![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
18-05-2007, 01:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Bine v-am gasit in noua casa!
Ramona imi pare rau..... |
| axe10 |
18-05-2007, 01:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, am 25 de ani, dar, dupa cum spunea si Alandana, relatia cu ai mei, e o relatie ca intre parinti si copil de 12-13 ani.... Nu vad ca ai crescut?.... Eu va parasesc cateva ore, poate pana maine ca plec si eu spre vastele domenii! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
18-05-2007, 01:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
miha nu se mai termina odata seminarul ala ca intrii din an in paste
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anca veselie |
18-05-2007, 02:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ramona sunt efectiv socata de ce spui
dulcico am fost cu o prietena. doar tu cu mama imi puneti intrebari din astea de baraj: cu cine te duci. si eu spun sec: cu cine crezi???? cu fetele!!! -------------------- |
| ramonavlas |
18-05-2007, 02:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc....
Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta.... De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Amazoana |
18-05-2007, 02:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
ramona sunt efectiv socata de ce spui dulcico am fost cu o prietena. doar tu cu mama imi puneti intrebari din astea de baraj: cu cine te duci. si eu spun sec: cu cine crezi???? cu fetele!!! Da, da stiu ca nu sunt diplomata deloc. Dar asa mi-e felul: directa. La ce sa te ametesc? Dar, daca vrei, te pot lua aseaaa, prin invaluire |
| michelle |
18-05-2007, 02:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
miha nu se mai termina odata seminarul ala ca intrii din an in paste Ba da, s-a terminat, dar am avut treaba la serviciu.. Ieri au venit vreo 20 de studenti, viitori absolventi si le-am explicat ce implementam noi in firma, ce aplicatii avem etc. Am vrut sa imi cumpar sandalute pt rochia de ocazie si nu am gasit nimic: ba erau draguti, dar faceam echilibristica pe ei, ba erau saboti.. si nu pot sa joc nici o sirba -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
18-05-2007, 02:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Honey, May, aveti PM.
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
18-05-2007, 02:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Mama dar vorbarete ati fost.. si ce destrabalare
Vazut babuini -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
18-05-2007, 02:16 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc.... Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta.... De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL. Ramona, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ce ti-am spus. Parerea mea este ca tu esti dependenta ( si emotional, si financiar) de parinti si asta te pune permanent intr-o situatie foarte delicata si fata de ei si fata de eventualul partener. Nu reusesc sa-mi dau seama daca parintii tai s-ar descurca si fara tine sa conduca afacerea dar sincer cred ca pentru tine cel mai bine ar fi sa-ti gasesti de lucru undeva fara sa aiba legatura cu ai tai ( ideal chiar in alt oras). Uneori parintii din dorinta de a ne proteja ajung sa ne sufoce. Pentru dezvoltarea ta personala o desprindere de ai tai si de afacerea de familie ar face minuni. Ti-ar permite mai bine si sa vezi cine esti si ce doresti pentru tine. Parerea mea. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
18-05-2007, 02:16 PM
|
Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc.... Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta.... De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL. Ramo, cine iti face asa ceva nu te merita. Sper sa iti gasesti odata fericirea si dragstea de care meriti -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anca veselie |
18-05-2007, 02:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ramo esti puternica, o sa treci peste orice
dulcico nu vreau sa ma iei prin invaluire -------------------- |
| honey79 |
18-05-2007, 02:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
-------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| peach |
18-05-2007, 02:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc.... Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta.... De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL. cu riscul de a te supara si de a ma baga precum musca in lapte..dar cunosc pe cineva cu problema asemanatoare si daca vrei detalii doar pe privat eu am un sentiment ca tu alegi doar barbati de proasta calitate si cuplati..intotdeauna tu esti pe planul 2 spunea cineva ca diferenta de studiii nu conteaza..ba conteaza..si inca mult, la fel de mult cum conteaza ca ai tai au bani (nimeni dar chiar nimeni nu va ignora acest aspect..stiu ce vorbesc) Tu esti frumoasa si destepata de ce nu-ti alegi pe cineva din cercul tau, cu studii aproximativ acelasi nivel financiar cu tine? Vad ca-ti palce sa stai pe net ..de ce nu incerci un stain..(ex:90% din elvetienii online pe icq in timpul zilei lucreaza la birou..deci nu saraci lipiti pamantului) dar poti sa alegi din orice alta tara. Poate ar fi cazul sa faci o schimbare in felul de a alege un barbat. ps: nu mai suferi dupa magari ca nu ai de ce..si te faci urita cind plingi -------------------- |
| ALICE |
18-05-2007, 02:34 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Ramo eu nu iti dau nici un sfat pentru ca stiu ce inseamna sa iubesti cu tot sufletul si in acelasi timp sa-ti pastrezi ratiunea. Sper sa treaca repede pt ca timpul le rezolva
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 18-05-2007, 02:35 PM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:39 PM |