left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 19 20 21 22 23 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 13, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Kandya18
mesaj 20-06-2007, 10:18 AM
Mesaj #301

Elefant

Grup: Membri
Raspunsuri: 9.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

Neata.Aseara am fost in vizita la cineva pana pe la 11 si ceva .. iar azi sunt singura ca e babuinul la servici .trebuie sa`mi fac ceva de mancare dar habar nu am ce .Ma doare rau capul si mai ales partea dreapta si cel mai tare ochiul...simt ca mi se afunda in orbita blink.gif .M`o fi tras vreun curent ...
Himere insanatosire grabnica.nu stiu ce sa iti zic ca si eu am o masea care ma ia durerea cand mi`e lumea mai draga,Poate imi fac curaj si ma duc la stomato doh.gif .
Pisik asta bataita.gif ca nu ai fost cuminte si give_rose.gif hug.gif ca te inteleg si sunt lng tine.
Dana si restul fetelor care au nascut .. cand mergem acasa la finutza si o vedem prima oara .. tb sa ii cumparam ceva hainutze?Dana i`am gasit o bunaciune de grasunica lui Lucas naughty.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anaoi
mesaj 20-06-2007, 10:29 AM
Mesaj #302

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

CITAT(dulcikatty @ 20-06-2007, 10:56 AM) *

Esti tare puternica azi, Dylly! )).gif Bataioasa si cu harem unsure.gif ....bat pariu ca aia stau drepti (mai ales catargul) cand apari. Daca nu de alta, de teama sigur tease.gif !

deci am zis violenta de scorpion...chetsii subtile si elegante, fara mizerie multa in urma...otravire, distrugere psihica, etc
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 20-06-2007, 10:49 AM
Mesaj #303

Hiena

Raspunsuri: 4.746
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 11:29 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-06-2007, 10:56 AM) *

Esti tare puternica azi, Dylly! )).gif Bataioasa si cu harem unsure.gif ....bat pariu ca aia stau drepti (mai ales catargul) cand apari. Daca nu de alta, de teama sigur tease.gif !

deci am zis violenta de scorpion...chetsii subtile si elegante, fara mizerie multa in urma...otravire, distrugere psihica, etc

lol.gif lol.gif lol.gif
valelica mamaaaaaa, tre' sa-mi fac testamentul, ca doar vii vineri la mine.
Fetelor, daca nu postez nimic duminica seara, sunati la Politie.
Bubbles aici cand te duci la un nou nascut prima oara, pui niste bani la patut, sau in scutec.....daca iti este ruda apropiata (cred ca te duci la fini, nu?) poti lua hainute.....
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 20-06-2007, 11:18 AM
Mesaj #304

Veverita

Raspunsuri: 715
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Fetele sunt tare suparata... sorry.gif colega ma tot f...de cateva zile incoace...daca vorbesc sau intreb ceva sunt "prea curioasa si ea nu imi raporteaza tot ce se intampla" daca nu zic nimic sunt dezinteresata si nu urmaresc decat interese personale...nu mai pot ,ma scoate din minti si pe deasupra nu pot comenta cu ea sa o pun bine la punct ca risc sa ma puna intr-o ipostaza neplacuta si sa vorbeasca aiurea despre mine directorului sorry.gif tot ce se intampla este "vina mea",daca nu i se deschide vreun fisier "sigur tu ai facut ceva" cat ca expres nu-i umblu in calculator...TAMPESC sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Si pe deasupra ea este cea care lucreaza de cand s-a infiintat scoala,deci ,unele probabil stiti ce inseamna asta:zici ca-i firma personala... sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 20-06-2007, 11:21 AM
Mesaj #305

Hiena

CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 12:16 PM) *

Fetele sunt tare suparata... sorry.gif colega ma tot f...de cateva zile incoace...daca vorbesc sau intreb ceva sunt "prea curioasa si ea nu imi raporteaza tot ce se intampla" daca nu zic nimic sunt dezinteresata si nu urmaresc decat interese personale...nu mai pot ,ma scoate din minti si pe deasupra nu pot comenta cu ea sa o pun bine la punct ca risc sa ma puna intr-o ipostaza neplacuta si sa vorbeasca aiurea despre mine directorului sorry.gif tot ce se intampla este "vina mea",daca nu i se deschide vreun fisier "sigur tu ai facut ceva" cat ca expres nu-i umblu in calculator...TAMPESC sorry.gif sorry.gif sorry.gif

OOOFFF, CE AIUREA......
Aveam si eu un coleg care facea diferite chestii urate in mod special, dar s-a dat pe brazda trebuie sa te tina nervii hug.gif pupic.gif
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 20-06-2007, 11:39 AM
Mesaj #306

Veverita

CITAT(dulcikatty @ 20-06-2007, 12:21 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 12:16 PM) *

OOOFFF, CE AIUREA......
Aveam si eu un coleg care facea diferite chestii urate in mod special, dar s-a dat pe brazda trebuie sa te tina nervii hug.gif pupic.gif

N-am cum inaintea mea nimeni nu a rezistat mai mult de 6 luni pe postul acesta iar ea este o persoana uracioasa cu toata lumea:tipic secretara sad.gif mad.gif

Ma poate ajuta cineva:de ce imi apare mie sub profil "Avertizare: < 0 ( ) 10 >"?

Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 20-06-2007, 11:40 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 20-06-2007, 12:18 PM
Mesaj #307

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

pupic.gif Neatza fetelor!

Himere sper sa te faci bine si sa treci mai des pe la noi. pupic.gif pt Bia.

Bluelife imi pare rau de colega uracioasa, tot ce poti sa faci e sa incerci sa o evtiti sa nu o bagi in seama, si sa nu iti faci nervi cu ea si poate poate se potoleste sau gaseste o alta colega pe care sa o f*** la cap.
In legatura cu faza cu Avertizare sub profil, asa scrie la toti userii, numai ca fiecare il vede pe al lui.

De Alandana mai stiti ceva? O fi plecat in concediu?

Eu am de verificat listele de plati si sunt blink.gif, mor si de cald, cu aeru asta cond nu ma impac, nus de ce sunt asa intoarsa pe dos sorry.gif

am mai pus poze aseara, de data asta sunt si cu mine ditamai cow.gif

poze noi

Va pup pe toate give_heart.gif kisses.gif

Apropooo...care e cu cafeaua azi? grin.gif grin.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
anaoi
mesaj 20-06-2007, 12:36 PM
Mesaj #308

Koala

Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 20-06-2007, 12:42 PM
Mesaj #309

Veverita

Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor sad.gif Mersi totusi pentru incurajare pupic.gif Alaturi de voi ma simt bine give_rose.gif

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:36 PM) *

Imagine

Tu de fapt ce urmaresti? devil.gif Vrei sa dam cantarul peste cap?? bataita.gif Ispita ce esti...

Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta.

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 20-06-2007, 12:49 PM
Mesaj #310

Koala

annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit
+Quote Post
May
mesaj 20-06-2007, 12:56 PM
Mesaj #311

Crocodil

Raspunsuri: 7.370
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza yahoo.gif

monic asteptam povesti lungiii si amanuntite cheer.gif

himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut pupic.gif

bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei unsure.gif

dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat? tease.gif

Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu dry.gif) si nici nu am apucat sa ies din bucatarie ca i-a explodat costita, cred ca a facut o bula de aer sub ea si a sarit din cratita umpland totul de ulei ( aragaz, dulapuri, pereti). Statea si se uita ca prostul si nu ii venea sa creada... pe mine m-au apucat ametelile caci o sa trebuiasca sa fac eu curat ca desteptul a luat hartie de bucatarie si a inceput sa stearga uleiul ( va dati seama ``cum s-a sters``) doh.gif doh.gif doh.gif Prostul daca nu e si fudul, nu-i prost destul blink.gif

anna daca si tu esti grasa.... blink.gif va fac cadou oglinzi fratilor ca vad ca nu prea aveti pe acasa blink.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Anna
mesaj 20-06-2007, 12:59 PM
Mesaj #312

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 01:42 PM) *

Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor sad.gif Mersi totusi pentru incurajare pupic.gif Alaturi de voi ma simt bine give_rose.gif

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:36 PM) *

Imagine

Tu de fapt ce urmaresti? devil.gif Vrei sa dam cantarul peste cap?? bataita.gif Ispita ce esti...

Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta.

lol.gif lol.gif nu m-ai vazut bine blum.gif

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:49 PM) *

annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit

whaaa whaaaa sorry.gif deci eu nu primesc nimic? snif snif

CITAT(Maybeline @ 20-06-2007, 01:56 PM) *

Neatza yahoo.gif

monic asteptam povesti lungiii si amanuntite cheer.gif

himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut pupic.gif

bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei unsure.gif

dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat? tease.gif

Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu dry.gif) si nici nu am apucat sa ies din bucatarie ca i-a explodat costita, cred ca a facut o bula de aer sub ea si a sarit din cratita umpland totul de ulei ( aragaz, dulapuri, pereti). Statea si se uita ca prostul si nu ii venea sa creada... pe mine m-au apucat ametelile caci o sa trebuiasca sa fac eu curat ca desteptul a luat hartie de bucatarie si a inceput sa stearga uleiul ( va dati seama ``cum s-a sters``) doh.gif doh.gif doh.gif Prostul daca nu e si fudul, nu-i prost destul blink.gif

anna daca si tu esti grasa.... blink.gif va fac cadou oglinzi fratilor ca vad ca nu prea aveti pe acasa blink.gif

eee...nus foarte. dar sunt mai plinutza. sad.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Kandya18
mesaj 20-06-2007, 01:47 PM
Mesaj #313

Elefant

Uff am resuit sa dorm putin si am transpirat toata blink.gif .Cred ca fac si frisoane.Am fost la cineva care avea putin araceal asi mi`e sa nu fi luat si eu blink.gif
May imi vine sa te omor .. asa pofta mi`e de slaninuta cu ceapa crying.gif .Am o bucata mare in congelator bang.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 20-06-2007, 01:54 PM
Mesaj #314

Hiena

Bubbles, daca esti racita, mai bine nu te mai duce la bebe...........
+Quote Post
Kandya18
mesaj 20-06-2007, 02:00 PM
Mesaj #315

Elefant

Dulci astept pana maine sa vad cum ma simt..mi`am bagat niste vata cu spirt in ureche ca tot curent zic ca e ... de imi pulseaza numai o bucata de cap si numai ochiul dr imi curge blink.gif .Si Babu a zis ca tot curentul m(i)-a tras(o) lol.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post

250 Pagini V « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 12:14 AM