![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
12-07-2007, 02:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
este oare ceva la ce ar trebui sa ma uit in mod special atunci cand il iau? ca eu sunt total afona in chestii de genul asta Acest mesaj a fost editat de Monic: 12-07-2007, 02:41 PM -------------------- ![]() |
| dany |
12-07-2007, 02:44 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa te uiti in primul rand sa functioneze dpdv electronic ( acolo unde iti arata viteza , puls , etc ) si sa aiba picioarele invelite bine in ceva material ca sa nu-ti faca gauri pe mocheta
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-07-2007, 02:45 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
12-07-2007, 02:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
E o investitie buna, Monic. Bine ca ai unde sa-l pui, sunt altii care nu au nici macar camera de zi
Las' ca o sa imi fac sala de fitness in basement la vila mea -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anaoi |
12-07-2007, 03:00 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
si percepi taxa d evizitare...si gata sala de fitness
|
| michelle |
12-07-2007, 03:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
si percepi taxa d evizitare...si gata sala de fitness si cu banii astia imi iau antrenor personal -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anaoi |
12-07-2007, 03:08 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
hm...6packs
|
| Monic |
12-07-2007, 03:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
si percepi taxa d evizitare...si gata sala de fitness si cu banii astia imi iau antrenor personal sau un castravete am ce am cu castravetii azi DE CE ESTE UN CASTRAVETE MAI BUN CA UN BARBAT? un castravete mediu are cel putin 18 cm. lungime castravetii stau tari o saptamina un castravete nu-ti va spune ca marimea nu conteaza un castravete nu traieste cu teama performantei castravetii sint usor de agatat castravetii pot fi pipaiti la supermarket ... si poti stii cit de tare este inainte de a-l lua acasa poti minca castraveti numai cind iti place chiar daca-l tai felii, tot castravete ramine si tot e bun de mincat castravetii pot lipsi de acasa week-end-ul cu un castravete poti lua o camera de o persoana ... si nu trebuie sa semnezi drept "D-na." Castravete un castravete te va respecta dimineata poti merge la film cu un castravete... si vedea filmul in liniste la un teatru . drive-in. poti sta pe bancheta din fata un castravete poate astepta linistit pina ajungi acasa un castravete nu te va trage de mineca la un film cu batai un castravete nu te va intreba niciodata "Eu sint primul?" castravetilor nu le pasa daca esti sau vrei sa ramii virgina castravetii nu vor spune altor castraveti ca esti virgina castravetii nu vor spune nimanui ca nu esti virgina cu castravetii, nu trebuie sa fi virgina mai mult decit o data castravetii nu-ti vor scrie numele si telefonul pe peretele de la toaleta castravetii nu au inhibitii sexuale castravetii nu te pun sa te imbraci cu desu-uri sexy sau sa te bagi in pat cu cismele castravetilor nu le plac bicele, pielaria sau lanturile, ori grupurile cu poame si alti castraveti poti avea citi castraveti doresti castravetii nu au nevoie de laude si aplauze castravetii nu vor intreba: "Eu sint cel mai bun? Cum a fost? Ai terminat? De cite ori?" castravetii nu sint gelosi pe ginecolog, pe instructorul de dans sau tennis un castravete nu va dori sa ia parte la grupurile sau cercurile personale un castravete nu doreste sa-ti imbunatateasca cultura sau mintea castravetii nu sint pentru discutii intelectuale castravetii nu te vor intreba despre fostul iubit sau specula despre urmatorul un castravete nu va face o scena pentru ca mai sint si alti castraveti in frigider un castravete nu va avea nimic impotriva sa stea la frigider cind iti vine mama in vizita indiferent in ce grupa de virsta te afli, poti avea oricind un castravete proaspat castravetii nu se supara daca sint refuzati castravetii nu se vor plinge daca ai o durere de cap unui castravete nu-i pasa ce moment al lunii