left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 08-10-2007, 06:59 AM
Mesaj #1126

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

CITAT(emu @ 07-10-2007, 07:21 PM) *

Cum se numeste concursul ala de slabit, de pe Protv?

Cred ca se refera la concursul de la "Ce se intampla doctore?"

CITAT(emu @ 08-10-2007, 04:13 AM) *

Aiii ce-mi place tunsoarea! Iti sta foarte bine. Mhm poate ma tund )).gif (da' mi-e ca plang dupa parul lung dupa, ca asa mi-s sucita cateodata rolleyes.gif )

Parca acum ceva timp tzi-era gandul sa renunti la tot parul naughty.gif naughty.gif .Te-ai razgandit?

Pisik, itzi sta super tunsoarea wink1.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 08-10-2007, 07:28 AM
Mesaj #1127

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

'Neata tuturor!

Pisik, iti sta tare bine tunsoarea! Te invidiez ca poti sa-ti ascuni "suncile" alea de le vezi tu pe tine...

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 08-10-2007, 07:41 AM
Mesaj #1128

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Neata.
Imi trebuie o cafea uriasa, azi noapte am fost la nunta.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Deea
mesaj 08-10-2007, 07:46 AM
Mesaj #1129

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Neata!

O cafea uriasa si la mine...daca e cineva in stare sa faca...eu abia ma tin pe picioare de somn.

Pisik arati minunat cu tunsoarea aceasta! pupic.gif

Oti, Alexia inca mai baleste dar nu in permanenta; in ultimele doua saptamani a balit mai mult pt. ca i-a iesit o maseluta, in rest din cand in cand dar nu mai sta uda pe bluze sau pe babetica tot timpul.

Acest mesaj a fost editat de Deea: 08-10-2007, 07:48 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 08-10-2007, 08:35 AM
Mesaj #1130

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Neatza buna fetili!

N-am mai apucat sa intru la voi din motiv de we si sotz. lol.gif
La restaurant a fost tare fain,adica bb a primit scaunul lui special de masa,s-a jucat pina am mancat noi,doar spre final cred ca i-am facut ofta si si-a cerut si el drepturile.I-am dat chelnerului borcanelul lui sa-l incalzeasca si dupa ce-a mancat si el chiar n-am mai avut copil.A fost o seara reusita. wink1.gif

Dany,am vazut pozele voastre si trebuie sa-ti spun ca am stat putin cu unghia in gat.Superb de-a dreptul!
Fain ca ati fost cu trupa si croaziera pe Nil mi-ar fi placut si mie,ca sa nu mai spun de snorkeling.Cam care erau preturile la scufundari?Ca eu am pasarica mea. huh.gif
Ce fain erau aranjamentele de pe paturile voastre,asa le gaseati in fiecare zi?ca sa nu mai spun de minunatiile facute de bucatarul ala din ridichi,morcovi si ce mai era pe acolo ca nu m-am prins eu. unsure.gif

Emu,n-am mai apucat sa raspund,dar a scris Ina raspunsul la intrebarea ta. pupic.gif

Sexy,n-am mai apucat sa raspund la PM,spaer ca te-ai descurcat pina la urma. pupic.gif
Dar tu de ce nu mergi cu sotul si fetele in tara???Lucrezi?

Otilici,sunteti nicte frumosi si tu ai slabit vizibil.Bravo tie! give_rose.gif
Hai ca se slabeste cel mai fain cu caruciorul.Adica plimbari in ritm mai rapid si asa e si bb multumit si mami! wink1.gif

Deea,masele deja???Citi dinti are Alexia?

Pisik,esti o frumoasa,iar noua tunsoare te prinde tare bine.Si in rochita ai aratat super,nici vorba de sunci si ce spui tu acolo. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 08-10-2007, 08:44 AM
Mesaj #1131

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna dimineata fetele si o saptamana usoara!

