left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 13, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 06-07-2007, 08:34 AM
Mesaj #976

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

Buna dimineata!
Inainte de a termina de citit dadusem quote la Bubbles sa-i atrag atentia asupra meniului. Pe urma am vazut ca a facut-o Dany. Ce vroiam sa-ti zic e urmatorul comentariu-uite meniul inca odata:

CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 08:47 PM) *

Meniu azi:
3 nectarine 0
2inghetate 0.8
190g sunca pui 4.75
40g paine alba 2
mancarica 3
mamliga 2
4 wassa 2
iaurt milli mic 1
rosii 0
total:15.55p cheer.gif

Carbohidrati la greu, ceea ce nu face bine la dieta si nici nu ajunta la slabit:inghetata(stiu ca e dietetica),paine, wasa, mamaliga....e prea mult pentru o zi....incearca sa mananci numai o data carbohidrati din astia...in rest legume...nu si la md si la pranz si seara....

CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 09:10 PM) *

Fetelor am si eu o intrebare .Parchetul de la Piatra e foarte bun si am mai vb cu multa lume si nu se merita sa punem laminat...sau asa zic ei.Ce ziceti s`ar merita mia mult sa`l raschetam si apoi sa il lacuim?

Eu am parchet clasic in toata casa, mai putin bucatarie, hol si bai....e mult mai elegant, mai putin zgomotos, tine mai mult ....daca ai mai bine rascheteaza si lacuieste...arata superb dupa aia...eu am facut operatiunea asta(de fapt numai lacuit ca nu a fost nevoie de raschetat) acum 3 ani si zici ca e ca nou!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 06-07-2007, 08:35 AM
Mesaj #977

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.235
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 09:20 AM) *

Si eu tot cu ei am facut curs de auditor terta parte

Wow super give_rose.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Kandya18
mesaj 06-07-2007, 08:38 AM
Mesaj #978

Elefant

Raspunsuri: 9.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Multumesc Axe.Nu stiu ce am avut ieri .Ca paine si wassa nu am mai mancat de mult tare.Paine de vreo luna si wassa de vreo 2 saptamani. give_rose.gif

Si multumesc pt sfaturl cu parchetul wink1.gif .Parchetul e in stare fff buna asa ca il vom rasceta si apoi lacui hug.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
michelle
mesaj 06-07-2007, 08:41 AM
Mesaj #979

Hiena

Axe, depinde de organism, eu nu as putea sa mananc doar o felie de paine toata ziua blushing.gif
De exemplu azi dimineata am mancat un bol de lapte cu cereale si 3 felii de paine cu salata de peste, icre si unt cu gem. Ok, am exagerat un pic pt ca nu sunt la dieta, dar nici sa mananc doar legume parca nu pot.

Am gasit niste icre in Kaufland facute in Iasi si aveau continutul caloric scris pe cutie. M-am gandit sa va impartasesc si voua calculul meu: 16p/100g. Pt o felie de paine vine ~ 1.5p deci.

May, ce faci treaza la ora asta? w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 06-07-2007, 08:42 AM
Mesaj #980

Taz

CITAT(michelle @ 06-07-2007, 09:39 AM) *

Axe, depinde de organism, eu nu as putea sa mananc doar o felie de paine toata ziua blushing.gif
De exemplu azi dimineata am mancat un bol de lapte cu cereale si 3 felii de paine cu salata de peste, icre si unt cu gem. Ok, am exagerat un pic pt ca nu sunt la dieta, dar nici sa mananc doar legume parca nu pot.

Am gasit niste icre in Kaufland facute in Iasi si aveau continutul caloric scris pe cutie. M-am gandit sa va impartasesc si voua calculul meu: 16p/100g. Pt o felie de paine vine ~ 1.5p deci.

Miha...tu oricum mananci dimineata f mult pt mine....adica daca as manca cat tine m-as baga in pat din nou si m-as culca...cu burtihanul plin... grin.gif ....i-am atras atentia ca sunt prea multe!....pt o zi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 06-07-2007, 08:46 AM
Mesaj #981

Hiena

CITAT(axe10 @ 06-07-2007, 09:42 AM) *

Miha...tu oricum mananci dimineata f mult pt mine....adica daca as manca cat tine m-as baga in pat din nou si m-as culca...cu burtihanul plin... grin.gif ....i-am atras atentia ca sunt prea multe!....pt o zi!

