left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 05-10-2007, 11:52 PM
Mesaj #1081

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Emi face parte din categoria femeilor tari !!!!! Recunosc ca si eu sunt slaba .... de aceea iti apreciez felul tau de a fii , Emi !!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 06-10-2007, 12:10 AM
Mesaj #1082

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Dany lol.gif Mi-a placut partea cu "pumnul in gura" )).gif mi-a adus aminte de socul pe care l-am avut vara trecuta cand am ajuns aici (neobisnuita cu caldura si umiditatea crescuta) )).gif

De ce se facuse sir de autocare?

Ok, inapoi la mine, centrul lumii, buricul pamantului )).gif (glumesc)
- vesti bune o sa va dau peste vreo 3-4 luni, ca mi s-a recomandat ca 2 saptamani sa stau cuminte blushing.gif si 2 luni cel putin sa nu raman insarcinata;
- toate sunt la locul lor si n-am nici o problema cu cicatricile, din contra fac loc de mai multe povesti in viitor wink1.gif
Sper ca nu v-a ingrozit mesajul meu (prea tare:P), nu asta era intentia smile.gif... vroiam doar sa mai impartasesc cuiva, ca nu pot sa tac pana ajung in Romania sa le spun alor mei (v-ati prins, nu le zic de-acum ca stiu sigur ca or sa-si faca griji degeaba) smile.gif Si va multumesc pt cuvintele frumoase pupic.gif

May zambesc din diferite motive, principalul fiind ca am descoperit la timp si apoi ca operatia a fost facuta cu succes; ca ma vindec si repede, deja marti dimineata incepuse sa ma manance cusatura din dreapta (iar vorbesc stiintific blum.gif) si ca am un doctor super (de fapt e o ea).

Azi am mancat de 19 puncte pana acum; toata saptamana a fost oricum data peste cap si nu cred ca am mancat suficient zilele trecute (asa ca recuperez )).gif) Am fost si la sala si am stat pe treadmill 30 minute la viteza 2.3mph si inca 5 min la 2.5mph. Poate in tura a doua azi o sa reusesc sa merg mai mult la 2.5mph Imagine

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 06-10-2007, 12:32 AM
Mesaj #1083

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Super women cheer.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
emu
mesaj 06-10-2007, 01:29 AM
Mesaj #1084

Marmota

Woman Power!
Imagine blum.gif lol.gif

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 06-10-2007, 03:43 AM
Mesaj #1085

Marmota

M-am intors de la sala... si acum, binenteles ca... MANANC )).gif Am ajuns la 22 puncte azi si am mai facut 30 de min pe treadmill la viteza de 2.6mph Traiasca Melcu'!

Noapte buna... mai bantui pe-aici vreo ora - doua si la somn cu mine...

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 06-10-2007, 09:49 AM
Mesaj #1086

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Emi, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si te felicit pentru felul in care treci peste asta. BRAVO TIE!! Norocul tau ca esti acolo si ca ai incaput pe mana unui medic bun. In Romania sigur iti propuneau sa-ti extirpe vreo 2 - 3 organe. Ca asa e pe la noi.. doh.gif

Dany, poze din Luxor ai? ca pe mine ma fascineaza la maxim.

Eu cred ca in curand o sa imi reinstalez tiker-ul. Deocamdata tin secret. wink1.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Ella79
mesaj 06-10-2007, 10:16 AM
Mesaj #1087

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Neata Ramo! pupic.gif Te vad on line, ce faci? Cum iti mai merge?

