left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 21-05-2007, 11:05 PM
Mesaj #751

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

cooool! mie mi se par faini! naughty.gif naughty.gif
da-o-ncolo, nu mai pune atat la suflet. pupic.gif doar nu te afisezi cu ea imbracate la fel?!?!
gata, acum chiar ca sting calculatorul!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 21-05-2007, 11:06 PM
Mesaj #752

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Anca, sa te uiti si la noi in Auchan la noi poate o au si ei.

May, super chilotzeii, mie imi place la nebunie firma asta pompea, am de la ei si chilotzei si sutiene si top-uri si dress-uri, au bumbac in lucratura, sunt comfortabile si se mentin bine dupa spalat! sa-i porti cu succes! naughty.gif

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 21-05-2007, 11:08 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 21-05-2007, 11:10 PM
Mesaj #753

Lama

Raspunsuri: 5.719
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc floare.gif

anca chestia e ca daca e sa plecam undeva impreuna si eu mi-am pus haina de piele, se duce si o ia si ea repede pe a ei doh.gif . In fine, nu mai conteaza

noni, da, este o firma buna si au lucruri de calitate, ca daca venea cu chiloti de la chinez, le dadeam foc lol.gif

Si ca sa vedeti ca nu sunt eu rea si exagerata in privinta ei, sa vedeti dialog intre mine si Remy:

eu: mi-a dat mama-ta flori

el: cu ce ocazie?

eu: cica de ziua mea, asa

el: cine stie de pe unde le-o fi capatat, ca nu se ducea ea sa cumpere

lol.gif lol.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 21-05-2007, 11:11 PM

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 22-05-2007, 06:51 AM
Mesaj #754

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna dimineata!
Am vanit si eu la servici dupa 3 zile pauza...mama ce naspa e sa te trezesti dimineata .!
Am luat o cafea in bot si ma pregatesc de tura a 2-a...cine pofteste?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-05-2007, 07:42 AM
Mesaj #755

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza!
May, imi plac chiloteii, sexy rau. Nu imi spune ca poarta socra-ta ata din aia )).gif
Noni, misto rau caseta, acum vorba fetelor, se cere umpluta naughty.gif
Axe, bine ai revenit, prinde o cafea din mers!

Noi am fost aseara la nutritionist. Sotul a slabit 10 kg, eu 3...eu am slabit ca la carte: m-am apucat de 5 sapt (cu tot cu ce am tinut eu inainte de a merge la nutritionist) si am dat jos aproape 5 kile, adica un kil/sapt. Nu e extraordinar dar e ceva.

De data asta ne-a dat acelasi regim la amndoi (cantitati un pic mai mari la el), deci schimbarile mari la el au fost nu la mine. La mine e aprox la fel, doar ca pranz nu mai pap ton (de maine, ca azi aveam deja salata facuta), ci salata cu branza (100gr) nesarata (mie mi-a zis ca am voie si cascaval dietetic ca am inrebat-o eu, sotul nu are voie) si o felie paine, seara tot pui cu salata si iaurt (eu 200, sotul 400gr devil.gif ); dimineata am voie mozarella sau cas (eu pap si fagaras si nu e foc) 50 gr, cu o felie paine (sotul 2) si 50 gr sunca slaba + rosie, castravete si 2 gustari fructe - gustarea de dimineata poate fi si banana.

Si ne mai ducem pe 13 iunie....

Cu psihicul stau tot prost, poate o idee mai bne ca ieri dar nu cu mult.

Va pupic, o zi frumoasa sa aveti!

--------------------
Imagine
+Quote Post
mirela62
mesaj 22-05-2007, 07:45 AM
Mesaj #756

Pestisor
**

Raspunsuri: 191
Inscris: 24-04-2007
Membrul Nr.: 283
Dispozitie: NAZDRAVANA

Buna dimineata!!!
O cafea as bea si eu, Axe, saru'mana!!!
Aseara nu mi-a mers netu' aproape de loc, nu stiu ce s-a intamplat, e pentru prima oara de-un an jumate.
May, spune-i frumos sa nu-si mai ia haine identice cu ale tale. Acum nu cunosc relatia voastra, eu m-am impacat foarte bine cu soacra mea, a fost o femeie cu un suflet mare. Dar pe undeva cauta s-o intelegi, desi stiu ca e greu la 20 ani sa ai perspectiva a ceea ce inseamna varsta. Deci e femeie si-i place probabil sa se imbrace modern. 50 ani nu inseamna o varsta matusalemica. E boala care se ia, toti ajungem acolo, chiar daca acum ti se pare o enormitate. Si cand ai sa fii de varsta ei, ai sa-ti dai seama ca vrei si tu haine frumoase, vrei sa te tratezi in continuare cu geluri de dus, creme de corp, de fata, si tot ceea ce tine de arsenalul unei femei care se ingrijeste. Pe de alta parte, chestia cu imbracatul identic nu e normala, chiar daca ati fi de-o varsta. Mi se pare ciudata, pentru ca mie nu mi-a placut niciodata sa copiez pe cineva.
Sper ca nu te superi, caut doar sa-ti explic ca poate sa-ti placa viata, si sa-ti placa sa ai grija de tine, chiar daca ai trecut de 30 ani.

