![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
08-10-2007, 12:03 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
omleta din albus 0.5 Adica ai facut omleta dintr-un albush de ou ????? Ti-a ajuns macar pe o masea ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
08-10-2007, 12:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
omleta din albus 0.5 Adica ai facut omleta dintr-un albush de ou ????? Ti-a ajuns macar pe o masea ? Da, a iesit destul de putin. Dar ramasese de ieri, ca galbenusul l-am folosit la legatul ciorbei. In general mananc un ou intreg. Ah, am uitat, am mancat si un triunghi de branza topita ~ 1p -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
08-10-2007, 12:09 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Poze cu apartamentul
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-10-2007, 12:09 PM -------------------- |
| michelle |
08-10-2007, 12:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sa-l stapaniti sanatosi! Mai asteptam poze si cu el mobilat Nu inteleg soba unde e plasata? Arati bine, Andreea, cat mai vrei sa slabesti? Am uitat, ce inaltime ai? Mai mergi la sala? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
08-10-2007, 12:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pisik arati beton daca tu ai sunci eu am aripi de delfin.Imi place rochia la nebunie, cand vine mama o rog sa imi faca si mie una la fel, ca ma avantajeaza modelul asta.
Daconst mi s-a acrit de mers in tara, prefer sa stau acasa in ziua aniversarii, sau sa plec in alt oras, asa cum v-am scris ma bate gandul sa plec in Sevilla sau Granada, cat timp e iubi al meu plecat in tara cu cele 2 fete ale noastre. Andreea sa il stapaniti sanatosi si sa il umpleti de copii. Andreea vrea sa slabeasca pana ii ramane umbra., si atunci tot o sa fie nemultumita. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| bubbles |
08-10-2007, 12:22 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
MIha babu a ramas sa il mobileze si sa il termine.Soba e plasata temeinic pe hol in asa fel incat daca faci foc se incalzesc toate camerle inclusiv baia si bucataria.Daca voi putea voi filma 2-3 minute ca sa va "prezint" casuta.Asta cand mai ajung pe acolo ca se pare ca bunica lui babu e pe moarte
-------------------- |
| May |
08-10-2007, 12:33 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
pisik iti sta f bine tunsa asa, cred ca te avantajeaza mai mult la fizionomia fetei caci ti-o incadreaza. Imi place de tine ca stii cum sa te imbraci ca sa ascunzi tot ce nu iti place otilici intr-adevar se vede ca ai slabit si cred ca s-ar vedea si mai mult daca nu te-ai ascunde dupa hanoracele alea enorme.... e cel mai mare fals ca hainele largi ascund defectele, doar le rotungesc bubule pe mine continui sa ma uimesti cu imaginea total aiurea pe care o ai despre tine. Eu chiar cred ca tu ai nevoie sa vorbesti cu cineva de specialitate care sa te faca sa constientizezi felul in care arati. Nu zic sa nu imbunatatesti partile care nu iti plac dar macar invata sa accepti toate rezultatele bune de pana acum. Sa stapaniti fericiti apartamentul axe poate iti vedem mandra in telenovelele de pe acasa Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 08-10-2007, 12:33 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
08-10-2007, 12:38 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dany, si eu am vartej, dar uite ca asa se alege parul meu, cu cararea pe stanga. Eu nu pot avea breton din cauza de vartej
Miha, reusesc sa le mai ascund nica, desi la rochia asta ca sa ma incapa s-au chinuit doi oameni sa imi inchida fermoarul Peach, hai si tu in clubul "tunselor" Sexy, nu mai zice tu asa, ca te-am vazut, esti tare frumusica Andreea, mie mi se pare ca arati f f bine May, da, imi sta bine, mai ales ca m-am mai rotunjit la fata. Eu, ca si tine dealtfel, am si noroc de conformatie, asa ca ma pot "juca" cu hainele, mai mult la fuste ca la pantaloni nu prea am cum. Si la frigul care e acum in stand, numa in pantaloni o sa ma imbrac, ca dardai de dimineata cu sapte cojoace pe mine Acest mesaj a fost editat de Pisik: 08-10-2007, 12:39 PM -------------------- |
| michelle |
08-10-2007, 12:53 PM
|
Asa e, Pisik, iti sta tare bine cu fata rotunjoara si cu.. decolteul
Si baietii nostri au fost sambata la SIAB. Au plecat vineri la 4 din Iasi si s-au intors la 12 noaptea. Cica au stat 5-6 ore inauntru. Am stat si m-am uitat si eu la poze duminica.. mi-a placut mult Toyota Auris -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
08-10-2007, 02:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Pisik,esti tare frumusica cu noua freza,tare bine te prinde
Bubbles,si eu zic ca arati foarte bine asa,daca mai slabesti devii prea slaba.Si eu sunt de parere ca poate ar fi mai bine sa vorbesti cu cineva de specialitate,vorba lui May Va multumesc tuturor pt.incurajari -------------------- |
| bubbles |
08-10-2007, 02:55 PM
|
Fetelor cu cine sa vb ca si asa eu cica fac psihologia si voi deveni mare psiholog
-------------------- |
| otilici |
08-10-2007, 02:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
otilici intr-adevar se vede ca ai slabit si cred ca s-ar vedea si mai mult daca nu te-ai ascunde dupa hanoracele alea enorme.... e cel mai mare fals ca hainele largi ascund defectele, doar le rotungesc May,nu incerc sa ma ascund,dar din pacate numai haine ori prea mici,ori prea mari am deocamdata -------------------- |
| peach |
08-10-2007, 03:00 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Fetele care din voi aveti idee ce masini au consum de 3 sau 4 la suta km?
Alta decit toyota ca-i prea lunga lista de asteptare. -------------------- |
| bubbles |
08-10-2007, 03:04 PM
|
Sorina orice fel de masina ?Noi am vazut un Mercedes Smart la mana a doua din 2006 cu 30000Km la 9000E foarte fainutze dar mai ales pt femei ca-s micute taresi consumul e de 4 la 100km
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-10-2007, 03:04 PM -------------------- |
| dany |
08-10-2007, 03:13 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Felicitari pentru apartament , Andreea !!
Cu riscul ca te superi pe mine iti pun o intrebare : de ce pui asemenea comentarii la pozele cu tine ca cel de AICI ??? Daca ai o parere asa de proasta despre tine nu mai pune poze si gata . Toata lumea iti spune ca arati bine , tu nu si nu . p.s. comentariul era : eu Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 08-10-2007, 03:14 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:59 PM |