![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Kandya18 |
05-07-2007, 08:59 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Deea te vad on.Ce faceti?Ce face printesa.M`am uitat in urma si am vazut pozele cu ea.Doamne cat de repede a trecut timpul.E ditamai Dra si pe 23 tb sa ii tai motul
-------------------- |
| michelle |
05-07-2007, 09:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc mult mult mult pt voturi
Fetita de pe locul 2 este votata de fetele de pe miresici si nu voiam sa inainteze Nessie, ciudata eroarea Pt depasirea perioadei de platou eu recomand WP, la mine a functionat (pt ca eu mancam numai asa May, cu pierderea celor 500g e cam ciudat, si eu am patit asa. Nu imi explic de ce cand ne trezim cantarim mai mult, iar cu cateva ore mai tarziu, cantarim cu cateva sute de grame in minus. Presupun ca asa cum a zis Bubbles, se elimina apa.. Oare Himere cum se distreaza la mare? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
05-07-2007, 09:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Merci Miha,WP vreau sa tin si eu,ieri am mancat deja cu 3p mai putin si nu mai stiam continuarea
May,si eu am patit faza cu cantarul.Venim duminica seara acasa (plecasem pt. 3 zile de acasa,dar nu am depasit cu nimic) si ajung plina de papa,cafele,apa minerala etc si imi arata cantarul cu 2kg mai putin! -------------------- |
| Anna |
05-07-2007, 10:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Fetelor sunt super extra mega happy.
Maine plec cu un amic la mare, de fapt plec cu 4 tipi Cred ca stau si duminica, inca nu stiu, mergem cu cortul. Eh...ce mai, mare sa fie, abia astept. Dulci iti trimit PM. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
05-07-2007, 10:30 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu inca nu am putut vota fetita pt ca nu mi-a venit parola in mail
Multumesc pt ca mi-ati impartasit experientele voastre.... ce sa zic, sa ramana asa cantarul La sfarsitul saptamanii viitoare or sa fie ai mei aici si fratele cu prietena -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kandya18 |
05-07-2007, 10:56 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
may vz ca mie parola mi`a ajuns in Bulk si nu in Inbox
-------------------- |
| May |
05-07-2007, 11:34 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pfoai ce caldura, astept sa se faca mancare si sa luam si noi cina la ora asta.--... ca am stat de vorba cu ai mei si ramanem nemancati
bubule mereu verific si bulk-ul dar nu era -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
05-07-2007, 11:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
202 votul pt Maria Ioana
|
| dany |
06-07-2007, 01:10 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va salut la ora tarzie din noapte !!
Nu am noutati .....supravietuiesc ! Sper sa imi revin dupa data de 14 cand pleaca maica-mea si ramanem si noi , IN SFARSIT , singuri !!!! De cand am inceput munca la casa am fost doar 6 zile singuri ( numarate ) !!!!! Asta insemnand ( pana pleca maica-mea ) 3 luni fara 1 saptamana ( deci raman 3 luni de singuratate in 2 ) !!! VREAU LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! Acum am expediat-o la somn ca sa am un pic de liniste sa intru pe aici Fetelor , va intrebati cum se poate ca atunci cand va treziti sa aveti o greutate si la cateva ore dupa sa aveti o greutate mai mica !!!! Paiiiiii....daca intre timp ati fost la toaleta se pierd cateva sute de grame ( nu 2,5 kg cum a zis cineva candva - as vrea sa vad ca se intampla asta pentru ca e incredibil ) .....Ca va treziti dimineata si aveti o greutate si apoi mai leneviti in pat si apoi aveti cateva sute de grame in minus ...NU se poate !!!!!! Cum se pierd acele sute de grame ??? Andreea - cu riscul ca ma vei ura cu timpul ....iti spun .....Nu ai meniu prea bun , nu te mai cantari de 10 ori pe zi , tine minte punctajele care ti le dam noi ( intrebi de cateva ori despre acelasi punctaj ) si........formula de pilates care i-am dat-o Ancai e in functie de greutate , intensitatea miscarii si timp....deci .... calculeaza TOTUL in functie de greutatea ta !!!!!!!!!!!! Am dat formulele acum catva timp pe aici ....si daca te-au interesat , le ai !! Imi pare rau ca iti spun ( si IAR sunt EU cea care se ia de tine ) dar .....am senzatia ca tu nu prea iei in serios WW si punctele bonus !!! PAREREA MEA !! In rest ......nu prea am multe de spus si .....spre rusinea mea cea mare ...nu am chef de facut poze momentan -------------------- ![]() |
| emu |
06-07-2007, 07:06 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Oare Himere cum se distreaza la mare? Vreme buna sa aiba, ca vine distractia de la sine La sfarsitul saptamanii viitoare or sa fie ai mei aici si fratele cu prietena Fericito!!! -------------------- |
| michelle |
06-07-2007, 07:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Emu, nu dormi? Multumesc mult pentru voturi, fetelor Azi avem audit de verificare de la Bucuresti, asa ca am un mic morcovel pana dupa-amiaza, dar diseara cine petrece? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
06-07-2007, 08:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Cine va auditeaza?
