left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Amazoana
mesaj 04-10-2007, 04:13 PM
Mesaj #1021

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D
Sex: Feminin

Nu ma refeream la Always, era vorba despre tampoane interne.
Da, sunt convinsa ca sunt testate produsele.
Nu am starea necesara sa-ti insir si alte produse care folosesc otravuri intr-o cantitate infima. Iti spun doar: DANONE~Danonino!
Ma plictisesti. Ai deviat in ceva ce nu-mi place. Sal'tare!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 04-10-2007, 04:19 PM
Mesaj #1022

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(peach @ 04-10-2007, 04:02 PM) *

chiar crezi ca o firma ca Procter & Gamble atit de internationala sta sa puna in Tampax si Always azbest???
crezi ca nimeni nu testeaza produsele de pe piata? crezi ca nu sunt analizate si para analizate de toate tarile si ma refer doar la cele europene pt moment. tu chiar crezi ca europa e Auschwitz unde fiecare face ce vrea?

Nu stiu despre ce e azbest e vorba, da' mi-au sarit in ochi cuvintele de le-am ingrosat mai sus. Renumele unei firme, fie ea internationala si imensa si ... cum mai vreti voi NU GARANTEAZA faptul ca produsele sint safe. P&G e una dintre firmele care NU AU SEMNAT The Compact for Safe Cosmetics , pe motiv ca fix in pix ii doare de sanatatea consumatorilor. Si daca ne uitam ce e incompozitia produselor lor, ne luam cu miinile de cap. Asa ca... din pacate, renume nu inseamna neaparat unda verde. Alte asemena companii care mor de grija consumatorilor si care AU REFUZAT sa semneze sint L'Oreal, Avon, Unilever... Si totusi, LUMEA LE FACE VINZARE IN CONTINUARE!!!!

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

peach
mesaj 04-10-2007, 04:38 PM
Mesaj #1023

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

CITAT(dulcikatty @ 04-10-2007, 04:13 PM) *

Nu ma refeream la Always, era vorba despre tampoane interne.
Da, sunt convinsa ca sunt testate produsele.
Nu am starea necesara sa-ti insir si alte produse care folosesc otravuri intr-o cantitate infima. Iti spun doar: DANONE~Danonino!
Ma plictisesti. Ai deviat in ceva ce nu-mi place. Sal'tare!

acum tu cind citesti o stire, o citesti pina la capat sau doar inceputul? Sunt sigura ca ai auzit la tv sau presa ca iaurturile suspecte nu erau contaminate.

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 04-10-2007, 04:55 PM
Mesaj #1024

Nevastuica

http://www.bgbau.de/d/pages/presse/archiv/...e06/asbest.html

Imagine

azbestul este interzis in germania de 13 ani ...si astea-s coditiile de lucru in cazul in care se descopera

chiar credeti ca P & G ar pune substanta asta in tampoane pentru cresterea fluxului menstrual? in cazul in care s-ar afla ca folosesc asa ceva ar fi rasi de pe fata paintului

Si ce barbat sau femeie ar pune in tamponul lui nevastasa, surorii, prietenei, mamei, ficei..etc azbest??

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-10-2007, 05:41 PM
Mesaj #1025

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Dar unde e postul cu abestul, sa ma luminez si eu?

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
ganesha
mesaj 04-10-2007, 05:46 PM
Mesaj #1026

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Asta ma gindeam si eu... oare unde o fi postul, da' mi-am zis ca lipsa somnului e de vina ca nu-l vad lol.gif Deci se pare ca nu-s defecta. Dupa cum suna discutia mi se pare ca e chestia care a circulat pe email acum citiva ani buni si care a isterizat planeta, si in urma caruia s-a dar declaratia oficiala cum ca nu exista urma de azbest in tampoane si absorbantele intime. Declaratia exista, se poate cauta si gasi.

In alta ordine de idei... asta nu-i face mai umani pe cei de la P&G, sau pe cei de la Danone, sau pe multi altii care ne omoara cu zimbetul pe buze. Da' asta-i alta poveste de-acum... Azbest sau nu, tot ne-o trag ei lol.gif lol.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-10-2007, 05:52 PM
Mesaj #1027

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.362
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

In unul din mesaje, zisese Dulci sa sterg postul ei cu pricina si l-am sters....
L-am pus la loc acum, il gasisti aici.

