![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
27-08-2007, 12:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tulip, deocamdata ma documentez. in 2-3 sapatamani sper sa-mi termine dantura si atunci o sa ma prezint si la interviuri ca acum mi-e cam jena
-------------------- ![]() |
| Tulip |
27-08-2007, 12:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,daca primesti o oferta,o s-o accepti?Si renunti la cic?Sau astepti pana implineste Bia 2 anisori?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
27-08-2007, 12:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bia implineste anisorii pe 4 decembrie. eu una sper ca in noiembrie cel tarziu sa fiu deja angajata. am la dispozitie 2 luni de zile sa-mi caut ceva acceptabil. daca nu, ma multumesc cu ce-mi ofera piata muncii. prietenele mele s-au angajat cam cu 650 ron, deci sub 800
-------------------- ![]() |
| May |
27-08-2007, 12:43 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.638 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
himere nu e vorba ca nu ai ce sa le duci celor de acasa, e vorba ca de ce sa te simti obligat sa le duci ceva? Chestia asta s-a transformat exact in ceea ce se intampla cand te invita cineva la nunta, adica primul lucru la care te gandesti este darul si multi tocmai de asta refuza invitatia. Asa si cu venirea in tara, primul lucru la care te gandesti e ca trebuie sa duci cadouri muuulteee si cat mai importante, in niciun caz un ``maruntel semnificativ``. Mai grav este ca cu cat incerci sa multumesti pe toata lumea, cu atat iese mai prost... oricat de substantial ar fi cadoul, tot li se pare putin. Eu nu vorbesc in numele tuturor, vorbesc doar in al meu si in functie de ce am vazut pe la cunoscuti. Cazul cel mai concludent este al unui cuplu... nu mai fusesera in tara de peste 4 ani si au vrut sa cumpere cate ceva pt fiecare unchi, nepot, matusa si alte rubedenii, plus vecini mai apropiati si prieteni. Poate nu o sa ma credeti dar tipii astia au avut 14 genti dintr-acelea tip sport, de dimensiuni mari pline cu cadouri mai ales ca si-au permis pt ca au un ``bus`` cu 9 locuri. Cand s-au intors au zis ca e ultima data cand mai fac aceasta prostie pt ca majoritatea nu au apreciat efortul lor, se asteptau la mai mult. Plus ca au aparut comentarii de genul: asa ceva gaseam si la piata cu x lei Ziceai himere ca i-ar satisface cate un lucru semnificativ din tara in care stam dar crede-ma ca tocmai astea sunt cele mai costisitoare. Iti dai seama ca nu se pune nimeni sa care bere din Germania, in schimb eu as putea sa le cumpar un tauras sau alt simbol dar oare pt cine sunt facute aceste simboluri? Pt turisti nu? Si ce preturi sunt la lucrurile destinate turistilor? Iti spun eu: preturi de heroina. Si daca tot faci efortul, macar il apreciaza cineva? Neah.... Asa ca stau frumos in banca mea si cumpar cu cea mai mare placere pt cei dragi care apreciaza si daca le duc un ac si ma simt bine cand le vad bucuria pe fata ca au primit ceva. Nu sunt genul care sa se teama de gura lumii si nici sa traiasca dupa ea, sa vin cu un geamantan extra plin cu cafele si ciocolati pt oameni care nu au decat statutul de ruda, dar nu dau un tel de ziua ta. Hai ca m-am intins cat o zi de post, dar sunt tare indignata si totodata curioasa de ceea ce se va intampla cand voi veni in tara. Mama mi-a zis ca deja se misca apele, deja intreaba lumea cand vin, ma rog, cei care stiu ca am plecat.... sa vad ce rude pierdute mai descopar Apropo de ce zice nusa, ca poporul roman este inapoiat, as vrea sa contrazic putin cu argumente. Eu cred ca poporul roman se complace in indiferenta pt ca altfel nu imi explic cum acelasi roman se schimba radical in momentul in care calca in Occident. Adevarul e ca atunci cand vezi 10 oameni ca arunca coaja de banana pe jos, alti 10 se simt mai indreptatiti sa o faca la randul lor, sa imite turma sub deviza: lasa ca oricum mai sunt 10 coji pe jos, nu s-o polua planeta ca mai arunc eu una. In schimb, cand vezi ca nu e urma de mizerie pe jos, ca toata lumea arunca la cos si mai si sorteaza gunoiul, 9 din 10 persoane citate mai sus urmeaza exemplul. Sunt multe alte situatii in care acelasi romana are comportament diferit in functie de mediul in care traieste... asa ca eu inca mai sper ca romanul nu e programat sa fie mitocan, doar are spirit de turma... probabil din cauza ca nu bea Sprite In fine, as scrie pana maine asa ca ma opresc -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
27-08-2007, 12:54 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua buna neuroni.Ne`am intors si noi de la Chei unde a tb sa onoram 2 nunti aseara
-------------------- |
| Tulip |
27-08-2007, 12:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
ceva poze nu ne-ai adus?
