left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
honey79
mesaj 05-10-2007, 09:34 AM
Mesaj #1036

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.094
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84
Sex: Feminin

Exista mercur in pestele oceanic.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 09:53 AM
Mesaj #1037

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(honey79 @ 05-10-2007, 10:34 AM) *

De ce? De unde?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

michelle
mesaj 05-10-2007, 09:57 AM
Mesaj #1038

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Sorina, cum faci omleta de legume? Cu ou si ardei, rosii etc? Poti pune si un strop de branza sau cascaval.. iese ca o pizza naughty.gif
Bravo pentru tenis! cheer.gif

Si Cata al meu merge des la tenis. In Iasi este un platou cu 7 terenuri dintre care 4 sunt cu nocturna. Este 15-20 RON/ora (echipamentul e free)

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 10:04 AM
Mesaj #1039

Yeti

Raspunsuri: 10.099
Membrul Nr.: 87

Buna dimineata !

M-am intors aseara dar as mai fii stat sad.gif

N-am citit nimic din ce s-a scris dar am ramas cam dezamagita sa vad ca s-au scris doar 12 pagini intr-o saptamana ....

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 05-10-2007, 10:09 AM
Mesaj #1040

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 11:04 AM) *

Buna dimineata !

M-am intors aseara dar as mai fii stat sad.gif

N-am citit nimic din ce s-a scris dar am ramas cam dezamagita sa vad ca s-au scris doar 12 pagini intr-o saptamana ....

Dany, bine ai revenit! cheer.gif Cum a fost? Poze, povesti?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 10:15 AM
Mesaj #1041

Yeti

A fost extraordinar de frumos ... dar fff cald : 33-35 ° C . Am avut o zi in care am fost in Luxor si am avut 64 ° C !!!!!!!! Dupa spusele ghidului .

Sunt multe de povestit dar intai sa-mi revin ... sunt ceva cam ametita ...parca nici macar sa scriu nu pot asa bine )).gif

Poze mai tarziu .... intai sa le vedem , sa le adunam ( avem cam .....1500 poze doh.gif - facute de 3 persoane )...

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
peach
mesaj 05-10-2007, 10:17 AM
Mesaj #1042

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

Dany bine ai revenit! Fetele sunt inca cu gindul in vacanta cred wink1.gif

Miha ardei gras, dovlecel si am un fir de praz poate pun un pic si din praz...si cu brinza parfumata bad.gif ca sa-mi deschida marcel toate geamurile dupa

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 10:19 AM
Mesaj #1043

Yeti

CITAT(peach @ 05-10-2007, 10:17 AM) *

Dany bine ai revenit! Fetele sunt inca cu gindul in vacanta cred wink1.gif

Sorina hug.gif Eu ma gandeam ca fiind deja octombrie se cam aduna lumea pe acasa si se reia activitatea si pe aici ...

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
honey79
mesaj 05-10-2007, 10:21 AM
Mesaj #1044

Marmota

Raspunsuri: 1.094
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

"În apă, mercurul se transformă în metil-mercur, o formă pe care o absorb foarte ușor peștii. Medicii au descoperit că creierul copiilor, aflat în proces de formare, este mai sensibil la acțiunea acestei substanțe decât creierul unei persoane adulte. "

"In ultimii ani pestele si mai ales pestele oceanic a devenit tinta ingrijorarilor nutritionistilor. Argumentele lor sunt foarte puternice: pestele oceanic acumuleaza cantitati insemnate de mercur, intr-o forma toxica pentru om - metil mercur.Arderea carbunelui in termocentrale este considerata a fi principala sursa: se estimeaza ca numai Statele Unite elibereaza anual in atmosfera sute de tone de mercur. El va fi purtat de vant si in timp se va depune. In ocean el este transformat de bacterii in metil mercur, pestii mici inghit plante cu metil mercur si la randul lor vor fi inghititi de pesti mai mari. Astfel, cu cat urci pe lantul trofic, cu atat pestele va contine mai multa substanta nociva acumulata in tesuturile sale.