este un castravete nu vrea niciodata sa-l "iei " cind iti faci unghiile cu un castravete nu trebuie niciodata sa spui ca-ti pare rau castravetii nu-ti ard cearceaful cu tigara, nu adorm pe pieptul tau si nu murdaresc perna castravetii nu-ti lasa urme sau vinatai castravetii pot sta toata noaptea fara ca apoi sa fii nevoita sa dormi pe ud dupa aceea un castravete nu va dori sa-ti stringa mina, sa fiti prieteni spunindu-ti "Iti chem un taxi" si povestindu-ti ca nu este genul care sa se insoare castravetii nu te lasa cu semne de intrebare pentru o luna un castravete nu te va face sa mergi la farmacie un castravete nu-ti va spune ca o vasectomie ii va ruina viata un castravete pe zi tine si nu ai nevoie de ob-gyn un castravete nu va scrie pe rebusul tau cu cerneala un castravete nu va fi alergic la pisica sau ciinele tau cu un castravete nu va trebui sa o faci pe sora de campanie in timpul sezonului de gripa un castravete nu raspunde niciodata la telefonul din casa ta si nici nu va cere masina imprumut un castravete nu-ti va termina bautura si mincarea din casa un castravete nu-ti va transforma baia in biblioteca un castravete nu va cerceta ce ai in cutia cu medicamente un castravete nu-ti va folosi periuta de dinti, deodorantul sau fixativul castravetii nu-si lasa pantofii murdari in mijlocul camerei castravetii nu-ti lasa baia murdara sau plina de par un castravete nu uita niciodata sa traga apa la toaleta un castravete nu trage apa in timp ce te afli sub dus cu un castravete scaunul de la toaleta ramine cum l-ai lasat castravetii nu te compara cu fetele din "Playboy" castravetii nu pot numara pina la "10" castravetii nu-ti spun ca te prefera cu parul lung un castravete nu te va parasi niciodata pentru alta femeie, alt barbat sau alt castravete un castravete nu te va suna niciodata spunindu-ti ca lucreaza pina tirziu, venind apoi acasa mirosind a Chanel No 19. un castravete nu te trage niciodata de sutien sau te ciupeste de fund stii oricind pe unde s-a perindat castravetele tau cu un castravete nu va fi nevoie sa afi mai tirziu ca: este insurat, este pe penicilina sau ca are AIDS si te place, dar iubeste pe fratele tau un castravete nu trebuie sa telefoneze "sotiei" castravetii nu manifesta niciodata crizele virstei mijlocii un castravete nu are un antrenament sau meci important in ziua cind te muti castravetii nu trebuie sa-ti povesteasca cum au petrecut in concediu castravetilor nu le pasa daca faci mai multi bani ca ei un castravete nu va purta pantaloni scurti la o petrecere cu colegii tai de servici nu trebuie sa astepti pina la pauza ca sa poti vorbi cu castravetele tau un castravete nu va pleca din localitate de Revelion un castravete nu te ia la o petrecere si apoi te lasa pentru o blonda apetisanta castravetii nu vor sa te duca acasa la mama un castravete nu se supara daca-ti petreci toate sarbatorile cu familia un castravete nu va pretinde sa fie suportat ca sa se faca doctor un castravete nu-ti va spune ca te-a depasit intelectual castravetii nu asteapta sa le faci castraveciori un castravete nu-ti va spune "sa incercam pina vom avea un baiat" un castravete nu va insista pentru o anumita educatie religioasa a castraveciorilor este usor sa scapi de un castravete un castravete nu va contesta un divort si nici nu va ridica vreo pretentie Acest mesaj a fost editat de Monic: 12-07-2007, 03:10 PM -------------------- ![]() |
| May |
12-07-2007, 03:56 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vai fetelor ce am patit
Noi am cumparat anul trecut o pereche de canari, Coco si Cici, la insistentele lui remy caci ii plac f mult pasarile. Betty, pisica socrilor, a fost intotdeauna o problema, dar ce mi-a facut azi... Victima ( Coco e cel portocaliu ) ![]() Inculpata nu merita poza!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
12-07-2007, 04:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Nu poti acuza nici inculpata ptr k e instinctul de vanator...asa ca...la creierasul ei mic...a vazut pasarea a vanat-o... stiu si eu de cate ori l-am vauzt pe al meu sus pe plasa de tantari si am inlemnit!!
