![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
08-10-2007, 03:27 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
nu smart ca-i prea mic si in caz de accident pe autostrada nu are ce se stringe
ceva la mina a 2-a, ieftin am vazut clio dar e model nou si prea scump. Habar nu am ce alte masini au consum asa de mic da Bubbles ..mie mi-au ramas ochii la abdomenul tau ..da daca vrei sa cunosti termenul de "ugly" iti trimit o poza de a mea dimineata si cu bura dezvelita -------------------- |
| bubbles |
08-10-2007, 03:28 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Uff scuze Dany
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-10-2007, 03:29 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
08-10-2007, 03:29 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Iti trimit si eu una cu ciolanele mele
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
08-10-2007, 03:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Iti trimit si eu una cu ciolanele mele tu mai bine trimite cu dotarile sa aiba omul la ce visa -------------------- |
| May |
08-10-2007, 03:35 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da-le naibii de dotari ca am inceput sa am dureri de spate de cateva luni , uneori chiar groaznice. Cand o sa fiu insarcinata o sa fiu vai de mama mea
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
08-10-2007, 03:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Da-le naibii de dotari ca am inceput sa am dureri de spate de cateva luni , uneori chiar groaznice. Cand o sa fiu insarcinata o sa fiu vai de mama mea Mai imparte si la altii, asa rezolvam 2 probleme Uff scuze Dany Sa le porti iubita! Nu mai sta cocosata! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
08-10-2007, 03:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, ai domnisoara mare si frumoasa.. ca are cu cine semana We asta am lenevit, am dormit muuuult, am iesit in club cu fetele la petrecerea burlacitelor si am dansat pana au inceput sa ma doara picioarele La noi au inceput "Zilele Iasului", asa ca am fost la degustat mici, kurtos, vin fiert si must Cu ta-su cica seamana...naiba stie..nici nu ma preocupa. Doar sa nu fie plinutza ca mine (vedeti ce dragalasha sunt cu mine?! Frumos inceput de dieta asta cu kurtos.... Deja ai facut petrecerea burlacelor? axe poate iti vedem mandra in telenovelele de pe acasa Da...pai acum totul e posibil....pai decat sa invetze 6ani si pe urma sa stea cu diploma in buzunar, mai bine o telenovea...ca se poarta! Fetele care din voi aveti idee ce masini au consum de 3 sau 4 la suta km? Alta decit toyota ca-i prea lunga lista de asteptare. Masinile mici in general au consum mic-peugeot 107 (detin), citroen C1, Toyota Aygo...sau cele pe motorina... Clio am avut si nu consuma chiar asa, dar poate la voi nefiind asa aglomeratie (zic si eu ca nu stiu traficul de la tine) poate consuma asa. Si consumul asta la majoritatea e pt afara din oras. Peugeotul meu consuma in oras cam 6 litri si nu are decat 998 cc. Da-le naibii de dotari ca am inceput sa am dureri de spate de cateva luni , uneori chiar groaznice. Cand o sa fiu insarcinata o sa fiu vai de mama mea Hai ca te vad eu pe tine...mie mi-a "pleznit" un sutien pe mine cand eram cu burta la gura...stateam mai mult fara prin casa...parca le taram pe jos! -------------------- ![]() |
| daconst |
08-10-2007, 04:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mey,da ce spor la scris aveti...Dany,tu esti capul?
