![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
27-08-2007, 09:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha, arati super si pari fff odihnita si fericita Multumesc, sper sa te intorci si tu odihnita si multumita din concediu Miha, superbe pozele, mi-ai facut pofta de calatorit (iar Sar'na! Da, nici mie nu imi vine sa cred ca sunt din nou la serviciu... M-am nascut si am stat 18 ani in Mangalia. Acum locuiesc in Ct, iar prin Mangalia trec doar in drum spre 2 Mai. Mi-e dor sa ies pe faleza acolo, sa ma plimb pe dig......Mangalia are un farmec deosebit pt mine, cu toate ca sunt indragostita de Constanta.... Si eu am locuit in Mangalia 12 ani, acolo mi-am petrecut copilaria.. Si pt mine are un farmec aparte, intotdeauna revin cu drag acolo.. Mult spor la sofat! Miha bine ai revenit! Multumesc, Deea! Am vazut pozele voastre de la mare, sunteti o familie minunata, va invidiez! miha, nu arati rau deloc pana la urma unde v-ati gandit la luna de miere? Sar'na! Unii au stat la casuta, altii la cort, ca noi Cu luna de miere nu stim inca nimic. Din ce oferte am vazut eu pe net, toate se termina in octombrie. Pot spune ca am avansat cu pregatirile: avem fotograf si cameraman -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Deea |
27-08-2007, 09:02 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Multumesc, Deea! Am vazut pozele voastre de la mare, sunteti o familie minunata, va invidiez! Esti o draguta! Himere tarifele pt. bone nu se compara cele din Bucuresti cu cele din provincie, mai bine te uiti pe forumuri de copii sau deschizi un subiect acolo. Din ce am auzit eu in Bucuresti minim e cam 500-600 ron... nu sunt f. bine informata ca nu m-a interesat, eu as vrea sa o dau pe ALexia la cresa de la 2 ani, cred ca-i prinde mai bine sa stea in colectivitate. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
27-08-2007, 09:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| michelle |
27-08-2007, 09:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
miha, mie mi-a placut cum ai dansat pe plaja si cum te-ai distrat la bazine. mie cred ca mi-ar fi fost frica sa ma dau, mai ales in palnie Era o terasa pe plaja in COstinesti "Tropical Beach" unde era muzica super, mai veche, si lumea dansa printre mese, pe plaja etc. Atmosfera era de milioane. In palnie nu ma dadusem cand am fost data trecuta, dar anul asta am incercat si mi s-a parut super! Oricum daca nu stii sa inoti nu ai voie sa te dai ca bazinul in care aterizezi are 2m inaltime. M-am balacit mult in concediu, am facut si exercitii multe in apa (aqua gym) de am facut febra la fesieri -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Amazoana |
27-08-2007, 09:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| Tulip |
27-08-2007, 09:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!!
Imi place ca sunteti tare vorbarete azi! Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un -------------------- |
| michelle |
27-08-2007, 09:14 AM
|
Se prea poate sa fii locuit acolo in aceeasi perioada, nu? Nu stiu ce varsta ai tu.... Pai am locuit pana in '93 in Mangalia. Am 26 de ani Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
27-08-2007, 09:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un pai si el vrea inca un bb....doar ca totusi ar trebui sa mai asteptam macar 1 an -------------------- |
| himere2005 |
27-08-2007, 09:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tulip, esti o chiulangita si jumatate
deea, ai dreptate cu tarifele. eu am auzit de minim 400 ron, doar sa stea cu copilul. de acum trebuie sa ma interesez, macar sa-mi gasesc om de baza. eu pe bia de la 3 ani vreau s-o dau in colectivitate, mi-e frica ca e cam bolnavicioasa. -------------------- ![]() |
| Tulip |
27-08-2007, 09:29 AM
|
-------------------- |
| Amazoana |
27-08-2007, 09:49 AM
|
Pai am locuit pana in '93 in Mangalia. Am 26 de ani Si eu tot 26. Am stat pana in 2000 Buna dimineata!!!! Imi place ca sunteti tare vorbarete azi! Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un Super idee!:)Sa-i faci un fratior.....sau cum spuneam eu cand eram mica "o fratioara" |
| Pisik |
27-08-2007, 10:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pai am locuit pana in '93 in Mangalia. Am 26 de ani Si eu tot 26. Am stat pana in 2000 Buna dimineata!!!! Imi place ca sunteti tare vorbarete azi! Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un Super idee!:)Sa-i faci un fratior.....sau cum spuneam eu cand eram mica "o fratioara" si eu la fel ziceam -------------------- |
| nusarich |
27-08-2007, 11:14 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.029 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Buna dimineata... pe la pranz
Din ciclul "Romania pitoreasca", asta ca sa vedeti de ce nu-mi place mie sa mai traiesc in Romania, va trimit ceva ce-am primit pe mail acum cateva minute: PEISAJ MARIN CU MITICI 08.08.2007 Autor: JULIUS CONSTANTINESCU Pe plaja la 2 Mai, o familie compusa din tata in maieu si burtica de maestru emerit al tablelor, mama costeliva, genul care nu se-ngrasa de-a dracu' ce e si copil tip Goe, galagios si enervant, isi cauta un loc unde sa-si puna cearsaful. "Mama, mama", urla Goe, "aici, aici!". Titanul tablelor isi infige calcaiele in nisip si, din cauza burtii, franeaza anevoie, ca autobuzele cu burduf, in timp ce ma-sa, femeia pe fata careia se ghiceste o bunatate sufleteasca rara, se intoarce si e gata sa-l plezneasca. "Mama, mama, aici am stat si ieri", zice Goe. "Uite coaja de la banana si sticla noastra de cola". Ma-sa se convinge ca, intr-adevar, coaja de banana si sticla de coca-cola pe care le aruncasera ieri sunt tot acolo, se intoarce spre barba-su si zice, plina de scarba: "Bai frate, cata nesimtire! Iti dai seama ca astia nu fac curat pe plaja??" P.S. Dany, ai mare dreptate, poate, vreodata, vom ajunge si noi la nivelul la care este acum occidentul (desi nu cred ca eu voi mai apuca acele vremuri). Numai ca intre timp, occidentul va progresa, iar noi vom ramane tot inapoiati... imi pare rau pentru cei / cele care nu sunteti de acord cu mine, dar poporul roman este inapoiat. Din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi e usor sa zic asta, imi iubesc patria, dar e mare pacat de ea, pentru ca romanii o fac de ras. -------------------- |
| himere2005 |
27-08-2007, 11:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am fost plecate la plimbare. bia numai in masini ar sta
tulip, mare curaj ai. ca sa nasti peste un an in iarna poti sa te apuci de treaba -------------------- ![]() |
| Pisik |
27-08-2007, 12:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am vb acum cu Mada un pic pe mess. E in Rodos si va pupa pe toate.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 03:09 AM |