CITAT(ina_ceva @ 06-10-2007, 02:03 PM) *

Distractie placuta WE asta Axe! Sa ai grija ce papi pupic.gif

Am avut grija, surprinzator nu am putut manca cine stie ce...aici nu vorbesc de torturi evident. Am consumat si ceva alcool, 2 portii de martini bianco. In rest am avut de unde alege si la petrecerea de sambata si la soacra-mea duminica asa ca nu au fost probleme.

CITAT(Tulip @ 06-10-2007, 02:16 PM) *

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! tease.gif

Lasa ca vine vacanta la sfarsitul lunii, nu?
E greu sa stai si cu copilul si sa mergi si la servici...aviz amatoarelor de acest sport!
Dar satisfactia e mare....

CITAT(otilici @ 07-10-2007, 12:58 AM) *

Merci pt.compliment give_rose.gif .Eu una ma vad la fel ca inainte,enorma,tot zic ca degeaba tin regim,tot grasa is doh.gif ,dar barbatu-meu ma cearta mereu sa tac din gura si sa ma masor din cand in cand grin.gif ,ca el ma vede ca slabesc naughty.gif Sa nu mai zic ca imi aduce acasa mancare dietetica,numai sa ma ajute la regim,e un dragut smile.gif

Foarte dragutz barbatul tau. Chiar ieri ii aratam si eu lui Fl ca am o gramada de par alb pe la tample (v-am zis ca am sarit vopsitul luna asta ca imi cade tare rau parul si am zis sa fac o pauza...asa ca radacinile sunt brunete!!) si el imi zice, "nu intelegi fata ca eu te iubesc asa cum esti, alba in cap poti sa fii si tot tu esti"....deci ne iubesc barbatii, ma, ce mai!!

CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 11:42 PM) *

In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte blushing.gif
Imagine

Esti obosita dar poate o sa vina si o vacanta dupa...eu sper pt tine ca esti in stres de cam mult timp. pupic.gif
Rochita asta de sus era fara bretele, nu?...e exact cum a avut cumnata mea la cununie numai ca gri-perla....super model. Tunsoarea e in tendinte si-ti sta tare bine, nu ca nu ti-ar fi stat bine si cu parul lung!!
Eu nu stiu povestea cu fostul, dar daca revederea a fost calma....inseamna ca totusi nu ati ramas cu resentimente unul fata de celalalt!
Spor in continuare si cred ca ne vedem la siab miercuri...asa am planuit cu Fl. Luam o zi libera pt asta ca altfel nici o sansa sa ajungem.

Eu in continuare cu Monti al meu...dimineata am vazut -200g ceea ce e ceva decat deloc. Vorba aia:"cu rabdarea trecem marea".

Deea, sper sa se inteleaga cu tanti Florica Alexuca sa stai linistita si tu ca ai rezolvat problema. La inceput s-ar putea sa mai maraie, dar daca tu pleci inainte de a se trezi ea atunci nu cred ca o sa planga.
Ma bucur ca am putut sa te ajut.

A, uitasem. Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!! tease.gif

Acest mesaj a fost editat de axe10: 08-10-2007, 08:43 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 08-10-2007, 08:58 AM
Mesaj #1132

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 09:44 AM) *

A, uitasem. Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!! tease.gif

Sunt perfect de acord cu tine grin.gif ,mai e mult de muncit wink1.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-10-2007, 09:11 AM
Mesaj #1133

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza!