Bubbles sa stapaniti sanatosi apartamentul si sanatate bunicii! Sorina,masina mica care consuma putin e Renault Twingo si consuma tare putin,iar la mana a doua e ieftin tare. Cu tunsul,daca tot vrei s-o faci,tunde-te ca Victoria Backam.Aia e freza super,super si te-ar si prinde bine. Axe,e o frumoasa printesa ta si parca-ti seamana tare bine sau ma insel? Sexy,ce tare esti...auzi la ea ca ramane singura de aniversare.Bravo mami independenta! Miha,pai deja ai facut petrecerea burlacitzelor???Asa devreme?pai mai ai timp de citeva pina te mariti. Eu am facut-o joia si sambata am avut nunta,sa nu-ti spun ca eram chiauna de cap si la nunta dupa urgia de la stripteas. -------------------- |
| michelle |
08-10-2007, 04:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha,pai deja ai facut petrecerea burlacitzelor???Asa devreme?pai mai ai timp de citeva pina te mariti. Eu am facut-o joia si sambata am avut nunta,sa nu-ti spun ca eram chiauna de cap si la nunta dupa urgia de la stripteas. Cu ocazia SIAB-ului am facut-o. Baietii au plecat la Bucuresti, iar fetele si-au facut de cap Dar ne-a placut, si e foarte probabil sa mai repetam experienta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
08-10-2007, 04:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Miha,pai deja ai facut petrecerea burlacitzelor???Asa devreme?pai mai ai timp de citeva pina te mariti. Eu am facut-o joia si sambata am avut nunta,sa nu-ti spun ca eram chiauna de cap si la nunta dupa urgia de la stripteas. Cu ocazia SIAB-ului am facut-o. Baietii au plecat la Bucuresti, iar fetele si-au facut de cap Dar ne-a placut, si e foarte probabil sa mai repetam experienta Aaaaaaaaaaa, trebuia sa zici ca e petrecerea burlacelor 1....asa da. Dana, vad ca tu ai facut-o ca la carte...cu "goliciuni" cu tot.... Axe,e o frumoasa printesa ta si parca-ti seamana tare bine sau ma insel? Mey, dar ma faceti sa Uitai de Bublles asta- ma fato, ma enervezi tare...tu nu vezi ce plata esti la burta?!...cred ca nu am fost niciodata asa. Eu intotdeauna am avut acolo o curbura prin partile astea. Acum am lasat-o moale (si burta!) si m-am consolat ca oricat as slabi ea va fi prezenta daca nu fac abdomene....asa ca ma las pagubasa. Poate intr-o alta viata o sa fiu mai sportiva ca in asta am avut mereu scutire la sport. Va anunt ca pe 29 oct o sa reiau cursurile de retelistica (CISCO-CCNA3) asa ca o sa fiu peste cap de ocupata cu invatatul ca am o profa care nu acepta sa vii de la o predare la alta nepregatit...adica sa inveti numai pt examenul final. Asa ca nu stiu cum o sa ma descurc cu Alexia ca o sa trebuiasca sa citesc f mult. -------------------- ![]() |
| peach |
08-10-2007, 05:05 PM
|
Sorina,masina mica care consuma putin e Renault Twingo si consuma tare putin,iar la mana a doua e ieftin tare. Cu tunsul,daca tot vrei s-o faci,tunde-te ca Victoria Backam.Aia e freza super,super si te-ar si prinde bine. multumesc tuturor pt ideei ..deocamdata sunt in stadiul de informare ..si compar preturile Esti sigura ca vrei sa-mi tai parul asa radical? ca eu ma gindeam sa-l tai doar o palma May..de acord cu Miha..mai da si pe la altii Acest mesaj a fost editat de peach: 08-10-2007, 05:08 PM -------------------- |
| emu |
08-10-2007, 06:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna dimineata
Parca acum ceva timp tzi-era gandul sa renunti la tot parul M-am razgandit Axe si mie mi se pare ca-ti seamana Alexia Bubbles, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Cati ani are bunica sotului? Ieri am fost la sala. Facut 35 min treadmill - ~3km (la 3mph Acum intrebarea zilei - cat punctez 450gr pepene rosu? Doar 1p pt fructe in plus? Am mai mancat si un mar si o banana mica. -------------------- |
| axe10 |
08-10-2007, 06:30 PM
|
Buna dimineata Axe si mie mi se pare ca-ti seamana Alexia Acum intrebarea zilei - cat punctez 450gr pepene rosu? Doar 1p pt fructe in plus? Am mai mancat si un mar si o banana mica. Da, numai 1 p pt depasire cantitate....dar nu face obicei din asta!!! Buey, hai ca ma pun cu ea in oglinda ca m-ati zapacit!!...evident ca ea de abia asteapta sa se fataie prin fata mea... -------------------- ![]() |
| emu |
08-10-2007, 06:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Da, numai 1 p pt depasire cantitate....dar nu face obicei din asta!!! Sa traiti! Am inteles Asteptam mai multe poze -------------------- |
| bubbles |
08-10-2007, 06:34 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bubbles, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Cati ani are bunica sotului? Ieri am fost la sala. Facut 35 min treadmill - ~3km (la 3mph Acum intrebarea zilei - cat punctez 450gr pepene rosu? Doar 1p pt fructe in plus? Am mai mancat si un mar si o banana mica. Emu bunica babuinului are 78-79 ani .A mea e mai tinerica .. are 67 Felicitari pt miscare.Eu astept sa terminam cu apartamentul ca sa imi instalez o bicicleta in camera iar apoi sa pedalez zilnic macar cate 30 min -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:18 AM |