left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 13, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ganesha
mesaj 11-07-2007, 01:05 AM
Mesaj #1171

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.182
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))
Sex: Feminin

CITAT(Maybeline @ 10-07-2007, 08:20 AM) *

ganesha bine ai revenit printre noi cheer.gif Acum ca ti-am vazut poza mi-am amintit de tine de pe dietaro si ceea ce am tinut minte este ca nu mananci oua pt ca sunt ovule de gaina )).gif si ca ai un baietel floare.gif

Mi-am mai amintit si ca ai un frate biggrin.gif

Aaaa si ca ai fost imbracata ca o vrajitoare, dar nu mai stiu cu ce ocazie laugh.gif

Ce scumpa esti! pupic.gif Da, eu is aia, da' jur ca-s normala la cap lol.gif De fapt maninc oua, da' numa' pina-mi aduce aminte cineva ca-s ovule de gaina tease.gif (da' serios, pe linga asta, mi se face parul maciuca la gindul ca vin la pachet cu 211 mg colesterol, cind limita permisa de colesterol pe zi e 340 ). Ce nu ating nici de frica e laptele - ca e ceva alb care curge dintr-o... hm... vaca sorry.gif

Ce tare e memoria ta, chiar uitasem de faza cu vrajitoarea - a fost de Halloween anul trecut, sa-ti deie Dumnezeu sanatate, ca mare dreptate ai! Si da, am si-un baietel - are 7 ani jumate, e in vacanta de vara acum, intra in clasa a 3a la toamna, si am si-un frate... mamaaaa, da' ce frate naughty.gif : peste unuoptzeci, ochi mari negri, baschetbalist, premiat, miini fromoase, de pianist (chiar si cinta la pian), citeste mult, devreme-acasa... (da' are 14 ani, asa ca...inca-l pazesc!!!)

Michelle, bine te-am gasit! floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ALICE
mesaj 11-07-2007, 07:55 AM
Mesaj #1172

Koala

Raspunsuri: 2.466
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Meniu:

-ou-2p
-ulei-1p
-paine-1p
-margarina-0,5p
-branza-1p

-varza calita-1p
-banana-1,5p

-peste-3p
paine-1p

Total=12 p

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 11-07-2007, 07:57 AM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 11-07-2007, 08:02 AM
Mesaj #1173

Veverita

Raspunsuri: 715
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Buna dimineata ,haideti la cafea,hai,hai ,trezirea yahoo.gif Ganesha,tickerul este ,dupa parerea mea un element motivant in atingerea unui obiectiv sau un reper ,si pe de alta parte furnizeaza si aminteste zi de zi date despre scopul tau(de ex cel de a slabi),cate kg ai?raspunzi doar daca vrei,normal.Nu stiu cum v-ati putut certa si cu cine te-ai certat pe acel site pe care eu personal nu-l frecventez si nici nu ma atrage cu nimic ,concret imi este indiferent,ideea este ca fetele de aici sunt super,de fapt suntem super, si nu am tolera persoane care vor sa ne faca rau.Noi suntem ca o familie si ne sustinem asa cum putem la bine si la rau,dar niciodata nu ne jignim ,si rezolvam totul pe cale amiabila .Sunt convinsa ca iti va place la noi. hug.gif

Ah,si vrem poze sa te cunoastem si celelalte fete care nu te stiu,adica de exemplu,"Eu".

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 11-07-2007, 08:12 AM
Mesaj #1174

Ciocanitoare

Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Buna dimineata!
Michelle, la salata de vinete am pus 1 lgta de ulei la 3 linguri de vinete tocate.Cu fibrobarul ai dreptate..am punctat prea mult, acum vad.Tot ieri..dupa ce am scris ce am mancat..m-a apucat o foame!!!Am mai mancat pana la 22 pcte(ca pt mentinere), apoi am facut 45 min aerobic..dar n-a prea contat.Doar m-am mentinut.(fix acelas nr de kg)Cred ca eu nu prea trebuie sa tin cont de pctele din sport...se pare ca s-a obisnuit organismul cu practicarea sportulul)
+Quote Post
Amazoana
mesaj 11-07-2007, 08:32 AM
Mesaj #1175

