![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
09-10-2007, 07:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Dar cum e lipia asta cu susan?...eu stiu numai lipia aia din care se face shaorma, arabeasca!
-------------------- ![]() |
| bubbles |
09-10-2007, 07:10 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
E cam tipul ala cum e cea arabeasca numai ca e putin pufoasa iar deasupra are muuuult susan
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
09-10-2007, 07:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Noapte buna fetele...ma carabanesc si eu acasa la familia mea care ma asteapta....
O zi buna maine, ne intalnim pe joi pt impresii de la siab si sa va dau de veste ce am cumparat din IKEA! -------------------- ![]() |
| Ramo |
09-10-2007, 07:47 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna seara, buna seara............
In sfarsit reusesc sa mai intru si eu pe la voi. Sambata noaptea am facut primul party in Bridge Grill si a iesit super tare. Abia astept sambata viitoare sa o luam de la inceput. A fost f multa lume, ne-am distrat extraordinar. Cu dieta nu ma luat saptamana asta ca sunt cu rusii "pe cap". De ieri lucreaza si prietenul meu la mine in firma si e chiar mai bine decat ma asteptam. Adica am crezut ca daca suntem si la servuci impreuna, si acasa....ma cam satur. Nici pe departe. Bine, la munca nu stam toata ziua "bot in bot" dar ne mai intalnim si pe acolo. Duminica vine mama lui, care sta la Craiova, si mergem la Sovata (ca ea cu sotul ei merg durect acolo) sa ne cunoastem.... In reste sunt bine.....maine am o zi grea ca dau salariile, azi am avut o gramada de lucru cu contabilii la statele de plata, dar maine voi face fericiti peste 100 de oameni V-am pupat pe fiecare in parte si sper sa mai intru pe la voi cat de curand........ -------------------- |
| Ella79 |
09-10-2007, 07:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ramona, ce ma bucur ca ai aparut!! Nu-mi dai si mie un salariu, -------------------- |
| May |
09-10-2007, 07:56 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.863 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si eu vreau salariu, lunar daca se poate
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
09-10-2007, 07:59 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Da vreau si eu salar
Apropo..am fost la magazin si am vazut intr-o vitrina frigorifica ca scria CRENWUST POLONEZ si primul meu gand a fost la tine Mi-am facut pofta deja....te gandeai ca e gros?! sau Uitasem sa iti raspund la intrebare ... Si tu acuma -------------------- |
| uka |
09-10-2007, 08:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru pup AI FOST AICI SI NU AI VENIT LA MINE???? DE CE????? Chiar simteam nevoia sa vad o fata prietenoasa cand am fost eu la siab, erai f suparata pe femeile care se ocupau de vitrina voastra, le puneai sa le faca gigea... hhhmmm, nu am venit ptr ca prfer sa raman doar un nick pe forum...eu zic k e mai bine asa... -------------------- |
| May |
09-10-2007, 09:08 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.863 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Oricum nu esti doar un nick pe forum
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
09-10-2007, 09:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru pup AI FOST AICI SI NU AI VENIT LA MINE???? DE CE????? Chiar simteam nevoia sa vad o fata prietenoasa cand am fost eu la siab, erai f suparata pe femeile care se ocupau de vitrina voastra, le puneai sa le faca gigea... hhhmmm, nu am venit ptr ca prfer sa raman doar un nick pe forum...eu zic k e mai bine asa... Ce tare esti... Da cine te-a speriat asa??? -------------------- |
| ina_ceva |
09-10-2007, 10:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Peach asta e pentru varianta mea de musaca:
