left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 06-10-2007, 02:35 PM
Mesaj #1096

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

Dany-dulce, toate pozele sunt superbe; 89 si 101 din al doilea album mi-au placut f mult.

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 06-10-2007, 02:37 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2007, 03:23 PM
Mesaj #1097

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

din nou EGIPT

WE placut !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 06-10-2007, 03:30 PM
Mesaj #1098

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

dana mama, 18 ani de cand sunteti impreuna? w00t.gif v-ati luat din gradinita voi? )).gif La cat mai multi ani de casnicie pupic.gif

Am uitat sa va spun ca am fumat si eu narghilea, posesorul fiind frate-meu... sincer nu mi-a placut, am fumat pepene galben tease.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ella79
mesaj 06-10-2007, 03:48 PM
Mesaj #1099

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Daconst, la multi multi ani impreuna.

Danyhoney, foarte frumoase pozele. Astfintitul ala iti taie respiratia... E uluitor.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 06-10-2007, 03:57 PM
Mesaj #1100

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

May, eu am incercat de mar verde si mi-a placut grin.gif .

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 06-10-2007, 05:07 PM
Mesaj #1101

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Dany,May,Ella,Ina,multumesc de urari! pupic.gif

May,nu chiar de la gradinita,dar m-am indragostit de el din clasa a2a si impreuna am fost din clasa a8a. grin.gif

Dany,o sa ma uit la poze mai pe seara ca vreau sa le studiez pe toateee. blum.gif

Otilici,noi suntem dintzoshi tare...eu il strig domnule castor,ca si musca de numa.Are 8 dinti,4 sus si 4 jos. naughty.gif
Ce frumoasa e poza din avatar.Il pup pe scumpicul de Norbi. pupic.gif

Tulip,chiar mi-e dor si mie de tine,dar te inteleg cu serviciul. sad.gif

Fetili pe Protv e concurs de slabit! cheer.gif

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-10-2007, 07:42 PM
Mesaj #1102

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Deea vreau sa vb cu tine, as vrea sa fac un pachet pt. Denicris, sa il duca sotul meu in tara ( ca are drum in Bucuresti), numai ca nu stiu unde sa o sun si sa ii spun cine sunt. Ai tu un tel? sau adresa? te rog sa imi scri un privat.
Am vrut sa iti scriu privat dar nu te gasesc sad.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2007, 08:13 PM
Mesaj #1103

Yeti

Ella , am uitat sa-ti spun ca de pe la poza 86 vezi Luxor-ul . Tot ce nu e statuie sau mormant ... e Luxor . Asfintitul a fost superb ... in cateva secunde a disparut soarele ... nu mi-a venit sa cred !! Aaaaa , am uitat sa va spun ca intr-o seara am vazut Calea Lactee !!!!!!!!!!!!
Scuze dar mi-a fost lene sa pun comentariu la fiecare poza doh.gif . O voi face maine , cred.

Si noi tot tutun de mar verde ne-am cumparat , Ina . Sunt curioasa cum e ... n-am fumat niciodata narghilea .

INTREBARE : voi puteti vedea fiecare poza marita ??? Eu dau click pe o poza si daca vreau sa merg mai departe nu ma lasa . Oare am facut eu ceva gresit pe acolo ?

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 06-10-2007, 08:49 PM
Mesaj #1104

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

smile.gif Dany,ff frumoase pozele....

La mine se vede ok....pot mari fiecare poza

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2007, 09:01 PM
Mesaj #1105

Yeti

Ok , mersi , Tulip , inseamna ca la mine e ceva ....o fii doar pe laptop ??? Habar nu am ....vad eu maine .

Fetelor ,ma bucur ca v-au placut pozele .... Cand aveti ocazia FACETI UN CONCEDIU in Egipt !!!! Merita !!! Veti fii surprinse cat de prietenosi sunt egiptenii ! Cel mai perfect ar fii sa aveti si Cairo in itinerar .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Deea
mesaj 06-10-2007, 09:13 PM
Mesaj #1106

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

pupic.gif Fetele

Dany frumoasa vacanta! te invidiez smile.gif

Danuta multi, multi ani inaite!