|
| michelle |
06-07-2007, 08:17 AM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
06-07-2007, 08:20 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Si eu tot cu ei am facut curs de auditor terta parte
|
| Kandya18 |
06-07-2007, 08:31 AM
|
|
Va salut la ora tarzie din noapte !! Nu am noutati .....supravietuiesc ! Sper sa imi revin dupa data de 14 cand pleaca maica-mea si ramanem si noi , IN SFARSIT , singuri !!!! De cand am inceput munca la casa am fost doar 6 zile singuri ( numarate ) !!!!! Asta insemnand ( pana pleca maica-mea ) 3 luni fara 1 saptamana ( deci raman 3 luni de singuratate in 2 ) !!! VREAU LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! Acum am expediat-o la somn ca sa am un pic de liniste sa intru pe aici Fetelor , va intrebati cum se poate ca atunci cand va treziti sa aveti o greutate si la cateva ore dupa sa aveti o greutate mai mica !!!! Paiiiiii....daca intre timp ati fost la toaleta se pierd cateva sute de grame ( nu 2,5 kg cum a zis cineva candva - as vrea sa vad ca se intampla asta pentru ca e incredibil ) .....Ca va treziti dimineata si aveti o greutate si apoi mai leneviti in pat si apoi aveti cateva sute de grame in minus ...NU se poate !!!!!! Cum se pierd acele sute de grame ??? Andreea - cu riscul ca ma vei ura cu timpul ....iti spun .....Nu ai meniu prea bun , nu te mai cantari de 10 ori pe zi , tine minte punctajele care ti le dam noi ( intrebi de cateva ori despre acelasi punctaj ) si........formula de pilates care i-am dat-o Ancai e in functie de greutate , intensitatea miscarii si timp....deci .... calculeaza TOTUL in functie de greutatea ta !!!!!!!!!!!! Am dat formulele acum catva timp pe aici ....si daca te-au interesat , le ai !! Imi pare rau ca iti spun ( si IAR sunt EU cea care se ia de tine ) dar .....am senzatia ca tu nu prea iei in serios WW si punctele bonus !!! PAREREA MEA !! In rest ......nu prea am multe de spus si .....spre rusinea mea cea mare ...nu am chef de facut poze momentan Neata 1.De intrebat punctajele nu am mai intrebat de cand ai zis tu nu stiu ce de ulei desi nu intrebasem punctajul la ulei.Prefer decat sa deranjez ,mai bine sa nu intreb si sa pun cum cred eu. 2.De cantarit nu m`am mai cantarit de 3 zile.Cand i`am zis lui May de faza cu "obsedata de cantar" ii explicam de ce a avut cu 500g mai putin.I`am zis si eu ca sigur a eliminat apa.Si in nici un caz nu am zis eu ca daca stai pierzi 2.5kg 3.Formulele pt sport le stiu din jurnalul Ancai dar eu nu vreau sa ma folosesc de acele puncte din sport decat daca am nevoie in week in caz ca apare vreo tentatie. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 02:35 AM |