carne tocata amestec (vita+porc), ceapa, ardei, masline, ciuperci, verdeata si 1 ou (la 250gr carne). Am calit ceapa, am pus carnea tocata si am fiert, apoi am pus legumele si putin sos de rosii si am mai lasat 5min; dupa ce s-a racit compozitia, am adaugat oul. Am dat la cuptor musacaua si am tinut-o 40 de min. -------------------- |
| dany |
09-10-2007, 11:07 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
MD 20 g lipie cu susan 1p Pranz: 20 g lipie susan 2p De ce ai punctat diferit cantitati diferite la lipia cu susan ?????? off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva? Vrei leacuri babesti?...fa cruce la ochi si zi Tatal nostru!!! Asa leac babesc stiam si eu , Sorina ! si mai stiam unul : in timp ce faci cruce pe ochi spui . daca te bati de bine , bate-te pana maine .... daca te bati de rau , opreste-te !!!! Nu rade.....asa stiam eu ! Mie imi placea icq cand il foloseam.... si mie..acolo m-a agatat barbata.miu sau invers Si eu mi-am cunoscut sotul pe net Dar cum e lipia asta cu susan?...eu stiu numai lipia aia din care se face shaorma, arabeasca! Cum se face lipia arabeasca ?????????????????????? De ieri lucreaza si prietenul meu la mine in firma si e chiar mai bine decat ma asteptam. Adica am crezut ca daca suntem si la servuci impreuna, si acasa....ma cam satur. Nici pe departe. Bine, la munca nu stam toata ziua "bot in bot" dar ne mai intalnim si pe acolo. Ma bucur ca totul e ok , Ramo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Asteptam noutati si poze cand ai timp si chef !!! hhhmmm, nu am venit ptr ca prfer sa raman doar un nick pe forum...eu zic k e mai bine asa... Offffffff , Uka !!!! Peach asta e pentru varianta mea de musaca: carne tocata amestec (vita+porc), ceapa, ardei, masline, ciuperci, verdeata si 1 ou (la 250gr carne). Am calit ceapa, am pus carnea tocata si am fiert, apoi am pus legumele si putin sos de rosii si am mai lasat 5min; dupa ce s-a racit compozitia, am adaugat oul. Am dat la cuptor musacaua si am tinut-o 40 de min. La cate puncte a iesit portia , Ina ??? Cata cantitate / portii ti-au iesit ? Daca am folosi doar carne tocata de vita am iesi mai ieftin , nu ? ( la puncte .....ca la bani e mai scumpa carnea de vita tocata ... ) -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| emu |
09-10-2007, 11:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?astazi mi-a intrat un tampit si m-a salutat. l-am salutat si eu apoi a inceput sa-mi faca avansuri si cand i-am spus ca sunt maritata si nu ma intereseaza m-a facut in tot felul,si nu a fost singurul pe ziua de azi.Te intreaba ce faci,cum esti si dupa aceea au impresia ca le cazi la picioare desi pe pagina de profil scrie clar:casatorita, nu sunt interesata de relatii sau aventuri. Am decis sa nu imi las pagina vazuta decat de prieteni. Am bagat 2 tigari dupa faza asta una dupa alta. Apropo de skype... dadeam si eu block in veselie la inceput cand mi-am facut contul... enervant dom'ne enervant Ella, numai probleme in ultima vreme uff. Sper sa scapi cat mai repede Axe, cum e checul cu ciuperci? Suna delicios. Bubbles, ai punctat si susanul de pe lipie? Si eu pe lista cu salarii, va rog Uka, ce s-a-ntamplat? Eu n-am mancat decat 3 mere pana acum (e 5pm aici) si un mini sandwich de la Subway... acum ii calculez punctajul. Revin. Ok, dupa calculul meu ies 2.5 puncte pt sandwich; dupa valorile de pe site ies 3.5 puncte. Cred ca aleg a doua varianta?! N-am punctat decat painea, ca pe chifla, 2 felii super subtiri de piept de curcan si 2 lingurite maioneza light. Acest mesaj a fost editat de emu: 09-10-2007, 11:41 PM -------------------- |
| dany |
10-10-2007, 01:06 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
p.s. Simteam nevoia sa spun ceva cand am vazut ce liniste e pe aici la ora asta Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-10-2007, 01:24 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| emu |
10-10-2007, 01:59 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Miha, cat timp v-a luat sa faceti marturiile?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:05 PM |