left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 05:23 PM
Mesaj #481

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

Mama Ella! Esti superba!!!!! pupic.gif Iar eu nu vad nici o gusa dry.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 05:24 PM
Mesaj #482

Koala

Raspunsuri: 2.668
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 06:23 PM) *

Mama Ella! Esti superba!!!!! pupic.gif Iar eu nu vad nici o gusa dry.gif

Ba da mai, se vede de parca as fi un curcan. Si rochia vine o idee mai lunga, exact sub genunchi. Dar "inteligentul" m-a pozat de jos in sus, ca ii era lene sa se ridice de pe canapea, sa nu slabeasca.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 05:25 PM
Mesaj #483

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

hug.gif Poate nu se ridica de pe canapea, ca era altceva "ridicat" si il tragea in jos grin.gif naughty.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 05:27 PM
Mesaj #484

Lama

Raspunsuri: 5.727
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Esti fenomenala si nu stiu ce iti spune tie cantarul dar ai slabit mult si tunsoarea te avantajeaza la maxim, mi te si imaginez cu o betita lata rosie la tinuta aia w00t.gif. Si nu esti curca sa ai gusa, esti tu paranoica si le vezi pe toate pupic.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
anca veselie
mesaj 20-05-2007, 05:29 PM
Mesaj #485

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

am reusit sa citesc toooot cheer.gif mi s-a ars si mancarica de fasole din cauza asta )).gif
intalnirea a fost placuta, cum ma si asteptam. de companie nu mai zic, a fost tare placuta! din pacate a trebui sa plec mai devreme pt ca am fost invitata la o aniversare si trebuia sa ma fac frumoasa.
dany dulce combinatia de rom cu cola sau pepsi si lamaie se numeste cuba libre si este beutura mea preferata pe care o beau la club wink1.gif
ella, pozele sunt minunate si tu esti o frumoasa!
annais, potentialul asta e cam dubios. e bine ca nu-i stai la dispozitie, tre sa depuna si ei ceva efort.
may, oau! ce bine arati, se vede ca ai slabit!
liliana, e foarte faina prajitura!
ramona, sper sa fie totul ok cu julian. tu stii cel mai bine ce vrei.
axe spor la fursexuri naughty.gif

tre sa va povestesc faza foarte tare de aseara. m-am imbracat intr-o fustita scurta si un maieutz decoltat si eram tare dragutzica blushing.gif cel putin asa cred blum.gif . la chef nu a fost nimic deosebit, asa ca m-am dus in clubul meu obisnuit. acolo vad un tip care ma tot fixa, vine la mine, ma invita afara la o plimbare blushing.gif ne pupam, imi cere numarul de telefon, dar spune ca nu are baterie la telefon. incerca sa-l retina pana imi vine mie ideea sa-i dau un sms cu numarul. zis si facut. el pleaca si ramane sa ma sune sa iesim. peste cateva ore bune, vreo 3, primesc un telefon de pe private nr. o tipa care-mi zice: "de ce i-ai dat sms cu nr tau prietenului meu? daca te prind te calc in picioare, ca stiu cine esti. nu ai vazut ca eram cu el?" eu foarte mirata imi aduc aminte ca tipul respectiv era cu o tipa, dar eu, de buna credinta, am zis ca-i vreo amica. ii spun frumos fetei asta, ii explic si din fericire ma crede lol.gif nu credeam ca barbatii pot fi chiar asa de porci!!!!!!!!! adica vii cu prietena la carciuma si cat e ea la buda sau unde o fi fost, tu iesi cu alta afara si te dai la ea doh.gif oribil...

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 05:31 PM
Mesaj #486

Koala

CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 06:25 PM) *

hug.gif Poate nu se ridica de pe canapea, ca era altceva "ridicat" si il tragea in jos grin.gif naughty.gif

pai era si altceva "ridicat", ca se vedea din avion. )).gif )).gif Iar eu, nesimtita, l-am pus sa imi mai faca si poze, sa ma vada mai bine, in caz ca nu ma remarcase. lol.gif lol.gif
El si-a dat seama ca m-am prins de "starea" lui si se fastacea, nu stia ce sa mai faca. Iti dai seama ca n-a avut tupeu sa-mi faca vreo propunere indecenta, ca probabil se temea ca si-o fura. )).gif Iar eu ma plimbam cu gratie prin fata lui, ma mai aplecam sa-mi verific flecurile de la pantofi, mai cautam niste margele prin sertare... lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 05:33 PM
Mesaj #487

Lama

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Avea dreptate Remy.... mereu il bat la cap sa lase tigarile si mereu imi spune: nu fur, nu beau, nu ma uit dupa femei, d-apoi sa ma mai si dau la ele... doar ca fumez. Ma uit la alte cunostinte ca le e teama sa mearga la un party ca li se imbata prietenul, sau sa mearga la o discoteca sa nu cumva sa le insele... asa ca sunt f norocoasa ca am gasit un corcodel printre atatia porci grin.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 20-05-2007, 05:34 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 05:35 PM
Mesaj #488

