![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
06-10-2007, 11:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pus ceva impresii in legatura cu Egipt-ul , oamenii de acolo in jurnalul meu Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-10-2007, 11:54 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| otilici |
06-10-2007, 11:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Merci pt.compliment
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
07-10-2007, 12:17 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
TRAIASCA SOTUL LUI OTI !!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Deea |
07-10-2007, 05:27 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata! Wow Oti ce mult ai slabit! Felicitari! Si ce baita mare ai deja, nu-mi vine sa cred ca repede a trecut timpul! Dany ne-am mutat cu chirie, nu ne-am cumparat casa ....inca. Nu ti-a scapat nimic pt. ca n-am mai spus -------------------- ![]() |
| Tulip |
07-10-2007, 07:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!!
In sfarsit o duminica in care lenevim,stam acasa toti 3 -------------------- |
| Tulip |
07-10-2007, 07:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Otti,sunteti niste frumosi toti 3!
-------------------- |
| BLUELIFE |
07-10-2007, 12:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Revenit,bine v-am gasit.Otilici felicitari!Eu nu prea am timp acum sa stau pe forum ca a inceput scoala si la servici sunt asediata cu situatii ,sedinte si deplasari,dar de cum se linistesc lucrurile nu mai scapati de mine.
Danny ce bine arati!Si ce bronzata esti -------------------- ![]() |
| Ella79 |
07-10-2007, 03:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ce va invidiez pe toate care azi stati acasa si leneviti. Ca pe vremea asta.... n-as fi iesit din casa nici moarta! Dar trebuie sa ma duc diseara la o nunta. Stie cineva ce inseamna cand visezi ca iti cade par. Am visat azi noapte ca ma spalam pe cap si imi cazuse un smoc de par. M-am edificat: "A visa ca pierdeti par in unele regiuni inseamna ca generozitatea dumneavoastra va va cauza pierderi si neliniste." Deci sa ma fac mai chitroasa, nu? -------------------- |
| Pisik |
07-10-2007, 03:54 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ce va invidiez pe toate care azi stati acasa si leneviti. Ca pe vremea asta.... n-as fi iesit din casa nici moarta! Dar trebuie sa ma duc diseara la o nunta. Stie cineva ce inseamna cand visezi ca iti cade par. Am visat azi noapte ca ma spalam pe cap si imi cazuse un smoc de par. M-am edificat: "A visa ca pierdeti par in unele regiuni inseamna ca generozitatea dumneavoastra va va cauza pierderi si neliniste." Deci sa ma fac mai chitroasa, nu? Daca te consoleaza cu ceva, eu imi vad casa dimineata o ora de cand ma trezesc si pana plec si seara o ora de cand in acasa si pana ajung impleticindu-ma spre pat. Asta cand nu plec la 4 dimineata de aici cum a fost marti sau la 10-11 seara ca miercuri si joi. Pe sot nu il mai vad deloc saracul.... Si sambata si duminica si in fiecare zi. Si stau non-stop intr-un vacarm pe care nu vi-l puteti imagina.... Petrecere frumoasa la nunta! Eu nu am inteles mare lucru din nunta de aseara, din cauza oboselii. Din pacate, am inceput sa fumez din nou pe fond de stres si am ajuns de la o cafea dimineata la 3-4 cafele si 2-3 redbull pe zi, eu care nu puneam gura pe asa ceva. Stiu, e f rau, dar alta solutie sa pot articula cuvinte si sa ma pot misca nu prea am.... Alaltaieri am avut si o supriza de proportii (nu pozitiva, nu negativa, pur si simplu...) : m-am intalnit aici cu fostul meu (unele stiti povestea, a fost o iubire intensa, o dragoste cu nabadai care s-a terminat f urat) si, in ciuda tuturor scenariilor pe care mi le facusem in toti cei 5 ani care au trecut, a fost o intalnire mai mult decat normala, fireasca, poate mult prea fireasca pt modul in care s-a terminat relatia noastra....A, si apropos de vise, cu o noapte inainte l-am visat si in ziua cu pricina m-am gandit f intens la el si am fost sigura ca ne vom intalni....in ziua aia trebuia sa plec la sase, dar s-au tot intamplat lucruri care m-au impiedicat si pana la urma am ramas ultima in stand si asa ne-am intalnit.... Am zis la mine in jurnal, dupa 5 ani de par lung, ieri cand am fost sa ma coafez pt nunta am luat decizia brusca de a ma tunde. M-am tuns bob cu varfuri mai lungi in fata. Ma simt f bine, mai ales ca toata lumea imi spune ca imi sta superb Pupici -------------------- |
| Sexymom |
07-10-2007, 04:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Danacost am vazut pozele, sunt superbe.La multi ani alaturi de familia ta frumoasa, sa aveti o aniversare de vis.
