![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
22-05-2007, 10:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
multumesc dulci. esti o scumpa. saracul e putin stresat ca implineste 30 si schimba prefixul alea-alea. e amuzant sa-l privesti cum se streseaza.... Ooooo, atunci petrecerea va fi si mai si. Ma gandesc cu groaza ca nu mai avem asa mult nici noi.........asteptam poze de la party |
| ina_ceva |
22-05-2007, 10:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Inceputul e bun, pisik! E bine ca aveti acelasi meniu
Bine ca a fugit kilogramul ala, bluelife! De acum tre sa fuga si altele dupa el, nu? wou Mey super soacra ai Buna soacra ai, peach! La multi ani babuinului, lyra! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela62 |
22-05-2007, 10:40 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Lyra, multumesc pentru incurajari! Unde vad si eu punctele alea, mai exact?
Mada, esti ceva de groaza. Aproape inseamna ca mananc dulciuri numai pana-n ora 12 ziua, nu tot timpul, na! In rest mananc fructe!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 10:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Lyra, multumesc pentru incurajari! Unde vad si eu punctele alea, mai exact? Mada, esti ceva de groaza. Aproape inseamna ca mananc dulciuri numai pana-n ora 12 ziua, nu tot timpul, na! In rest mananc fructe!!! Iti trimit eu pe mail o mie de chestii cu WW, daca vrei |
| alandana |
22-05-2007, 10:42 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Da, am trecut clar pragul de 53. sper sa-l trec pe ala de 50 - si sa ramana acolo in jurul lui 50.
Celulita mi s-a topit - a mai ramas "oleaca" in dreptul genunchiului si sub fund - dar pulpele s-au netezit. Nici stanse nu mai fac deloc gaurele. de acum la bronz. Dar o masez in continuare si ii dau cu smac anticelulita - din care oricum mi-am tot cumparat si n-am folosit. In rest - cred ca mancatul seara inainte de 6 , fara paine, dulciuri, cartofi, paste, orez. - functioneaza la mine. Desi ieri am mancat o placinta ( dar a fost o exceptie) si cereale integrale - o cana de cafea medie. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| lyra |
22-05-2007, 10:43 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
multumesc dulci. esti o scumpa. saracul e putin stresat ca implineste 30 si schimba prefixul alea-alea. e amuzant sa-l privesti cum se streseaza.... Ooooo, atunci petrecerea va fi si mai si. Ma gandesc cu groaza ca nu mai avem asa mult nici noi.........asteptam poze de la party party nu avem ca lui nu-i plac chestiile astea. a dus un tort la servici pt ca firma ii da un cadou destul de substantial in bani -------------------- ![]() [/url] |
| mirela62 |
22-05-2007, 10:44 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna ziua, 2 vizitatori!
Mai, daca mi se topeste mie celulita de pe pulpe, e ceva de cartea recordurilor! Mada, sigur ca vreau! Astept, pleeeease! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| lyra |
22-05-2007, 10:45 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Lyra, multumesc pentru incurajari! Unde vad si eu punctele alea, mai exact? Mada, esti ceva de groaza. Aproape inseamna ca mananc dulciuri numai pana-n ora 12 ziua, nu tot timpul, na! In rest mananc fructe!!! sunt pe site chestiile cu ww. stai un pic sa le caut. sau iti pot trimite pe mail. le-am gasit. poti sa le iei de aici Acest mesaj a fost editat de lyra: 22-05-2007, 10:46 AM -------------------- ![]() [/url] |
| anca veselie |
22-05-2007, 10:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaaa... la pranz
danutela - sper ca nu te superi ca-ti spun asa, mi se pare tare haios may , nust ce sa mai zic de soacra ta... macar acum se poarta mai frumos dany dulce o sa arate foarte fain casa pisi eu cred ca e f bine 1kg/sapt! da-i inainte noni, cu prima ocazie o sa ma duc in auchan sa caut caseta lyra, la multi ani pt babu dupa ce am stat pana la 11 noaptea sa sortez haine, azi de dimineatza tata s-a gandit sa imi mai dea putin de lucru, asa ca a strans rufele de pe sarma si le-a trantit pe canapea -------------------- |
| lyra |
22-05-2007, 10:53 AM
|
celulita mea e monumentala de cartea recordurilor si medalia de aur.
trebuie sa ma apuc de sport, da serios si sa-mi cumpar o tona de supliform . in plus am niste vergeturi superbe de la atata umflat se desumflat. neatzaaaaa... la pranz danutela - sper ca nu te superi ca-ti spun asa, mi se pare tare haios may , nust ce sa mai zic de soacra ta... macar acum se poarta mai frumos dany dulce o sa arate foarte fain casa pisi eu cred ca e f bine 1kg/sapt! da-i inainte noni, cu prima ocazie o sa ma duc in auchan sa caut caseta lyra, la multi ani pt babu dupa ce am stat pana la 11 noaptea sa sortez haine, azi de dimineatza tata s-a gandit sa imi mai dea putin de lucru, asa ca a strans rufele de pe sarma si le-a trantit pe canapea anca tatal tau e mortal. da lasa-l ca nu vrea decat sa ajute. si in plus curatenia nu strica niciodata. anca, ina mersi pt urari o sa-i spun babuinului. cred ca mi s-a stricat imprimanta. -------------------- ![]() [/url] |
| anaoi |
22-05-2007, 10:53 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
deci dylly e inca super incantata de pilates...cik am lucrat ieri si cu gantere usoare...doare abdomenul ca naiba...
diete...hm...hia s azicem ca am mancat in puncte oaresicum, desi ieri am scapat in inghetata, dar am mancat si fructe...ca deh cu 2 sarbatoriti nu te pui. ma seaca ca daca ma cantaresc imi arata 72 d ekile si eu ma uit la genunchi si vad cat de umflati sunt...tocuri, etc. la naiba. in rest ma pregatesc intens de plecat si sper candva s aimi vina cheful sa termin treaba. lyra, La multi Ani pt babuin May.....La Multi Ani cu intarziere...sorry Pisik, alandana felicitari pt kilograme date jos... sunt absolut sigura, suta in suta ca am uita sa scriu ceva... |
| Pisik |
22-05-2007, 10:58 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
deci dylly e inca super incantata de pilates...cik am lucrat ieri si cu gantere usoare...doare abdomenul ca naiba... diete...hm...hia s azicem ca am mancat in puncte oaresicum, desi ieri am scapat in inghetata, dar am mancat si fructe...ca deh cu 2 sarbatoriti nu te pui. ma seaca ca daca ma cantaresc imi arata 72 d ekile si eu ma uit la genunchi si vad cat de umflati sunt...tocuri, etc. la naiba. in rest ma pregatesc intens de plecat si sper candva s aimi vina cheful sa termin treaba. lyra, La multi Ani pt babuin May.....La Multi Ani cu intarziere...sorry Pisik, alandana felicitari pt kilograme date jos... sunt absolut sigura, suta in suta ca am uita sa scriu ceva... Iar mi-a scapat ceva: unde pleci? Bravo ca te tii de Pilats, eu l-am abandonat -------------------- |
| anaoi |
22-05-2007, 11:01 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
la petrosani. nunta adrianei
|
| lyra |
22-05-2007, 11:01 AM
|
apropo de uitat.
am uitat sa va zic ca ieri m-am tuns. -------------------- ![]() [/url] |
| anaoi |
22-05-2007, 11:02 AM
|
|
poate nu ai inteles la noi nu merg es apsui si sa nu exemplifici cu poze de dinainte si dupa
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:55 PM |