![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Deea |
22-05-2007, 01:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Aici gasiti cateva poze de la nunta de sambata. Mirii sunt viitorii nostri nasi. Poze cu sandalutele pun diseara Deea, e o bomboana fetita ta. Oare care sunt sansele sa am si eu o bebica brunetica? Tzutzi, arati tare bine, esti f frumoasa May, sa porti cu placere chiloteii manani ciocolata cand esti insarcinata -------------------- ![]() |
| michelle |
22-05-2007, 01:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
manani ciocolata cand esti insarcinata He he, de-ar fi asa de simplu -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
22-05-2007, 01:05 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Frumoase poze!
Tinerei nasicii vostri -------------------- |
| michelle |
22-05-2007, 01:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Frumoase poze! Tinerei nasicii vostri Multumesc Nasica e de-o varsta cu mine. Nasicul, cu 8 mai mare Stiam eu ca am uitat ceva: May, la multi ani pentru ziua de ieri Ina, la multi ani babuinului si felicitari pt frigider. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
22-05-2007, 01:12 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
pisik felicitari pt tine si sotul tau ( mirela multumesc pt sfaturi dany, dana, deea si restul care v-ati mirat da, chiar poarta chiloti d-aia, isi luase si ea o pereche ieri, identica evident peach alandala bravo ca te tii de treaba lyra la multi ani pt babuinul tau ina te iert pt ca nu mi-ai zis ieri la multi ani, dar pt ``corcodel`` te pedepsesc dylly miha imi plac f mult fustele tale din poze Dupa ce ca, cu o noapte inainte, am visat numai operatii estetice, ca deh, daca la astea ma uit inainte sa ma culc.... aseara am visat ca sunt insarcinata si eram tare fericita.... mai naspa a fost cand m-am trezit si mi-am dat seama ca am visat, am simtit un gol Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 22-05-2007, 01:13 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
22-05-2007, 01:15 PM
|
Multumesc, May. Pai ce mai astepti, apuca-te de treaba
Eu am visat acum cativa ani ca am nascut o fetita, Bianca -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
22-05-2007, 01:17 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ne dorim amandoi un copil, dar ne dam seama ca nu este cel mai bun moment pt a-l face, nu pt noi, ci pt el... nu vreau sa isi petreaca nici macar o zi in casa asta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ina_ceva |
22-05-2007, 01:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
aseara am visat ca sunt insarcinata si eram tare fericita.... mai naspa a fost cand m-am trezit si mi-am dat seama ca am visat, am simtit un gol Golul ala se va umple in curand Merci, miha! Mi-a placut fustitza ta de la cununia civila -------------------- |
| May |
22-05-2007, 01:21 PM
|
|
ina, si la tine
| ina_ceva |
22-05-2007, 01:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| May |
22-05-2007, 01:27 PM
|
|
Si eu tot cam asa
| alandana |
22-05-2007, 01:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Azi noapte m-am trezit brusc si nu am mai putut sa adorm. Mi-am dat seama ca m-am preocupar prea mult de aspectul exterior si nu m-am preocupat deloc de sanatate. Asa ca mi-am facut o programare azi la ginecolog si joi la un endocrinolog. Acum sunt un pic agitata - sper sa nu imi zica nimic rau. Daca totul e in regula imi fac o programre si la dintar sa vedem el ce zice. Si l-am programat si pe Mihaita la endocrinolog si dupa ii duc pe amandoi la stomatolog.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Deea |
22-05-2007, 01:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Azi noapte m-am trezit brusc si nu am mai putut sa adorm. Mi-am dat seama ca m-am preocupar prea mult de aspectul exterior si nu m-am preocupat deloc de sanatate. Asa ca mi-am facut o programare azi la ginecolog si joi la un endocrinolog. Acum sunt un pic agitata - sper sa nu imi zica nimic rau. Daca totul e in regula imi fac o programre si la dintar sa vedem el ce zice. Si l-am programat si pe Mihaita la endocrinolog si dupa ii duc pe amandoi la stomatolog. sper sa nu sune putin ciudat dar mie imi place tare mult de tine, cum te preocupi de tine, de afacere, de casa de copii...mai ales de copii; faptul ca din cate imi dau seama ai reusit sa fii perceputa de ei ca o prietena.... -------------------- ![]() |
| ALICE |
22-05-2007, 01:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Ii dau timp doi ani jumate sa se umple Noi cum lucram cu tigla metalica pe la baietii de la vanzari trec inevitabil si cu multi tigani.Care sunt parintii tablei.Azi a venit unul si a zis :"Ce mananca doamna de-i asa frumoasa?".Normal ca am zambit si atat.Si ce credeti ca a zis :"Va doresc ca anul acesta sa ramaneti insarcinata" . |
| ina_ceva |
22-05-2007, 01:50 PM
|
Noi cum lucram cu tigla metalica pe la baietii de la vanzari trec inevitabil si cu multi tigani.Care sunt parintii tablei.Azi a venit unul si a zis :"Ce mananca doamna de-i asa frumoasa?".Normal ca am zambit si atat.Si ce credeti ca a zis :"Va doresc ca anul acesta sa ramaneti insarcinata" . Masuri preventive -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:35 AM |