Mai am si eu putine zile si fac 12 ani de casnicie, din pacate o sa fiu singurica in Spania, sotul meu si fetele merg in tara la ortodont timp de 5 zile, eu nu ma duc, si ma gandesc sa plec singura intr-un oras de aici, poate Sevilla ori Granada. Otilici am vazut si pozele tale , sunt si ele la fel de frumoase.Ai un baietel scump rau de tot.Si sotul tau e si mai scump ca te sprijina, al meu ma ia mereu la misto si de multe ori simt asa o nevoie sa ii trag un p.......upic dupa ceafa. Danyhoney superbe poze, peisaje si sotz Ella ce inseamna a lenevi??? la mine in dictionar nu gasesc cuvantul.Eu am de ieri o fetita in casa, o prietena de-a Biancai, si am forfotit toata ziua cu ele, am iesit in parc, am pus masa, am strans, ne-am jucat, am mers pe bicicleta, iar la ora 18 plec din nou in parc (ahhaaaaaaaa intre timp am studiat si la cunostinte despre mediu) Ella ce dor imi e de o nunta, eu asociez nunta departe de casa si copii acasa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| emu |
07-10-2007, 06:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Am vazut pozele.
Oti, fa in continuare ce faci si acum si o sa fi supermodel Dany, ce de poze Dana la cati ani mai multi si frumosi de casnicie Ieri am umblat toata ziua si n-am mai ajuns la sala. Dar imi iau revansa azi, iar ca melcul, binenteles Apropo de narghilea, si mie tot cea de mar verde imi place. Pisik, astept si eu poze Bluelife spor la treaba/treburi Sa aveti in continuare o zi de duminica placuta; distractie placuta la nunta Ella... si o saptamana viitoare cat mai lejera tuturor -------------------- |
| otilici |
07-10-2007, 09:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Multumim fetelor pt.complimente
Azi am avut o zi super agitata,cu miscare din belsug si ma bucur ca am facut fata cu brio,iar acum ca a venit seara parca nu mi se mai termina energia Deea,pustoaica ta mai saliveaza tot asa mult?Oare pana ies toti dintii fac asa,ca al meu si la plimbare il tin mai nou numai cu bavetica la gat,asa mult ii curge din gurita,sa nu mai zic acasa,schimb macar 7-8 bavetele intr-o zi... -------------------- |
| Pisik |
07-10-2007, 10:42 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am promis doar nu? Oricat m-as simti de rau, trebuia sa ma tin de cuvant
Eu la biserica: La restaurant ![]() Cu mireasa ![]() In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte ![]() Si inca una mai adormita spre dimineata ![]() -------------------- |
| honey79 |
07-10-2007, 11:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Esti o frumoasa,frumoasa Pisikut. Iar tunsoarea e super....iti sta foarte foarte bine.
Pup dulce dulce. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| emu |
08-10-2007, 03:13 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Aiii ce-mi place tunsoarea! Iti sta foarte bine. Mhm poate ma tund
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:32 AM |