![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
06-07-2007, 08:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Inainte de a termina de citit dadusem quote la Bubbles sa-i atrag atentia asupra meniului. Pe urma am vazut ca a facut-o Dany. Ce vroiam sa-ti zic e urmatorul comentariu-uite meniul inca odata: Meniu azi: 3 nectarine 0 2inghetate 0.8 190g sunca pui 4.75 40g paine alba 2 mancarica 3 mamliga 2 4 wassa 2 iaurt milli mic 1 rosii 0 total:15.55p Carbohidrati la greu, ceea ce nu face bine la dieta si nici nu ajunta la slabit:inghetata(stiu ca e dietetica),paine, wasa, mamaliga....e prea mult pentru o zi....incearca sa mananci numai o data carbohidrati din astia...in rest legume...nu si la md si la pranz si seara.... Fetelor am si eu o intrebare .Parchetul de la Piatra e foarte bun si am mai vb cu multa lume si nu se merita sa punem laminat...sau asa zic ei.Ce ziceti s`ar merita mia mult sa`l raschetam si apoi sa il lacuim? Eu am parchet clasic in toata casa, mai putin bucatarie, hol si bai....e mult mai elegant, mai putin zgomotos, tine mai mult ....daca ai mai bine rascheteaza si lacuieste...arata superb dupa aia...eu am facut operatiunea asta(de fapt numai lacuit ca nu a fost nevoie de raschetat) acum 3 ani si zici ca e ca nou! -------------------- ![]() |
| michelle |
06-07-2007, 08:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Kandya18 |
06-07-2007, 08:38 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Multumesc Axe.Nu stiu ce am avut ieri .Ca paine si wassa nu am mai mancat de mult tare.Paine de vreo luna si wassa de vreo 2 saptamani.
Si multumesc pt sfaturl cu parchetul -------------------- |
| michelle |
06-07-2007, 08:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Axe, depinde de organism, eu nu as putea sa mananc doar o felie de paine toata ziua
De exemplu azi dimineata am mancat un bol de lapte cu cereale si 3 felii de paine cu salata de peste, icre si unt cu gem. Ok, am exagerat un pic pt ca nu sunt la dieta, dar nici sa mananc doar legume parca nu pot. Am gasit niste icre in Kaufland facute in Iasi si aveau continutul caloric scris pe cutie. M-am gandit sa va impartasesc si voua calculul meu: 16p/100g. Pt o felie de paine vine ~ 1.5p deci. May, ce faci treaza la ora asta? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
06-07-2007, 08:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, depinde de organism, eu nu as putea sa mananc doar o felie de paine toata ziua De exemplu azi dimineata am mancat un bol de lapte cu cereale si 3 felii de paine cu salata de peste, icre si unt cu gem. Ok, am exagerat un pic pt ca nu sunt la dieta, dar nici sa mananc doar legume parca nu pot. Am gasit niste icre in Kaufland facute in Iasi si aveau continutul caloric scris pe cutie. M-am gandit sa va impartasesc si voua calculul meu: 16p/100g. Pt o felie de paine vine ~ 1.5p deci. Miha...tu oricum mananci dimineata f mult pt mine....adica daca as manca cat tine m-as baga in pat din nou si m-as culca...cu burtihanul plin... -------------------- ![]() |
| michelle |
06-07-2007, 08:46 AM
|
Miha...tu oricum mananci dimineata f mult pt mine....adica daca as manca cat tine m-as baga in pat din nou si m-as culca...cu burtihanul plin... Eu mananc pentru toate Glumeam, azi am exagerat ca nu stiu cand mai mananc pana diseara, dar in general mananc ceva de maxim 5p. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
06-07-2007, 08:51 AM
|
Ce bine ar fi sa poata una sa manance pt alta....alea aschimodii care nu pun nimik pe ele sa manance si pt noi grasutele si sa nu ne mai ingrasam....ce vis frumos...treziti-ma!
-------------------- ![]() |
| michelle |
06-07-2007, 08:56 AM
|
Parerea mea e ca poti sa iti distribui aceeasi cantitate de mancare pe care ti-ai planificat sa o mananci in diverse proportii, astfel incat sa ai mese mai copioase, dar si mese saracacioase sau mai slabe, ca sa compenseze.