-------------------- |
| bubbles |
27-08-2007, 12:59 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pozele de la mare Tulip .. scuze daca deranjez ca am pus site si la mine in giurnal
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1 -------------------- |
| Tulip |
27-08-2007, 01:03 PM
|
Pozele de la mare Tulip .. scuze daca deranjez ca am pus site si la mine in giurnal http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1 astea le-am vazut deja la tine in jurnal....... arati f. bine -------------------- |
| bubbles |
27-08-2007, 01:07 PM
|
Tulip multumesc
-------------------- |
| honey79 |
27-08-2007, 01:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Ma bag si eu "ca musca-n lapte", referitor la dusul cadourilor cand mergi in Romania.
Eu nu ma gandesc ca TREBUIE sa duc. Ma gandesc ca, e frumos sa duc cate ceva celor cu care am copilarit,vecinilor . Familia NU se pune. Rudele... pentru noi nu exista. Prietenului meu cel mai bun... ii plac lumanarile parfumate... deci nu mi-e greu sa-i duc cate una de fiecare data.Si-mi place ca, de cate ori ajung in tara, le vad puse frumos in locuri strategice prin casa. Vecinilor, prietenilor....le iau dulciuri, cafele,sticlute de alcool. Nu inseamna ca ma duc cu sacul la fiecare. Nu. De obicei cand se pune problema venirii mele in tara, imi iau sotul si mergem si cumparam sa zicem..de 50euro ...dulciuri,cafea,chestii. Cand ajung in tara, impart. Oa cafea aici, o cioco dincolo...depinde cu cine ma intalnesc. Asta in afara familiei, carora le iau si hainute,papucei,diferite alte chestii eventual.... De ce fac toate astea????? Tin minte ca eram copil ... si aveam pe scara o familie de ingineri.El era plecat cu serviciul tot timpul in Germania. Si de cate ori se intorcea, batea si la noi la usa si ne dadea..fie o cutie de alune, sau gummy bears,kinder...etc.Nu erau mari chestii... dar eram tare incantati. Ca se apreciaza... sau nu, asta e.Depinde foarte mult de persoana careia ii oferi. Probabil ca, ce vreau sa zic e... ca daca iti face placere sa daruiesti,(ca deh...vii de undeva, unde nu fiecare are sansa sa ajunga) atunci nu-ti pui problema aprecierii. Si nu trebuie sa cheltui sume extraordinare pe cadouri. Cat despre trait in Rom, ma abtin. PS:Sper ca n-am deranjat pe nimeni. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| axe10 |
27-08-2007, 01:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
tulip, esti o chiulangita si jumatate deea, ai dreptate cu tarifele. eu am auzit de minim 400 ron, doar sa stea cu copilul. de acum trebuie sa ma interesez, macar sa-mi gasesc om de baza. eu pe bia de la 3 ani vreau s-o dau in colectivitate, mi-e frica ca e cam bolnavicioasa. Si eu tot la 3 ani...la gradinita...un an nu-i asa mult sa platesti bona...dar cauta pe cineva care sa-ti placa. Eu am dat 400 ron si nu statea decat 8 ore...uneori si mai putin ca faceam tura inversa cu barbatul! -------------------- ![]() |
| May |
27-08-2007, 01:42 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.638 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
honey atata timp cat o faci din placere, nu se pune, chestia era sa nu o faci din obligatie
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| honey79 |
27-08-2007, 01:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Asta asa e,May.
Singura obligatie e la cei ce trebuia sa ne fie nasi la nunta. Ne-au fost martori la cea civila, dar nu si la cea religioasa. La ei am obligatie, mai ales ca-s prieteni de familie si ave o istorie impreuna. Dar lor stiu mereu ce sa le duc. Ei-cafea, lui-o sticla de spirtoase. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lliliana |
27-08-2007, 01:50 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal fete frumoase. Zile de vis s-avetzi...pline de lumina.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| bubbles |
27-08-2007, 02:07 PM
|
Am si eu o intrebare
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 05:01 PM |