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 04-10-2007, 08:33 PM
Mesaj #1028

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(peach @ 04-10-2007, 05:38 PM) *

acum tu cind citesti o stire, o citesti pina la capat sau doar inceputul? Sunt sigura ca ai auzit la tv sau presa ca iaurturile suspecte nu erau contaminate.

Nu cat sa faca rau.
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 07:20 AM
Mesaj #1029

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Maybeline @ 04-10-2007, 02:53 PM) *

CITAT(axe10 @ 04-10-2007, 01:30 PM) *

Nu ar fi rau...stau si eu prin zona, asa ca 2 Alexii in loc de una...intr-o saptamana te vizitam la balamuc!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Fetelor eu nu stiu cum reusesc educatoarele astea sa stea atata timp cu 29-30 de copii.... blink.gif blink.gif

Imi retrag oferta lol.gif

Vezi?....ai fugit....si una/unul e de ajuns daca e "atomic(a)"... doh.gif

Prelungind discutia, copilul meu a fost ieri tare cuminte, adica s-a jucat in legea ei cu papusile, ceea ce se intampla rar. Parca stia ca eu m-am trezit cu noaptea in cap...asa ca dupa ce am gatit (am gasit o reteta pe culinar.ro cu fileuri de cod si spanac...supeeeerrr) am stat chiar pe canapea in sufragerie unde se juca ea si am vazut un serial.. wink1.gif

CITAT(peach @ 04-10-2007, 04:03 PM) *

chili con carne )).gif pai se ia plicul de chili con carne se desface se miroase )).gif )).gif . Se pune la prajit carnea tocata eu iau de obicei de vaca deoarce nu are grasime. Se desface doza de fasole boabe fierte se scurge se adauga peste carnea prajita cu apa si sosul la plic se lasa 5 minute sa fiarba impreuna ...fertig

en guete

prosusul finit

Cu multumiri Danei ca de la ea am invatat pupic.gif

Arata bine chili asta al tau....cred ca o sa-l incerc daca gasesc un plic asemanator pe aici prin Romania. Eu fac fasolica din asta rosie cu carnaciori intr-un vas gros....mananca ai mei de nu se poate!!

Referitor la azbest , tampoane..etc..ce s-a mai discutat: cred intr-adevar ca marile companii nu dau 2 bani pe consumatori, DAR nu cred ca pot pune o substanta atat de nociva ....va dati seama cate morti "suspecte" ar fi in randul femeilor?...ce sa facem acum sa ne intoarcem la vremea lui Pazvante chioru' si sa folosim carpe pe care apoi sa le sterilizam? wacko.gif ...no way...asa hai sa ne intoarcem si la finet pt bebelusi si sa nu mai folosim pampers (Doamne ajuta ca s-au inventat!!!) ca cine stie cine incepe sa spuna ca ar contine cine stie ce substante care irita pielea sau mai stiu eu ce...
Sunt campanii de tot felul privind produsele mari, companiile spun ca ce bune sunt, altii ca ce rau fac...asta deja e politica...
Eu tot tampoane am sa folosesc, interne sau externe....daca e sa mor de cancer de la ele...

Privitor la cancer-cand ati facut ultima oara un control la sani sau un Papanicolau?....acum sa va vad...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 05-10-2007, 08:00 AM
Mesaj #1030

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Privitor la cancer-cand ati facut ultima oara un control la sani sau un Papanicolau?....acum sa va vad...
[/quote]

In fiecare an de ziua mea, deci in aprilie. blum.gif Mamografie nu fac, cica nu se recomanda pentru ca e nociva. Aia se face doar daca sunt suspiciuni sau doar dupa 50 de ani.
Si pentru ca am catel fac si testul pentru mononucleoza si toxoplasmoza. Asta se face la Babes.

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 05-10-2007, 08:01 AM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
michelle
mesaj 05-10-2007, 08:35 AM
Mesaj #1031

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!

CITAT(Ella79 @ 05-10-2007, 09:00 AM) *

Uhh anul trecut doh.gif
Acum imi caut un alt medic sa imi fac din nou analizele.. Astept o recomandare de la medicul meu de familie.
Testul pentru mononucleoza si toxoplasmoza nu l-am facut niciodata..

