left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 22-05-2007, 08:40 AM
Mesaj #766

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(Deea @ 22-05-2007, 08:28 AM) *

Dany imi place cum se contureaza casuta....asa imi doresc si eu o casuta pe care sa o luam de la 0, sa fac eu ce vreau si sa-mi pot pune ideile in practica.

Deea , as avea eu multe idei dar ... ne cam tine buzunarul )).gif . Macar sa o terminam o data , imbunatatiri vom mai aduce pe parcurs

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 22-05-2007, 08:53 AM
Mesaj #767

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Buna dimineata! Impingeti-mi si mie o cafea sub bot va rog, ca m-a trezit una bucata ciocolatel. Dar e de admirat, ca initial ma suna la 4-5 dimineata! Apoi pe la 7, si acum vreo sapatamana, cand i-am reprosat eu ca tot nu stie ce ora are Romania si ca normal ca sunt nervoasa la telefon daca nu imi fac somnul, acum suna pe la 9 cheer.gif Sa nu-l pupe mama de scump ce e??? (asta asa, ca prea am fost supi pe el in ultima vreme blushing.gif )

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 22-05-2007, 08:59 AM
Mesaj #768

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Va pupic.gif si va doresc sa aveti o zi buna

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 22-05-2007, 08:59 AM
Mesaj #769

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

CITAT(Maybeline @ 21-05-2007, 11:05 PM) *

Mersi anca hug.gif ai fost tare harnica azi cu sportul cheer.gif

Iote chilotii

Imagine

Buei pe mine ma dispera socrela asta, tot ce vede la mine isi cumpara si ea repede. De la clame de par la incaltaminte bai frate w00t.gif

Anul trecut mi-am cumparat o haina lunga, neagra, din piele, apoi s-a dus si si-a cumparat si ea repede. Mi-am cumparat o geaca de fash asta iarna, si-a luat si ea repede. Mi-am cumparat adidasi, acum vrea si ea dar sa fie exact la fel. Pana si la sosete ma copiaza, imi vine sa o bag cu capul in WC mad.gif

Acum avem si chiloti la fel doh.gif

Ah, ca sa nu mai spun de servetelele sau sapunul intim ca are si ea la fel, decat ca nu prea il foloseste ca eu consum 2 ture pana se duce la ea jumate`, totusi bai frate are 50 de ani si eu 20, sa isi vada de nasul ei acolo mad.gif

wou Mey super soacra ai biggrin.gif pai daca era a mea imi lua budigai cu minecute

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 22-05-2007, 09:03 AM
Mesaj #770

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Neatza si de la noi!

Pisik felicitari pentru rezultate! cheer.gif
Multumesc mult pentru PM,esti o draguta. pupic.gif

Deea,sa-mi arati si mie ce papucei ii cumperi Alexiei pentru faza cu mersul in picioare.Am vazut ca si Alexia a avut putin problemute la piciorus,ca si Lucas.Cind s-a indreptat definitiv?Ca noi suntem inca la faza de masaj.

Mirela,vezi ca branza are multe puncte.Chiar daca mananci numai branza cu rosii,poti sa nu slabesti.Branza are mai multe puncte decit carnea.Asta ca sugestie! give_rose.gif

May,intreb si eu ca fetele,poarta soacra asa chiloti? w00t.gif
Daca da,pentru cine? lol.gif

Anca ai facut si step si tae-bo? Wow,wsti tare.Eu n-am facut decit una sau alta,ca sunt obositoare,parerea mea.Te solicita maxim.Bravo tie!

Acest mesaj a fost editat de daconst: 22-05-2007, 09:05 AM

--------------------
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 22-05-2007, 09:20 AM
Mesaj #771

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Mi s-au parut amuzante, asa ca le impart si cu voi )).gif

Imagine

Imagine

Cu dedicatie speciala pt Dyllyshor!!!

Imagine

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 22-05-2007, 09:20 AM
Mesaj #772

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Neata
V-am adus o cafea cu iz de mare
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 22-05-2007, 09:46 AM
Mesaj #773

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly multumeste pt dedicatii si cafea dubla...
+Quote Post
alandana
mesaj 22-05-2007, 10:01 AM
Mesaj #774

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu m-am mai cantarit cateva zile ca ma enervam dar dimineata m-am suit pe cantar. Unde ultima data o luase cantarul spre 53-54 dimineata 51 kg. Parca mai vine de acasa.
Ieri - am iesit cu o Elena - si am mancat salata dar am bout o bautura cu ceva alcool. Mi-au zis fetele ca e reclama la televizor - cu niste frunze de menta frecat - Mojito - sau cam asa ceva. Bun - dar am baut si mai bune.