Dezvoltarea sistemul nervos al fatului poate fi serios afectata, daca mama abuzeaza de preparate de peste oceanic. De asemenea, copiii cu varsta sub 6 ani (mai ales cei mai mici de trei ani) sunt considerati a fi la risc. Tot in aceasta categorie intra si persoanele cu insuficienta renala si cele care prezinta un raspuns imun exagerat la metale.

Care sunt de evitat?
Femeile insarcinate, care alapteaza sau care isi doresc a ramane insarcinate, precum si copiii sub 15 ani trebuie sa respecte urmatoarele recomandari:
• Sa nu consume carne de rechin, peste sabie, macrou, calcan.
• Tonul trebuie consumat maximum 180 de grame de 1-2 ori pe saptamana. "

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 05-10-2007, 10:35 AM
Mesaj #1045

Nevastuica

CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 09:53 AM) *

CITAT(honey79 @ 05-10-2007, 10:34 AM) *

De ce? De unde?

da dar cantitatea poate afecta dor copii nenescuti nu si un adult sau copil.

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 05-10-2007, 11:01 AM
Mesaj #1046

Nevastuica

Axe aici tenisul nu costa asa de mult..vara e chiar ieftin mai greu e sa gasesc un partener si teren liber in acelasi timp.
Cei care joaca tenis aici provin din familii bogate..scoala costa mult iar parintii nu-si permit sa-si trimita copii sa faca sport. Sa traiasca comunismul din punctul asta de vedere ca m-a tinut gratis la steaua sa joc tenis 5-6 ani + balet +inot..

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 11:09 AM
Mesaj #1047

Taz

CITAT(peach @ 05-10-2007, 12:01 PM) *

Axe aici tenisul nu costa asa de mult..vara e chiar ieftin mai greu e sa gasesc un partener si teren liber in acelasi timp.
Cei care joaca tenis aici provin din familii bogate..scoala costa mult iar parintii nu-si permit sa-si trimita copii sa faca sport. Sa traiasca comunismul din punctul asta de vedere ca m-a tinut gratis la steaua sa joc tenis 5-6 ani + balet +inot..

E, asa da...cum eu habar nu am parca imi e si rusine sa inchiriez un teren si sa ma duc cu Fl sa ne prostim pe acolo....iti dai seama ce distractie ar fi pt privitori... lol.gif lol.gif

Dany, nici nu pierzi mare lucru daca nu citesti astea 12 pagini....

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 05-10-2007, 11:23 AM
Mesaj #1048

Nevastuica

a pai stay linistita ca nici noi nu jucam perfect, fata de ceilalti..si mai ajung mingile si pe terenurile lor dar noi facem glume si ridem...si ma doare fix in pix de toti bogatasii de acolo care se screm sa joace perfect si concentrat la fiecare minge ..le mai cer sa-mi arunce si mingea inapoi )).gif
tare e ca-si parcheaza porsche-le pe 2 locuri sa nu le zgarie cineva ohmy.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 11:28 AM
Mesaj #1049

Taz

CITAT(peach @ 05-10-2007, 12:23 PM) *

a pai stay linistita ca nici noi nu jucam perfect, fata de ceilalti..si mai ajung mingile si pe terenurile lor dar noi facem glume si ridem...si ma doare fix in pix de toti bogatasii de acolo care se screm sa joace perfect si concentrat la fiecare minge ..le mai cer sa-mi arunce si mingea inapoi )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif ........de rasul c...lui....,specific de prosti....

Acum am inteles treaba cu mercurul....noroc ca m-a "lecuit" soacra-mea de mancat rechin-mi-a zis odata ca aia mananca carne ..(scuzati cacofonia)...de parca eu nu stiam... si parca mi s-a pus un nod in gat si de atunci nu am mai mancat....si restul de pesti oceanici...mai mananc ca-mi plac...dar prefer aia de balta (crap, caras, pastrav-stiu ca nu e de balta!!!), stiuca....

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 11:41 AM
Mesaj #1050

Yeti

CITAT(peach @ 05-10-2007, 11:23 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Am vazut ca te-ai pus cu burta pe WW . Bafta muuuulta !!! Voi incerca si eu o revenire de saptamana viitoare .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

253 Pagini V « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 05:04 PM