![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
01-07-2007, 01:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Intalnire placuta, Dany!
-------------------- ![]() |
| dany |
01-07-2007, 01:16 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mersi , Lavi , sper sa fie !
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
01-07-2007, 01:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Aseara am fost la un chef,m-am culcat la 4-30 dimineata si m-am trezit acum 30 de minute....... Dany,buna-buna cafeaua ta,multumesc!In legatura cu mama ta,succes,iti tin pumnii.......cat sta?Eu din pacate as innebuni sa stau cu mama mai mult de cateva zile sub aceeasi acoperis...... fie ok,sa ne tii la curent.......o s-o duceti si pe ea la greci? Ne pregatim si noi sa plecam la socrii,fata a dormit la ei.......abia astept s-o vad...... Axe,tu cat stai fara Alexia?Ii place la bunici?Nu plange dupa voi? Acest mesaj a fost editat de Tulip: 01-07-2007, 01:23 PM -------------------- |
| dany |
01-07-2007, 01:24 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Te-ai distrat si tu ieri , Tulip ? Toata lumea a fost la chefuri
Mama mea va sta 2 saptamani , cred . Nu stiu daca ajungem la greci in seara asta .Am rezervat masa pentru ora 20 dar sa vedem cand ajungem inapoi din Hamburg . Daca e liber pe autobanda facem 1 ora si 30 minute . Va voi tine la curent cu relatia dintre noi 2 . -------------------- ![]() |
| Tulip |
01-07-2007, 01:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Sunt super suparata. Mi s-a sters de pe SIM-ul telefonului 225 de numere de telefon. cum s-a sters? -------------------- |
| dany |
01-07-2007, 01:25 PM
|
V-am pupat si am iesit !
| axe10 |
01-07-2007, 01:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe,tu cat stai fara Alexia?Ii place la bunici?Nu plange dupa voi? Eu am dus-o in ultimii doi ani toata vara...anul trecut a stat chiar din martie pana a inceput gradinita. Eu nu am cu cine s-o las cand suntem la servici. La inceput mai plangea putin, dar plecam cand dormea ea, pe furis...acum nu mai plange...ne cearta, ca vrea sa stea aici...In place la mama ca e si cumnatamea care e educatoare de profesie si se joaca cu ea, copii care ii stie de 2-3 ani...are jucarii, casuta, piscina gonflabila....o las pana in septembrie acolo...daca o sa pot o sa o mai aduc... -------------------- ![]() |
| May |
01-07-2007, 02:01 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza fetele, toata lumea s-a distrat aseara
ina eu as fi facut infart dany sper sa fie totul ok cu mama ta si poate, dupa atatia ani, isi da seama si ea seama ce persoana deosebita esti Maine isi depune remy actele pt dreptul de munca -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| May |
01-07-2007, 02:18 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Aseara am mancat chipirones pt prima data, care sunt o specie de calamari. Am gustat caci imi era foame si am descoperit ca sunt deliciosi
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-07-2007, 02:19 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| nusarich |
01-07-2007, 06:36 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.029 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'neata (as putea spune...)
am reusit si eu sa ma trezesc (a doua oara), dupa ce am adormit in niste ciocane. aseara a fost super, ne-am distrat de numa. am fost doar cativa de la noi de la job (vreo 8 cu totii - adica si cu perechile, si din partea miresei de la job a venit doar o pereche - rusinica maxima pentru ceilalti). ne-am distrat, am dansat aproape toata noaptea (am stat jos numai la melodiile turcesti si grecesti, ca pentru cele turcesti nu prea am "dotari", iar la cele grecesti nu stiu pasii si mai mult i-as fi incurcat). dar cum n-au fost multe, norocul meu ca am avut timp sa-mi trag sufletul. mi-am luat si aprecieri ca i-am salvat pe-ai nostri la populare, ca astia-s impiedicat tare, frate... la un moment dat ramasesm pe ring doar eu cu sora mirelui (o tipa super de treaba si petrecareata de numa). ce mi-a placut ca eu si iubi i-am cam scos la dans si pe ceilalti, ca ei cam lancezeau. am facut o gramada de poze, mai mult la ceilalti, ca pe noi n-aveam cum sa ne pozam, asteptam si filmul, ca s-a filmat aproape tot. oricum, a fost misto, am ajuns acasa pe la 6 (am mers pe jos cam o jumatate de ora, am avut timp sa-mi clatesc ochii de fum). danutza, vreo cativa ani (3 cel putin) la noi nu se anunta nimic -------------------- |
| emu |
01-07-2007, 10:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
woohooo fetelor eu abia acum m-am trezit, e 4:30 PM
Emu, frumusel mim-ul; il avea tare si bombat? era tare tare... musculos omul, nu gluma... de bombat nu stiu sa zic ca nu l-am atins pe tot Hei, gagici ! Spuneti-mi ca sunt normala daca nu am emotii in legatura cu venirea mamei mele la mine ( dupa 5 ani ) !!!!! Plsssss !!!! Nu simt nimic .......absolut nici o emotie ...O fii normal ??? Poate se schimba situatia dupa ce va vedeti. Iti mai vedem codita pe aici in perioada asta? As vrea s-o vad si eu pe Pink in concert.. videoclipurile de pe youtube cu ea cantand live arata destul de bine. May va tin pumnii -------------------- |
| emu |
01-07-2007, 11:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Tocmai am facut Chorizo. Super buni...
-------------------- |
| May |
02-07-2007, 01:57 AM
|
emu am citi ca ai vrea sa o vezi pe pisik noastra in concert
Cred ca tu te referi la chorizo in sensul de carnaciori, sunt extraordinari si aia. Eu aici nu am vorbit despre ei, ci de chorizo salamul care e asemanator cu carnaciorii, dar se mananca asa ``crud`` si taiat f subtire Eu de abia acum ma culc si cu greu m-am dezlipit de tv, parca toate filmele bune au fost azi, ca se termina unul si incepea altul Noapte buna neuroni -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
02-07-2007, 07:49 AM
|
Buna dimineata fetele!
Se pare ca eu va trezesc azi. Ce we somnoros(mai ales duminica)...adevarul ca si eu dupa ce ca m-am trezit la 10, ceea ce nu-mi sta deloc in fire, am terminat de gatit, am mancat 2 piesici ca lui Florin nu-i era foame si m-am intins pe canapea sa butonez la telecomanda. Fetele m-a luat o migrena cu frisoane....m-am mutat in dormitor, m-am invelit si cu o patura, cand afara era un cald de nu se poate si am adormit cu greu din cauza tusei.....si...m-am trezit tocmai la 18.30. In mod normal nu as fi adormit asa ca ne-am uitat la un film pe seara (adica de la 22.30 la 00.30), Lirics adn music cu Hugh Grant si Drew Barimore si pe la 1.15 m-am culcat. Vroiam sa merg totusi azi la servici pt ca sa-mi pastrez liberul dar nu m-am vazut in stare asa ca am ramas acasa unde e o gramada de treaba de facut. Maine isi depune remy actele pt dreptul de munca May, acum ca mi-ai explicat cum sta treaba la tine acolo va urez mult succes si tinem pumnii! Vrea cineva o decofeinizata cu lapte ca nessul s-a terminat?! -------------------- ![]() |
| ALICE |
02-07-2007, 07:56 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Am fost si eu plecata la strand la Victoria de sambata pe duminica cu cortul.La mine a fost mai mult de bronzat, ca eu nu stiu sa inot
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 11:23 PM |