left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 21-05-2007, 12:30 AM
Mesaj #511

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.283
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Dany,vad ca ai mult de scris... lol.gif
Eu asteptam sa faci rezumatul,ca la cit am citit...am si uitat deja. doh.gif

Ella,esti superba!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Doamne ce descrieri faci in mesajul ala...parca nu vorbesti de tine.Paranoia in toata regula.
A,si hainutele sunt grozave.Asa imi mai dai si mie idei ce se mai poarta. pupic.gif

Axe,am balit tastatura la tortul tau.

Lili,foarte frumoasa prezentarea ta,iar torturile,nu mai zic ca deja inghit in sec.

Tzutzi,eu nu citesc jurnale,dar m-ai facut curioasa cu Potentialul.Nu bagi si aici un rezumat. naughty.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 12:30 AM
Mesaj #512

Elefant

Raspunsuri: 9.584
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Seara buna , a venit si rata nocturna )).gif

Ella
- m-ai lasat PAF cu rochita !!!!!n Super sexy arati !!!!! Cu o bentita rosie ai fii aratat ca Scufita Rosie !!! Excelent arati !!! M-ai terminat cu baia cu spuma !!! Din pacate , din momentul in care ne vom muta in casa ....nu voi avea vana sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif ( din lipsa de spatiu doh.gif ) deci....adio bai cu spume & co pentru mine sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Anca - saru-mana pentru explicatie : voi incerca Cuba Libre de acum ....sa vedem cum imi prieste )).gif )).gif . In alta ordine de idei : mooooaaamaaa , ce peripetie !!!!!! Ai dreptate : barbatii sunt niste porci !!!!! Cu mici exceptii blum.gif

Sorana - sa ne luam de mana ??? Nici eu nu mai slabesc ....orice as face !!!! azi am ajuns la concluzia ca blugii care imi erau buni inainte de slabire - sunt prea mari acum , si cei cumparati dupa slabire sunt prea mici ......Concluzie : am 2 perechi de blugi care ......sa zic .... mi-ar veni doh.gif doh.gif doh.gif
In legatura cu tiroida : mergi si la alti medici !!!!!!! Neaparat !!!!! Banuiesc ca nu ai citit dar soacra-mea s-a operat saptamana asta pentru tiroida .... dupa ce a fost la 4 medici . Nu e de glumit !

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 21-05-2007, 12:32 AM
Mesaj #513

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Somnic usor! Pe maine! give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 12:44 AM
Mesaj #514

Elefant

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 05:33 PM) *

Avea dreptate Remy.... mereu il bat la cap sa lase tigarile si mereu imi spune: nu fur, nu beau, nu ma uit dupa femei, d-apoi sa ma mai si dau la ele... doar ca fumez.

De data asta sunt de acord cu Remy blum.gif : fumatul e singurul meu pacat !!!!! lasa-ma sa ma bucur de el !!

pupic.gif

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 12:30 AM) *

Tzutzi,eu nu citesc jurnale,dar m-ai facut curioasa cu Potentialul.Nu bagi si aici un rezumat. naughty.gif

Se pare ca si- a revenit cu acel potential lol.gif lol.gif Probabil a fost doar o " pasa proasta " - vreau eu sa cred( cu toate ca arata suuuuperrrrrr ... mai ca l-as fii luat eu daca nu era Dirk pe aici ) ---- Spune ca il iubeste pe ciocolata dar ....potentialul o intriga !!!! doh.gif DARRRRRRR, se pare ca a ajuns la concluzia buna : asteapta sa vada ce si cat e adevarat din povestile ciocolatei si .... apoi va lua masuri )).gif

Danutza : ce face babuinul-junior ???? Ce nazbatii a mai inventat .... asa ca sa va toace creierii ?? lol.gif

Somn usor , Ina si vise placute !!!!! hug.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 21-05-2007, 12:50 AM
Mesaj #515

Taz

Anca,mama ce peripetie. doh.gif
Bine ca nu ti-ai luat-o. lol.gif pupic.gif

Dany,cu hainele asa sunt si eu printre ele. sad.gif
Inca nu am haine de situatia asta intermediara. sorry.gif

Dany,el nu face nimc rau sau poate nu mai vad eu ce e rau. grin.gif
Mananca ca haplea si are niste falci de ma sperie.Am zis ca-l pun la cura,ca nu mai merge. lol.gif
Am trecut la halitul cu lingurita si ne distram de numa cum suge lingurita ca nu stie inca sa mestece si sa inghita. doh.gif

Azi a fost vreme faina la noi si l-am scos in cracii goi si maneca scurta.I-am facut freza cu Bepanthen(initial il dadeam de cojite pe cap,dar am vazut ca-i buna si pe post de gel grin.gif ) si e un frumusel.Am pus poze cu freza,la el in album.O sa pun si poze de azi cu cracii goi.
In rest e cumintel,doar ca baleshte in continuare de ma dispera.Uda tot ce prinde.Asta pina apar dintii.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 12:55 AM
Mesaj #516

Elefant

Danutza , parerea mea , ca o nestiutoare .....e ca ar trebui sa fii fericita ca ai un BB atat de ascultator si mancacios ( fara mofturi ) . lasa-l sa pape cat vrea el ....can va mai creste va alerga toata ziua si asa nu va avea timp sa depuna grasime pe el ( asta e frica ta !!!!!! ) .

