left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 06-10-2007, 11:53 PM
Mesaj #1111

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

lol.gif Pai ....cand merge bb la bicicleta il poti lua in brate si dati amandoi la pedale lol.gif Deci nu m-am inselat cand am spus ca ai mai slabit !!!!!!!! smile.gif

Pus ceva impresii in legatura cu Egipt-ul , oamenii de acolo in jurnalul meu naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-10-2007, 11:54 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
otilici
mesaj 06-10-2007, 11:58 PM
Mesaj #1112

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Merci pt.compliment give_rose.gif .Eu una ma vad la fel ca inainte,enorma,tot zic ca degeaba tin regim,tot grasa is doh.gif ,dar barbatu-meu ma cearta mereu sa tac din gura si sa ma masor din cand in cand grin.gif ,ca el ma vede ca slabesc naughty.gif Sa nu mai zic ca imi aduce acasa mancare dietetica,numai sa ma ajute la regim,e un dragut smile.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 07-10-2007, 12:17 AM
Mesaj #1113

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

TRAIASCA SOTUL LUI OTI !!!!!! lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 07-10-2007, 05:27 AM
Mesaj #1114

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Neata! hug.gif

Wow Oti ce mult ai slabit! Felicitari! Si ce baita mare ai deja, nu-mi vine sa cred ca repede a trecut timpul!

Dany ne-am mutat cu chirie, nu ne-am cumparat casa ....inca. Nu ti-a scapat nimic pt. ca n-am mai spus smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 07-10-2007, 07:48 AM
Mesaj #1115

Taz

Raspunsuri: 3.449
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Buna dimineata!!!!

In sfarsit o duminica in care lenevim,stam acasa toti 3 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 07-10-2007, 07:58 AM
Mesaj #1116

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Otti,sunteti niste frumosi toti 3! floare.gif Ina cel mai ce e Norbi! tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 07-10-2007, 12:46 PM
Mesaj #1117

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Revenit,bine v-am gasit.Otilici felicitari!Eu nu prea am timp acum sa stau pe forum ca a inceput scoala si la servici sunt asediata cu situatii ,sedinte si deplasari,dar de cum se linistesc lucrurile nu mai scapati de mine. blum.gif

Danny ce bine arati!Si ce bronzata esti w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 07-10-2007, 03:09 PM
Mesaj #1118

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Ce va invidiez pe toate care azi stati acasa si leneviti. Ca pe vremea asta.... n-as fi iesit din casa nici moarta!
Dar trebuie sa ma duc diseara la o nunta. blink.gif

Stie cineva ce inseamna cand visezi ca iti cade par. Am visat azi noapte ca ma spalam pe cap si imi cazuse un smoc de par. unsure.gif E de rau?

M-am edificat:
"A visa ca pierdeti par in unele regiuni inseamna ca generozitatea dumneavoastra va va cauza pierderi si neliniste."

Deci sa ma fac mai chitroasa, nu? lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 07-10-2007, 03:54 PM
Mesaj #1119

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Ella79 @ 07-10-2007, 04:09 PM) *

Ce va invidiez pe toate care azi stati acasa si leneviti. Ca pe vremea asta.... n-as fi iesit din casa nici moarta!
Dar trebuie sa ma duc diseara la o nunta. blink.gif

Stie cineva ce inseamna cand visezi ca iti cade par. Am visat azi noapte ca ma spalam pe cap si imi cazuse un smoc de par. unsure.gif E de rau?

M-am edificat:
"A visa ca pierdeti par in unele regiuni inseamna ca generozitatea dumneavoastra va va cauza pierderi si neliniste."

Deci sa ma fac mai chitroasa, nu? lol.gif lol.gif lol.gif

Daca te consoleaza cu ceva, eu imi vad casa dimineata o ora de cand ma trezesc si pana plec si seara o ora de cand in acasa si pana ajung impleticindu-ma spre pat. Asta cand nu plec la 4 dimineata de aici cum a fost marti sau la 10-11 seara ca miercuri si joi. Pe sot nu il mai vad deloc saracul.... sorry.gif
Si sambata si duminica si in fiecare zi. Si stau non-stop intr-un vacarm pe care nu vi-l puteti imagina....

Petrecere frumoasa la nunta! Eu nu am inteles mare lucru din nunta de aseara, din cauza oboselii.
Din pacate, am inceput sa fumez din nou pe fond de stres si am ajuns de la o cafea dimineata la 3-4 cafele si 2-3 redbull pe zi, eu care nu puneam gura pe asa ceva. Stiu, e f rau, dar alta solutie sa pot articula cuvinte si sa ma pot misca nu prea am....

Alaltaieri am avut si o supriza de proportii (nu pozitiva, nu negativa, pur si simplu...) : m-am intalnit aici cu fostul meu (unele stiti povestea, a fost o iubire intensa, o dragoste cu nabadai care s-a terminat f urat) si, in ciuda tuturor scenariilor pe care mi le facusem in toti cei 5 ani care au trecut, a fost o intalnire mai mult decat normala, fireasca, poate mult prea fireasca pt modul in care s-a terminat relatia noastra....A, si apropos de vise, cu o noapte inainte l-am visat si in ziua cu pricina m-am gandit f intens la el si am fost sigura ca ne vom intalni....in ziua aia trebuia sa plec la sase, dar s-au tot intamplat lucruri care m-au impiedicat si pana la urma am ramas ultima in stand si asa ne-am intalnit....