Aseara am fost la dansuri si am terminat coregrafia, e foarte foarte draguta.. si scurta grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 08:54 AM
Mesaj #1032

Taz

In fiecare an de ziua mea, deci in aprilie. blum.gif Mamografie nu fac, cica nu se recomanda pentru ca e nociva. Aia se face doar daca sunt suspiciuni sau doar dupa 50 de ani.
Si pentru ca am catel fac si testul pentru mononucleoza si toxoplasmoza. Asta se face la Babes.

clap.gif clap.gif
In leg cu controlul sanilor: Fundatia "Renasterea", care e renumita pt dezbateri pe marginea cancerului mamar, recomanda mamografia dupa varsta de 40 ani sau daca la o ecografie apare ceva suspect....deci intai ecografie si apoi mamografie sau alte investigatii.
Eu am facut mamografie si Papanicolau anul asta....la sani cam la 2 ani ma controlez (cu toate ca ar trebui in fiecare an!!) , la gineco neaparat an de an daca ti-ai inceput viata sexuala...

CITAT(michelle @ 05-10-2007, 09:35 AM) *

Neata!

Uhh anul trecut doh.gif
Acum imi caut un alt medic sa imi fac din nou analizele.. Astept o recomandare de la medicul meu de familie.
Testul pentru mononucleoza si toxoplasmoza nu l-am facut niciodata..

Aseara am fost la dansuri si am terminat coregrafia, e foarte foarte draguta.. si scurta grin.gif

Bravo Miha...
Sa pui neaparat pe youtoube dansul vostru ca sunt tare curioasa cum va veti descurca cu emotiile...

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 05-10-2007, 08:58 AM
Mesaj #1033

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif .Am ajuns si eu in sfarsit acasa si pot sa mai intru pe aici grin.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 05-10-2007, 08:59 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
peach
mesaj 05-10-2007, 09:06 AM
Mesaj #1034

Nevastuica

Neatea fetele

Eu nu iau in brate marile companii sigur ca prima tinta este vinzarea dar sa pui asbest in tampoane e ca si cum ai pune mercur in sampon. Daca-mi scria de substanta x de care nu am auzit nicodata nu saream in sus dar combinatia asbest-tampoane e prea mult pt logica mea.

Lasind la o parte asta ieri am jucat tenis o ora iar seara am mai mancat citeva linguri de chili con carne si 2 piersici.

Azi dimineata doar o felie de wasa ca se grabea barbata.miu sa ajunga la coafor(aici nu exista separat pt barbati), gem, unt, cafea, suc
la prinz: cred ca o omleta cu legume..dar nu sunt prea entuziasmata de asta asa ca daca are cineva o idee mai buna accept cu placere..insa sa nu contina carne
azi iar fara sport sad.gif merg la cinema diseara si nu am timp..ok nu ca mi-as fi facut..da-mi placecind gasesc scuze plauzibile bag.gif

papanicolaul il fac in fiecare an altfel nu primesc anticonceptionale..vrei nu vrei trebuie sa faci control, mamografie insa nu..si se ajunge greu la cerere. Nici macar ecografia nu ti-o fac fara un motiv bine intemeiat.

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 09:09 AM
Mesaj #1035

Taz

CITAT(peach @ 05-10-2007, 10:03 AM) *

Neatea fetele

Lasind la o parte asta ieri am jucat tenis o ora iar seara am mai mancat citeva linguri de chili con carne si 2 piersici.

Azi dimineata doar o felie de wasa ca se grabea barbata.miu sa ajunga la coafor(aici nu exista separat pt barbati), gem, unt, cafea, suc
la prinz: cred ca o omleta cu legume..dar nu sunt prea entuziasmata de asta asa ca daca are cineva o idee mai buna accept cu placere..insa sa nu contina carne
azi iar fara sport sad.gif merg la cinema diseara si nu am timp..ok nu ca mi-as fi facut..da-mi placecind gasesc scuze plauzibile bag.gif

Cred ca cool sa stii sa joci tenis....m-am mai prostit si eu pe la tara pe sosea...dar mai mult alergam dupa minge. Draga, aici daca te uiti pe putinele terenuri de tenis existente in Bucuresti sunt numai din astia cu fitze...bani la greu sa inchiriezi terenul, echipamente... w00t.gif
Pt pranz poate o salata cu ton (cu toate ca eu nu ma omor dupa combinatia peste, rosii...)..

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:12 AM