left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 05-10-2007, 02:13 PM
Mesaj #1066

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(peach @ 05-10-2007, 01:41 PM) *

a pai nu se pune 1 kg ca aveam rusii in vizita..de la inceputul saptamanii

Aha , atunci aplauze pentru 600 gr duse !!!

Pus cateva poze cu mine AICI . Restul mai tarziu ... sau maine .

Pe mai tarziu .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 05-10-2007, 03:19 PM
Mesaj #1067

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Multumim pentru poze, Dany! Esti atat de bronzata! Eu iar sunt alba ca branza..
Imi plac pozele, arati tare bine, te prinde fain noul look.. Abia le astept si pe restul hug.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

peach
mesaj 05-10-2007, 03:41 PM
Mesaj #1068

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

si cele cu piramidele unde sunt?

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 05-10-2007, 05:10 PM
Mesaj #1069

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Salutare fetili!!! cheer.gif
Mai dau si eu un ochi pe aici,ca in ultima vreme nu prea misc in front din cauza lui fi-miu.Dinstii astia si raceala luata de la ma-sa ne da batai de cap.Dar scapam noi,ca suntem baieti mari deja. wink1.gif

Dany,bine ai venit! pupic.gif
Ce-mi place avataru tau!!!Super bronzata si legata asa la cap,te potrivesti la fix intre piramide.Abia astept povestirile!
Vroiam sa te intreb daca v-a afectat cumva Ramadanul?

Axe,m-a distrat fi-ta cu baletul. lol.gif
Ma gindesc oare cite toane o sa aibe si al meu...ca deja ma gindesc la sporturi extreme pentru el. lol.gif

May,foarte frumos inelul.Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc! give_rose.gif

Sorina,bravo pentru cantar! cheer.gif
Si la mine s-a miscat de cind nu dorm bine noaptea. doh.gif

Miha,eu stiu ca lucreaza posta sambata,doar ca maine e sor-mea libera. lol.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 05:32 PM
Mesaj #1070

Yeti

CITAT(peach @ 05-10-2007, 03:41 PM) *

si cele cu piramidele unde sunt?

Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) . Dar am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....

Poze cu piramidele au facut cele 2 familii de prieteni care au plecat cu 1 saptamana inaintea noastra . Cand vom aduna pozele , veti vedea si piramide . Si noi am fii vrut sa le vedem dar ... mai e timp .

CITAT(daconst @ 05-10-2007, 05:10 PM) *

Dany,bine ai venit! pupic.gif
Ce-mi place avataru tau!!!Super bronzata si legata asa la cap,te potrivesti la fix intre piramide.Abia astept povestirile!
Vroiam sa te intreb daca v-a afectat cumva Ramadanul?

Nu ne-a afectat deloc !! Singura chestie care ne amintea ca ei au Ramadan-ul a fost ca seara erau toti muuuuult mai bine dispusi - dupa ce mancau . Nu stiu cum rezista la asa ceva !!! Pe caldurile alea infernale sa nu bei nici macar o picatura de apa timp de 12 ore ! Dar asta e credinta lor si sunt tare mandri de asta .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 06:41 PM
Mesaj #1071

Yeti

Doi soti fac 50 de ani de casatorie si se duc sa serbeze la hotelul unde
si-au petrecut luna de miere.
Ajunsi acolo povestesc ocazia si sunt tratati regeste, cu sampanie si caviar din partea hotelului.
Dimineata cei doi se treazesc si sotia incepe sa-si sufle nasul pe cearsaf.
- Ce faci, draga?
Cum poti sa faci asa ceva dupa ce am fost tinuti in puf de hotel?
- Auzi barbate, acum 50 ani te-ai taiat la deget ca sa imi salvezi onoarea... acum e randul meu .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 05-10-2007, 06:47 PM
Mesaj #1072

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

lol.gif lol.gif lol.gif

dana mersi si sper sa treaca repede raceala si sa iasa dintisorii pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 06:49 PM
Mesaj #1073

Yeti

Dupa ce a examinat-o
temeinic pe domnisoara, ginecologul spune:
- Deci, cand va vedeti sotul
asta-seara ...