--------------------
MIRELA
----------------------------
Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog:
http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019

Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 22-05-2007, 07:50 AM
Mesaj #757

Veverita

Raspunsuri: 707
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Buna dimineata!Vin cu o tura de cafea ,ca de obicei si va anunt ca ,kg jucaus care aparuse in plus si cu care nu m-am laudat ca nu-i nimic de lauda ,a disparut cheer.gif asa ca acum stau si ma gandesc ce sa mai fac sa scap de altele.am reusit sa gasesc niste exercitii pe care acum incerc sa le descarc:Anna Kournikova,Carmen Electra -Aerobic streptease,Belli dance,sper sa ma ajute cu ceva.Daca reusesc sa le descarc vi le incarc si voua daca va intereseaza floare.gif

CITAT(Pisik @ 22-05-2007, 08:42 AM) *

Neatza!
May, imi plac chiloteii, sexy rau. Nu imi spune ca poarta socra-ta ata din aia )).gif
Noni, misto rau caseta, acum vorba fetelor, se cere umpluta naughty.gif
Axe, bine ai revenit, prinde o cafea din mers!

Noi am fost aseara la nutritionist. Sotul a slabit 10 kg, eu 3...eu am slabit ca la carte: m-am apucat de 5 sapt (cu tot cu ce am tinut eu inainte de a merge la nutritionist) si am dat jos aproape 5 kile, adica un kil/sapt. Nu e extraordinar dar e ceva.

De data asta ne-a dat acelasi regim la amndoi (cantitati un pic mai mari la el), deci schimbarile mari la el au fost nu la mine. La mine e aprox la fel, doar ca pranz nu mai pap ton (de maine, ca azi aveam deja salata facuta), ci salata cu branza (100gr) nesarata (mie mi-a zis ca am voie si cascaval dietetic ca am inrebat-o eu, sotul nu are voie) si o felie paine, seara tot pui cu salata si iaurt (eu 200, sotul 400gr devil.gif ); dimineata am voie mozarella sau cas (eu pap si fagaras si nu e foc) 50 gr, cu o felie paine (sotul 2) si 50 gr sunca slaba + rosie, castravete si 2 gustari fructe - gustarea de dimineata poate fi si banana.

Si ne mai ducem pe 13 iunie....

Cu psihicul stau tot prost, poate o idee mai bne ca ieri dar nu cu mult.

Va pupic, o zi frumoasa sa aveti!

Felicitari!E super sa ai astfel de rezultate .imi pare bine pentru voi si va doresc "A mai multe kg date jos!" cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-05-2007, 07:57 AM
Mesaj #758

Elefant

Raspunsuri: 9.620
Membrul Nr.: 87

Neata , a venit si rata !

Tzutzi - tare frumoase pozele !

Deea
- multumim pentru pozele cu frumusica de Alexia hug.gif

Danutza - prefix 6 ??? Wooow , felicitari !!! Si eu vreau sad.gif

May
- la cartofi e asa cum a spus si Danutza . Buey , soacra-ta chiar poarta chilotei din aia doh.gif ?

Noni - mersi . Chiar am avut noroc ca Dirk e priceput , altfel eram nevoiti sa angajam alti oameni si ne-ar fii costat de ne-ar fii terminat .
Sa umpli cat mai repede caseta cu bijutarii cat mai frumoase .

Axe - bine ai revenit si spor la job hug.gif

Pisik - 1 kg / saptamana ? Super !! Vreau si eu sad.gif

Mai stau putin pe capul vostru , plec cam peste 1 ora jumate . S-a gandit Dirk ca azi sa nu ma ia dis de dimineata cu el ( el a plecat la ora 7 doh.gif ) .

Am uitat sa va spun ca ieri am mancat de doar 14,5 p ( din 20 ) doh.gif doh.gif . Pur si simplu nu mi-a fost foame . Probabil din cauza caldurii...

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-05-2007, 08:03 AM
Mesaj #759

Taz

Multumesc pt incurajari Blue si Dany pupic.gif

Dany, stai linistita ca eu cred ca te vei debloca si tu la un moment dat. Deocamdata esti stresata si ai alte preocupari. Curaj ratusco! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
mirela62
mesaj 22-05-2007, 08:05 AM
Mesaj #760

Pestisor
**

Raspunsuri: 191
Inscris: 24-04-2007
Membrul Nr.: 283
Dispozitie: NAZDRAVANA

Vai, aseara am mancat doar branza cu rosii. Azi-dimineata ma durea burta de foame, saracuta de mine!!!

