![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
21-05-2007, 08:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Tzutzi ce faine pozele Mersi Anna Tzutzi,wow. Ce poze frumoase.Esti o frumoasa...ai putea sa faci ravagii printre babuini,nu sa te limitezi doar la unul. Hehehe ..... pai eu cica incerc sa fiu fidela! Ca nu prea imi iese uneori .... asta e partea a doua -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Deea |
21-05-2007, 09:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
21-05-2007, 09:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
deea pai asa ne-a fost vorba? Ne-ai pus poze cu Alexia cand era bebelus, ne-ai pus acum cu o adevarata domnisoara si ne mai pui cand se marita?
Meniu 21 Mai 2007 * paste cu sos de tomate si ceapa - 6 p * creamwurst in aluat - 3 p * cacao cu cereale - 4,5 p *- cartofi la cuptor - 2 p - pulpa de pui - 2 p - salsa 4,4 Total: 21,9 puncte din 22 permise -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Deea |
21-05-2007, 09:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Multumesc May!
-------------------- ![]() |
| _noni_ |
21-05-2007, 09:59 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
salutare!
LA MULTI ANI! LENUTZELOR noastre si COSTELUSILOR lor! oti, ce avatar frumos ai! Deea, pup scumpetea si frumusetea! mama ce-a crescut! Dana, esti o mamica frumoasa si slabaaaa Dany, casa incepe sa prinda contur, felicitari sotului tau care pare tare priceput, dar vad ca stie sa se si distreze la locul de munca! spor va urez! Ella, esti superba, eleganta si plina de stil! felicitari! Tzutzi, ce poze haioase! esti o dulce, ai niste ochi superbi si un super zambet! noi am fost in Auchan cu un prieten, la cumparaturi si m-am lipit si eu de o cutie de bijuterii si a costat cam 50 Ron.acum ramane de vazut cu ce o s-o umplu, ca n-am bijuteri nici pentru jumatate din spatiile de-acolo! acum beau o bere Guinness, in cinstea sarbataritior nostrii si a aflat si taranul de mine ca in sticlele de Guinness se afla o bila!!! eu ma tot miram ce se aude la fiecare inghititura si ma gandeam sa nu fie sticla fisurata si sa se sparga }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 21-05-2007, 10:03 PM -------------------- |
| May |
21-05-2007, 10:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
deea asta ziceam si eu, ieri balea tot ce prindea si acum e deja domnisoara, cresc copiii astia cu o viteza...
noni tzaranca din mine te intreaba de ce e o bila in sticla cu bere? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| _noni_ |
21-05-2007, 10:08 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
May, habr n-am...
}{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 21-05-2007, 10:08 PM -------------------- |
| daconst |
21-05-2007, 10:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
May,nu stiu de ce ai tu asa in lista,dar discutii au fost ca aici ar avea mai mult cartofii prin coacere.Insa la WW,nemtoaicele puncteaza cu 2p si asta poate sa-ti confirme si Dany.
Unele fete nu au fost de acord cu asta si au punctat mai mult.Cred ca depinde de organism,pina la urma. Deea,wow ce mare e Alexia! Ti-am spus ca deja n-o mai recunosc.Eu zic ca seamana cu tati. Si tu esti deja o slabanaga,serios ca nu stiu unde ai kg in plus. Tzutzi,lasa ca nici prea "fidea" Noni,multumim. Ce frumoasa e cutiuta pentru bijuterii.Iti doresc sa o umpli cit mai repede cu bijuterii pe masura. Stie babuinul la ce s-a bagat,acum daca ai cutiuta goala? -------------------- |
| May |
21-05-2007, 10:23 PM
|
noni, eu in locul tau, dupa ce termini berea, as sparge sticla sa vad ce e
dana lista e luata din materialele lui miha, oricum e mai bine asa cu 2 p, mi se pare corect. E bine de stiut ca nu m-au rapit extraterestrii Mai am o intrebare de baraj: cate linguritze de ulei inseamna 150 ml? Later edit: ar veni cam 5 g linguritza si daca am considera gramele egale cu ml, ar veni 30 linguritze.... hmmmm Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 21-05-2007, 10:29 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| _noni_ |
21-05-2007, 10:41 PM
|
am spart sticla!
iata si explicatia oficiala: "Grab it by the neck! This is the first draught beer of its kind to be specifically designed to be drunk straight 'from the neck' so there's no need for a glass. And it's all thanks to another clever little invention - the 'rocket' widget. When the bottle is opened, the rocket widget creates the famous surge inside the bottle and forms the head. Then every time the bottle is tilted as you drink the widget rocks and refreshes the surge - ingenious." }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 21-05-2007, 10:45 PM -------------------- |
| May |
21-05-2007, 10:43 PM
|
Super tare
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anca veselie |
21-05-2007, 10:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
leano, la multi ani!. dragutz din partea soacrei sa-ti ia cadou! am o curiozitate: chilotii-s dragutzi?
noni cutia de bijuterii e bestiala!!!!! si super ieftina!!!! 500 000 lei vechi, nu? deea, alexia e o scumpa! si tre sa ma laud: am fost la ora de step aerobic (care m-a cam spart), dupa care am fost la ora de tae bo somn usor fetelor, eu ma bag in pat! -------------------- |
| _noni_ |
21-05-2007, 10:55 PM
|
Da Anca, lei vechi!
am incercat sa pun o poza cu "putza" dar nu reusesc...oricum, dupa ce m-am documentat pe net am aflat ca exista si sticle cu bila...ce cool!! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 21-05-2007, 10:56 PM Imagine (i) atasata (e)
-------------------- |
| anca veselie |
21-05-2007, 10:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
nu ma mai joc, vreau si eu la budapesta sa-mi iau cutie de bijuterii
-------------------- |
| May |
21-05-2007, 11:05 PM
|
Mersi anca
Iote chilotii ![]() Buei pe mine ma dispera socrela asta, tot ce vede la mine isi cumpara si ea repede. De la clame de par la incaltaminte bai frate Anul trecut mi-am cumparat o haina lunga, neagra, din piele, apoi s-a dus si si-a cumparat si ea repede. Mi-am cumparat o geaca de fash asta iarna, si-a luat si ea repede. Mi-am cumparat adidasi, acum vrea si ea dar sa fie exact la fel. Pana si la sosete ma copiaza, imi vine sa o bag cu capul in WC Acum avem si chiloti la fel Ah, ca sa nu mai spun de servetelele sau sapunul intim ca are si ea la fel, decat ca nu prea il foloseste ca eu consum 2 ture pana se duce la ea jumate`, totusi bai frate are 50 de ani si eu 20, sa isi vada de nasul ei acolo -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:04 PM |