![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
08-10-2007, 06:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cum se numeste concursul ala de slabit, de pe Protv? Cred ca se refera la concursul de la "Ce se intampla doctore?" Aiii ce-mi place tunsoarea! Iti sta foarte bine. Mhm poate ma tund Parca acum ceva timp tzi-era gandul sa renunti la tot parul Pisik, itzi sta super tunsoarea -------------------- |
| nusarich |
08-10-2007, 07:28 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata tuturor!
Pisik, iti sta tare bine tunsoarea! Te invidiez ca poti sa-ti ascuni "suncile" alea de le vezi tu pe tine... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
08-10-2007, 07:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata.
Imi trebuie o cafea uriasa, azi noapte am fost la nunta. -------------------- |
| Deea |
08-10-2007, 07:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata!
O cafea uriasa si la mine...daca e cineva in stare sa faca...eu abia ma tin pe picioare de somn. Pisik arati minunat cu tunsoarea aceasta! Oti, Alexia inca mai baleste dar nu in permanenta; in ultimele doua saptamani a balit mai mult pt. ca i-a iesit o maseluta, in rest din cand in cand dar nu mai sta uda pe bluze sau pe babetica tot timpul. Acest mesaj a fost editat de Deea: 08-10-2007, 07:48 AM -------------------- ![]() |
| daconst |
08-10-2007, 08:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza buna fetili!
N-am mai apucat sa intru la voi din motiv de we si sotz. La restaurant a fost tare fain,adica bb a primit scaunul lui special de masa,s-a jucat pina am mancat noi,doar spre final cred ca i-am facut ofta si si-a cerut si el drepturile.I-am dat chelnerului borcanelul lui sa-l incalzeasca si dupa ce-a mancat si el chiar n-am mai avut copil.A fost o seara reusita. Dany,am vazut pozele voastre si trebuie sa-ti spun ca am stat putin cu unghia in gat.Superb de-a dreptul! Fain ca ati fost cu trupa si croaziera pe Nil mi-ar fi placut si mie,ca sa nu mai spun de snorkeling.Cam care erau preturile la scufundari?Ca eu am pasarica mea. Ce fain erau aranjamentele de pe paturile voastre,asa le gaseati in fiecare zi?ca sa nu mai spun de minunatiile facute de bucatarul ala din ridichi,morcovi si ce mai era pe acolo ca nu m-am prins eu. Emu,n-am mai apucat sa raspund,dar a scris Ina raspunsul la intrebarea ta. Sexy,n-am mai apucat sa raspund la PM,spaer ca te-ai descurcat pina la urma. Dar tu de ce nu mergi cu sotul si fetele in tara???Lucrezi? Otilici,sunteti nicte frumosi si tu ai slabit vizibil.Bravo tie! Hai ca se slabeste cel mai fain cu caruciorul.Adica plimbari in ritm mai rapid si asa e si bb multumit si mami! Deea,masele deja???Citi dinti are Alexia? Pisik,esti o frumoasa,iar noua tunsoare te prinde tare bine.Si in rochita ai aratat super,nici vorba de sunci si ce spui tu acolo. -------------------- |
| axe10 |
08-10-2007, 08:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata fetele si o saptamana usoara!