Multumesc mult fetelor, suneti niste scumpe pupic.gif

Emu, si eu credeam ca o sa plang dupa parul lun, dar uite ca u am plans deloc si parca parca l-as scurta si mai mult )).gif

Axe, da, era fara bretele rochia, dar in locul bretelelor de plastic de sutn am prefrat sa imi pun unul elegant, cu bretele de catifea si danteluri, de ziceai ca are rochia garnitura. e misto modelul, dar imi cadea tare, am cusut-o de sutien pana la urma laugh.gif

Cu fostul, hmmm, a fost o poveste zbuciumata cu final nefericit si neasteptat (Pt mine, ca numa eu il vedeam ingeras). In ciuda faptului ca in toata relatia m-a facut sa sufar, ne certam f mult si violent (tipete, ameninari, etc), eram ca o epava, de abia ma mai tineam pe picioare, ma certam cut oata lumea pt el, etc., l-am iubit enorm, fara logica, nu stiu daca ati avut vreodata sentimentul ala, era o dragoste bolnava, zic eu cu mintea de acum...In fine, m-am gandit 5 ani aproape zi de zi la momentul cand o sa ne reintalnim si mi-am facut senarii, pt ca totul sa fie acum f firesc...ce sa zic, eu m-am maturizat sigur, poate si el, fiecare are acum viata lui, e bine ca s-a intamplat pana la urma momenul ca sa nu ma mai intreb "oare cum o sa fie"?
Da un semn miercuri

Dana, pupici la bb Lucas pupic.gif

Deea, incearca sa te odihnesti, stiu cum e sentimentul si nu e deloc placut....

Va pup, mai "vorbim" azi sper

Oti, felicitari! Se vede ca ai slabit!

Imi cer scuze ca mananc litere, dar scriu de la o tastatura de laptop si nu sunt obisnuita deloc

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 08-10-2007, 10:58 AM
Mesaj #1134

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

Neata fetele

Asa deci..cum a aparut Dany cum v-ati dezmortit hug.gif

Oti cum sa nu ..te si tirasc dupa mine daca vrei numai sa slabesti..vreau sa slabesc..am o gramada de haine si nu mai intru in ele iar pe cele de gasa le-am dat deja..asa ca ori slabesc ori stau in casa

Dany super pozele..vreau si eu wink1.gif

Pisik arati super..si eu cred ca o sa ma tund..chiar si cu riscul de a ma bate Dana

Emu jos palaria ca poti zambi si glumi floare.gif

Nu va povestesc despre orgia culinara din weekend si despre urmarile ei nefaste sorry.gif

nici nu modific tickerul in plus il las asa pina ajung iar la aceiasi greutate

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 08-10-2007, 11:14 AM
Mesaj #1135

Taz

Sa va mai arat si eu "cioara" mea...singurica intre baieti:

Imagine

In starea ei "normala", adica dansand in oglinda:

Imagine

Si f. cuminte servind sampania...e si ma-sa langa in bluza "a la Pocahontas"...daca stiti cine e aia...ca poate nu sunteti in tema, zic!

Imagine

Si sa nu o uitam pe buni Mery cu nepoata....

Imagine

Peach, zic si eu ca toamna ne-a strans pe la casele noastre si asa intra mai multe pe aici....Dany oricum e "motor"...

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 08-10-2007, 11:19 AM
Mesaj #1136

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 11:14 AM) *

Sa va mai arat si eu "cioara" mea...singurica intre baieti:

Imagine

inginer o face mama wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 08-10-2007, 11:22 AM
Mesaj #1137

Taz

CITAT(peach @ 08-10-2007, 12:19 PM) *

inginer o face mama wink1.gif

Nu cred....la cat fataie din c..ur...parca vad ca se duce la vreun modeling, cantat sau telenovea....cu toate ca la logica e as...!!

Sa faca ce o vrea ca nu ma bag.

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-10-2007, 11:38 AM
Mesaj #1138

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Buna ziua yahoo.gif .Am venit acasa ca bunica mea se simte din ce in ce mai rau.A facut o congestie pulmonara si acum expextoreaza puroi cry.gif doh.gif .Acusica pun poze cu apartamentul facute cand l-am luat si 2-3 cu mine.
Oti ai slabit clap.gif .Bravo.Pup cavalerul Norbi pupic.gif
Pisik iti sta tare bine asa .Si mai zic o data .. unde`s suncile? blink.gif
Deea,Dana pup copilasii draguti pupic.gif hug.gif
Axe frumoasa foc mandra ta naughty.gif .Maine - poimaine ai sa ai coada de pretendenti la usa blum.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
dany
mesaj 08-10-2007, 11:40 AM
Mesaj #1139

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Salutari !