Emu imi pare rau pentru pierderea sarcinii! Ma bucur in schimb ca ai trecut peste si ca esti otpimista!

Am fost azi la Axe si m-am intalnit cu viitoarea bona a Alexiei; o doamna tare draguta si blanda, sper sa se inteleaga bine cu mandra mea si sa nu avem probleme. Mi-a placut tare mult atmosfera de la Lavinia; foarte draguti toti trei si nu va spun ca nici n-am stiut ca am copil cat am stat acolo; sotul ei a fost bona pt. Alexia mea smile.gif .... Lavinia tare bine ii statea cu Alexia mea....poate ii vine cheful de inca un bebe blum.gif Promit ca il botez eu! smile.gif give_rose.gif

Eu inca sunt cu casa vraiste; sper ca maine sa termin "grosul" si luni sa ducem ultimele lucruri...de marti vine tanti sa stea cu Alexia si sper sa n-o tinem cu casa vraiste.

AM plecat la nani ca am muncit in ultimele saptamani de mi-au iesit ochii....sunt obosita de nu mai stiu de mine.

Noapte buna! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2007, 09:19 PM
Mesaj #1107

Yeti

Sorina , ne uitam acum la " wetten , dass... " la TV si emisiunea e facuta in Elvetia , Basel . Bai , fata , mi se impelticeste limba daca incerc sa vorbesc ca ei doh.gif . De inteles nici atat .....Ce limba grea vorbesti tu acolo !!!!! Mama , mama !!! Noroc ca in emisiune vorbesc fff putin in elvetiana ( ce dialect aiurit sad.gif ).
Cand vei reusi sa vorbesti perfect limba asta meriti premiul Nobel !!!!!! Pe bune !!!!!!

Sper ca postarea mea nu te deranjeaza !

CITAT(Deea @ 06-10-2007, 09:13 PM) *

Eu inca sunt cu casa vraiste; sper ca maine sa termin "grosul" si luni sa ducem ultimele lucruri...de marti vine tanti sa stea cu Alexia si sper sa n-o tinem cu casa vraiste.

Am pierdut ceva ? V-ati mutat ? Ati renovat ?

Multa bafta cu bona !!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
otilici
mesaj 06-10-2007, 11:33 PM
Mesaj #1108

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Am pus si eu niste poze noi,aici a fost week-endul trecut Sarbatoarea Castanelor,a fost tare frumos.M-am mutat pe Picasa pt.ca pe Flickr nu-mi da voie sa-mi fac un nou album wacko.gif mad.gif .Cica am voie doar 3 albume,eu deja aveam vreo 10 )).gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 06-10-2007, 11:41 PM
Mesaj #1109

Yeti

Oti , mi se pare mie sau ai slabit mult ???? Arati tare bine in poze !!!!! Ce mi-a placut poza asta !!!! Al tau bb e mai sportiv decat mama ??? lol.gif

P.S.pe shutterfly ai voie la mai multe albume .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
otilici
mesaj 06-10-2007, 11:49 PM
Mesaj #1110

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Dany,la kile nu ma prea pot lauda...dar din burtica am dat destul de mult,asta se simte pe haine smile.gif Fac multa miscare,scot copilul cel putin odata pe zi si nu stau in parc cu el,fac kilometri prin oras smile.gif
Si daaa,al meu bebelici e tare sportiv,cum scapa dimineata din pat,direct la explorat bicicleta se grabeste )).gif ,face asta de vreo 3 luni si inca nu s-a plictisit lol.gif
Nu ma mai bag acum si la Shutterfly,ca si asa imi prinsesem urechile la Picasa,dar vad ca acum ma descurc smile.gif

--------------------
+Quote Post

253 Pagini V « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:28 AM