Distractie placuta WE asta Axe! Sa ai grija ce papi Am avut grija, surprinzator nu am putut manca cine stie ce...aici nu vorbesc de torturi evident. Am consumat si ceva alcool, 2 portii de martini bianco. In rest am avut de unde alege si la petrecerea de sambata si la soacra-mea duminica asa ca nu au fost probleme. Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! Lasa ca vine vacanta la sfarsitul lunii, nu? E greu sa stai si cu copilul si sa mergi si la servici...aviz amatoarelor de acest sport! Dar satisfactia e mare.... Merci pt.compliment Foarte dragutz barbatul tau. Chiar ieri ii aratam si eu lui Fl ca am o gramada de par alb pe la tample (v-am zis ca am sarit vopsitul luna asta ca imi cade tare rau parul si am zis sa fac o pauza...asa ca radacinile sunt brunete!!) si el imi zice, "nu intelegi fata ca eu te iubesc asa cum esti, alba in cap poti sa fii si tot tu esti"....deci ne iubesc barbatii, ma, ce mai!! In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte ![]() Esti obosita dar poate o sa vina si o vacanta dupa...eu sper pt tine ca esti in stres de cam mult timp. Rochita asta de sus era fara bretele, nu?...e exact cum a avut cumnata mea la cununie numai ca gri-perla....super model. Tunsoarea e in tendinte si-ti sta tare bine, nu ca nu ti-ar fi stat bine si cu parul lung!! Eu nu stiu povestea cu fostul, dar daca revederea a fost calma....inseamna ca totusi nu ati ramas cu resentimente unul fata de celalalt! Spor in continuare si cred ca ne vedem la siab miercuri...asa am planuit cu Fl. Luam o zi libera pt asta ca altfel nici o sansa sa ajungem. Eu in continuare cu Monti al meu...dimineata am vazut -200g ceea ce e ceva decat deloc. Vorba aia:"cu rabdarea trecem marea". Deea, sper sa se inteleaga cu tanti Florica Alexuca sa stai linistita si tu ca ai rezolvat problema. La inceput s-ar putea sa mai maraie, dar daca tu pleci inainte de a se trezi ea atunci nu cred ca o sa planga. Ma bucur ca am putut sa te ajut. A, uitasem. Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!! Acest mesaj a fost editat de axe10: 08-10-2007, 08:43 AM -------------------- ![]() |
| otilici |
08-10-2007, 08:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
A, uitasem. Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!! Sunt perfect de acord cu tine -------------------- |
| Pisik |
08-10-2007, 09:11 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Multumesc mult fetelor, suneti niste scumpe Emu, si eu credeam ca o sa plang dupa parul lun, dar uite ca u am plans deloc si parca parca l-as scurta si mai mult Axe, da, era fara bretele rochia, dar in locul bretelelor de plastic de sutn am prefrat sa imi pun unul elegant, cu bretele de catifea si danteluri, de ziceai ca are rochia garnitura. e misto modelul, dar imi cadea tare, am cusut-o de sutien pana la urma Cu fostul, hmmm, a fost o poveste zbuciumata cu final nefericit si neasteptat (Pt mine, ca numa eu il vedeam ingeras). In ciuda faptului ca in toata relatia m-a facut sa sufar, ne certam f mult si violent (tipete, ameninari, etc), eram ca o epava, de abia ma mai tineam pe picioare, ma certam cut oata lumea pt el, etc., l-am iubit enorm, fara logica, nu stiu daca ati avut vreodata sentimentul ala, era o dragoste bolnava, zic eu cu mintea de acum...In fine, m-am gandit 5 ani aproape zi de zi la momentul cand o sa ne reintalnim si mi-am facut senarii, pt ca totul sa fie acum f firesc...ce sa zic, eu m-am maturizat sigur, poate si el, fiecare are acum viata lui, e bine ca s-a intamplat pana la urma momenul ca sa nu ma mai intreb "oare cum o sa fie"? Da un semn miercuri Dana, pupici la bb Lucas Deea, incearca sa te odihnesti, stiu cum e sentimentul si nu e deloc placut.... Va pup, mai "vorbim" azi sper Oti, felicitari! Se vede ca ai slabit! Imi cer scuze ca mananc litere, dar scriu de la o tastatura de laptop si nu sunt obisnuita deloc -------------------- |
| peach |
08-10-2007, 10:58 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetele
