![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
21-05-2007, 12:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Nu ai fost la control?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| mirela62 |
21-05-2007, 12:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Blue, nu tin dieta, sa fiu sincera ma enerveaza sa tin o dieta anume, sa fiu restrictionata la anumite alimente. Si atunci, daca tot au aparut legumele, incerc sa mananc fara paine, sau in cel mai rau caz cu paine de secara, sa nu mananc seara.....
Problema este ca m-am ingrasat vreo 20 kg cand m-am lasat de fumat, pentru ca-n loc de tigari, ingurgitez dulciuri. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
21-05-2007, 12:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
*ALIMENTATIE*
*1 6 . Ciocniti paharele -* Pentru dr. Leonard Guarant de la Institutul de tehnologie din Massachusetts, consumul zilnic de vin (maximum 3 pahare) prelungeste speranta de viata cu aproape 30%. *17 . Limitati consumul de carne -* De aproape 50 de ani, studiile epidemiologice atrag atentia oamenilor de stiinta asupra anumitor patologii cronice asociate consumului de carne. La modul ideal, un adult n-ar trebui sa ingereze mai mult de 120 g de carne de vita pe saptamana. *18 . Votati cu otetul de mere -* Utilizarea ca remediu a otetului de mere a fost popularizata de un medic american din Vermont, dr. Jarvis. Acesta a constatat longevitatea exceptionala a persoanelor care-l consumau si a inceput sa il prescrie pacientilor sai (in doze moderate) datorita virtutilor sale drenante. *1 9 . Mancati ciocolata -* Prestigiosul "British Medical Journal" a publicat recent un studiu efectuat pe 8000 de subiecti, demonstrand ca la cei care consumau o cantitate modesta de ciocolata (intre 1-3 tablete pe luna), riscul mortalitatii era mai scazut cu 36% decat la cei care nu consumau ciocolata deloc. *2 0 . Nu neglijati usturoiul !* Dupa ce-au descoperit un numar foarte mare de centenari in comitatul Jinshan, specializat in cultura usturoiului, cercetatorii chinezi au ajuns la concluzia ca acesta prelungeste viata. Usturoiul are capacitatea de a reduce tensiunea arteriala. *2 1 . Nuci, tofu si fasole -* Cercetatorii din Toronto au descoperit faptul ca la persoanele care au introdus - timp de o luna - in alimentatia lor obisnuita, nuci, tofu si fasole, nivelul colesterolului a scazut cu 30%. *2 2 . Nu sariti peste micul dejun !* La persoanele care obisnuiesc sa manance dimineata, cazurile de obezitate sunt cu 44% mai putine decat la cele care se abtin. *2 3 . Banane in fiecare zi -* O banana pe zi aduce 400 mg de potasiu, care permite reducerea cu aproape 40% a riscului unui atac cardiac! *2 4 . Nu uitati merele -* La persoanele care cedeaza in mod regulat tentatiei de a musca dintr-un mar, riscurile unor boli cardiace sunt cu 30% mai mici decat la persoanele care rezista acestei tentatii. *2 5 . Salata la ordinea zilei -* Foile de salata verde contin luteina, o substanta din familia carotenoidelor, niste antioxidanti puternici. Luteina pare - astfel - sa joace un rol benefic pentru sanatatea inimii si pentru sistemul imunitar. *2 6 . Savurati desertul "anti-varsta" -* Luati doi pumni de fructe rosii (cirese, capsuni, zmeura, coacaze etc.) si stropiti-le cu lapte acru. Indulciti desertul - dupa gust - cu miere si veti obtine un adevarat regal de flavonoide, substante care combat oxidarea, cea care ne imbatraneste celulele. -------------------- |
| ALICE |
21-05-2007, 12:34 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
|
| May |
21-05-2007, 12:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza fetele
dana, prefixul 6? pisik sper sa treci repede de pasa proasta, sa vedem ce zice nutritionista in seara asta Na, ca am uitat tot ce am citit ca m-a sunat sexy cand scriam si am vb de nebune o ora si la tel. Sa imi fie cu iertare Una peste alta, multumesc pt la multi ani, sunt si eu o Leana -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| uka |
21-05-2007, 12:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Neatza fetele dana, prefixul 6? pisik sper sa treci repede de pasa proasta, sa vedem ce zice nutritionista in seara asta Na, ca am uitat tot ce am citit ca m-a sunat sexy cand scriam si am vb de nebune o ora si la tel. Sa imi fie cu iertare Una peste alta, multumesc pt la multi ani, sunt si eu o Leana -------------------- |
| mirela62 |
21-05-2007, 12:46 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Uie, otetul de mere e-o idee buna!!!
