![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
28-06-2007, 09:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.375 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaaa!
eu am fost ieri la aerobic si la stept aerobic anna incearca sa te speli cu galbenus de ou, eu l-am incercat acum cativa ani si a fost ok. si vezi cum se comporta cu samponul nou. daca nu merge, du-te la dermatolog. uka felicitari! si spor la invatat! monic cate grade sunt? pisi ma bucur sa te vad mai relaxata -------------------- |
| Pisik |
28-06-2007, 09:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata dragi neuroni! Emu, chiar ma intrebam pe unde mai umbli, alte poze nu ai? Monic, se pare ca iti prieste minivacanta Uka, Blue, multa bafta in continuare! Pisik, la ce seminar ai fost? Allan Pease - parintele body language-ului. A fost o lectie desavarsita de positive thinking, care mi-a dat o viziune noua asupra modului in care trebuie sa privesti/confrunti necazurile. Sper sa ma tina -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
28-06-2007, 09:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Anna, eu am facut tratament cu Revalid in paralel cu un complex de vitamine.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| lyra |
28-06-2007, 09:36 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Buna dimineata neuroni.
azi sunt happy chiar daca sunt racita. am reusit sa schimbam parchetul in dimineata asta.s-au crucit aia la magazin cand au vazut ca l-am dus inapoi, dar ne-am luat altul mai frumos si mai bun. fetelor am o prietena din suceava care acum termina facultatea si vrea sa-si vanda apartamentul. are 2 camere, este mobilat si vrea sa-l vanda cat mai repede pentru ca pleaca din tara definitiv in Spania, la mama ei. daca va intereseaza va rog sa ma anuntati. monic am vazut pozele. sunt superbe. ce n-am da sa am si eu piscina.sa ma balacesc toata ziua. uff vreau concediu... Uka felicitari. tinem pumnii pentru licenta. Bluelife tinem pumnii si pentru tine. eh lasa ca sunteti fete destepte. o sa fie totul bine. -------------------- ![]() [/url] |
| axe10 |
28-06-2007, 10:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neata! Am fost la hotel Anthemus Sea, pe Sithonia(bratul din mijloc al peninsulei) intre Nikiti(la vreo 10km) si Neo Marmaris. 4 stele...camera dubla 41 euroi/persoana cu demipensiuneAxe, suna bine vacanta ta.. Ma faci sa visez cu ochii deschisi, piscine, plaja cu nisip fin, salvamar In ce localitate ati fost si cat era camera? Socrul meu e internat in spital,din cauza inimii si a caldurii asa ca de dimineata sunt calare pe telefon. Am fost sa-i fac poze lui Lucas de pasaport,au iesit ca drak ca nu a vrut nicicum sa stea la pozat. Am fost sa depun cererea de pass si la primarie sunt plecati toti in excursie,deci e inchis...va dati seama ca sunt un car de nervi. Astept sa vina ziua de maine ca azi nici nu mai incerc sa fac nimic,ca sigur nu-mi iese. Axe,super poze si locatie.Ati avut ceva peripetii,dar e normal cind mergeti atatea familii si la atata drum. Asa se intampla cu batranii cu probleme cu inima pe timp de caldura...Sanatate ii doresc! Stai fara grija ca nu o sa confrunte nimeni poza de pasaport peste un an cu originalul...pupici lui Lucas pe o bucutza! Concediul pana la urma a fost un succes cu toate peripetiile...chiar a fost mult mai bine decat acum 2 ani cand fimea nu se apropia de plaja si de apa...chiar si cea din piscina. Axe Grecia mmm frumoasa poveste, mie mi-ar place sa ma duc in Egipt, vreau sa vad piramidele Am omis sa-ti spun bine ai venit...sistemul sanitar e la pamant ca si mama a fost asistenta...multe kg in minus...atatea cat iti trebuie.Egipt suna minunat dar nu am cum cat e copilul mic...ma risc prea tare...pana la pensie ajung eu si acolo. buna fetele. vad ca e vorba de vacanta pe aici. acum o intrebare tehnica. aveti careva cada cu hidromasaj? noi ne gandeam sa ne luam una, dar vreau sa stiu daca merita. Nu stiu de intretinere ci stiu doar ca te costa mai mult si daca nu te bagi toata ziua la cada sa faci masaj nu vad rostul...numai daca ai bani de dat fara sa-ti pese...te pup si sa o folositi sanatosi...casa deocamdata! axe draga, unde e pozat salvamarul? Fata, ieri am dus copilul...nu am avut timp ca sa le upload asa ca spre seara le postez sigur...va anunt!Buna dimineataaaaaa Am luat toate examenele, am terminat si cu lucrarea de diploma... mai treb doar sa invatz pptr licenta... sunt happy.... Felicitari...inca un hop si gata! Trezirea neuroni!...ca vad ca e cam liniste! -------------------- ![]() |
| axe10 |
28-06-2007, 11:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Bai voi chiar ati plecat toate?...unde umblati...hai ca nu mai e asa cald!
-------------------- ![]() |
| cri |
28-06-2007, 12:20 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
salutare!
gata cu munca pe ziua de azi, ufff ce zi agitata pana la 11 n-am stat deloc , au venit copii ca pe banda acu fug sa fac o tocanita de ciuperci ca la 3 trebuie sa merg la dentist |
| axe10 |
28-06-2007, 12:39 PM
|
salutare! gata cu munca pe ziua de azi, ufff ce zi agitata pana la 11 n-am stat deloc , au venit copii ca pe banda acu fug sa fac o tocanita de ciuperci ca la 3 trebuie sa merg la dentist Esti medic pediatru sa inteleg? -------------------- ![]() |
| cri |
28-06-2007, 12:43 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
momentan doar rezidenta
|
| Anna |
28-06-2007, 12:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Salutare Eu sunt la birou fericita ca e mai racoare Sa vedeti ce bine am dormit aseara Va pup -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| axe10 |
28-06-2007, 12:47 PM
|
momentan doar rezidenta Am inteles ca esti rezidenta...dar in directia asta mergi, nu? -------------------- ![]() |
| cri |
28-06-2007, 12:49 PM
|
|
scuze
da specialitatea mea este pediatrie |
| ALICE |
28-06-2007, 01:03 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Meniu
paine secara-1p zacusca-1,5p pepene-0p spaghetti cu ketchup-3 p piersica-0p ulei masline-1p maioneza-1p eugenia-1p Total-8,5 p Acest mesaj a fost editat de ALICE: 28-06-2007, 01:08 PM |
| May |
28-06-2007, 01:26 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Intrati in jurnal la honey sa vedeti veste -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
28-06-2007, 01:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 03:11 AM |