![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
09-10-2007, 02:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Peach daca sunt dupa retetele mele nu ma inviti si la masa??????sau e alta Doina care gateste la fel de bine si gustos ca mine?
Ella multa sanatate, vad ca de la un timp ai mare nevoie Michelle super bancul -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| peach |
09-10-2007, 02:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
nu stiu dspre cine vorbea Ina..dar daca te simti cu musca pe caciula mai pune o data reteta ca salivez de dimineata..vad ca Ina nu a aparut pina acum. Hai ca am un vin spaniol de moare lumea
off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
09-10-2007, 03:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
O fi de la lipsa de calciu?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
09-10-2007, 03:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
nuoff topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva? Peach si mie mi s-a zbatut ochiul drept 1 luna, ziceai ca am un tic nervos, la fiecare 4, 5 secunde se zbatea vizibil ( am si martori, pe Anca Veselie). Am mers la medic si mi-a dat Ca, Mg, Zn cate 3 pastile pe zi, si regim alimentar bogat in calciu ( multe lactate, branzeturi, oua). PS: am crezut ca tu ai facut musacaua, acum vad ca Ina.Scuze -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| peach |
09-10-2007, 03:49 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
nuoff topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva? Peach si mie mi s-a zbatut ochiul drept 1 luna, ziceai ca am un tic nervos, la fiecare 4, 5 secunde se zbatea vizibil ( am si martori, pe Anca Veselie). Am mers la medic si mi-a dat Ca, Mg, Zn cate 3 pastile pe zi, si regim alimentar bogat in calciu ( multe lactate, branzeturi, oua). PS: am crezut ca tu ai facut musacaua, acum vad ca Ina.Scuze nu te mai scuza atit si pune un link ceva pt musacaua aia ..ca am spala tastaruta deja Ceva asemanator mi-a gasit si Miha cu Ma +Ca +Zn +Se Eu am luat Mg dar doar o pastila seara..ma duc azi sa vad ce combinatii gasesc pe aici merci mult -------------------- |
| May |
09-10-2007, 03:52 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai, dar chiar nu ii zice nimeni lui peach reteta? Se roaga aici de voi de azi dimineatza
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 06:59 PM) E foarte usor de facut si foarte slab calorica. Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup. Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 09-10-2007, 03:52 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
09-10-2007, 04:04 PM
|
Mai, dar chiar nu ii zice nimeni lui peach reteta? Se roaga aici de voi de azi dimineatza CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 06:59 PM) E foarte usor de facut si foarte slab calorica. Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup. merci May -------------------- |
| BLUELIFE |
09-10-2007, 04:12 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Super reteta eu o stiam cu cartofi feliati si carne dar cum ramane cu combinatia :cartofi-carne?
-------------------- ![]() |
| axe10 |
09-10-2007, 04:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva? Vrei leacuri babesti?...fa cruce la ochi si zi Tatal nostru!!! Super reteta eu o stiam cu cartofi feliati si carne dar cum ramane cu combinatia :cartofi-carne? Pai asta e pt persoane care nu tin Monti...puncteaza la WW. Eu fac musaca mai nou cu dovlecei in loc de cartofi, sau vinete! -------------------- ![]() |
| May |
09-10-2007, 04:17 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
09-10-2007, 04:23 PM
|
Peach acum vroiam sa ti-o pun si eu
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| BLUELIFE |
09-10-2007, 04:31 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva? Vrei leacuri babesti?...fa cruce la ochi si zi Tatal nostru!!! Super reteta eu o stiam cu cartofi feliati si carne dar cum ramane cu combinatia :cartofi-carne? Pai asta e pt persoane care nu tin Monti...puncteaza la WW. Eu fac musaca mai nou cu dovlecei in loc de cartofi, sau vinete! Buna ideea,mersi Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?astazi mi-a intrat un tampit si m-a salutat. l-am salutat si eu apoi a inceput sa-mi faca avansuri si cand i-am spus ca sunt maritata si nu ma intereseaza m-a facut in tot felul,si nu a fost singurul pe ziua de azi.Te intreaba ce faci,cum esti si dupa aceea au impresia ca le cazi la picioare desi pe pagina de profil scrie clar:casatorita,nu sunt interesata de relatii sau aventuri.Am decis sa nu imi las pagina vazuta decat de prieteni. Am bagat 2 tigari dupa faza asta una dupa alta. -------------------- ![]() |
| May |
09-10-2007, 04:31 PM
|
|
Peach acum vroiam sa ti-o pun si eu Sau ma tzuci ca sa nu vin cu nuiaua dupa tine? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
09-10-2007, 04:37 PM
|
Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?astazi mi-a intrat un tampit si m-a salutat. l-am salutat si eu apoi a inceput sa-mi faca avansuri si cand i-am spus ca sunt maritata si nu ma intereseaza m-a facut in tot felul,si nu a fost singurul pe ziua de azi.Te intreaba ce faci,cum esti si dupa aceea au impresia ca le cazi la picioare desi pe pagina de profil scrie clar:casatorita,nu sunt interesata de relatii sau aventuri.Am decis sa nu imi las pagina vazuta decat de prieteni. Am bagat 2 tigari dupa faza asta una dupa alta. -------------------- |
| axe10 |
09-10-2007, 04:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Peach acum vroiam sa ti-o pun si eu Deh, May e mai tanara si mai rapida la pus, vezi? Buna ideea,mersi Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog? Am bagat 2 tigari dupa faza asta una dupa alta. Eu nu stiu ce e netlog....explicatii va rog.... Trebuia sa nu-l bagi in seama nu sa te enervezi, ca ai copii de crescut!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:38 AM |