Hiena

Raspunsuri: 4.746
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(ganesha @ 11-07-2007, 02:05 AM) *

CITAT(Maybeline @ 10-07-2007, 08:20 AM) *

ganesha bine ai revenit printre noi cheer.gif Acum ca ti-am vazut poza mi-am amintit de tine de pe dietaro si ceea ce am tinut minte este ca nu mananci oua pt ca sunt ovule de gaina )).gif si ca ai un baietel floare.gif

Mi-am mai amintit si ca ai un frate biggrin.gif

Aaaa si ca ai fost imbracata ca o vrajitoare, dar nu mai stiu cu ce ocazie laugh.gif

Ce scumpa esti! pupic.gif Da, eu is aia, da' jur ca-s normala la cap lol.gif De fapt maninc oua, da' numa' pina-mi aduce aminte cineva ca-s ovule de gaina tease.gif (da' serios, pe linga asta, mi se face parul maciuca la gindul ca vin la pachet cu 211 mg colesterol, cind limita permisa de colesterol pe zi e 340 ). Ce nu ating nici de frica e laptele - ca e ceva alb care curge dintr-o... hm... vaca sorry.gif

Ce tare e memoria ta, chiar uitasem de faza cu vrajitoarea - a fost de Halloween anul trecut, sa-ti deie Dumnezeu sanatate, ca mare dreptate ai! Si da, am si-un baietel - are 7 ani jumate, e in vacanta de vara acum, intra in clasa a 3a la toamna, si am si-un frate... mamaaaa, da' ce frate naughty.gif : peste unuoptzeci, ochi mari negri, baschetbalist, premiat, miini fromoase, de pianist (chiar si cinta la pian), citeste mult, devreme-acasa... (da' are 14 ani, asa ca...inca-l pazesc!!!)

Michelle, bine te-am gasit! floare.gif

neata
Bine ai venit cheer.gif
Mmmm, ce frate...de eram mai micuta......... grin.gif

Annaiss, pizza aia ai mancat-o la "La Frontiera"????? dry.gif
+Quote Post
michelle
mesaj 11-07-2007, 08:46 AM
Mesaj #1176

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.235
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!

He he Ganesha, imi amintesc si eu de tine )).gif Dupa povestea cu colesterolul si laptele.

Annais, faine pozele, eu stau si inghit in sec pana in august sorry.gif
Arati foarte bine, cate kg mai vrei sa slabesti?

Ama, atunci ai punctat bine vinetele. Punctele din sport se pot consuma, dar maxim 12p/saptamana.
Cred ca si la tine e o obsesie cantaritul zilnic, ceea ce nu e bine. Adica daca te tine inima, nu zic sa nu te cantaresti (nu face bine insa psihic fiidca fluctuatiile sunt mari in decursul unei zile, sa nu mai zic saptamani). Se ia in considerare greutatea dintr-o singura zi a saptamanii (miercuri, sambata etc).

PS: un vot, se poa'? give_rose.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Kandya18
mesaj 11-07-2007, 09:08 AM
Mesaj #1177

Elefant

Raspunsuri: 9.394
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif .Va salut si eu din Craiova cheer.gif .Maine mergem dupa rochie.Am dat si invitatii si .. s`au anunta fff multi ca vin doh.gif exact cum nu ma asteptam. doh.gif DEcii...alaltaieri am mancat toata ziua 2 cornuri si cu br topita 2 cubulete si 100g sunca .Ieri dimineata la 5:30 cand amajuns in Bucuresti am intrat la Mac si mi`am luat o salata de pui blush.gif .Toti mancau hamburgs...numai eu cu salata lol.gif .La 9 am fost la mama si pana la 3 cand am mers la ea la cabinet nu am mancat deloc.Acolo am rontait niste chipsuri,3 grisine si 2 biscuiti.Iar ieri acasa am mancat pana in 7 castravete,rosie,4 feliute de sunca de pui,1 felie de jambonel de pui si 2 cuburi br topita.In rest 4 nectarine si muuuulta apa minerala blink.gif .E cald rau aici .. nici nu`ti vine sa mananci doh.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-07-2007, 09:10 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 11-07-2007, 09:10 AM
Mesaj #1178

Veverita

CITAT(michelle @ 11-07-2007, 09:46 AM) *

Neata!

