![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
06-10-2007, 02:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dany-dulce, toate pozele sunt superbe; 89 si 101 din al doilea album mi-au placut f mult.
Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 06-10-2007, 02:37 PM -------------------- |
| dany |
06-10-2007, 03:23 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
06-10-2007, 03:30 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dana mama, 18 ani de cand sunteti impreuna?
Am uitat sa va spun ca am fumat si eu narghilea, posesorul fiind frate-meu... sincer nu mi-a placut, am fumat pepene galben -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
06-10-2007, 03:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Daconst, la multi multi ani impreuna. Danyhoney, foarte frumoase pozele. Astfintitul ala iti taie respiratia... E uluitor. -------------------- |
| ina_ceva |
06-10-2007, 03:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
May, eu am incercat de mar verde si mi-a placut
-------------------- |
| daconst |
06-10-2007, 05:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,May,Ella,Ina,multumesc de urari!
May,nu chiar de la gradinita,dar m-am indragostit de el din clasa a2a si impreuna am fost din clasa a8a. Dany,o sa ma uit la poze mai pe seara ca vreau sa le studiez pe toateee. Otilici,noi suntem dintzoshi tare...eu il strig domnule castor,ca si musca de numa.Are 8 dinti,4 sus si 4 jos. Ce frumoasa e poza din avatar.Il pup pe scumpicul de Norbi. Tulip,chiar mi-e dor si mie de tine,dar te inteleg cu serviciul. Fetili pe Protv e concurs de slabit! -------------------- |
| Sexymom |
06-10-2007, 07:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Deea vreau sa vb cu tine, as vrea sa fac un pachet pt. Denicris, sa il duca sotul meu in tara ( ca are drum in Bucuresti), numai ca nu stiu unde sa o sun si sa ii spun cine sunt. Ai tu un tel? sau adresa? te rog sa imi scri un privat.
Am vrut sa iti scriu privat dar nu te gasesc -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
06-10-2007, 08:13 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ella , am uitat sa-ti spun ca de pe la poza 86 vezi Luxor-ul . Tot ce nu e statuie sau mormant ... e Luxor . Asfintitul a fost superb ... in cateva secunde a disparut soarele ... nu mi-a venit sa cred !! Aaaaa , am uitat sa va spun ca intr-o seara am vazut Calea Lactee !!!!!!!!!!!!
Scuze dar mi-a fost lene sa pun comentariu la fiecare poza Si noi tot tutun de mar verde ne-am cumparat , Ina . Sunt curioasa cum e ... n-am fumat niciodata narghilea . INTREBARE : voi puteti vedea fiecare poza marita ??? Eu dau click pe o poza si daca vreau sa merg mai departe nu ma lasa . Oare am facut eu ceva gresit pe acolo ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
06-10-2007, 08:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
La mine se vede ok....pot mari fiecare poza -------------------- |
| dany |
06-10-2007, 09:01 PM
|
Ok , mersi , Tulip , inseamna ca la mine e ceva ....o fii doar pe laptop ??? Habar nu am ....vad eu maine .
Fetelor ,ma bucur ca v-au placut pozele .... Cand aveti ocazia FACETI UN CONCEDIU in Egipt !!!! Merita !!! Veti fii surprinse cat de prietenosi sunt egiptenii ! Cel mai perfect ar fii sa aveti si Cairo in itinerar . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Deea |
06-10-2007, 09:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dany frumoasa vacanta! te invidiez Danuta multi, multi ani inaite! Emu imi pare rau pentru pierderea sarcinii! Ma bucur in schimb ca ai trecut peste si ca esti otpimista! Am fost azi la Axe si m-am intalnit cu viitoarea bona a Alexiei; o doamna tare draguta si blanda, sper sa se inteleaga bine cu mandra mea si sa nu avem probleme. Mi-a placut tare mult atmosfera de la Lavinia; foarte draguti toti trei si nu va spun ca nici n-am stiut ca am copil cat am stat acolo; sotul ei a fost bona pt. Alexia mea Eu inca sunt cu casa vraiste; sper ca maine sa termin "grosul" si luni sa ducem ultimele lucruri...de marti vine tanti sa stea cu Alexia si sper sa n-o tinem cu casa vraiste. AM plecat la nani ca am muncit in ultimele saptamani de mi-au iesit ochii....sunt obosita de nu mai stiu de mine. Noapte buna! -------------------- ![]() |
| dany |
06-10-2007, 09:19 PM
|
Sorina , ne uitam acum la " wetten , dass... " la TV si emisiunea e facuta in Elvetia , Basel . Bai , fata , mi se impelticeste limba daca incerc sa vorbesc ca ei
Cand vei reusi sa vorbesti perfect limba asta meriti premiul Nobel !!!!!! Pe bune !!!!!! Sper ca postarea mea nu te deranjeaza ! Eu inca sunt cu casa vraiste; sper ca maine sa termin "grosul" si luni sa ducem ultimele lucruri...de marti vine tanti sa stea cu Alexia si sper sa n-o tinem cu casa vraiste. Am pierdut ceva ? V-ati mutat ? Ati renovat ? Multa bafta cu bona !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
06-10-2007, 11:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Am pus si eu niste poze noi,aici a fost week-endul trecut Sarbatoarea Castanelor,a fost tare frumos.M-am mutat pe Picasa pt.ca pe Flickr nu-mi da voie sa-mi fac un nou album
-------------------- |
| dany |
06-10-2007, 11:41 PM
|
Oti , mi se pare mie sau ai slabit mult ???? Arati tare bine in poze !!!!! Ce mi-a placut poza asta !!!! Al tau bb e mai sportiv decat mama ???
P.S.pe shutterfly ai voie la mai multe albume . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
06-10-2007, 11:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,la kile nu ma prea pot lauda...dar din burtica am dat destul de mult,asta se simte pe haine
Si daaa,al meu bebelici e tare sportiv,cum scapa dimineata din pat,direct la explorat bicicleta se grabeste Nu ma mai bag acum si la Shutterfly,ca si asa imi prinsesem urechile la Picasa,dar vad ca acum ma descurc -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:28 AM |