left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 13, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 28-06-2007, 02:56 PM
Mesaj #646

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.358
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Deea,in ce perioada ai spus ca esti la mare?Sa vedem cum facem sa se vada copii. naughty.gif
Eu am gasit o oferta faina in Neptun la hotel de 4 stele la 145€-5zile de aici.Din 15 august,doar ca astept sa-mi confirme cumnata din Italia,daca vin cu noi si apoi rezerv.
Nu-mi venea sa cred ca ceeasi oferta luata din Ro e la 300€.De ce naiba totul in Ro e dublu decit e aici? devil.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 28-06-2007, 03:01 PM

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 28-06-2007, 03:00 PM
Mesaj #647

Iepuras

Raspunsuri: 1.879
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

pupic.gif fetele!

Cri bine ai venit! asa cum a spus si Dana o sa te bombardam cu tot soiul de intrebari despre copii.
O sa incep eu cu intrebarile smile.gif ..... mai intai sa o prezint pe domnisoara mea: Alexia, nascuta pe 23.07.2006. Saptamana trecuta i-au aparut niste bubite...alergie se pare la iaurtul Danone....i-am dat o singura data iaurt de la danone si in cateva zile s-a umplut de bube. AM fost la pediatra, nu i-au mai aparut altele dar nici nu-i trec cele existente. Cam cat tin aceste bubite? s-au atenuat dar ma gandeam ca in 7-8 zile ar fi trebuit sa treaca.

Honey felicitari! sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si nastere la fel!

Pisik super intersant suna seminarul acela, poate ne mai dai si noua niste ponturi, niste sfaturi!

Alice o eugenia are mai mult de 1 punct...din amintirile mele un pachet are peste 3 puncte.

Dana ce face Lucas? Am vazut pe net niste slipi speciali pentru bebei....nu ma refer la pampersi de baie, din aia am gasit ai la noi...slip ca pt. noi doar ca au un fel de punga sau nu stiu ce de nu lasa caca sa treaca .... ai vazut asa ceva pe la voi?....peste 1 luna plecam la mare si nu imi place sa o tin in fundul gol....si cu pampersii de baie, ce sa zic, parca sunt cam grosi si se incinge cpilul.

Dana, mergem la mare din 31 iulie pana in 6 august, tot la Neptun.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 28-06-2007, 03:07 PM
Mesaj #648

Taz

Deea,sunt si aici slipi de care spui,cam la 5€.la drogherie la DM de exemplu.Daca vrei fac cumva sa-ti trimit ca incap intr-o scrisoare. lol.gif
Eu nu i-am luat inca,dar ii cumpar inainte sa vin in tara ca el creste repede acum si nu avea sens.Acum poarta pampersul de apa ca sta doar o ora in el si cind i-am luat nu stiam de slip.

Despre iaurt stiu ca mamicile din Ro se feresc de Danone,ca nu ar fi tocmai natural.Nu stiu cu alergia,sa nu fie bubite de caldura.Si noi am avut dar au trecut in 2 zile.
Sper sa treaca repede si la voi.Pupam mica printesa. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-06-2007, 03:12 PM
Mesaj #649

Taz

Raspunsuri: 3.609
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Dana, si eu stiam ca afara excursiile in Ro sunt mai ieftine decat cumparate din Ro blink.gif
Deea, o sa incerc sa rezum putin cand o sa am timp ideile lui, dar daca gasiti cartile lui vi le recomand, eu vreau sa mi le aumpar, e fantasic tipu
Si eu stiu ca iaurturile de la Danone sunt o porcarie si ma feresc de ele cat pot de mult. Mai luam activia cu fructe, acum insa prefer sa imi iau zuzu, pt ca e f bun si sigur mult mai natural. Mergi mai bine pe Zuzu si pe Milli, mie mi se par cele mai bune

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 28-06-2007, 03:14 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 28-06-2007, 03:15 PM
Mesaj #650

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

honey felicitaaaaaaaaarrrrrrrrriiiiiii
sa fiti sanatosi si numai bine......

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-06-2007, 03:16 PM
Mesaj #651

Taz

Off, iarasi sunt fomista de la lipsa rusilor, am niste stari de imi vine sa ma dau cu capu de pereti. Am mancat sanatos rau la pranz, am luat si o gustare consistenta si degeaba, iar ametesc de foame doh.gif
Am papat painica integrala de tarate, piept de pui, salata, iaurt zuzu cu caise si ca gustare 1/2 chifla neagra si un mar dolofan. Si apa si ceai la greu blink.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 28-06-2007, 03:21 PM
Mesaj #652

Taz

Pisik,nu stiu ce sa zic cu ametelile tale,ca nu-i normal.
La anlize ai iesit ok?Ca de data asta chiar ai mancat bine si sanatos,nu-mi explic de la ce sa fie.

--------------------
+Quote Post
ALICE
mesaj 28-06-2007, 03:24 PM
Mesaj #653

Koala

Raspunsuri: 2.466
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

CITAT(Deea @ 28-06-2007, 04:00 PM) *

Alice o eugenia are mai mult de 1 punct...din amintirile mele un pachet are peste 3 puncte.