--------------------
MIRELA
----------------------------
Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog:
http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019

Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 22-05-2007, 08:09 AM
Mesaj #761

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Deea,sunt minunate pozele cu Alexia!Mai vrem! blum.gif A crescut mult si se vede ca nu mai e un bebelus,e o domnisorica tare frumusica.Iar tu arati foarte bine,nu stiu de unde vrei sa mai dai jos,ca ai fi pe urma chiar slabanoaga . pupic.gif pupic.gif pt. tine si Alexia.
Nici eu n-am putut manca nimic ieri toata ziua,abia aseara am mancat putin orez cu carne si atat.Sunt sigura ca numai din cauza caldurii,in schimb am baut tone de apa.

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 22-05-2007, 08:11 AM
Mesaj #762

Taz

Raspunsuri: 3.412
Membrul Nr.: 72

Buna dimineata!

Felicitari celor care au slabit! give_rose.gif

Deea,ai o adevarata printesica,sa-ti traiasca!Wow,ce mare s-a facut! w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 22-05-2007, 08:28 AM
Mesaj #763

Iepuras

Raspunsuri: 1.534
Membrul Nr.: 79

pupic.gif Fetele!

Dragute ca intotdeauna! Cred ca mai mult ma bucur cand primesc un compliment la adresa Alexiei decat la adresa mea....sunt tare mandra de ea smile.gif ...ca orice cioara de altfel blum.gif

Eu am slabit nu zic nu dar mai am de dat jos....inca nu-mi gasesc haine in magazine, ceea ce nu e tocmai placut, asa cum am scris si ieri... 7-8 kg ajung ca sa fiu f. multumita.

Dany imi place cum se contureaza casuta....asa imi doresc si eu o casuta pe care sa o luam de la 0, sa fac eu ce vreau si sa-mi pot pune ideile in practica.

Dana, Lucas e super dragut! Nu mai zice ca Lucas e grasut ca ne ia Axe la 100 m garduri smile.gif ...si mie mi se pare Alexia cam grasunica dar stiu ca dupa ce o sa mearga in picioare n-o sa se mai puna tot pe ea.

Fetelor care aveti copii mai maricei, am o mare rugaminte!!! Dati-mi si mie niste retete de mancare pt. 10-12 luni, fara borcanele ca Alexia nu mananca din borcanele.
Intrebarile mele pt. voi ar cam fi:
- cand ati inceput sa le puneti sare in mancare
- cum i-ati obisnuit pe olita, eu tot incerc sa o pun pe olita dar tipa de numa cand o vede
- cum ii incaltati vara, e musai sa-i pun si ciorapei si incaltari care sa-i tina glezna? mi se pare ca se coc saracii copii incotosmanati asa.

Pisik felicitari pentru kg. slabite, presimt ca cel tarziu la sf. anului o sa fii iar fotomodel!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-05-2007, 08:34 AM
Mesaj #764

Taz

Mercic Deuta pupic.gif Fotomodel nu mai vreau sa fiu, adica nu mai vreau la 60 de kile. Inca vreo 4-5 si ma opresc. si sincer sper sa le dau jos mai devreme de sfrasitul anului blum.gif
Sa stii ca si eu, ca si tine, visez la o casuta goala, pe care sa o iau de la zero. La noi insa mai e muuult den asteptat. Eu sufar f mult ca in casuta in care stam nu putem schimba mobila si atunci nu are sens sa zugravim si sa facem nici o schimbare, trebuie sa scapam inai de mobila si de lucrurile socrilor si nu le pot arunca in strada, nu? trebuie sa am rabdare....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 22-05-2007, 08:39 AM
Mesaj #765

Taz

Raspunsuri: 3.412
Membrul Nr.: 72

Deea,Timea inca nu face pe olita.......si are peste cateva saptamani 2 anisori.....am zis ca astept sa vina caldura si o las fara pampersi,in olita nu face nimic chiar si daca o las 30-40 minute acolo..... doh.gif
Sare i-am pus in mancare pe la 1 an,sau chiar mai devreme,(intr-adevar doar un pic),ca altfel nu avea mancarea nici un gust si incepea sa-mi faca mofturi......
In legatura cu incaltamintea,ce sa-ti zic?Parerea mea e ca e ffff. important sa aiba sandalute care sa-i tina glezna,pt. ca acum invata sa mearga copilasul.....iar in caldurile alea mari merge si fara sosete...... wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 02:22 AM