![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
03-07-2007, 05:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.356 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Deea iti scriu PM,sa nu plictisim lumea.
Pot proba pe Lucas atunci ca si el tot marimea 4 are la pampers. Spuneai ca Alexia are 10kg si voinicul meu aproape 9,deci recupereaza diferenta ca sa poata fi bun de ginere. -------------------- |
| May |
03-07-2007, 06:38 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
emu atunci poate ma inveti si pe mine ca eu nu stiu sa joc
Pfoi, am fost prin magazine si e nebunie... normal, doar e perioada reducerilor. Mi-am luat un tricou, un maioutz si 2 tricouri lui remy, si am dat numai 20 € pe toate ( 50% reducere la fiecare) Fetelorrrr, am un vecin de sta lumea in loc: brunet cu ochii albastri, are peste 1.90, este super bine facut si cu muschi, dar nu ca un culturist ( imaginati-va ca m-ar sfarama daca m-ar strange in brate -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
03-07-2007, 08:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
hehe May... pana sa ajung la faza cu femeia snur ma gandeam sa-ti scriu sa stai calma ca poate-i omul gagica altuia
In ceea ce priveste SuDoku: trebuie sa pui numerele de la 1-9 in asa fel incat sa completezi pe verticala si orizontala (respectiv fiecare coloana si fiecare rand) de la 1 la 9. Jocul tau are si ajutor (hints) la nivelul de incepator? atasez o poza la cum arata una din variantele finale: ![]() De-abia astept sa ajung la nivelul final sa construiesc eu o varianta jucabila Am uitat sa adaug: fiecare patrat delimitat (care contine 9 patrate mai mici) trebuie sa contina numerele de la 1 la 9. Uka... am desenat ceva... sa incerc sa-ti explic Ina... si poti sa creezi un joc acum daca vrei? Te invidiez PAUZA, ma duc sa ma joc! Acest mesaj a fost editat de emu: 03-07-2007, 08:53 PM -------------------- |
| uka |
03-07-2007, 08:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Am si eu jocul asta pe un telefon, dar nu il inteleg dub nici o formaaa
-------------------- |
| ina_ceva |
03-07-2007, 08:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Timp de un doi ani si ceva am fost si eu innebunita dupa acest joc. Acum am trecut de faza asta
-------------------- |
| daconst |
03-07-2007, 09:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.356 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am descoperit si eu jocul asta mai de mult.Aici il joaca mult copii.
May,acum asteptam povestiri cu vecinul aratos. Aici inca nu au inceput reducerile adevarate.Abia la sfarsitul lunii. Dany,ma da si pe aici un semn sa stim ca e ok cu mama. -------------------- |
| ina_ceva |
03-07-2007, 09:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cred ca Dany petrece tot timpul alaturi de ea, nu mai are cand sa ne spuna cum merg lucrurile; sper sa fie totul bine
-------------------- |
| May |
04-07-2007, 01:25 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
emu iti vine sa crezi, sau nu, am inteles jocul din explicatiile tale
Despre vecin ce pot sa va spun.... hai sa incep cu inceputul: l-am cunoscut acum un an si ceva cand eu eram baby sitter la 2 fetite gemene. El e zugrav ( cel putin aici) si a avut o lucrare fix in casa in care lucram eu. Au existat ceva priviri si tachinari ca doar eram in aceeasi casa toata ziua si chiar discutam seara cu remy pe tema asta ( ca eu sunt fidela, da? Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 04-07-2007, 01:25 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| emu |
04-07-2007, 01:51 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Si ce vrei sa zici Dana? Ca sunt copil? huh huh -------------------- |
| ina_ceva |
04-07-2007, 06:12 AM
|
Neatza!
"Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere. si i-am spus: sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de o masina si alimentat cu lichide. daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata. si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea". -------------------- |
| emu |
04-07-2007, 07:17 AM
|
Neatza! "Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere. si i-am spus: sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de o masina si alimentat cu lichide. daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata. si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea". neatza! -------------------- |
| uka |
04-07-2007, 07:59 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Neatza! "Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere. si i-am spus: sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de o masina si alimentat cu lichide. daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata. si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea". neatza! Neatza...Ce faci emu, cum sarbatoresti 4th of July? Gratare, prieteni? Am inteles si eu jocul ala in sfarsit... -------------------- |
| ALICE |
04-07-2007, 08:15 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Neata.Azi sunt nervoasa ca la al meu iar i-a luat canetul.E berbec rau.Aceeasi faza,acelasi loc ca acum 3 luni.Am crezut ca-l transez
|
| michelle |
04-07-2007, 08:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Alice, cum sa-i ia mai carnetul iar? Inseamna ca iar conduci tu? Fetelor, revin cu rugamintea de a vota, daca vreti si aveti timp pe fetita de la semnatura mea, care are autism. Votarea se face dintr-un cont, dar se face repede si nu trebuie sa te loghezi mereu, ci doar prima data. Multumesc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
04-07-2007, 08:37 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Neata! Alice, cum sa-i ia mai carnetul iar? Inseamna ca iar conduci tu? Pai nu ma mai urc in Dacia aia nici sa ma omoare.Cautam masina de ceva timp pentru mine.Ma duc cu taxi pana atunci.I-am zis de atatea ori sa aiba grija. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 11:57 PM |