![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
19-06-2007, 12:47 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| May |
19-06-2007, 12:51 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Tre` sa vb cu Dirk ca sa vedem cum facem sa te impaiem si sa te expunem la muzeu
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
19-06-2007, 12:52 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hai , bueyyy, chiar asa ??? Si Dirk cu cine ramane ??? Singurel ??? Saracutul !!
| May |
19-06-2007, 12:55 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu ramane singurel, pt ce sunt prietenii?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| anaoi |
19-06-2007, 12:58 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
gasit loc pt expunere la muzeul grigore antipa...
au facut loc langa scorpioni |
| May |
19-06-2007, 01:02 PM
|
Ah, ca mi-am amintit: dulceatza este considerata un dulce? Adica face parte din categoria de 12 puncte pe saptamana alocate dulciurilor? Ca am cumparat niste iaurturi mortale de 150 de grame si la fund, cam un sfert din paharel, e dulceatza din acelasi fruct ca si iaurtul si cand il mananci le amesteci
gasit loc pt expunere la muzeul grigore antipa... au facut loc langa scorpioni Nuuuu, specimenul acesta trebuia pus acolo unde arata evolutia omului de la maimutza care se scarpina in fund -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
19-06-2007, 01:05 PM
|
Deeeeeciiiii, vine omul si spune linistit ca are oale , etc de vanzare si rezultatul care e ?? E catalogat drept un specimen unic si i se pregateste impaiere si expunere in muzeu ..... Hmmmmm, cred ca nu mai spun nimic de acum ca cine stie ce idei va mai vin , nebunelor !!! Ma duc langa oalele mele
| anaoi |
19-06-2007, 01:07 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
vrei sa o ia fosilele la goana prin bucuresti?
Deeeeeciiiii, vine omul si spune linistit ca are oale , etc de vanzare si rezultatul care e ?? E catalogat drept un specimen unic si i se pregateste impaiere si expunere in muzeu ..... Hmmmmm, cred ca nu mai spun nimic de acum ca cine stie ce idei va mai vin , nebunelor !!! Ma duc langa oalele mele sa le vinzi sau s agatesti in ele? sau gatesti in ele inainte de a le vinde si le vinzi cu bonus...urma de mamaliga? Acest mesaj a fost editat de anaoi: 19-06-2007, 01:07 PM |
| dany |
19-06-2007, 01:07 PM
|
May, nu stiu daca dulceata e bagata in cele 12 puncte dulce / saptamana pentru ca aceasta regula nu mai exista de mult . Poate te ajuta Miha .
| May |
19-06-2007, 01:09 PM
|
Sau sa inceapa copiii care viziteaza muzeul sa planga din cauza ca se vor face mari si vor ajunge vanzatori de oale
May, nu stiu daca dulceata e bagata in cele 12 puncte dulce / saptamana pentru ca aceasta regula nu mai exista de mult . Poate te ajuta Miha . Mersi... nici ca nu mai exista nu imi mai aminteam... acum mi-am dat seama ca s-a anuntat pe aici -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| anaoi |
19-06-2007, 01:09 PM
|
|
si sa prefere sa se intoarca la stadiul de maimute care se scarpinau in fund....
|
| dany |
19-06-2007, 01:10 PM
|
sa le vinzi sau s agatesti in ele? sau gatesti in ele inainte de a le vinde si le vinzi cu bonus...urma de mamaliga? le dau cadou , na ! nu pot sa gatesc in ele ....dar le tin pe post de tobe si cand veniti la mine va dau desteptarea dimineata in ritm de batut de oale si ....m-am emancipat , fac mamaliga la microunde ....asa ca nema urme pe oale ,sic! -------------------- ![]() |
| May |
19-06-2007, 01:10 PM
|
si sa prefere sa se intoarca la stadiul de maimute care se scarpinau in fund.... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| anaoi |
19-06-2007, 01:12 PM
|
|
sa le vinzi sau s agatesti in ele? sau gatesti in ele inainte de a le vinde si le vinzi cu bonus...urma de mamaliga? le dau cadou , na ! nu pot sa gatesc in ele ....dar le tin pe post de tobe si cand veniti la mine va dau desteptarea dimineata in ritm de batut de oale si ....m-am emancipat , fac mamaliga la microunde ....asa ca nema urme pe oale ,sic! ok,ok,ok...atunci urme de sarmale. treaca de la mine |
| dany |
19-06-2007, 01:16 PM
|
Sau sa inceapa copiii care viziteaza muzeul sa planga din cauza ca se vor face mari si vor ajunge vanzatori de oale Staiiii , ca n-am priceput ! paiiiii daca sunt impaiata ...cum , puii mei , mai pot striga ca sa auda copiii intonatia ???? ok,ok,ok...atunci urme de sarmale. treaca de la mine nici d-alea , na ! TOBE de trezit dimineata!!!! Sa va invatati minte sa mai radeti de un om necajit care nu are loc unde sa puna toata agoniseala -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 02:42 AM |