![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
16-06-2007, 05:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Hy neuroni
Unde sunteti? Nu mi s-a mai intamplat sa intru aici si sa nu fie absolut nimeni........ La mine e sufocant de cald, nu adie vantul deloc; la plaja nu am avut curaj sa ies, datorita arsurilor de sapt trecuta....poate maine |
| bubbles |
17-06-2007, 09:19 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
17-06-2007, 10:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Hei, sunt si eu pe aici, savurez un ceai rece de la dulci
-------------------- |
| bubbles |
17-06-2007, 06:57 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Sa va pun si eu o poza cu mine de la plaja .. sa nu radeti prea tre .. Scuzati fata,lipsa de tzatze si restul
![]() -------------------- |
| Andreea-Rodica |
17-06-2007, 07:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu zic ca arati foarte bine si as mai zice sa nu te mai cantaresti. Da-l incolo de cantar ca e mincinos.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| May |
17-06-2007, 08:29 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
neatza
Buei deci arati super bine, nu stiu de ce vrei tu sa mai slabesti -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lyra |
17-06-2007, 08:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
salut
ma intorc si eu la voi dupa 2 zile de gratarit bubbles arati f bine. eu zic ca nu mai ai ce slabi. trebuuie doar sa te mentii.iar may are dreptate in privinta pantalonilor. altfel esti o bucatica tare buna. eu mi-am dat ieri duhu si examenul. am scapat. o sa primesc rezultatele in 2 saptamani. va pup o seara placuta ne vedem maine. -------------------- ![]() [/url] |
| bubbles |
17-06-2007, 09:03 PM
|
Multumesc
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 17-06-2007, 09:04 PM -------------------- |
| dany |
17-06-2007, 09:17 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Seara buna !
Andreea - de acord cu fetele : nu mai slabi !!! Mi-ar placea sa se vada si la mine oasele asa de bine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
17-06-2007, 09:18 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
bubule eu nu vb de pantalonii astia fata, ca astia iti stau bine, chiar imi place ca ii porti pe solduri. Eu vb de o poza pe care ne-ai pus-o acum cateva zile, cand ti-ai facut-o tu singura in oglinda si aveai pantaloni lungi
dany buna sa iti fie inima, ce mai faceti? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
17-06-2007, 09:24 PM
|
a...uhh .. stiu care...cei rosii ..aia si asa stau de`a moaca ca e crioala facuta rau
Dany Cum mai merg treburile la casa?Maine ne vine si noua cineva sa vada ce maia tb facut la casa Si scuzati strambatul din nas dar .. sorele ma deranja si ma chinuiam sa nu stranut -------------------- |
| dany |
17-06-2007, 09:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Facem bine , May
Va anunt cu mandrie ca am terminat de tapetat , pus parchet , spalat geamuri etc !!! Aaaa, azi am si pus primele pahare , cesti de cafea , oale , farfurii , etc in bucatarie -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
17-06-2007, 09:43 PM
|
Felicitari Dany !!!
-------------------- |
| dany |
17-06-2007, 09:44 PM
|
Danutza - La multi ani pentru ziua de ieri pentru Lucas !!!!! Sa creasca mare si voinic !!Am uitat ieri ( de fapt a fost lipsa de timp ) , am vrut sa-ti trimit un sms .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
17-06-2007, 10:01 PM
|
|
dany sa fiti sanatosi si sa traiti numai bucurii in casuta voastra
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:44 AM |