Erau 2 faramite de eugenia )).gif
+Quote Post
daconst
mesaj 28-06-2007, 03:26 PM
Mesaj #654

Taz

CITAT(ALICE @ 28-06-2007, 05:24 PM) *

CITAT(Deea @ 28-06-2007, 04:00 PM) *

Erau 2 faramite de eugenia )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Atunci ai punctat prea mult. tease.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-06-2007, 03:35 PM
Mesaj #655

Taz

CITAT(daconst @ 28-06-2007, 04:21 PM) *

Pisik,nu stiu ce sa zic cu ametelile tale,ca nu-i normal.
La anlize ai iesit ok?Ca de data asta chiar ai mancat bine si sanatos,nu-mi explic de la ce sa fie.

Acum nu am avut ameteli la propriu, doar foame. Analizele sunt ok. E de la rusi, de la glicemia mea mica, de la cap doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
cri
mesaj 28-06-2007, 03:41 PM
Mesaj #656

Furnica
*

Raspunsuri: 82
Inscris: 26-06-2007
Membrul Nr.: 325

CITAT(daconst @ 28-06-2007, 03:38 PM) *

Cri,eu nu m-am bagat in vorba cu tine ca nu mai retineam exact cind ai plecat de pe forum.Oare eu eram aici?
Dar daca esti pediatra,atunci e la fix pentru,noi,cele cu copii. pupic.gif
sa te astepti sa te bombardam cu intrebari. naughty.gif

daconst nu am plecat de pe forum, nici nu am fost, cautand informatii despre ww, am apucat doar sa va citesc putin pe idieta pana au fost sterse arhivele si tare mi-a placut veselia voastra
aici am ajuns din intamplare, in cautarea cuiva care sa ma tina pe drumul cel bun, si m-a bucurat sa va regasesc

sper sa va fiu cat de cat ajutor

CITAT
Cri bine ai venit! asa cum a spus si Dana o sa te bombardam cu tot soiul de intrebari despre copii.
O sa incep eu cu intrebarile ..... mai intai sa o prezint pe domnisoara mea: Alexia, nascuta pe 23.07.2006. Saptamana trecuta i-au aparut niste bubite...alergie se pare la iaurtul Danone....i-am dat o singura data iaurt de la danone si in cateva zile s-a umplut de bube. AM fost la pediatra, nu i-au mai aparut altele dar nici nu-i trec cele existente. Cam cat tin aceste bubite? s-au atenuat dar ma gandeam ca in 7-8 zile ar fi trebuit sa treaca.

Deea Sa-ti traiasca domnisoara pupic.gif
Intr-adevar, cum spune si daconst nu prea este recomadat Danone, este mai bun la gust si este mai bine acceptat de copii, dar tocmai din cauza asta ar trebui evitat, gustul de fructe iti dai seama ca nu este dat de fructe intr-adevar ci de coloranti, iar copii fac reactii la acestia. Eu personal, recomand milli, mai ales, gama asta noua cu ispita fructelor, chiar are fructe de-adevaratelea, dar cel mai bine ar fi daca ai putea sa o inveti cu iaurt de casa in care amesteci tu piure de fructe dupa preferinta
Apoi, bubitele, sunt generalizate, sunt pruriginoase, adica o mananca? Ai spus ca i-ai dat odata iaurt, iar bubitele au aparut dupa cateva zile, in celelalte zile ce a mancat?
Daca bubitele sunt pe piept si pe la incheieturi si sunt cam de marimea unui ac, in general sunt de la caldura

Acest mesaj a fost editat de cri: 28-06-2007, 03:42 PM
+Quote Post
daconst
mesaj 28-06-2007, 03:45 PM
Mesaj #657

Taz

Criss. pupic.gif
Noi te ajutam cu WW,ca la asta ma pricep si eu si Deea si tu ne ajuti cu sfaturi. cheer.gif
Ma bucur tare ca te avem printre noi.

--------------------
+Quote Post
cri
mesaj 28-06-2007, 03:49 PM
Mesaj #658

Furnica
*

Raspunsuri: 82
Inscris: 26-06-2007
Membrul Nr.: 325

multumesc tare mult de primire blushing.gif
sunteti niste dulcici si ma bucur tare sa fiu alaturi de voi give_rose.gif
+Quote Post
otilici
mesaj 28-06-2007, 04:00 PM
Mesaj #659

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Hello Cri! naughty.gif floare.gif Si eu am un baietel de 8 luni,asa ca s-ar putea sa te stresez si eu vreodata grin.gif
Bafta in ceea ce ti-ai propus,sa fii atat de slaba cat vrei tu wink1.gif

Pisik,esti sigura ca n-o fi bebe...? naughty.gif Un test,ceva? blum.gif

vezi ca astia micii apar tocmai cand nu te astepti grin.gif )).gif

Eu vreau sa ies undeva cu copilul in week-end dar nu am idee unde.Pana la Felix mi se pare destul de departe,ma tem si sa nu se strice vremea...dar sigur iesim undeva unde sa fie apa,asa am un dor de balaceala...

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 28-06-2007, 04:02 PM
Mesaj #660

Taz

Otilici,vezi ca vine vremea rea si la voi.Grabeste-te daca vreti sa iesiti ca vine si frigul de la noi.
Noaptea trecuta erau 4-5°C.Si vant si ploaie de vreo saptamana. sad.gif

--------------------
+Quote Post

250 Pagini V « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 02:50 AM