![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| BLUELIFE |
09-10-2007, 08:03 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Neata Buna dimineata! multumesc! Pisik Axe sa-ti traiasca!E pur si simplu superba! -------------------- ![]() |
| peach |
09-10-2007, 08:45 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
La mine duminica e zi de gatit Am facut ieri musaca cu piure (dupa retzeta Doinei) si am adaptat-o dupa Gabi: adica am pus carne tocata (vita+ porc), ardei, rosii, ciuperci si masline. A iesit un deliciu Am facut si tartine cu rosii a la Doina Poti sa scri reteta de musaca cu piure te rog. Azi vreau sa fac oricum piure si chiar ma gindeam cu ce Neatea fetele 66.6 kg funny number ..asta sa vedeti cit trag dupa weekendul trecut..si mai vine unul la soacra Danuta cred ca stiu despre ce freza vorbesti dar problema e ca eu sunt lenesa de felul meu si daca-i o freza care cere mai mult de o perie dimineata mai bine lasa, sau daca trebuie tunsa la fiecare 2 luni. Ma gindeam doar sa bag foarfeca in el sa-l scurtez cam cum eram la botez si sa-i mai fac ceva suvite. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
09-10-2007, 09:11 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , harnicutzelor !!
Mey,da ce spor la scris aveti...Dany,tu esti capul? Sorina,masina mica care consuma putin e Renault Twingo si consuma tare putin,iar la mana a doua e ieftin tare. Cu tunsul,daca tot vrei s-o faci,tunde-te ca Victoria Backam.Aia e freza super,super si te-ar si prinde bine. Buey, si tu ? Ce-am facut eu ? Probabil am tras cu piciorul cand am venit din concediu Sorina , Dana zice de tunsoare ca a lui Pisik si ca a mea ( chiar daca la mine nu se vede asa de bine ) . Eu zic ca ti-ar sta tareeeee bine Neata! Eu m-am operat aseara la maxilar, asa ca azi sunt umflata la fata si chiauna de cap de la anestezice si calmante. Macar bine ca ce a fost mai greu a trecut. Sper sa imi termin repede treburile pe la birou si sa ma duc repede acasa. Of , Ella , sa te faci bine repede !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
09-10-2007, 09:18 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ela insanatosire grabnica
-------------------- |
| Ella79 |
09-10-2007, 09:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Multumesc de incurajari fetelor!
Axe, esti norocoasa ca nu ai probleme cu dintii! Eu cica n-am asimilat calciu cand imi cresteau dintii (sau o fi de la Cernobal?? E o distractie.... ce nu va puteti imagina. -------------------- |
| Pisik |
09-10-2007, 09:31 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru pup AI FOST AICI SI NU AI VENIT LA MINE???? DE CE????? Chiar simteam nevoia sa vad o fata prietenoasa -------------------- |
| BLUELIFE |
09-10-2007, 10:04 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Ella
-------------------- ![]() |
| Pisik |
09-10-2007, 10:07 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ella, multa multa sanatate!
Blue, multumesc mult pt compliment -------------------- |
| michelle |
09-10-2007, 10:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?".
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?". Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta....... "Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale....." -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
09-10-2007, 10:47 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
-------------------- |
| otilici |
09-10-2007, 10:54 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Vai Miha
Sa mor de ras nu alta -------------------- |
| bubbles |
09-10-2007, 10:56 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?". Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?". Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta....... "Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale....." -------------------- |
| BLUELIFE |
09-10-2007, 11:49 AM
|
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?". Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?". Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta....... "Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale....." -------------------- ![]() |
| bubbles |
09-10-2007, 12:57 PM
|
Slaba miscare pe aici
MD (in sfarsit am si eu mic dejun 1 ou 2p 30g piept pui afumat 0.75 o rosie 0p 20 g lipie cu susan 1p total:3.75p . G: 1 mar Pranz: cartofi 2p margarina 0.5p (2 lgte) 20 g lipie susan 2p 3 ardei copti 0p 100g piept pui afumat 2.5p total:7p G:1mar Diseara inca nu stiu cam ce mananc -------------------- |
| michelle |
09-10-2007, 01:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ieri am fost la sala, apoi la cumparaturi. Am luat alte cartoane pt place-card-uri si servetele pt nunta din Metro.
Partea cea mai proasta e ca am mancat tarziu, pe la 10, cand am ajuns acasa. In total ieri am mancat de aprox 22p. Azi: mic dejun - paine 2, icre 1, salata de peste 2, castravete 0, lapte 2, fulgi 2. pranz - paine 2, ciorba de leguminoase 1 -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:59 AM |