left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ramonavlas
mesaj 18-05-2007, 02:45 PM
Mesaj #76

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.759
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20
Sex: Feminin

CITAT(alandana @ 18-05-2007, 04:16 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 03:04 PM) *

Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc....
Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta....
De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL.

Ramona, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ce ti-am spus. Parerea mea este ca tu esti dependenta ( si emotional, si financiar) de parinti si asta te pune permanent intr-o situatie foarte delicata si fata de ei si fata de eventualul partener. Nu reusesc sa-mi dau seama daca parintii tai s-ar descurca si fara tine sa conduca afacerea dar sincer cred ca pentru tine cel mai bine ar fi sa-ti gasesti de lucru undeva fara sa aiba legatura cu ai tai ( ideal chiar in alt oras). Uneori parintii din dorinta de a ne proteja ajung sa ne sufoce. Pentru dezvoltarea ta personala o desprindere de ai tai si de afacerea de familie ar face minuni. Ti-ar permite mai bine si sa vezi cine esti si ce doresti pentru tine.
Parerea mea. give_rose.gif

Am vrut sa lucrez in Cluj in timpul facultatii, nu m-au lasat. Am vrut sa lucrez la alta firma, si-au bagat nasul si....nu am lucrat nici acolo. Pe undeva, in chestia asta ii inteleg, doar pt noi au muncit si noua ne va ramane tot, nu e drept din partea mea sa merg sa lucrez la altcineva atata timp cat am 40% din firma....desi m-a tentat de multe ori...
Peach, nu ma supara deloc. Pe el tot pe net l-am cunsocut. Asa au zis si ai mei? Cum si unde ii gasesti u pe toti fara scoala. Ca nu are bani, nu e problema, cu studiile e.....

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ALICE
mesaj 18-05-2007, 02:48 PM
Mesaj #77

Koala

Raspunsuri: 2.216
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

Apai in chestia asa cu scoala nu mai cred de ceva timp.Nu de alta dar in jurul meu cel mai bine se descurca cei fara.Dar in doi cred ca la un moment dat se vede

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 18-05-2007, 02:48 PM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 18-05-2007, 02:59 PM
Mesaj #78

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Ramo ai grija ca pentru tine nu conteaza banii...dar...tie sincer ti-ar placea sa "intretii" un barbat?? nu 100% dar totusi....se presupune ca ei ar trebui sa fie capul familiei nu invers...

Acest mesaj a fost editat de uka: 18-05-2007, 03:00 PM

--------------------
+Quote Post
ALICE
mesaj 18-05-2007, 03:01 PM
Mesaj #79

Koala

Pai nu e vorba de intretinut.Ca un serviciu va avea si el.E vorba doar ca ea are ceva rezerve.
+Quote Post
uka
mesaj 18-05-2007, 03:01 PM
Mesaj #80

Iepuras

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:01 PM) *

Pai nu e vorba de intretinut.Ca un serviciu va avea si el.E vorba doar ca ea are ceva rezerve.

El va lucra ptr ea..

Nu sunt impotriva ca ea sa-l ajute cu banii, sau ca ea sa aive salar mai mare....era o intrebare...

Acest mesaj a fost editat de uka: 18-05-2007, 03:02 PM

--------------------
+Quote Post
ALICE
mesaj 18-05-2007, 03:02 PM
Mesaj #81

Koala

Eu zic ca daca era el materialist, tinea de ea si cu dintii.Ramo, scuze ca dezbatem subiectul

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 18-05-2007, 03:03 PM
+Quote Post
uka
mesaj 18-05-2007, 03:03 PM
Mesaj #82

Iepuras

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:02 PM) *

Eu zic ca daca era el materialist, tinea de ea si cu dintii.

ooooooooffffffffffff, nu asta imi era ideea....era vba daca ei ii va convine, si daca da pentru cat timp...ufff mi-am pierdut ideea...

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 18-05-2007, 03:04 PM
Mesaj #83

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

Pai au dreptate Ramona, in ce fel de cercuri se invirte el? ai ce sa discuti cu prietenii lui? sau pote sa sustina o discutie inteligenta in fata prietenilor tai? Si cu timpul diferenta de clasa se vede..te va trage in jos printre oameni de proasta calitate.
Tu ai terminat dreptul parca ..sa zicem ca vei pleca de sub aripa parintilor si te angajezi la un cabinet de avocatura ..el va luca pe santier sau va face mici michidii (tipic romanesc)..tu vei fi cea care vei aduce banii acasa el se va simti frustrat si va incepe sa-ti puna piedici din rautate

daca va face studii cine il va intretine? cine ii va plati studiile?..si ce garantie ai ca nu va pleca dupa alta cind se va vedea cu sacii in caruta?!

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 18-05-2007, 03:04 PM
Mesaj #84

Koala

CITAT(uka @ 18-05-2007, 04:03 PM) *

ooooooooffffffffffff, nu asta imi era ideea....era vba daca ei ii va convine, si daca da pentru cat timp...ufff mi-am pierdut ideea...