Aaaa, poze cu craci goi de babuin vrem oricand asa ca ....bagaaaa lol.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 21-05-2007, 12:57 AM
Mesaj #517

Taz

Mey,asta nu e babuin...e doar pui de babuin. lol.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 01:03 AM
Mesaj #518

Elefant

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 12:50 AM) *

Dany,cu hainele asa sunt si eu printre ele. sad.gif
Inca nu am haine de situatia asta intermediara. sorry.gif

Problema e ca speram sa dau ceva jos de cand cu stressul cu , casa .....As , de unde , ...papa bine dimineata ( in spirit WW ) , la pranz la fel si apoi ...vine boooombbaaaa !!! Seara tarziu nu am chef sa gatesc ( Dirk la fel )asa ca vine bomba ....
Offfffff , cat mi-am dorit ca tot acest stress ma va ajuta sa slabesc sad.gif sad.gif
Se pare ca WW va functiona la mine cand ma voi linisti .... Ciudat , nu ???? Soeram ca papa putina + stress = kilograme pierdute !! Nu e asa ... Energia pierduta peste zi ...trebuie cumva recuperata ( tipa corpul dupa ea ) ...

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 21-05-2007, 01:06 AM
Mesaj #519

Taz

Am pus poze aici .

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 01:06 AM
Mesaj #520

Elefant

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 12:57 AM) *

Mey,asta nu e babuin...e doar pui de babuin. lol.gif

Oooopsssss, am uitat : babuin - junior - in - devenire !!! E mai bine asa ?? )).gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 21-05-2007, 01:08 AM
Mesaj #521

Taz

Te inteleg cum e cu stresul.dar tu acum faci si mai multa munca fizica si e normal sa vrei sa si mananci mai mult.
Hai ca un picut mai aveti si apoi o sa ai vreme de slabit.Cit mai ai pina la concediu?Ca in rest nu ai de ce sa-ti faci probleme cu kg,parerea mea.

Ina,nu dormi?Ia spune ai umplut frigiderul cu ingrasacioase? grin.gif
Sa-l stapanesti sanatoasa.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 01:12 AM
Mesaj #522

Elefant

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 01:06 AM) *

Am pus poze aici .

Aoooleeeeeuuuuuu , ce viitor -super-babuin avem noi !!!!!!! Ce bine ma simt ca matusa !!!!!!

SUPERB ESTI , LUCAS !!!!!!!
Si .....mami la fel !!!!
Unde ascunzi , fata , kilogramele de care te tot plangi ????? Sa mor eu daca le vad pe undeva !!!
Vad doar o mami super fericita si ...atat !!! Iti sta tare bine in rol de mamica ....e ceva schimbat la tine dar nu stiu sa explic CE !!! Emani fericire ....implinire....ca si cum toata lumea ar fii a ta... Sa ramai mereu asa !!! hug.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 21-05-2007, 01:18 AM
Mesaj #523

Taz

Asa e Dany,ai descris exact ce simt eu. pupic.gif

Kg,sunt la loc sigur. lol.gif Le camuflez bine sa nu se vada,cu bb. )).gif

Am plecat la nani ca dimineata la 6 imi da trezirea si eu sun chiauna de cap.

Noapte buna! hug.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 21-05-2007, 01:37 AM
Mesaj #524

Elefant

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 01:08 AM) *

Hai ca un picut mai aveti si apoi o sa ai vreme de slabit.Cit mai ai pina la concediu?Ca in rest nu ai de ce sa-ti faci probleme cu kg,parerea mea.

Esti o scumpa , Danutza !!P
Pana la concediu mai avem cam 4 luni . Probleme cu greutatea TREBUIE sa-mi fac !!!! Am stat 1 an la aceeasi greutate , dupa ce mi-am dat demisia de la job am pus cam 5 kg inapoi doh.gif doh.gif Credeam ca gandurile si stressul in legatura cu acea demisie ma vor ajuta sa nu ma ingras ....Din pacate , nu a fost asa .
Asa ca .... am de luptat cu kg-le de la ticker pana la concediu doh.gif

Pe de alta parte ma gandesc asa :am reusit sa cumparam o casuta , sa o aranjam ( cat de cat - restul vine pe parcurs )) , suntem fericiti ......am timp destul sa ma gandesc la slabit . DAR ...varsta isi spune cuvantul si nu cred ca voi reusi prea repede ( sau prea usor ) sa revin la greutatea de anul trecut sad.gif Vom vedea !

Noapte buna , somn usor , neuroni dragi !!

Sa aveti o saptamana superba !!

hug.gif

Aleleiiiiiii , a aparut May - sexoasa !!!!

Sper sa ma ierte ca nu mai stau pe aici si ma duc la "corcodelul " meu lol.gif
Sunt obosita .....chiar daca azi nu am muncit prea mult la casa .....Probabil e stressul acumulat ( ti-l mai amintesti pe teroristul ? ) + cateva Ouzo din seara asta de la grec : am sarbatorit locul 7 castigat de echipa favorita la fotbal - un loc excelent dupa un sezon de c----t lol.gif ).....

Pe maine sau ...pe candva...

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
May
mesaj 21-05-2007, 01:42 AM
Mesaj #525

Lama

Raspunsuri: 5.696
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

danutza bb e superb, deja ma gandesc cum o sa sarute cu buzele lui carnoase blushing.gif. Sa stii ca nu esti atat de grasa precum te vezi, asa ca multa bafta la dat kg jos ca sa arati asa cum iti doresti floare.gif

dany lasa fata ca ai tu timp de slabit dupa ce scapi de tot stresul cu casa, bucura-te ca ai realizat ceva in viata cheer.gif

Mi-a pus Remy Windows Vista pe pc si sunt ffff incantata de el yahoo.gif

dany stai linistita ca nici eu nu mai stau ca pe Remy il iau de nou maine la munca hug.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 08:20 PM