Noi avem de-asta-toamna, facut de manutele mele gingase, din merele noastre. Parca se bea dimineata pe stomacul gol, putin indoit cu apa, nu? -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| _noni_ |
21-05-2007, 12:46 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
*PSIHOLOGIE*
*2 7 . Plangeti ! -* Lacrimile permit evacuarea unui exces de tensiuni daunatoare sanatatii. Unii afirma chiar ca longevitatea femeilor s-ar datora capacitatii lor de a elimina toxinele plangand... *28 . Vorbiti cu copacii -* Conform invataturii taoiste, copacii au efecte benefice asupra longevitatii: transforma energiile negative in energii pozitive. Strangand in brate un copac, va reincarcati de energie vitala. *29 . Iesiti din cochilie -* Activitatile sociale si relationale imbunatatesc speranta de viata: persoanele mai active social fumeaza mai putin, mananca mai sanatos, fac regulat exercitii fizice si stiu sa vorbeasca despre problemele lor. *30 . Priviti partea buna a lucrurilor -* Optimistii traiesc mai mult decat pesimistii si prezinta mai putine riscuri de deces prematur. Fericirea si optimismul par, de asemenea, sa sporeasca numarul celulelor noastre imunitare, armele cele mai eficiente ale organismului impotriva bolilor. *31 . Traiti momente de frica -* Cercetatorii israelieni afirma ca tot ceea ce este susceptibil sa ne faca inima sa bata mai tare, deci sa-i relanseze din cand in cand activitatea, este in favoarea longevitatii. Amatori de filme de groaza, la treaba! *32 . Recitati poezii -* Cercetatorii elvetieni au demonstrat ca persoanele care recita poezii, cate o jumatate de ora in fiecare zi, isi reduc considerabil nivelul de stres si deci si riscurile unor maladii cardiace. *33 . Studiati -* Cercetatorii californieni au descoperit faptul ca femeile care au luat un bacalaureat sau o diploma de studii superioare sunt mai putin predispuse la bolile de inima decat tovarasele lor mai putin instruite. *34 . Bizuiti-va pe inteligenta -* De curand, oamenii de stiinta englezi au publicat un studiu legat de relatia dintre coeficientul de inteligenta (IQ) si longevitate. Conform rezultatelor prezentate pentru o perioada de 60 de ani, indivizii cei mai inteligenti au cele mai mari sanse sa moara ultimii... *35. Oferiti-va o planta verde -* Persoanele care locuiesc in zona rurala au o speranta de viata superioara celei a orasenilor. Un studiu al Centrului medical din Tokio a demonstrat ca populatia urbana care traieste in apropierea spatiilor verzi imbatraneste mai greu. *36 . Raporturile cu mama -* Un studiu al Scolii medicale de la Harvard a demonstrat ca persoanele aflate in relatii "reci" cu mamele lor sunt expuse unor riscuri mult mai mari (cu 91%) de a contracta o boala grava, in perioada vietii adulte. *37 . Fiti credinciosi -* Mersul regulat la biserica sporeste speranta de viata, conchide "Jurnalul international de psihiatrie si medicina". Deosebit de eficienta pentru destresarea organismului si deculpabilizarea sufletului, frecventarea lacasurilor de cult protejeaza, de asemenea, digestia si respiratia. *38 . Asterneti-va sentimentele pe hartie -* Dr. Pamela Peeke de la Universitatea din Baltimore va informeaza: "Trei minute pentru a exprima cateva ganduri intr-un jurnal sau cateva cuvinte adresate in scris unui prieten sunt suficiente pentru a calma starile de stres". Dovada? Dupa 4 luni de incitare la scris, 47% din pacientii astmatici aflati in tratamentul ei au manifestat o ameliorare a simptomelor. *39 . Mergeti la cinema -* Vizionarea unui film sau a unui spectacol de teatru sau prezenta in sala de concerte ne ajuta sa traim mai mult - acestea sunt concluziile unui studiu suedez realizat pe 12.000 de persoane. 36% dintre pasionatii de manifestari culturale au atins, efectiv, suta de ani, fiind inca in putere, pentru ca aceste distractii stimuleaza functionarea sistemului imunitar! *40 . Visati -* Conform neurologilor, visele servesc la stabilirea unor legaturi intre amintirile inmagazinate de creier pe parcursul zilei si amintirile mai vechi. Pentru psihanalisti, visele permit exprimarea unor aspecte neglijate ale personalitatii noastre. In ambele cazuri, visarea este o cale de a fi in armonie cu noi insine, deci de a evita irascibilitatea si tulburarile de comportament care pandesc persoanele private de somn. -------------------- |