Am inteles
+Quote Post
uka
mesaj 18-05-2007, 03:05 PM
Mesaj #85

Iepuras

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:04 PM) *

CITAT(uka @ 18-05-2007, 04:03 PM) *

Am inteles

tot e bine biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
mirela62
mesaj 18-05-2007, 03:09 PM
Mesaj #86

Pestisor
**

Raspunsuri: 191
Inscris: 24-04-2007
Membrul Nr.: 283
Dispozitie: NAZDRAVANA

Multumesc pentru urarea de bun-venit, Alandana! pupic.gif
Dulci, stiam ca Dany este in Allemanda, na!!! naughty.gif
Ramona, Alice are dreptate pe undeva. La asta ma refeream si eu, la ratiune, cand ziceam sa nu gandesti doar cu inima. Deci el a renuntat suspect de usor. Lasa-i ceva timp, dar nu abuza cu sms-urile sau apelurile.
Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant! w00t.gif
Poate la toamna, acum ma gandesc doar la mare, plec in prima transa de conced la sfarsitul lui iunie. cheer.gif
Oricum, esti tare draguta, multam ca m-ai invitat si pe mine. give_rose.gif

--------------------
MIRELA
----------------------------
Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog:
http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019

Imagine
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 18-05-2007, 03:12 PM
Mesaj #87

Hiena

Raspunsuri: 4.759
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Deci....
Nu ma supar absolut deloc ca se dezbate subiectul asta. De aceea v-am si povestit. Sa mai "aud" pareri, opinii.
El a lucrat 3 ani in Londra, are ceva bani pusi bine, nu e vorba de intretinut. Cu banii aia isi putea plati facultatea, normal ca il mai ajutam si eu.....si lucram amandoi, nu doar eu. Materialist eu nu am vazut sa fie absolut deloc. Noi vorbim pe net de mult, a aflat situatia mea doar cand a venit in tara. Noi deja aveam planuri.....
Tind sa cred ca il speria situatia mea financiara, dar daca ma iubea asa cum imi spunea zilnic de cateva ori.....
Ceva s-a intamplat. Fufa cu care el era...i-a mai facut lui una alta. A prins-o o data, cand erau certati ca incerca sa ii puna menstruatie in cafea....eu nu prea cred in astea, dar...stiu ca e in stare de multe...
Oricum, eu il iubesc, nu ma feresc sa ii spun si sa ii demonstrez in continuare asta.

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
uka
mesaj 18-05-2007, 03:16 PM
Mesaj #88

Iepuras

CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 04:12 PM) *

Deci....
Nu ma supar absolut deloc ca se dezbate subiectul asta. De aceea v-am si povestit. Sa mai "aud" pareri, opinii.
Ceva s-a intamplat. Fufa cu care el era...i-a mai facut lui una alta. A prins-o o data, cand erau certati ca incerca sa ii puna menstruatie in cafea....eu nu prea cred in astea, dar...stiu ca e in stare de multe...
Oricum, eu il iubesc, nu ma feresc sa ii spun si sa ii demonstrez in continuare asta.

hhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh?Q?!?!?!?!?!?
wtf???@!?!?!!???

blink.gif blink.gif dry.gif dry.gif cat de scarbooooooooossssssss
mi-e raaaaaauuuuuuuuu
nu a baut cafeaua nu??
mi s-a facut rau efectiv.....

barbatii usnt orgoliosi, lasa-l o perioada si o sa vezi c o sa se mai intample...
daca nu crezi in porcarii de genul ala.....nici nu ti se va intampla nimic, daca, crezi...ai grija...stii cum e cu bolnavul inchipuit asa si cu astea...nici eu nu cred in asa ceva, dar oricum am zis k de data asta eu si cu teo nu vom mai purta verighetele fara sa fie sfintite...ma simt eu mai impacata asa...

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 18-05-2007, 03:18 PM
Mesaj #89

Iepuras

Raspunsuri: 1.616
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Peach te admir ca ai curajul si indemanarea de a scrie exact ceea-ce gandesc si eu
Ramona poate ca nu e prea frumos ce au scris fetele, dar cred ca majoritatea dintre noi gandim la fel ca Sorina sau Alandana, doar ca nu avem curajul sa iti scriem, ca sa nu te suparam. Dar, iti vrem binele, si poate sinceritatea e mai buna decat linguselile fara rost floare.gif

Acest mesaj a fost editat de Monic: 18-05-2007, 03:22 PM

--------------------

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 18-05-2007, 03:23 PM
Mesaj #90

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 03:12 PM) *

Deci....
El a lucrat 3 ani in Londra, are ceva bani pusi bine, nu e vorba de intretinut. Cu banii aia isi putea plati facultatea, normal ca il mai ajutam si eu.....si lucram amandoi, nu doar eu. Materialist eu nu am vazut sa fie absolut deloc. Noi vorbim pe net de mult, a aflat situatia mea doar cand a venit in tara. Noi deja aveam planuri.....
Tind sa cred ca il speria situatia mea financiara, dar daca ma iubea asa cum imi spunea zilnic de cateva ori.....

ti-a zis ca te iubeste inainte sa va intilniti?
ca sa cunosti o persoana ai nevoie de minimum 6 luni sa trait zi de zi impreuna
el a inselat-o pe ea cu tine..te-ai intrbat ce-l va opri sa-ti faca si tie acelasi lucru?

--------------------
Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 11:01 PM