Eu mananc pentru toate lol.gif
Glumeam, azi am exagerat ca nu stiu cand mai mananc pana diseara, dar in general mananc ceva de maxim 5p.

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 06-07-2007, 08:51 AM
Mesaj #982

Taz

Ce bine ar fi sa poata una sa manance pt alta....alea aschimodii care nu pun nimik pe ele sa manance si pt noi grasutele si sa nu ne mai ingrasam....ce vis frumos...treziti-ma!

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 06-07-2007, 08:56 AM
Mesaj #983

Hiena

Parerea mea e ca poti sa iti distribui aceeasi cantitate de mancare pe care ti-ai planificat sa o mananci in diverse proportii, astfel incat sa ai mese mai copioase, dar si mese saracacioase sau mai slabe, ca sa compenseze.
Ai mancat exagerat o data, nu-i nimic, nu trebuie sa te simti vinovat, recuperezi alta data.

La voi cum se manifesta pofta de mancare vara? Lichide beti?

Cred ca May s-a dus sa faca mancare grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 06-07-2007, 08:59 AM
Mesaj #984

Crocodil

Raspunsuri: 7.370
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Buna dimineatza fetelor biggrin.gif

Avand in vedere ca tin diete de cand ma stiu si ca de un an jumate am invatat ce inseamna un regim de viata sanatos, tind sa cred ca nu prea mai sunt mari surprize pt mine in acest domeniu. Daca v-am intrebat ieri parerea voastra despre cauza ``slabirii`` mele in situatia in care am mancat/baut si nu am facut efort fizic, este pt ca aceasta situatie nu mi se pare logica, logic fiind sa cantaresc cateva grame mai mult. Sunt obsedata de cantar, daca asta inseamna ca ma cantaresc zilnic: da, o fac, pt ca nu pot altfel, este modul meu in care ma controlez. Consider ca nu imi face niciun rau atata timp cat inteleg ca apar fluctuatii de greutate de pe o zi pe alta, in functie de ce mancam, si nu am nici un stres in privinta asta. Pt mine, greutatea de luni este cea pe care mi-o marchez in carnetel. Ieri m-am cantarit cand am venit de la piscina ( nu din cauza ca mi-a venit mie, cum am zis ieri), ci din cauza ca tipa cu care am fost la piscina a zis ceva care m-a bulversat: soarele slabeste huh.gif si are de gand sa se duca la plaja toate zilele care i-au mai ramas pana pleaca in tara. I-am spus ca mi se pare putin probabil sa stai la soare si sa slabesti, dar ajungand acasa, m-am urcat pe cantar si surpriza. Eu cred incontinuare ca este doar o coincidenta. Cine stie ce s-a produs in corpul meu, poate chiar faptul ca am baut suc dupa atata timp a facut un click si si-a dat drumul la slabire, caci de 1 sap si ceva aveam aceeasi greutate.

Acum sa va zic o varianta de raspuns la ceea ce a zis dany. Dany, e adevarat ca daca te cantaresti dim si apoi mergi la WC, cantarindu-te din nou vei avea o greutate mai mica, dar stii ca nu e cazul meu caci nu m-as fi minunat de o greutate mai mica, daca as fi fost la WC de abia dupa cantarirea de dimineatza. Intre cele 2 cantariri am fost doar o data sa stropesc florile )).gif dar la cat suc, apa, cafea si pepene a intrat in mine, nu e in echilibru balanta. De asemenea, mi-am scos de la naftalina o brosura pe care am primit-o la cumpararea cantarului si am cautat acolo o explicatie pt faptul ca este recomandat sa te cantaresti doar dupa 2 ore de la trezire... surpriza, am gasit o idee vaga dar cat de cat logica. Cand te trezesti, corpul tau fiind nefunctional la capacitate maxima pe intreaga noapte, cantaresti mai mult decat dupa 2 ore deoarece, dupa 2 ore corpul incepe sa functioneze la maxim si incepi sa produci energie, iar energia nu se masoara la cantar. E de luat in seama, nu?