-------------------- |
| michelle |
12-07-2007, 04:11 PM
|
Si al meu pe geam sau pe muchia de la balcon (ca nu avem pervaz) catarat cu ochii dupa vrabii
castravetii nu asteapta sa le faci castraveciori -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
12-07-2007, 04:43 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Betty a picat de la 4 anul trecut, pur si simplu a sarit de pe balustrada pt un porumbel
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
12-07-2007, 05:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Betty a picat de la 4 anul trecut, pur si simplu a sarit de pe balustrada pt un porumbel mda... ak meu e campion, acum vreo nu stiu cati ani.. vreo 10 cred, in ziua in care a murit lady di, a zburat de la etajul 7 si l-am gasit dupa 3 zile in subsolul blocului, si in afar de niste zgarieturi pe nas nu avea nimic, a dormit apoi o zi si o noapte intr-una...am un motan vteaz... Maine ma duc in sfarsit sa imi iau lucrarea de diploma de la copertat, din cauza ei nu prea am mai intrat pe aici, de fapt am mai intrat dar doar am citit ff p scurt ce s-a mai intamplat, nu am raspuns...dar maine o iau, in 3 exemplare, apoi ma duc sa ma inscriu la licenta si la sfarsitul lunii am examenul si apoi sustinerea lucrarii...eu sunt happy k am scapat de restanta de care imi era cel mai frica, la analiza economica, si am reusit sa imi fac si lucrarea intr-un timp relativ scurt, insa cu nervi, lacrimi si nopti nedormite.. am facut-o intr-un final..abia astept sa o vad copertata.... altceva despre mine...duminca este ultima mea zi de munca in firma unde lucrez acum...adica am acum o tura de la 16.00-09.00 maine dim si apoi de zi sambata si dum si gataaa, am terminat cu ei.. sa ma lase in pace pupicei... HIMERE arati f bine in poza din barca cu bia MAY distractie placuta cu ai tai.. HONEY79 FELICITAAAARRIII< desi cred k am mai spus... MIHA, rochitza bej.. dc nu s-a dat deja votul final... BUBBLES spor la cautat rochitza, vreau poze.. DANY sper ca esti bine... si nu mai vb de tort aici, da?? DANUTELLA, lucas este frumooooooooooosssssssss fooooooooc, un falcos... multa sanatate... TULIP, e frumoasa timea chiar si tunsa scurt...este un copil frumos frumos frumos... DYLLY, starbucks.....imi trebuie servetel sa ma sterg de baleeee BLUE, bafta si tie la licentza.... ANNA ce mai faci?... INA pe unde e, ca am ratat-o?? Eu nu imi aduc aminte de GANESHA< dar bun revenit atunci... si lui cri ii urez la fel..si mai era cineva...hmmm... ama.ro... parca, welcome everybody... made in romania http://www.evz.ro/article.php?artid=313422 -------------------- |
| ganesha |
12-07-2007, 05:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Dany, boiiiiiii mei beau orice, ca de aia-s [*****], sa nu faca mofturi. Parca parca i-am mai adunat nitel. Ai tai ce fac?
Sper sa n-o deochi pe May, da' asa memorie ca a ei..... vreau si euuuuu Uka, multumesc de urare. Mi-am bucurat ochii cu poze de bebei, tare dulci mai sint, cind ii vad parca incepe sa-mi ticaie si mie ceasul pentru al doilea. Da' ma tin tare! -------------------- |
| Tulip |
12-07-2007, 05:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,de fiecare data ma dai gata cu pozele lui Lucas....Poate al doilea
-------------------- |
| ALICE |
12-07-2007, 06:05 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Tulip ce mai faci????????????????
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 11:54 PM |