![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Kandya18 |
20-06-2007, 10:18 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata.Aseara am fost in vizita la cineva pana pe la 11 si ceva .. iar azi sunt singura ca e babuinul la servici .trebuie sa`mi fac ceva de mancare dar habar nu am ce .Ma doare rau capul si mai ales partea dreapta si cel mai tare ochiul...simt ca mi se afunda in orbita
Himere insanatosire grabnica.nu stiu ce sa iti zic ca si eu am o masea care ma ia durerea cand mi`e lumea mai draga,Poate imi fac curaj si ma duc la stomato Pisik asta Dana si restul fetelor care au nascut .. cand mergem acasa la finutza si o vedem prima oara .. tb sa ii cumparam ceva hainutze?Dana i`am gasit o bunaciune de grasunica lui Lucas -------------------- |
| anaoi |
20-06-2007, 10:29 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Esti tare puternica azi, Dylly! deci am zis violenta de scorpion...chetsii subtile si elegante, fara mizerie multa in urma...otravire, distrugere psihica, etc |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
20-06-2007, 10:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Esti tare puternica azi, Dylly! deci am zis violenta de scorpion...chetsii subtile si elegante, fara mizerie multa in urma...otravire, distrugere psihica, etc valelica mamaaaaaa, tre' sa-mi fac testamentul, ca doar vii vineri la mine. Fetelor, daca nu postez nimic duminica seara, sunati la Politie. Bubbles aici cand te duci la un nou nascut prima oara, pui niste bani la patut, sau in scutec.....daca iti este ruda apropiata (cred ca te duci la fini, nu?) poti lua hainute..... |
| BLUELIFE |
20-06-2007, 11:18 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 715 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Fetele sunt tare suparata...
Si pe deasupra ea este cea care lucreaza de cand s-a infiintat scoala,deci ,unele probabil stiti ce inseamna asta:zici ca-i firma personala... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-06-2007, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Fetele sunt tare suparata... OOOFFF, CE AIUREA...... Aveam si eu un coleg care facea diferite chestii urate in mod special, dar s-a dat pe brazda trebuie sa te tina nervii |
| BLUELIFE |
20-06-2007, 11:39 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 715 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Fetele sunt tare suparata... OOOFFF, CE AIUREA...... Aveam si eu un coleg care facea diferite chestii urate in mod special, dar s-a dat pe brazda trebuie sa te tina nervii N-am cum inaintea mea nimeni nu a rezistat mai mult de 6 luni pe postul acesta iar ea este o persoana uracioasa cu toata lumea:tipic secretara Ma poate ajuta cineva:de ce imi apare mie sub profil "Avertizare: < 0 ( ) 10 >"? Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 20-06-2007, 11:40 AM -------------------- ![]() |
| Anna |
20-06-2007, 12:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Himere sper sa te faci bine si sa treci mai des pe la noi. Bluelife imi pare rau de colega uracioasa, tot ce poti sa faci e sa incerci sa o evtiti sa nu o bagi in seama, si sa nu iti faci nervi cu ea si poate poate se potoleste sau gaseste o alta colega pe care sa o f*** la cap. In legatura cu faza cu Avertizare sub profil, asa scrie la toti userii, numai ca fiecare il vede pe al lui. De Alandana mai stiti ceva? O fi plecat in concediu? Eu am de verificat listele de plati si sunt am mai pus poze aseara, de data asta sunt si cu mine ditamai poze noi Va pup pe toate Apropooo...care e cu cafeaua azi? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| anaoi |
20-06-2007, 12:36 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
![]() |
| BLUELIFE |
20-06-2007, 12:42 PM
|
Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor
![]() Tu de fapt ce urmaresti? Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta. -------------------- ![]() |
| anaoi |
20-06-2007, 12:49 PM
|
|
annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit
|
| May |
20-06-2007, 12:56 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
monic asteptam povesti lungiii si amanuntite himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat? Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu anna daca si tu esti grasa.... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
20-06-2007, 12:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor ![]() Tu de fapt ce urmaresti? Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta. annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit whaaa whaaaa Neatza monic asteptam povesti lungiii si amanuntite himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat? Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu anna daca si tu esti grasa.... eee...nus foarte. dar sunt mai plinutza. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Kandya18 |
20-06-2007, 01:47 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Uff am resuit sa dorm putin si am transpirat toata
May imi vine sa te omor .. asa pofta mi`e de slaninuta cu ceapa -------------------- |
| Amazoana |
20-06-2007, 01:54 PM
|
Bubbles, daca esti racita, mai bine nu te mai duce la bebe...........
|
| Kandya18 |
20-06-2007, 02:00 PM
|
|
Dulci astept pana maine sa vad cum ma simt..mi`am bagat niste vata cu spirt in ureche ca tot curent zic ca e ... de imi pulseaza numai o bucata de cap si numai ochiul dr imi curge
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 12:14 AM |