------------------- |
| May |
20-05-2007, 05:44 PM
|
ella ok, esti cum zici tu acolo, vrei sa incep sa iti enumar cum sunt eu? sau vrei sa iti enumeram toate cum ne vedem? Iubita, te-ai gandit vreodata ca daca altii nu vad chestiile astea, poate ca ele nu exista decat in capetele noastre cu buba?
In restaurant era si un tip care e fotbalist, super cunoscut. La un moment dat ma uitam la el (ca se uita toata lumea, ce sa-i fac eu daca e vedeta) si el a ridicat paharul catre mine, in semn de "noroc". Eu i-am zambit subtire si mi-am mutat brusc privirea. Doar ca Mihai a vazut faza si s-a inrosit de nervi. Bine, nu m-as cupla cu vreun fotbalist nici de acum intr-o 100 de ani, dar m-a distrat faza. Si m-a distrat mutra lui Mihai... baiatul asta ma dispera, imi vine sa il iau de guler si sa il intreb ce vrea de la tine -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
20-05-2007, 05:47 PM
|
ella ok, esti cum zici tu acolo, vrei sa incep sa iti enumar cum sunt eu? sau vrei sa iti enumeram toate cum ne vedem? Iubita, te-ai gandit vreodata ca daca altii nu vad chestiile astea, poate ca ele nu exista decat in capetele noastre cu buba? baiatul asta ma dispera, imi vine sa il iau de guler si sa il intreb ce vrea de la tine Da May, cred ca majoritatea dintre noi avem o mare buba la cap. Dar poate ca e mai bine asa, decat sa n-avem simtul penibilului si sa umblam cu fuste mini si maieuri scurte daca silueta nu ne-o permite... Ce vrea baiatul asta de la mine.... cred ca nici el nu stie. Iar eu nici atat nu stiu. Partea buna e ca nici macar nu prea ma mai intereseaza.... -------------------- |
| May |
20-05-2007, 05:50 PM
|
De acord cu tine, mai ales ca niciodata nu trebuie sa fim pe deplin multumiti de noi caci altfel ne complacem in situatia actuala si nu mai evoluam. Dar, si e un mare ``dar``, nici sa fii fenomenala, cum esti tu, si sa iti imaginezi ca ar putea sa joace lumea fotbal cu capul tau
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 20-05-2007, 05:50 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
20-05-2007, 05:54 PM
|
nici sa fii fenomenala, cum esti tu, si sa iti imaginezi ca ar putea sa joace lumea fotbal cu capul tau Nu sunt mai fenomenala. Sunt un om normal, cu multe slabiciuni si mult mai putin puternica decat ma credeam... Tu esti fenomenala si admirabila pentru ca ai avut curajul si puterea de a te muta intr-o tara straina, doar cu Remy. Si, in plus, treci peste toate cu zambetul pe buze, faci toate greutatile sa para fleacuri si ii mai ajuti si pe altii sa se ridice din groapa in care, conjunctural, se gasesc. -------------------- |
| ina_ceva |
20-05-2007, 06:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ella, arati super! Nu stiu unde-tzi tzii gusa ca eu nu o vad
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 09:11 PM |