![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
21-05-2007, 11:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
cooool! mie mi se par faini!
da-o-ncolo, nu mai pune atat la suflet. gata, acum chiar ca sting calculatorul! -------------------- |
| _noni_ |
21-05-2007, 11:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Anca, sa te uiti si la noi in Auchan la noi poate o au si ei.
May, super chilotzeii, mie imi place la nebunie firma asta pompea, am de la ei si chilotzei si sutiene si top-uri si dress-uri, au bumbac in lucratura, sunt comfortabile si se mentin bine dupa spalat! sa-i porti cu succes! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 21-05-2007, 11:08 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
21-05-2007, 11:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc
anca chestia e ca daca e sa plecam undeva impreuna si eu mi-am pus haina de piele, se duce si o ia si ea repede pe a ei noni, da, este o firma buna si au lucruri de calitate, ca daca venea cu chiloti de la chinez, le dadeam foc Si ca sa vedeti ca nu sunt eu rea si exagerata in privinta ei, sa vedeti dialog intre mine si Remy: eu: mi-a dat mama-ta flori el: cu ce ocazie? eu: cica de ziua mea, asa el: cine stie de pe unde le-o fi capatat, ca nu se ducea ea sa cumpere Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 21-05-2007, 11:11 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
22-05-2007, 06:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Am vanit si eu la servici dupa 3 zile pauza...mama ce naspa e sa te trezesti dimineata .! Am luat o cafea in bot si ma pregatesc de tura a 2-a...cine pofteste? -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-05-2007, 07:42 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
May, imi plac chiloteii, sexy rau. Nu imi spune ca poarta socra-ta ata din aia Noni, misto rau caseta, acum vorba fetelor, se cere umpluta Axe, bine ai revenit, prinde o cafea din mers! Noi am fost aseara la nutritionist. Sotul a slabit 10 kg, eu 3...eu am slabit ca la carte: m-am apucat de 5 sapt (cu tot cu ce am tinut eu inainte de a merge la nutritionist) si am dat jos aproape 5 kile, adica un kil/sapt. Nu e extraordinar dar e ceva. De data asta ne-a dat acelasi regim la amndoi (cantitati un pic mai mari la el), deci schimbarile mari la el au fost nu la mine. La mine e aprox la fel, doar ca pranz nu mai pap ton (de maine, ca azi aveam deja salata facuta), ci salata cu branza (100gr) nesarata (mie mi-a zis ca am voie si cascaval dietetic ca am inrebat-o eu, sotul nu are voie) si o felie paine, seara tot pui cu salata si iaurt (eu 200, sotul 400gr Si ne mai ducem pe 13 iunie.... Cu psihicul stau tot prost, poate o idee mai bne ca ieri dar nu cu mult. Va pupic, o zi frumoasa sa aveti! -------------------- |
| mirela62 |
22-05-2007, 07:45 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!
O cafea as bea si eu, Axe, saru'mana!!! Aseara nu mi-a mers netu' aproape de loc, nu stiu ce s-a intamplat, e pentru prima oara de-un an jumate. May, spune-i frumos sa nu-si mai ia haine identice cu ale tale. Acum nu cunosc relatia voastra, eu m-am impacat foarte bine cu soacra mea, a fost o femeie cu un suflet mare. Dar pe undeva cauta s-o intelegi, desi stiu ca e greu la 20 ani sa ai perspectiva a ceea ce inseamna varsta. Deci e femeie si-i place probabil sa se imbrace modern. 50 ani nu inseamna o varsta matusalemica. E boala care se ia, toti ajungem acolo, chiar daca acum ti se pare o enormitate. Si cand ai sa fii de varsta ei, ai sa-ti dai seama ca vrei si tu haine frumoase, vrei sa te tratezi in continuare cu geluri de dus, creme de corp, de fata, si tot ceea ce tine de arsenalul unei femei care se ingrijeste. Pe de alta parte, chestia cu imbracatul identic nu e normala, chiar daca ati fi de-o varsta. Mi se pare ciudata, pentru ca mie nu mi-a placut niciodata sa copiez pe cineva. Sper ca nu te superi, caut doar sa-ti explic ca poate sa-ti placa viata, si sa-ti placa sa ai grija de tine, chiar daca ai trecut de 30 ani. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| BLUELIFE |
22-05-2007, 07:50 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata!Vin cu o tura de cafea ,ca de obicei si va anunt ca ,kg jucaus care aparuse in plus si cu care nu m-am laudat ca nu-i nimic de lauda ,a disparut
Neatza! May, imi plac chiloteii, sexy rau. Nu imi spune ca poarta socra-ta ata din aia Noni, misto rau caseta, acum vorba fetelor, se cere umpluta Axe, bine ai revenit, prinde o cafea din mers! Noi am fost aseara la nutritionist. Sotul a slabit 10 kg, eu 3...eu am slabit ca la carte: m-am apucat de 5 sapt (cu tot cu ce am tinut eu inainte de a merge la nutritionist) si am dat jos aproape 5 kile, adica un kil/sapt. Nu e extraordinar dar e ceva. De data asta ne-a dat acelasi regim la amndoi (cantitati un pic mai mari la el), deci schimbarile mari la el au fost nu la mine. La mine e aprox la fel, doar ca pranz nu mai pap ton (de maine, ca azi aveam deja salata facuta), ci salata cu branza (100gr) nesarata (mie mi-a zis ca am voie si cascaval dietetic ca am inrebat-o eu, sotul nu are voie) si o felie paine, seara tot pui cu salata si iaurt (eu 200, sotul 400gr Si ne mai ducem pe 13 iunie.... Cu psihicul stau tot prost, poate o idee mai bne ca ieri dar nu cu mult. Va pupic, o zi frumoasa sa aveti! Felicitari!E super sa ai astfel de rezultate .imi pare bine pentru voi si va doresc "A mai multe kg date jos!" -------------------- ![]() |
| dany |
22-05-2007, 07:57 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , a venit si rata !
