![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
22-05-2007, 08:40 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany imi place cum se contureaza casuta....asa imi doresc si eu o casuta pe care sa o luam de la 0, sa fac eu ce vreau si sa-mi pot pune ideile in practica. Deea , as avea eu multe idei dar ... ne cam tine buzunarul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tzutzi80 |
22-05-2007, 08:53 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna dimineata! Impingeti-mi si mie o cafea sub bot va rog, ca m-a trezit una bucata ciocolatel. Dar e de admirat, ca initial ma suna la 4-5 dimineata! Apoi pe la 7, si acum vreo sapatamana, cand i-am reprosat eu ca tot nu stie ce ora are Romania si ca normal ca sunt nervoasa la telefon daca nu imi fac somnul, acum suna pe la 9
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
22-05-2007, 08:59 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| peach |
22-05-2007, 08:59 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Mersi anca Iote chilotii ![]() Buei pe mine ma dispera socrela asta, tot ce vede la mine isi cumpara si ea repede. De la clame de par la incaltaminte bai frate Anul trecut mi-am cumparat o haina lunga, neagra, din piele, apoi s-a dus si si-a cumparat si ea repede. Mi-am cumparat o geaca de fash asta iarna, si-a luat si ea repede. Mi-am cumparat adidasi, acum vrea si ea dar sa fie exact la fel. Pana si la sosete ma copiaza, imi vine sa o bag cu capul in WC Acum avem si chiloti la fel Ah, ca sa nu mai spun de servetelele sau sapunul intim ca are si ea la fel, decat ca nu prea il foloseste ca eu consum 2 ture pana se duce la ea jumate`, totusi bai frate are 50 de ani si eu 20, sa isi vada de nasul ei acolo wou Mey super soacra ai -------------------- |
| daconst |
22-05-2007, 09:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza si de la noi!
Pisik felicitari pentru rezultate! Multumesc mult pentru PM,esti o draguta. Deea,sa-mi arati si mie ce papucei ii cumperi Alexiei pentru faza cu mersul in picioare.Am vazut ca si Alexia a avut putin problemute la piciorus,ca si Lucas.Cind s-a indreptat definitiv?Ca noi suntem inca la faza de masaj. Mirela,vezi ca branza are multe puncte.Chiar daca mananci numai branza cu rosii,poti sa nu slabesti.Branza are mai multe puncte decit carnea.Asta ca sugestie! May,intreb si eu ca fetele,poarta soacra asa chiloti? Daca da,pentru cine? Anca ai facut si step si tae-bo? Wow,wsti tare.Eu n-am facut decit una sau alta,ca sunt obositoare,parerea mea.Te solicita maxim.Bravo tie! Acest mesaj a fost editat de daconst: 22-05-2007, 09:05 AM -------------------- |
| Tzutzi80 |
22-05-2007, 09:20 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mi s-au parut amuzante, asa ca le impart si cu voi
![]() ![]() Cu dedicatie speciala pt Dyllyshor!!! ![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 09:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
V-am adus o cafea cu iz de mare |
| anaoi |
22-05-2007, 09:46 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly multumeste pt dedicatii si cafea dubla...
|
| alandana |
22-05-2007, 10:01 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Nu m-am mai cantarit cateva zile ca ma enervam dar dimineata m-am suit pe cantar. Unde ultima data o luase cantarul spre 53-54 dimineata 51 kg. Parca mai vine de acasa. Ieri - am iesit cu o Elena - si am mancat salata dar am bout o bautura cu ceva alcool. Mi-au zis fetele ca e reclama la televizor - cu niste frunze de menta frecat - Mojito - sau cam asa ceva. Bun - dar am baut si mai bune. Asa ca - nu stiu ce sa zic - continui ca si pana acum. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Deea |
22-05-2007, 10:01 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dana problema Alexiei era ca avea piciorul putin spre interior din cauza pozitiei in burtica, s-a indreptat deja de pe la 4-5 luni...maxim, eu ii fac masaj si acum, in general in baie ca se cam gadila altfel
Pantofiori ii iau cu carambul mai inalt ca sa-i tina gleznele si cu talpa flexibila. Nu am gasit...de fapt nici nu am cautat pantofi speciali sau ceva de genul. May foarte frumosi si buni chilotii de la pompea....daca isi ia si soacra-ta sa ne anunti -------------------- ![]() |
| mirela62 |
22-05-2007, 10:05 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!!
Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| lyra |
22-05-2007, 10:19 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Buna fetelor
Pisik felicitari pentru kg pierdute si pt vointa. May chilotii aia sunt sexosi rau. eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta. dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa. ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata. va pup si va doresc o zi minunata si multa racoare. Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. -------------------- ![]() [/url] |
| Amazoana |
22-05-2007, 10:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? Ce inseamna "aproape" ? Buna fetelor Pisik felicitari pentru kg pierdute si pt vointa. May chilotii aia sunt sexosi rau. eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta. dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa. ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata. va pup si va doresc o zi minunata si multa racoare. Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. Sa-ti traiasca babuinul!!!!!!! |
| lyra |
22-05-2007, 10:23 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Nu m-am mai cantarit cateva zile ca ma enervam dar dimineata m-am suit pe cantar. Unde ultima data o luase cantarul spre 53-54 dimineata 51 kg. Parca mai vine de acasa. Ieri - am iesit cu o Elena - si am mancat salata dar am bout o bautura cu ceva alcool. Mi-au zis fetele ca e reclama la televizor - cu niste frunze de menta frecat - Mojito - sau cam asa ceva. Bun - dar am baut si mai bune. Asa ca - nu stiu ce sa zic - continui ca si pana acum. Alandana felicitari pentru cantar. dar vezi ca daca mergi la sala e osibil ca grasimea sa se transforme in muschi si de-aia sa nu-ti dea satisfactie cantarul. dar tu arati f bine. nu te mai stresa. Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? Ce inseamna "aproape" ? Buna fetelor Pisik felicitari pentru kg pierdute si pt vointa. May chilotii aia sunt sexosi rau. eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta. dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa. ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata. va pup si va doresc o zi minunata si multa racoare. Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. Sa-ti traiasca babuinul!!!!!!! multumesc dulci. esti o scumpa. saracul e putin stresat ca implineste 30 si schimba prefixul alea-alea. e amuzant sa-l privesti cum se streseaza.... -------------------- ![]() [/url] |
| ina_ceva |
22-05-2007, 10:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Dany-dulce, super babuin ai La multi ani (cam tarziu Se pare ca iar s-au aliniat planetele, e pace mondiala, vine Mesia pe pamant.... soacra-mea mi-a cumparat flori si o pereche de chiloti Poate simte nevoia sa poarte din astea si ea, dar s-a razgandit dupa ce a cumparat Frumusica foc esti, tzutzi! Alexia e o scumpica Noni, sa folosesti casetutza cu placere, e frumoasa. Trage si tu o fuga la cumparaturi ca s-o umpli In ceea ce priveste cutia de guiness, bila e rotunda si alba, umpluta cu azot. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:58 AM |