- Nu sunt maritata domnule
doctor!

- Atunci, cand va vedeti
logodnicul ....

- Nu sunt nici
logodita...

- Sa zicem atunci, prietenul
...

- Nu am nici un prieten si,
pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat!

Ganditor, doctorul se duce
la geam si priveste in zare.
Saturandu-se sa stea cu
picioarele in sus, duduia intreaba:
- La ce priviti atat de
atent domnule doctor?

- Astept un pic! Ultima data
cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o
stea!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
emu
mesaj 05-10-2007, 06:58 PM
Mesaj #1074

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Hei! Bine v-am gasit smile.gif Vad ca aveti chef de citit povesti... va pun si eu textul meu, si astept aprecieri pt efort lol.gif Stiu ca nu-i veste de dat in sat, dar mie mi se pare toata povestea super amuzanta, acum la cateva zile dupa ce-am trecut de soc.

In ultimele 2 saptamanii am trecut de la extaz la agonie si inapoi la bucuria de a fi smile.gif Am inceput prin a afla ca sunt insarcinata si intr-o saptamana ca de fapt e miscariage, cel putin asa credeam judecand dupa durerile de abdomen de sambata si duminica. Ca mai apoi sa aflu luni la pranz ca de fapt e sarcina ectopica (1caz la 90 de gravide)... si ca de fapt, dupa un ultrasound vaginal, sarcina nu e doar ectopica, ci ovariana (1 la 300), embrionul meu s-a prins de ovar si acolo a ramas - lenesul.

Asa am invatat si cum se face laparoscopia - in aceeasi zi, la 2 ore dupa examenul de la cabinet - cu 3 incizii si pompare aer in abdomen ca la broaste lol.gif , daca totul merge perfect - ca in cazul meu (4 daca e nevoie de o "sapare" mai adanca); ce simt bolnav al umorului am; ce sot extraordinar am (nu ca nu as fi stiut deja); ce soacra dusa cu pluta am (in sensul bun al cuvantului) si ce efect au painkillerele asupra creierului meu... si nu in ultimul rand, cat de mare e diferenta intre personalul spitalului de aici fata de cei din spitalele din romania, cu care am avut de-a face inainte. Ahh si ca bonus, nu-i nimic in neregula cu ovarele, trompele sau uterul meu; totul arata impecabil fara nici o rana/zgarietura si functioneaza bine, acum vedem la urmatoarea sarcina ce-o sa se intample.

Viata merge inainte, inca o experienta adaugata si inca 3 cicatrice pe abdomen la celelalte 2 existente )).gif

Trecand la lucruri normale, de zi cu zi:
Marti - am iesit din spital; nici o sansa sa merg la sala in ziua aia )).gif
Miercuri - treadmill 25 minute la super viteza de TaaNaaa 1mile/hr; ahh si controlul de 6 luni la dentist (distractie in cabinet cu socrelina - care s-a nimerit sa aiba appointment cu 1hr inaintea mea - si stafful - pe seama statusului meu de high la momentul respectiv )).gif)
Joi - treadmill 30 min la viteza 1.8mph si bicicleta recumbenta 15 min la 30-46 rpm; s-a mai redus din ameteala simtita de-a lungul zilei;
Vineri - in sfarsit m-am trezit odihnita; azi noapte am reusit sa dorm si pe-o parte, nu numai pe spate smile.gif Cred ca o sa merg mai rapid la treadmill (incerc 2.5mph si sa nu mai stau cocosata)
Sambata si Duminica - o sa fac tot posibilul sa maresc viteza, chiar daca o sa fie doar la nivelul 0.

O zi placuta in continuare va urez... e timpul sa ma ocup si de treburile importante, pe care le-am neglijat in ultimul timp. O sa revin sa va citesc smile.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 07:03 PM
Mesaj #1075

Yeti

Doamne , Emi , prin ce ai trecut sad.gif Insanatosire grabnica !

