![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
21-05-2007, 04:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Cafea aromata, cu lapte sau fara, dulce sau nu, ceai verdddde si de tei, alegeti, de o ora le pregatesc pt voi danutza bb e superb, deja ma gandesc cum o sa sarute cu buzele lui carnoase Te bagam la corupere de minori Dany-dulce, vorba lui May: esti fericita, ai realizat ceva in viatza, lasa ca kilogramele in minus vor avea timp sa apara -------------------- |
| ina_ceva |
21-05-2007, 05:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buze ca buze, dar si ce ochi profunzi are
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
21-05-2007, 05:53 AM
|
Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor.
Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind… - Ce-i, mai, nevasta, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de patru ani zice: - Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala… Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: - Pai, bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul!? -------------------- |
| Ella79 |
21-05-2007, 07:33 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.432 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata!!!
Ina, multumim de cafea! Foarte buna!! Elenelor, Constantinilor, LA MULTI ANI !!!! [color=#FF0000]sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti si sa va bucurati de tot ce va inconjoara!! |
| Tulip |
21-05-2007, 07:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.406 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata,fetelor!!
Dana,wow ce baiat mare si frumos ai! -------------------- |
| nusarich |
21-05-2007, 07:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
La Mutli Ani! tuturor "imparatilor", Elene, Constantini, sa aveti parte de sanatate, bucurii, impliniri si o zi superba!
-------------------- |
| uka |
21-05-2007, 07:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
La Mutli Ani! tuturor "imparatilor", Elene, Constantini, sa aveti parte de sanatate, bucurii, impliniri si o zi superba! LA MULTI ANI ptr ELENA si CONSTANTIN! -------------------- |
| Pisik |
21-05-2007, 07:59 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Elena sau Constantin! Ella, arati dementiaaaaaal!!!! Esti sexy rau si dusa cu capul ca te vezi grasa! Tzutzi, nici eu nu am prins povestea cu potentialul, dar mi-a placut din poze. Totusi, eu zic sa ramai cu cioco Dana, Lucas este o minune, iar tu arati f bine Ina sa stapanesti sanatoasa frigiderul si sa il umpli cu bunatati Dany, inseamna ca tu pe fond de stres te ingrasi. Incearca sa te bucuri de ceea ce realizezi si lasa grija kg pt cand o sa terminati Eu sunt cam deprimata, nu stiu de ce, mi se pare ca anul trecut, desi am fost cu nunta si cu agitatie, am realizat mult mai multe, anul asta nimic, mi se pare ca nu mai avem timp de noi, de nimic, stam fara o etajera montata pe care o avem de la craciun si efectiv nu avem timp sa o punem, plus multe multe altele...simt ca trece viata aiurea pe langa noi...nu stiu, sper sa imi treaca pasa asta si sa imi revin la sentimente mai bune. Desi ieri am sarit calul rau la fini, cu mult tiramisu si inghetata Va pup si va doresc o zi buna! Acest mesaj a fost editat de Pisik: 21-05-2007, 08:00 AM -------------------- |
| mirela62 |
21-05-2007, 08:25 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna dimineata, dragutzele!!!!
Offfff, imi joaca ochii-n cap de cat am citit!!!!vineri seara am beut gin-tonicul, m-am ametiiiiit, si m-am luat cu comentariile de la Realittea. Sambata, votare, cumparaturi, chestii, curatenie, mai un somn ca era asa uraaaati, vizionare non-stop tv cu politica, pana noaptea tarziu pe la 3. Ieri am citit, imi luasem o carte sambata, Nelson de Mille autor, si ieri am citit, sa fiu sincera, pana aseara tarziu. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| ina_ceva |
21-05-2007, 08:58 AM
|
Nu te da batuta pisik
La mult ani Elenelor si Constantinilor! -------------------- |
| Deea |
21-05-2007, 09:00 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.460 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nume!
-------------------- ![]() |
| Ella79 |
21-05-2007, 09:06 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.432 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Dana, ce grasunel dragut!! O sa fie un super babuin!!! E foarte frumos Lukas, imi place ca zambeste mereu. Cand m-oi apuca de facut bebei sa-mi daui si mie reteta, sa iasa asa frumos si zambicios. |
| axe10 |
21-05-2007, 09:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata mai tarziu!
Lunea mea libera a inceput cu putin shmotru dupa ce am dus copilul la gradinita....mi-am luat micul dejun, am baut cafeaua si ma imbrac sa ma duc sa-mi inchid un cont la marii nesimtiti de la BRD si sa trec pe la Triumph din Unirea sa vad daca acolo imi gasesc costum de baie pe masura. Va anunt cu noaptea in cap ca totusi azi m-am cantarit si raportez 77.6kg...de miercuri pana azi...o fi efectul de la fursexurile de ieri? Tocmai m-a sunat finul meu ca diseara imi returneaza bicicleta....sa vezi atunci....cat m-o tine oare? Azi a fost vreme faina la noi si l-am scos in cracii goi si maneca scurta.I-am facut freza cu Bepanthen(initial il dadeam de cojite pe cap,dar am vazut ca-i buna si pe post de gel In rest e cumintel,doar ca baleshte in continuare de ma dispera.Uda tot ce prinde.Asta pina apar dintii. Dana, e frumos rau asta micu...!!!! Cu balitul o sa-i treaca...bepantef folosit ca gel...buna idee...eu pt coji faceam la farmacie un amestec cu vaselina...sau nu stiu ce naiba puneau aia in ea ca tare greu o dadeam jos din capul copilului....o sa caut o poza sa-ti arat pe fimea cu freza din aia...pupiceli la toate! -------------------- ![]() |
| Pisik |
21-05-2007, 09:09 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Felicitari Axe!!!!
Auzi, dar tu ce lucrezi de ai asa un program flxibil? stiu ca la romelecom dar ai ture? -------------------- |
| anaoi |
21-05-2007, 09:14 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
neata s azicem....dylly s-a straduit s aciteasca tot, dar nu a reusit neam sa termine toate paginile. fug inapoi....
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 09:46 AM |