Koala

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:27 PM) *

Esti fenomenala si nu stiu ce iti spune tie cantarul dar ai slabit mult si tunsoarea te avantajeaza la maxim, mi te si imaginez cu o betita lata rosie la tinuta aia w00t.gif. Si nu esti curca sa ai gusa, esti tu paranoica si le vezi pe toate pupic.gif

uite la bentita nu ma dus capul! doh.gif doh.gif doh.gif chiar am o bentita rosie misto, din catifea. Ptiu... fraiera sunt! Si cred ca ar fi dat super bine la tinuta asta!
Da mai, sunt paranoica. Cel mai adesea ma vad obeza, urata, mi se pare ca imi atarna pieile (mai ales cele de la maini, le urasc!!), am gambe oribile, de fotbalist din divizia C, am fata buhaita, de betiva, si capul rotund ca o bila (de-aia am impresia ca nu-mi sta bine tunsa asa scurt). Sa continui?? Eu am impresia ca am toate defectele de pe lume.
Dar probabil ca stiti si voi cum e.... multe dintre voi sunteti pe site-ul asta desi aratati beton si aveti maxim 3 kg in plus.
Eu am de dat jos, ma avantajeaza rochia, dar slaba nu sunt.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
anca veselie
mesaj 20-05-2007, 05:41 PM
Mesaj #489

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

rochia este geniala si tu esti foarte sexi!!! normal ca i s-a ridicat... nivelul de trai )).gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 05:42 PM
Mesaj #490

Koala

In restaurant era si un tip care e fotbalist, super cunoscut. La un moment dat ma uitam la el (ca se uita toata lumea, ce sa-i fac eu daca e vedeta) si el a ridicat paharul catre mine, in semn de "noroc". Eu i-am zambit subtire si mi-am mutat brusc privirea. Doar ca Mihai a vazut faza si s-a inrosit de nervi. )).gif Se uita la mine sa vada ce fac. lol.gif
Bine, nu m-as cupla cu vreun fotbalist nici de acum intr-o 100 de ani, dar m-a distrat faza. Si m-a distrat mutra lui Mihai...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 05:44 PM
Mesaj #491

Lama

ella ok, esti cum zici tu acolo, vrei sa incep sa iti enumar cum sunt eu? sau vrei sa iti enumeram toate cum ne vedem? Iubita, te-ai gandit vreodata ca daca altii nu vad chestiile astea, poate ca ele nu exista decat in capetele noastre cu buba? pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 20-05-2007, 05:42 PM) *

In restaurant era si un tip care e fotbalist, super cunoscut. La un moment dat ma uitam la el (ca se uita toata lumea, ce sa-i fac eu daca e vedeta) si el a ridicat paharul catre mine, in semn de "noroc". Eu i-am zambit subtire si mi-am mutat brusc privirea. Doar ca Mihai a vazut faza si s-a inrosit de nervi. )).gif Se uita la mine sa vada ce fac. lol.gif
Bine, nu m-as cupla cu vreun fotbalist nici de acum intr-o 100 de ani, dar m-a distrat faza. Si m-a distrat mutra lui Mihai...

baiatul asta ma dispera, imi vine sa il iau de guler si sa il intreb ce vrea de la tine mad.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 05:47 PM
Mesaj #492

Koala

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:44 PM) *

ella ok, esti cum zici tu acolo, vrei sa incep sa iti enumar cum sunt eu? sau vrei sa iti enumeram toate cum ne vedem? Iubita, te-ai gandit vreodata ca daca altii nu vad chestiile astea, poate ca ele nu exista decat in capetele noastre cu buba? pupic.gif
baiatul asta ma dispera, imi vine sa il iau de guler si sa il intreb ce vrea de la tine mad.gif

Da May, cred ca majoritatea dintre noi avem o mare buba la cap. Dar poate ca e mai bine asa, decat sa n-avem simtul penibilului si sa umblam cu fuste mini si maieuri scurte daca silueta nu ne-o permite...

Ce vrea baiatul asta de la mine.... cred ca nici el nu stie. Iar eu nici atat nu stiu. Partea buna e ca nici macar nu prea ma mai intereseaza....

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 20-05-2007, 05:50 PM
Mesaj #493

Lama

De acord cu tine, mai ales ca niciodata nu trebuie sa fim pe deplin multumiti de noi caci altfel ne complacem in situatia actuala si nu mai evoluam. Dar, si e un mare ``dar``, nici sa fii fenomenala, cum esti tu, si sa iti imaginezi ca ar putea sa joace lumea fotbal cu capul tau )).gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 20-05-2007, 05:50 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-05-2007, 05:54 PM
Mesaj #494

Koala

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:50 PM) *

nici sa fii fenomenala, cum esti tu, si sa iti imaginezi ca ar putea sa joace lumea fotbal cu capul tau )).gif hug.gif

Nu sunt mai fenomenala. Sunt un om normal, cu multe slabiciuni si mult mai putin puternica decat ma credeam...
Tu esti fenomenala si admirabila pentru ca ai avut curajul si puterea de a te muta intr-o tara straina, doar cu Remy. Si, in plus, treci peste toate cu zambetul pe buze, faci toate greutatile sa para fleacuri si ii mai ajuti si pe altii sa se ridice din groapa in care, conjunctural, se gasesc.
hug.gif pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 20-05-2007, 06:07 PM
Mesaj #495

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Ella, arati super! Nu stiu unde-tzi tzii gusa ca eu nu o vad grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 09:11 PM