Asa ca - nu stiu ce sa zic - continui ca si pana acum.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Deea
mesaj 22-05-2007, 10:01 AM
Mesaj #775

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Dana problema Alexiei era ca avea piciorul putin spre interior din cauza pozitiei in burtica, s-a indreptat deja de pe la 4-5 luni...maxim, eu ii fac masaj si acum, in general in baie ca se cam gadila altfel smile.gif. Lucas are aceeasi problema?
Pantofiori ii iau cu carambul mai inalt ca sa-i tina gleznele si cu talpa flexibila. Nu am gasit...de fapt nici nu am cautat pantofi speciali sau ceva de genul.

May foarte frumosi si buni chilotii de la pompea....daca isi ia si soacra-ta sa ne anunti )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
mirela62
mesaj 22-05-2007, 10:05 AM
Mesaj #776

Pestisor
**

Raspunsuri: 191
Inscris: 24-04-2007
Membrul Nr.: 283
Dispozitie: NAZDRAVANA

Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! sad.gif
Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? naughty.gif Ca dupa aia mai vedem. )).gif Zic si eu, am eliminat painea, aproape toate dulciurile..... dry.gif

--------------------
MIRELA
----------------------------
Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog:
http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019

Imagine
+Quote Post
lyra
mesaj 22-05-2007, 10:19 AM
Mesaj #777

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

Buna fetelor

Pisik felicitari pentru kg pierdute si pt vointa. cheer.gif

May chilotii aia sunt sexosi rau.

eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta.

dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa.
ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata.

va pup si va doresc o zi minunata si multa racoare. pupic.gif

CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 11:05 AM) *

Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? naughty.gif Ca dupa aia mai vedem. )).gif Zic si eu, am eliminat painea, aproape toate dulciurile..... dry.gif

mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. floare.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Amazoana
mesaj 22-05-2007, 10:20 AM
Mesaj #778

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Ce inseamna "aproape" ? eusa_think.gif tata.gif valea.gif

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:19 AM) *

Buna fetelor

eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta.

dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa.
ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata.

mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. floare.gif

Sa-ti traiasca babuinul!!!!!!! floare.gif
+Quote Post
lyra
mesaj 22-05-2007, 10:23 AM
Mesaj #779

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

CITAT(alandana @ 22-05-2007, 11:01 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu m-am mai cantarit cateva zile ca ma enervam dar dimineata m-am suit pe cantar. Unde ultima data o luase cantarul spre 53-54 dimineata 51 kg. Parca mai vine de acasa.
Ieri - am iesit cu o Elena - si am mancat salata dar am bout o bautura cu ceva alcool. Mi-au zis fetele ca e reclama la televizor - cu niste frunze de menta frecat - Mojito - sau cam asa ceva. Bun - dar am baut si mai bune.

Asa ca - nu stiu ce sa zic - continui ca si pana acum.

Alandana felicitari pentru cantar. dar vezi ca daca mergi la sala e osibil ca grasimea sa se transforme in muschi si de-aia sa nu-ti dea satisfactie cantarul. dar tu arati f bine. nu te mai stresa.

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 11:20 AM) *

Ce inseamna "aproape" ? eusa_think.gif tata.gif valea.gif

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:19 AM) *

Buna fetelor

Sa-ti traiasca babuinul!!!!!!! floare.gif

multumesc dulci. esti o scumpa. saracul e putin stresat ca implineste 30 si schimba prefixul alea-alea. e amuzant sa-l privesti cum se streseaza.... )).gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-05-2007, 10:23 AM
Mesaj #780

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, super babuin ai naughty.gif .Ii sta bine in haine de lucru blum.gif
La multi ani (cam tarziu blushing.gif ) Lenutza Corcodel!
CITAT(Maybeline @ 21-05-2007, 08:51 PM) *

Se pare ca iar s-au aliniat planetele, e pace mondiala, vine Mesia pe pamant.... soacra-mea mi-a cumparat flori si o pereche de chiloti w00t.gif )).gif florile sunt ok, dar nu stiu de ce a simtit nevoia sa imi ia chiloti lol.gif

Poate simte nevoia sa poarte din astea si ea, dar s-a razgandit dupa ce a cumparat w00t.gif

Frumusica foc esti, tzutzi! naughty.gif Ai grija pe nava, pana vine ciocolata wink1.gif
Alexia e o scumpica blushing.gif .Se vede si la fatza ca ai mai slabit, Deea!

Noni, sa folosesti casetutza cu placere, e frumoasa. Trage si tu o fuga la cumparaturi ca s-o umpli grin.gif
In ceea ce priveste cutia de guiness, bila e rotunda si alba, umpluta cu azot.

--------------------
Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:58 AM