Mentionez ca mesajul de mai sus nu a fost spus pe un ton ironic, suparat sau mai stiu eu cum, doar vorbeam cu vocea mea normala si calma, o simpla discutie )).gif ca scrisul asta pe forum nu e insotit de intonatie si nu vreau sa se inteleaga altceva blum.gif

Hai ca am plictisit destul pupic.gif

emu chiar sunt fericita ca vin ai mei cheer.gif

P.S.: Am cu 700 de g mai putin decat ieri dimineata, ieri fiind o zi in care am respectat puncte, o zi ca toate celelalte, dar cu o cina tarzie ( nu insinuez ca de asta am slabit )).gif)

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 06-07-2007, 09:02 AM

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
axe10
mesaj 06-07-2007, 09:02 AM
Mesaj #985

Taz

Eu beau apa in draci...si transpir asisderea...
Nu pot sa zic ca mi-e foame de mor...si-mi trece cu o salata insotita de ceva usor...ieri de ex am mancat o salata de rosii, castraveti, ardei, ceapa, patrunjel cu o felie de telemea de capra taiata mic, o lingurita de ulei masline si 2 bucati de burger de somon(cumparate de la supermarket...o prostie evident....nici macar nu m-au incantat la cust)....si pana seara la culcare doar 2 piersici....in schimb am baut apa la greu!

May...asa scrie si la cantarul meu...sa ma cantaresc dimineata, fara masa, dupa wc si cel putin la 30 min dupa ce ma ridic dim pat!

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 06-07-2007, 09:04 AM
Mesaj #986

Crocodil

Cred ca asa scrie la toate cantarele smile.gif

Cate am avut de corectat in postul meu de mai sus doh.gif se vede ca m-am trezit mai devreme decat de obicei.... cu vreo 3 ore mai devreme! )).gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 06-07-2007, 09:06 AM
Mesaj #987

Koala

Raspunsuri: 2.466
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Stai sa pun si eu meniul sa ma certati

ou+sunca=2,5 p
paine=1p
pulpa pui+salata=3p
paine +icre= 2p
inghetata=2p
suc=2p
dulceata=1p
sticsuri=2p
cafea=2p

Total 18 p

Multe nebunii ,dar n-am depasit punctele blush.gif
+Quote Post
May
mesaj 06-07-2007, 09:08 AM
Mesaj #988

Crocodil

CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 09:06 AM) *

Multe nebunii ,dar n-am depasit punctele blush.gif

Uuuuuuu nebuno, senzatii tari giggle.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Kandya18
mesaj 06-07-2007, 09:17 AM
Mesaj #989

Elefant

Raspunsuri: 9.394
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Axe...cum zici tu .. sa schimbam cu pers care mananca mult si nu se ingrasa..
Aveam o col in a12a care avea 47 kg ohmy.gif .. iar eu .. 66 lol.gif dar eu ma chinuiam sa tin regim,sa nu mananc la scoala mai ales ca aduceau niste covrigi proaspeti si miroseau atat de bine dry.gif .Daca mancam un covrig deja .. simteam ca explodez .Si mai aveam col care aveau tendinte de ingrasare si renuntasera la mancarea de la sc.Dar stateam zilnic si ne intrebam.. cum poate col asta care manca pana pleca acasa .. 5-6 ore...2 cornuri cu cioco,3-4 covrigi si bea si o gramada de suc .Nu ami zic ca avea si zile cand mai rontaia si chipsuri.Doamne fereste!!! pai daca mancam atat cred ca ma faceam cat casa blink.gif si ea mai venea din cand in cand si mai si trasnea cate una .. Am mai slabit 1 kil bang.gif bang.gif .Pai sa nu iti vina sa mori cu zile si nu alta lol.gif lol.gif
May sper ca nu te`am suparat give_rose.gif .
In alta ordine de idei .. Azi luam invitatiile cheer.gif cheer.gif .
May felicitari pt cantar... pupic.gif >In leg cu cantarul ... Fiindac m`a tot batut Axe la cap mi`am mai revenit si eu si acum incerc sa ma cantaresc o data pe sapt .. m iercurea .Dar nu`i problema ca mai uit asa ca .. obsesia mea tinde sa dispara incet incet wink1.gif .Axe multumesc frumos hug.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 06-07-2007, 09:19 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
ALICE
mesaj 06-07-2007, 09:22 AM
Mesaj #990

Koala

Raspunsuri: 2.466
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Eu mi-am lasat cantarul la serviciu.Asa stiu sigur ca nu ma descalt de pantofi sau sandale si sa ma cantaresc ca mi-e rusine.Il iau acasa miercuri si il duc la loc dupa ce ma cantaresc
+Quote Post

250 Pagini V « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 12:09 AM