Tzutzi - tare frumoase pozele ! Deea - multumim pentru pozele cu frumusica de Alexia Danutza - prefix 6 ??? Wooow , felicitari !!! Si eu vreau May - la cartofi e asa cum a spus si Danutza . Buey , soacra-ta chiar poarta chilotei din aia Noni - mersi . Chiar am avut noroc ca Dirk e priceput , altfel eram nevoiti sa angajam alti oameni si ne-ar fii costat de ne-ar fii terminat . Sa umpli cat mai repede caseta cu bijutarii cat mai frumoase . Axe - bine ai revenit si spor la job Pisik - 1 kg / saptamana ? Super !! Vreau si eu Mai stau putin pe capul vostru , plec cam peste 1 ora jumate . S-a gandit Dirk ca azi sa nu ma ia dis de dimineata cu el ( el a plecat la ora 7 Am uitat sa va spun ca ieri am mancat de doar 14,5 p ( din 20 ) -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Pisik |
22-05-2007, 08:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Multumesc pt incurajari Blue si Dany
Dany, stai linistita ca eu cred ca te vei debloca si tu la un moment dat. Deocamdata esti stresata si ai alte preocupari. Curaj ratusco! -------------------- |
| mirela62 |
22-05-2007, 08:05 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Vai, aseara am mancat doar branza cu rosii. Azi-dimineata ma durea burta de foame, saracuta de mine!!!
-------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| otilici |
22-05-2007, 08:09 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Deea,sunt minunate pozele cu Alexia!Mai vrem!
Nici eu n-am putut manca nimic ieri toata ziua,abia aseara am mancat putin orez cu carne si atat.Sunt sigura ca numai din cauza caldurii,in schimb am baut tone de apa. -------------------- |
| Tulip |
22-05-2007, 08:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Felicitari celor care au slabit! Deea,ai o adevarata printesica,sa-ti traiasca!Wow,ce mare s-a facut! -------------------- |
| Deea |
22-05-2007, 08:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.534 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dragute ca intotdeauna! Cred ca mai mult ma bucur cand primesc un compliment la adresa Alexiei decat la adresa mea....sunt tare mandra de ea Eu am slabit nu zic nu dar mai am de dat jos....inca nu-mi gasesc haine in magazine, ceea ce nu e tocmai placut, asa cum am scris si ieri... 7-8 kg ajung ca sa fiu f. multumita. Dany imi place cum se contureaza casuta....asa imi doresc si eu o casuta pe care sa o luam de la 0, sa fac eu ce vreau si sa-mi pot pune ideile in practica. Dana, Lucas e super dragut! Nu mai zice ca Lucas e grasut ca ne ia Axe la 100 m garduri Fetelor care aveti copii mai maricei, am o mare rugaminte!!! Dati-mi si mie niste retete de mancare pt. 10-12 luni, fara borcanele ca Alexia nu mananca din borcanele. Intrebarile mele pt. voi ar cam fi: - cand ati inceput sa le puneti sare in mancare - cum i-ati obisnuit pe olita, eu tot incerc sa o pun pe olita dar tipa de numa cand o vede - cum ii incaltati vara, e musai sa-i pun si ciorapei si incaltari care sa-i tina glezna? mi se pare ca se coc saracii copii incotosmanati asa. Pisik felicitari pentru kg. slabite, presimt ca cel tarziu la sf. anului o sa fii iar fotomodel! -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-05-2007, 08:34 AM
|
|
Mercic Deuta
Sa stii ca si eu, ca si tine, visez la o casuta goala, pe care sa o iau de la zero. La noi insa mai e muuult den asteptat. Eu sufar f mult ca in casuta in care stam nu putem schimba mobila si atunci nu are sens sa zugravim si sa facem nici o schimbare, trebuie sa scapam inai de mobila si de lucrurile socrilor si nu le pot arunca in strada, nu? trebuie sa am rabdare.... -------------------- |
| Tulip |
22-05-2007, 08:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Deea,Timea inca nu face pe olita.......si are peste cateva saptamani 2 anisori.....am zis ca astept sa vina caldura si o las fara pampersi,in olita nu face nimic chiar si daca o las 30-40 minute acolo.....
Sare i-am pus in mancare pe la 1 an,sau chiar mai devreme,(intr-adevar doar un pic),ca altfel nu avea mancarea nici un gust si incepea sa-mi faca mofturi...... In legatura cu incaltamintea,ce sa-ti zic?Parerea mea e ca e ffff. important sa aiba sandalute care sa-i tina glezna,pt. ca acum invata sa mearga copilasul.....iar in caldurile alea mari merge si fara sosete...... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:22 AM |