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 06-10-2007, 10:30 AM
Mesaj #1088

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza biggrin.gif

ella de abia astept tickerul wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
daconst
mesaj 06-10-2007, 11:30 AM
Mesaj #1089

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Buna fetili!
Vreau sa ma laud ca l noi au intrat lucrurile in normal si bb doarme iar cum o facea si pina acum.Am primit primul cadou de aniversare.Da,astazi facem 6 ani de casnicie,ca de relatie avem vreo 18. lol.gif
Asa ca azi sigur o sa pap la chinezesc,deci punctajul meu nu se pune. blushing.gif

Dany,ce povesti spui tu acolo...dar sa stii ca ma faci mai curioasa,adica vreau si poze. naughty.gif
ca sa vezi ce dusa sunt,am visat azi-noapte numai poze cu Egipt si cu voi.Adica eu am vazut pozele voastre deja in vis si acum vreau sa le vad in realitate. lol.gif

Emu,bine faci ca nu le spui la ai tai,adica nici eu n-as spune nimic pina nu am vesti bune,ca ei acolo se sperie si sunt tentati sa creada ca e mult mai rau decit e. sad.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 06-10-2007, 12:20 PM
Mesaj #1090

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Emu, curajoasa mica give_rose.gif Imi place umorul tau hug.gif Refacere rapida!

Dany, si eu mor de curiozitate sa vad pozele. Ai facut poze si in muzee? Nu ti-ai cumparat narghilea? grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
otilici
mesaj 06-10-2007, 12:35 PM
Mesaj #1091

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna fetele!Ce soare frumos e afara,n-ai zice ca peste 1-2saptamani va fi frig tare si urat si la noi,ca asa am auzit,ajung temperaturile pana la -10grade sad.gif
De luni ma reapuc si eu ff serios de WW,cu notat in carnetel fiecare imbucatura,ca iar mi-am luat pauza de vreo 2saptamani sorry.gif .De azi ma apuc si de biciclit,ca in sfarsit m-au lasat si pe mine durerile de babe grin.gif dupa o tona de antiinflamatoare doh.gif
Dana,ce bine ca s-a linistit Lucas,acum iti mai revii si tu un pic.Nici noi nu prea avem probleme noaptea.Cati dintisori are Lucas acum?La Norbi acum sta sa iasa al doilea de sus,si jos are 2 mai maricei.
Emu,dar stiu ca ai o tarie de caracter...sincer te invidiez! give_rose.gif Iti doresc sanatate multa si cat de curand un bebe care sa joace fotbal la mami in burtica wink1.gif
Dany,si eu tot astept pozele alea...tare nerabdatoare mai suntem blum.gif
Peach,tu tii WW sau doar mananci sanatos?Daca esti tot cu WW,atunci primeste-ma alaturi de tine de luni,te rog frumooos give_rose.gif
Tulip n-a mai intrat de multa vreme pe aici...Sa nu mai zic nimic de Soranutza unsure.gif ...mai stie cineva ceva de ele?

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2007, 12:37 PM
Mesaj #1092

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Salutari !

EGIPT - primele 240 poze

EGIPT - urmatoarele poze

Ella , in Luxor am facut poze doar la ce am vizitat . In oras am fost tot timpul in autocar .

Danutza , MULTI ANI inainte impreuna cu al tau babuin !!

Emi , convoiul de autocare s-a facut din motive de securitate in cazul unui accident sau a defectarii unui autocar . Au fost si 3 autocare goale . In caz de defectiune turistii ar fii fost mutati in alt autocar iar cel defect ar fii ramas pe loc in desert cu o masina de politie pana ar fii venit ajutor.

Miha , normal ca mi-am luat narghilea naughty.gif . Dar uitasem cum ii zice pe romana doh.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 06-10-2007, 01:03 PM
Mesaj #1093

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Distractie placuta WE asta Axe! Sa ai grija ce papi pupic.gif

Emu clap.gif pentru simtzul umorului! Peste 6 luni te asteptam cu vesti bune wink1.gif pupic.gif

Dana, cat mai multi ani impreuna si multa fericire!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 06-10-2007, 01:16 PM
Mesaj #1094

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Otilici,eu sunt prin zona,va citesc doar ca nu prea am scris.....incerc sa ma apuc de numarat,numai ca nu-mi prea iese doh.gif

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 06-10-2007, 01:24 PM
Mesaj #1095

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(Tulip @ 06-10-2007, 02:16 PM) *

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! tease.gif

)).gif Asa si eu. La partea cu vacanta, ca eu nu o pot lua pe Elise cu mine sad.gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post

253 Pagini V « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:35 AM