Asa deci..cum a aparut Dany cum v-ati dezmortit Oti cum sa nu ..te si tirasc dupa mine daca vrei numai sa slabesti..vreau sa slabesc..am o gramada de haine si nu mai intru in ele iar pe cele de gasa le-am dat deja..asa ca ori slabesc ori stau in casa Dany super pozele..vreau si eu Pisik arati super..si eu cred ca o sa ma tund..chiar si cu riscul de a ma bate Dana Emu jos palaria ca poti zambi si glumi Nu va povestesc despre orgia culinara din weekend si despre urmarile ei nefaste nici nu modific tickerul in plus il las asa pina ajung iar la aceiasi greutate -------------------- |
| axe10 |
08-10-2007, 11:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sa va mai arat si eu "cioara" mea...singurica intre baieti:
![]() In starea ei "normala", adica dansand in oglinda: ![]() Si f. cuminte servind sampania...e si ma-sa langa in bluza "a la Pocahontas"...daca stiti cine e aia...ca poate nu sunteti in tema, zic! ![]() Si sa nu o uitam pe buni Mery cu nepoata.... ![]() Peach, zic si eu ca toamna ne-a strans pe la casele noastre si asa intra mai multe pe aici....Dany oricum e "motor"... -------------------- ![]() |
| peach |
08-10-2007, 11:19 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sa va mai arat si eu "cioara" mea...singurica intre baieti: ![]() inginer o face mama -------------------- |
| axe10 |
08-10-2007, 11:22 AM
|
inginer o face mama Nu cred....la cat fataie din c..ur...parca vad ca se duce la vreun modeling, cantat sau telenovea....cu toate ca la logica e as...!! Sa faca ce o vrea ca nu ma bag. -------------------- ![]() |
| bubbles |
08-10-2007, 11:38 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna ziua
Oti ai slabit Pisik iti sta tare bine asa .Si mai zic o data .. unde`s suncile? Deea,Dana pup copilasii draguti Axe frumoasa foc mandra ta -------------------- |
| dany |
08-10-2007, 11:40 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salutari !
Dany,am vazut pozele voastre si trebuie sa-ti spun ca am stat putin cu unghia in gat.Superb de-a dreptul! Fain ca ati fost cu trupa si croaziera pe Nil mi-ar fi placut si mie,ca sa nu mai spun de snorkeling.Cam care erau preturile la scufundari?Ca eu am pasarica mea. Ce fain erau aranjamentele de pe paturile voastre,asa le gaseati in fiecare zi?ca sa nu mai spun de minunatiile facute de bucatarul ala din ridichi,morcovi si ce mai era pe acolo ca nu m-am prins eu. Scufundarile incepeau de la 40 € pentru o scufundare cu profeorul langa tine si ajungeau pana pe la 300 € pentru 10 scufundari . Echipamentul costa inca 20 € /zi Noi am facut iesirea cu vaporul , am avut 3 pauze de vreo ora fiecare pentru snorkeling , masa de pranz pe vapor si ne-a costat 30 € / persoana + 2 € inchiriatul echipamentului . A 2-a zi ne-am cumparat echipament nou Da , aranjamentele de pe pat erau facute in fiecare zi altfel Asa deci..cum a aparut Dany cum v-ati dezmortit Ce-am facut eu ??? Aha , nu ne zici ce ai papat in WE ? Nici eu , sic , na Peach, zic si eu ca toamna ne-a strans pe la casele noastre si asa intra mai multe pe aici....Dany oricum e "motor"... Alta ...... Mi-a placut alexia la tura de dans in oglinda Pisik , ai aceeasi tunsoare ca si mine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
08-10-2007, 11:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetili!
Dany, vazut toate pozele, mi-au placut tare tare! Super hotelul, superbe peisajele, apusul, albastrul apei! Oti, se vede ca ai slabit, tine-te bine in continuare! Pisik, stii foarte bine sa iti ascunzi kg de care te tot plangi.. arati bestial Axe, ai domnisoara mare si frumoasa.. ca are cu cine semana We asta am lenevit, am dormit muuuult, am iesit in club cu fetele la petrecerea burlacitelor si am dansat pana au inceput sa ma doara picioarele La noi au inceput "Zilele Iasului", asa ca am fost la degustat mici, kurtos, vin fiert si must Dar de azi, pe cai! Incep si eu sa pun meniurile, poate primesc si eu o urecheala sa imi revin. Mai sunt fix 33 de zile pana la nunta si vreau sa ma reconfigurez nitel Mic dejun: omleta din albus 0.5 paine 0.5 lapte 2.5 fulgi 2.5 Pranz: ciorba de leguminoase 2 paine 2 Pentru diseara: orez cu piept de pui sau varza cu carnati -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:52 AM |