Am zis la mine in jurnal, dupa 5 ani de par lung, ieri cand am fost sa ma coafez pt nunta am luat decizia brusca de a ma tunde. M-am tuns bob cu varfuri mai lungi in fata. Ma simt f bine, mai ales ca toata lumea imi spune ca imi sta superb )).gif Incerc sa va pun poze, dar habar nu am cand reusesc.

Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 07-10-2007, 04:12 PM
Mesaj #1120

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Danacost am vazut pozele, sunt superbe.La multi ani alaturi de familia ta frumoasa, sa aveti o aniversare de vis.
Mai am si eu putine zile si fac 12 ani de casnicie, din pacate o sa fiu singurica in Spania, sotul meu si fetele merg in tara la ortodont timp de 5 zile, eu nu ma duc, si ma gandesc sa plec singura intr-un oras de aici, poate Sevilla ori Granada.
Otilici am vazut si pozele tale , sunt si ele la fel de frumoase.Ai un baietel scump rau de tot.Si sotul tau e si mai scump ca te sprijina, al meu ma ia mereu la misto si de multe ori simt asa o nevoie sa ii trag un p.......upic dupa ceafa. )).gif
Danyhoney superbe poze, peisaje si sotz blum.gif si tu pari relaxata si ffffffff bronzata.
Ella ce inseamna a lenevi??? la mine in dictionar nu gasesc cuvantul.Eu am de ieri o fetita in casa, o prietena de-a Biancai, si am forfotit toata ziua cu ele, am iesit in parc, am pus masa, am strans, ne-am jucat, am mers pe bicicleta, iar la ora 18 plec din nou in parc (ahhaaaaaaaa intre timp am studiat si la cunostinte despre mediu)

Ella ce dor imi e de o nunta, eu asociez nunta departe de casa si copii acasa. lol.gif numai ca nu se intampla niciodata, cand e vreun eveniment sunt lipiti de mine.O prietena mi-a spus ca saptamana viitoare iesim la o cina ( fara copii) dupa care mergem la teatru. Bineinteles ca eu nu pot merge, ca nu am unde plasa copii.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
emu
mesaj 07-10-2007, 06:21 PM
Mesaj #1121

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Am vazut pozele.
Oti, fa in continuare ce faci si acum si o sa fi supermodel smile.gif Ce ochi frumosi are Norbi.

Dany, ce de poze w00t.gif Nu glumeai cand spuneai ca sunt enorm de multe )).gif Imi plac cele in larg nespus de mult. Atat de linistitor.

Dana la cati ani mai multi si frumosi de casnicie smile.gif Cum se numeste concursul ala de slabit, de pe Protv?

Ieri am umblat toata ziua si n-am mai ajuns la sala. Dar imi iau revansa azi, iar ca melcul, binenteles )).gif

Apropo de narghilea, si mie tot cea de mar verde imi place.

Pisik, astept si eu poze smile.gif Cred ca-ti sta bine, oricum.

Bluelife spor la treaba/treburi smile.gif

Sa aveti in continuare o zi de duminica placuta; distractie placuta la nunta Ella... si o saptamana viitoare cat mai lejera tuturor hug.gif

--------------------
+Quote Post
otilici
mesaj 07-10-2007, 09:09 PM
Mesaj #1122

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Multumim fetelor pt.complimente give_rose.gif ,sunteti tare dragute smile.gif hug.gif
Azi am avut o zi super agitata,cu miscare din belsug si ma bucur ca am facut fata cu brio,iar acum ca a venit seara parca nu mi se mai termina energia smile.gif .Sunt suuper incantata ca sunt iarasi eu,in sfarsit pe drumul cel bun.De maine iar la bicicleta si of,iar la dieta sorry.gif blum.gif

Deea,pustoaica ta mai saliveaza tot asa mult?Oare pana ies toti dintii fac asa,ca al meu si la plimbare il tin mai nou numai cu bavetica la gat,asa mult ii curge din gurita,sa nu mai zic acasa,schimb macar 7-8 bavetele intr-o zi... doh.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 07-10-2007, 10:42 PM
Mesaj #1123

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Am promis doar nu? Oricat m-as simti de rau, trebuia sa ma tin de cuvant

Eu la biserica:

Imagine

La restaurant

Imagine

Cu mireasa

Imagine

In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte blushing.gif
Imagine

Si inca una mai adormita spre dimineata

Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
honey79
mesaj 07-10-2007, 11:04 PM
Mesaj #1124

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Esti o frumoasa,frumoasa Pisikut. Iar tunsoarea e super....iti sta foarte foarte bine.
Pup dulce dulce.

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 08-10-2007, 03:13 AM
Mesaj #1125

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Aiii ce-mi place tunsoarea! Iti sta foarte bine. Mhm poate ma tund )).gif (da' mi-e ca plang dupa parul lung dupa, ca asa mi-s sucita cateodata rolleyes.gif )

--------------------
+Quote Post

253 Pagini V « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:32 AM