Si sa se faca bine cicatricele alea .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 07:48 PM
Mesaj #1076

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Emu...bine ca nu ti-au extirpat aia si simtul umorului. wink1.gif ...hai sa fii sanatoasa ca daca nu sunt urmari e ok.
Da-le naiba de cicatrici ca doar nu stai in pielea goala pe strada...trec ele in ceva timp!
hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 05-10-2007, 08:27 PM
Mesaj #1077

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Emu,te felicit ca ai ramas optimista dupa toata experienta asta neplacuta. give_rose.gif
Pup fata curajoasa si te asteptam cu vesti bune cit de curand. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 05-10-2007, 09:09 PM
Mesaj #1078

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Emu, ma bucur ca ai ramas optimista si te asteptam cat de curand cu vesti gen Noni hug.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 11:28 PM
Mesaj #1079

Yeti

Pentru ca nu toata lumea intra pe jurnalul meu ( habar nu am de ce ) scriu si aici ca sa vada lumea . Daca aveti intrebari ....raspund cu placere ! Inca mai sunt in faza de " 50% in Germania si 50% in Egipt ....Asa ca ( inca ) nu realizez tot ce am vazut si tot ce am auzit despre egipteni !! Aaaaa , egipteni NU inseamna arabi !!!!! Fiecare e cu treaba lor !

Hai sa va povestesc cate ceva :

In dimineata plecarii aici erau 6°C ( brrrrrr ) ....Am ajuns in Hurghada pe la ora 17 si in momentul in care am iesit din avion am zis ca mi-a dat cineva un pumn in gura :m-a dat pe spate valul de caldura care m-a intampinat . Toate bune , platit viza , reprezentantul agentiei de turism la care am luat biletele ne-a dus pana la mini-bus-ul care ne-a dus la hotel( inainte ni s-au impartit sticle cu apa plata ) . Pe drum soc total : era deja ora 18 , se intunecase ( acolo se intuneca mai devreme ) siiiiiiiiiiii soferul megea cu luminile stinse doh.gif doh.gif . La ei e ceva obisnuit sa se circule cu luminile stinse , sa se depaseasca care cum vrea si sa se claxoneze din minut in minut )).gif .

Hotelul a fost curat , mancarea buna , personalul prietenos si saritor de cate ori aveai nevoie de ceva .

Am iesit intr-o zi cu vaporul in larg si am oprit la 3 recifuri de corali casa facem snorkeling . Super frumos !!!!!!!!

Intr-o zi am fost in Hurghada ( la 30 km de hotel ) unde am facut un tur al orasului , am fost la Acvariu , am fost la o moschee ( doar pe dinafara am vazut-o ) , la o biserica ortodoxa si apoi la bazar la cumparaturi .

Am iesit cu vapor cu fundul de sticla in larg sa admiram pestii si coralii in liniste si am prins si apusul de soare . Superb !!

In alta zi am plecat la Luxor cu autocarul ( 8 ore dus-intors ) . Nu am fost asa de capul nostru cu autocarul .... nuuuuu . Pana acolo s-a format convoi ( cam 70 autocare la dus si vreo 90 la intors ) cu politie in fata si in spatele ultimului autocar . Acolo am fost lasati cu ghizii si la ora stabilita iar s-au intalnit toate autocarele si am plecat inapoi spre hotel . A fost o aventura "placuta " . Luxor-ul e un oras tare murdar , case daramate dar in care se locuieste , blocuri murdare si care parca stau sa cada , mizerie pe starzi ....
Am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....
Am mancat pe malul Nil-ului , apoi am vizitat si muzeul de papirus .

Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) .

Offfff , imi facusem idei cam ce sa va scriu si .... parca am uitat totul doh.gif doh.gif Cand imi mai aduc aminte de ceva , continui

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 11:34 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 05-10-2007, 11:38 PM
Mesaj #1080

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

emu... esti super tare daca inca mai poti sa zambesti dupa asta... eu nu stiu daca as pute sa trec peste asta.... Multa sanatate pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

253 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:51 PM