| BLUELIFE |
21-05-2007, 12:52 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Blue, nu tin dieta, sa fiu sincera ma enerveaza sa tin o dieta anume, sa fiu restrictionata la anumite alimente. Si atunci, daca tot au aparut legumele, incerc sa mananc fara paine, sau in cel mai rau caz cu paine de secara, sa nu mananc seara..... Problema este ca m-am ingrasat vreo 20 kg cand m-am lasat de fumat, pentru ca-n loc de tigari, ingurgitez dulciuri. Lasat de fumat...da suna bine ,dar cum de te-ai hotarat,ca eu fumez de vreo 12 ani in care m-am lasat vreo 3 ani asa,in doua transe ,dar acum mi-e frica de ingrasat si sincer m-am gandit sa ma las dar nu stiu cand am sa o si fac. -------------------- ![]() |
| mirela62 |
21-05-2007, 01:00 PM
|
Nu, eu am fumat de la 18 la 42 ani, cu o pauza de 2 ani, dupa care m-am reapucat. Dar acum 2 ani, in octombrie, pe un fond de gripa nasoala, am facut o criza de astm, nu mai puteam respira deloc, m-am speriat, si gata!!! Visez si acum ca fumez, dar imi reamintesc lipsa aia groaznica de aer si-mi trece.
-------------------- MIRELA
| axe10 |
21-05-2007, 01:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Felicitari Axe!!!! Auzi, dar tu ce lucrezi de ai asa un program flxibil? stiu ca la romelecom dar ai ture? Lucrez sambata si duminica din cand in cand(cam des parerea mea), in schimb am liber in timpul saptamanii...cate zile lucrez atatea libere am....! Bai,sa va zic,sa nu va zic... Azi am schimbat prefixul la 6 Nu cu mult,dar am depasit pragul. Acum ca tot sunt fericita sa va spun si de la cite kg am plecat ca poate asa va dau si voua un impuls ca daca vrei poti. Deci in ultima saptamana de sarcina ajunsesem la spectaculoasa greutate de 95 de kg. Muntii de ciocolata mancati si-au facut efectul cu varf si indesat.Dupa nastere am scapat de 7-8kg si apoi cu WW si rabdare am ajuns la prefixul 6,dar mai am inca de munca.Stiu ca ultimele kg se dau mai greu jos,dar macar inca 7-8kg sa slabesc si sunt foarte multumita. Na,ca m-am spovedit si eu si deja pe jumatate mi-s iertata. Bravo, fata...pai asa ne tii in suspans?!...eu am plecat de la 93 dupa sarcina si ne abia acum am ajuns de unde am plecat inainte( acum 4.5 ani adica)...ca tot m-am oscilat...parca imi parea rau de ele sa le las sa plece! Bravo, bravo, bravo! Ce frigider ti-ai cumparat? Indesit TA 5. L-am luat pe asta ca era cel mai mare ca volum. Avand in vedere ca nu e cumparat sa fie definitiv al nostru, am zis ca e bun si asta. aici e poza E exact ca al meu ....tot din cauza de albastru l-am luat si pt ca e "adanc"... iar gateste barbatamiu Dupa ce ca sta omul in bucatarie...il mai si apostrofezi....ia si tu de pofta si zii ca-l iubesti mult cand gateste!...sa mai faca si altadata. Al meu e anti bucatarie....nimic nu face! Una peste alta, multumesc pt la multi ani, sunt si eu o Leana La multi ani Lenutzo!...chiar sa sun si eu o prietena care are al doilea nume Elena...ca de alde Costel nu cunosc... V-am citit savurand o limonada: ![]() Si mi-am cumparat costum in sfarsit...nu stiu ce o sa intelegei din poza dar eu ma chinui... ![]() Si in afara de asta...m-am pedepsit singura pt ca am indraznit sa mananc o jumatate de clatita cu crema de cioco si nuci....si am mers pana acasa vreo 4 km pe jos (de la Unirea pana aproape de Big)...ce ziceti se compenseaza? -------------------- ![]() |
| ALICE |
21-05-2007, 01:04 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Ce interesant e costumul.De unde?
|
| axe10 |
21-05-2007, 01:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| ALICE |
21-05-2007, 01:07 PM
|
Frumos tare.Oare pe aici gasesc?
|
| anaoi |
21-05-2007, 01:07 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
de a mea esti
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:58 PM |