CITAT(daconst @ 08-10-2007, 08:35 AM) *

Dany,am vazut pozele voastre si trebuie sa-ti spun ca am stat putin cu unghia in gat.Superb de-a dreptul!
Fain ca ati fost cu trupa si croaziera pe Nil mi-ar fi placut si mie,ca sa nu mai spun de snorkeling.Cam care erau preturile la scufundari?Ca eu am pasarica mea. huh.gif
Ce fain erau aranjamentele de pe paturile voastre,asa le gaseati in fiecare zi?ca sa nu mai spun de minunatiile facute de bucatarul ala din ridichi,morcovi si ce mai era pe acolo ca nu m-am prins eu. unsure.gif

Scufundarile incepeau de la 40 € pentru o scufundare cu profeorul langa tine si ajungeau pana pe la 300 € pentru 10 scufundari . Echipamentul costa inca 20 € /zi
Noi am facut iesirea cu vaporul , am avut 3 pauze de vreo ora fiecare pentru snorkeling , masa de pranz pe vapor si ne-a costat 30 € / persoana + 2 € inchiriatul echipamentului . A 2-a zi ne-am cumparat echipament nou cheer.gif

Da , aranjamentele de pe pat erau facute in fiecare zi altfel naughty.gif
CITAT(peach @ 08-10-2007, 10:58 AM) *

Asa deci..cum a aparut Dany cum v-ati dezmortit hug.gif

Ce-am facut eu ??? blushing.gif

Aha , nu ne zici ce ai papat in WE ? Nici eu , sic , na tease.gif

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 11:14 AM) *

Peach, zic si eu ca toamna ne-a strans pe la casele noastre si asa intra mai multe pe aici....Dany oricum e "motor"...

Alta ......

Mi-a placut alexia la tura de dans in oglinda hug.gif

Pisik , ai aceeasi tunsoare ca si mine hug.gif .Doar ca la mine e parul ceva mai scurt si avand vartej nu il pot tine pe o parte sad.gif Iti sta tare bine !!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 08-10-2007, 11:47 AM
Mesaj #1140

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata fetili!
Dany, vazut toate pozele, mi-au placut tare tare! Super hotelul, superbe peisajele, apusul, albastrul apei!
Oti, se vede ca ai slabit, tine-te bine in continuare! pupic.gif Baietelul tau e un dulce, are niste ochi mama mama..
Pisik, stii foarte bine sa iti ascunzi kg de care te tot plangi.. arati bestial give_rose.gif De tunsoare nu mai zic
Axe, ai domnisoara mare si frumoasa.. ca are cu cine semana naughty.gif

We asta am lenevit, am dormit muuuult, am iesit in club cu fetele la petrecerea burlacitelor si am dansat pana au inceput sa ma doara picioarele grin.gif Am facut mancare, m-am uitat la un film, premiera pe HBO, "Dragoste in ofsaid", am jucat carti pana la 12 noaptea aseara )).gif
La noi au inceput "Zilele Iasului", asa ca am fost la degustat mici, kurtos, vin fiert si must blushing.gif

Dar de azi, pe cai! orc.gif
Incep si eu sa pun meniurile, poate primesc si eu o urecheala sa imi revin. Mai sunt fix 33 de zile pana la nunta si vreau sa ma reconfigurez nitel

Mic dejun:
omleta din albus 0.5
paine 0.5
lapte 2.5
fulgi 2.5

Pranz:
ciorba de leguminoase 2
paine 2

Pentru diseara: orez cu piept de pui sau varza cu carnati grin.gif Inca nu sunt foarte hotarata

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

253 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:52 AM