Ai mancat exagerat o data, nu-i nimic, nu trebuie sa te simti vinovat, recuperezi alta data. La voi cum se manifesta pofta de mancare vara? Lichide beti? Cred ca May s-a dus sa faca mancare -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
06-07-2007, 08:59 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna dimineatza fetelor
Avand in vedere ca tin diete de cand ma stiu si ca de un an jumate am invatat ce inseamna un regim de viata sanatos, tind sa cred ca nu prea mai sunt mari surprize pt mine in acest domeniu. Daca v-am intrebat ieri parerea voastra despre cauza ``slabirii`` mele in situatia in care am mancat/baut si nu am facut efort fizic, este pt ca aceasta situatie nu mi se pare logica, logic fiind sa cantaresc cateva grame mai mult. Sunt obsedata de cantar, daca asta inseamna ca ma cantaresc zilnic: da, o fac, pt ca nu pot altfel, este modul meu in care ma controlez. Consider ca nu imi face niciun rau atata timp cat inteleg ca apar fluctuatii de greutate de pe o zi pe alta, in functie de ce mancam, si nu am nici un stres in privinta asta. Pt mine, greutatea de luni este cea pe care mi-o marchez in carnetel. Ieri m-am cantarit cand am venit de la piscina ( nu din cauza ca mi-a venit mie, cum am zis ieri), ci din cauza ca tipa cu care am fost la piscina a zis ceva care m-a bulversat: soarele slabeste Acum sa va zic o varianta de raspuns la ceea ce a zis dany. Dany, e adevarat ca daca te cantaresti dim si apoi mergi la WC, cantarindu-te din nou vei avea o greutate mai mica, dar stii ca nu e cazul meu caci nu m-as fi minunat de o greutate mai mica, daca as fi fost la WC de abia dupa cantarirea de dimineatza. Intre cele 2 cantariri am fost doar o data sa stropesc florile Mentionez ca mesajul de mai sus nu a fost spus pe un ton ironic, suparat sau mai stiu eu cum, doar vorbeam cu vocea mea normala si calma, o simpla discutie Hai ca am plictisit destul emu chiar sunt fericita ca vin ai mei P.S.: Am cu 700 de g mai putin decat ieri dimineata, ieri fiind o zi in care am respectat puncte, o zi ca toate celelalte, dar cu o cina tarzie ( nu insinuez ca de asta am slabit Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 06-07-2007, 09:02 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
06-07-2007, 09:02 AM
|
Eu beau apa in draci...si transpir asisderea...
Nu pot sa zic ca mi-e foame de mor...si-mi trece cu o salata insotita de ceva usor...ieri de ex am mancat o salata de rosii, castraveti, ardei, ceapa, patrunjel cu o felie de telemea de capra taiata mic, o lingurita de ulei masline si 2 bucati de burger de somon(cumparate de la supermarket...o prostie evident....nici macar nu m-au incantat la cust)....si pana seara la culcare doar 2 piersici....in schimb am baut apa la greu! May...asa scrie si la cantarul meu...sa ma cantaresc dimineata, fara masa, dupa wc si cel putin la 30 min dupa ce ma ridic dim pat! -------------------- ![]() |
| May |
06-07-2007, 09:04 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cred ca asa scrie la toate cantarele
Cate am avut de corectat in postul meu de mai sus -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ALICE |
06-07-2007, 09:06 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Stai sa pun si eu meniul sa ma certati
ou+sunca=2,5 p paine=1p pulpa pui+salata=3p paine +icre= 2p inghetata=2p suc=2p dulceata=1p sticsuri=2p cafea=2p Total 18 p Multe nebunii ,dar n-am depasit punctele |
| May |
06-07-2007, 09:08 AM
|
Multe nebunii ,dar n-am depasit punctele Uuuuuuu nebuno, senzatii tari -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kandya18 |
06-07-2007, 09:17 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Axe...cum zici tu .. sa schimbam cu pers care mananca mult si nu se ingrasa..
Aveam o col in a12a care avea 47 kg May sper ca nu te`am suparat In alta ordine de idei .. Azi luam invitatiile May felicitari pt cantar... Acest mesaj a fost editat de bubbles: 06-07-2007, 09:19 AM -------------------- |
| ALICE |
06-07-2007, 09:22 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu mi-am lasat cantarul la serviciu.Asa stiu sigur ca nu ma descalt de pantofi sau sandale si sa ma cantaresc ca mi-e rusine.Il iau acasa miercuri si il duc la loc dupa ce ma cantaresc
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 12:09 AM |