He he Ganesha, imi amintesc si eu de tine )).gif Dupa povestea cu colesterolul si laptele.

Annais, faine pozele, eu stau si inghit in sec pana in august sorry.gif
Arati foarte bine, cate kg mai vrei sa slabesti?

Ama, atunci ai punctat bine vinetele. Punctele din sport se pot consuma, dar maxim 12p/saptamana.
Cred ca si la tine e o obsesie cantaritul zilnic, ceea ce nu e bine. Adica daca te tine inima, nu zic sa nu te cantaresti (nu face bine insa psihic fiidca fluctuatiile sunt mari in decursul unei zile, sa nu mai zic saptamani). Se ia in considerare greutatea dintr-o singura zi a saptamanii (miercuri, sambata etc).

PS: un vot, se poa'? give_rose.gif

[b]
Votat Maria Ioana("Tu esti campioana") w00t.gif

BubblesHai la noi ca-i racoare

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 11-07-2007, 09:22 AM
Mesaj #1179

Hiena

Am si eu o intrebare, daca puteti sa va dati cu parerea: duminica voi fi domnisoara de onoare la nunta lui varumiu. Vi se pare potrivita rochia asta sau e prea de plaja?
Imagine

Andreea, mi se pare ca mananci cam aiurea: cornuri, chipsuri, grisine, biscuiti si prea multa branza topita (care ar grasimi saturate). Bafta la cumparaturi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Kandya18
mesaj 11-07-2007, 09:26 AM
Mesaj #1180

Elefant

Miha nu am avut altceva ce sa mananc sorry.gif .Azi ma duc la cumparaturi.Vreau sa imi iau niste iaurturi ,fructe multe si legume ca pe caldura asta doh.gif

Chipsurile si grisinile le`am rontait ieri ca ma durea rau stomacul blink.gif ca altfel nu puneam eu gura blum.gif

Branza topita de aia la cubulete nici daca e fitness nu e buna? grin.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 11-07-2007, 09:29 AM
Mesaj #1181

Hiena

CITAT(BLUELIFE @ 11-07-2007, 10:10 AM) *

Votat Maria Ioana("Tu esti campioana") w00t.gif

Multumesc mult pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Kandya18
mesaj 11-07-2007, 09:29 AM
Mesaj #1182

Elefant

Miha e dragutza tare rochita hug.gif .
Dati`mi niste idei ce sa imi fac aici de mancare sorry.gif .Daca imi fac 3-4 ardei umpluti cu carne de vita doar are ceva? blum.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 11-07-2007, 09:43 AM
Mesaj #1183

Hiena

Raspunsuri: 4.746
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(michelle @ 11-07-2007, 10:22 AM) *

Am si eu o intrebare, daca puteti sa va dati cu parerea: duminica voi fi domnisoara de onoare la nunta lui varumiu. Vi se pare potrivita rochia asta sau e prea de plaja?
Imagine

Rochita este draguta pt zi. Depinde si ce accesorii folosesti.
De fapt, depinde si unde are loc nunta deoarece daca nu este un restaurant foarte pretentios, o poti imbraca si seara. pupic.gif
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 11-07-2007, 09:45 AM
Mesaj #1184

Veverita

Michelle e draguta rochita si iti sta bine dar depinde de pretentiile cadrului in care se va desfasura evenimentul ca atare,gata o iau razna vorbesc ca la licenta ,imi aleg fiecare cuvant si totul are tenta de oficial,vroiam sa spun ca depinde de invitati si ce vor imbraca si ceilalti.De fapt eu sunt persoana care nu tine neaparat cont de trend ,ma imbrac cum consider eu ca e bine,iar rochita ta e draguta si te prinde foarte bine

--------------------
Imagine
+Quote Post
Kandya18
mesaj 11-07-2007, 10:41 AM
Mesaj #1185

Elefant

Pepenele galben are 0p la fel ca cel rosu? pupic.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post

250 Pagini V « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 03:28 AM