![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
05-10-2007, 11:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Stie cineva daca sambata lucreaza posta?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
05-10-2007, 12:02 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Stie cineva daca sambata lucreaza posta? Miha, unele oficii postale lucreaza sambata, dar nu e valabil pentru toate. Stiu din experienta proprie, ca cel mai apropiat oficiu postal nu lucreaza sambata, in schimb alte doua, la distanta de cateva statii de tramvai, da. Vezi ca unele au si program pana pe la 7-8 seara, nu stiu sigur. Intra pe www.posta-romana.ro si iti da mau multe detalii, eventual suni si intrebi de program. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
05-10-2007, 12:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc, Nusa!
Invitatiile sunt pe drum! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
05-10-2007, 12:16 PM
|
Din capitolul vise de mirese stresate
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
05-10-2007, 12:43 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vazut pozele , May ! Frumoase rau !!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 12:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Va ziceam ca ieri am facut fileuri de cod: 2 bucati pe "pat" de spanac, alte doua in folie uns cu smantana amestecata cu mustar....dar am uitat sa va zic cea mai tare faza- cele 4 fileuri au fost 855g la 17 ron kg inghetate...stiti cat mi-a ramas dupa dezghetz?...550g.
Proaspat era vreo 35 ron...dar nu mi-a placut culoarea...e, am ajuns tot pe acolo ca pret! -------------------- ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 01:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
In sfarsit am reusit sa vad pozele lui May!!
May, cam pustiu in hotelul ala....si credeam ca nu o sa va vad si pe amandoi intr-o poza, dar spre sfarsit ati aparut! Frumos, sa va fie de bine!! -------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 01:15 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| peach |
05-10-2007, 01:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Am vazut ca te-ai pus cu burta pe WW . Bafta muuuulta !!! Voi incerca si eu o revenire de saptamana viitoare . hai!! bate vintul pe aici la pierdut kg Miha am pus si rosii in omleta si parca nu a mai iesit asa gretoasa..mie mi se face rau de la mirosul de ou pot sa-l maninc fiert dar prajit doar cu multe legume in el. -------------------- |
| axe10 |
05-10-2007, 01:23 PM
|
Am vazut ca te-ai pus cu burta pe WW . Bafta muuuulta !!! Voi incerca si eu o revenire de saptamana viitoare . hai!! bate vintul pe aici la pierdut kg Miha am pus si rosii in omleta si parca nu a mai iesit asa gretoasa..mie mi se face rau de la mirosul de ou pot sa-l maninc fiert dar prajit doar cu multe legume in el. Vad ca s-a miscat tikerul.... -------------------- ![]() |
| peach |
05-10-2007, 01:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Vad ca s-a miscat tikerul.... pai se misca daca nu bag prostii..dar vine weekendul -------------------- |
| May |
05-10-2007, 01:32 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany
axe pustiu? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
05-10-2007, 01:39 PM
|
pai se misca daca nu bag prostii..dar vine weekendul Stai ca nu pricep ... in cat timp ai scapat de 1,6 kg ? Tu esti Speedy Gonzales -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| peach |
05-10-2007, 01:41 PM
|
pai se misca daca nu bag prostii..dar vine weekendul Stai ca nu pricep ... in cat timp ai scapat de 1,6 kg ? Tu esti Speedy Gonzales a pai nu se pune 1 kg ca aveam rusii in vizita..de la inceputul saptamanii -------------------- |
| axe10 |
05-10-2007, 01:44 PM
|
dany axe pustiu? Inseamna ca ai facut poze la pranz cand era lumea la somnic....doar pe plaja am vazut mai multa lume.La masa ...e lumea satula.... Peach s-a apucat de treaba!!! We asta , desi sunt libera ...sunt ocupata: 2 aniversati maine..soacra si fiul unei bune prietene. Sambata la petrecere de pitici, duminica petrecere de boshorogi ....deci sa ma tin tare!!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:13 AM |