left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 10-10-2007, 02:13 PM
Mesaj #1261

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(daconst @ 10-10-2007, 10:37 AM) *

Azi e ziua micutului Darius,face un anisor,bietul de el si nici macar n-a iesit o zi din spitale.La multi ani Darius!

Dany,Ganesha,vroiam sa va spun ca am scris pe la clinici pe aici in legatura cu operatia lui si am dat de o doctorita romanca. cheer.gif
Parintii au luat legatura cu ea si se pare ca-i va ajuta mult sa poata sa faca operatia.

Multumesc pentru vesti , Danutza ! pupic.gif

LA MULTI ANI , DARIUS !!!!!!!

Sa dea Doamne-Doamne sa te faci bine si sa fii sanatos tun de acum incolo !!!!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 10-10-2007, 04:45 PM
Mesaj #1262

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(michelle @ 10-10-2007, 04:41 AM) *
Ce sunt casserole si romaine? blum.gif Cred ca ai mai explicat, dar am uitat..

Casserole ii zice la o mancare de dovlecei, ca un fel de musaca, numai ca se paseaza dovleceii in loc sa se puna in straturi. Eu am facut-o pe asta din 2 dovlecei, 2 zucchini, putina ceapa rosie, 2 ciuperci, 1 ou, 1 lingura margarina light, 100gr branza cheddar si piper negru.

Am fiert dovleceii si zucchini timp de 10 min i-am scurs si apoi i-am pasat; i-am amestecat cu restul ingredientelor si la cuptor cu ei, la foc mediu timp de 25 min (ca n-a fost stratul asa de gros) in forma de cozonac/chec care se unge in prealabil (am folosit spray). Cuptorul se incalzeste dinainte.

Se mai pot adauga bread crumbs, ardei de tot felul, rosii si ce alte legume si mirodenii vreti/aveti in casa (chiar si bacon sau alt fel de carne, in cantitate foarte mica). Se poate folosi orice fel de branza mai tare (sa nu fie crema de branza ca iese prea apoasa).

Retete de casserole/quiche sau cum s-o mai numi smile.gif

Romaine e un fel de salata verde. O mananc in combinatie cu salata iceberg si spanac deseori.

Bubbles eu zic sa incerci sa punctezi si susanul ala...

Sper si eu sa-i mearga totul perfect lui Darius si operatia sa se faca cat mai curand.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 10-10-2007, 05:05 PM
Mesaj #1263

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Azi a venit Lavi sa ma viziteze. Tare bine mi-a facut, desi cred ca am speriat-o cu fata mea obosita dry.gif
Ea e asa tonica si draguta, chiar mi-a parut tare bine ca am vazut-o )).gif

Asa ca daca treceti pe aici, intrebati si de un suflet amarat de copil blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 10-10-2007, 05:28 PM
Mesaj #1264

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Uff am scapat in niste farneturi .. saratele .. Am fost si la skoda si am facut un drive test cu noua fabia...si s-ar putea sa ne luam una Fabia Elegance grin.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
bubbles
mesaj 10-10-2007, 05:40 PM
Mesaj #1265

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Noua Fabia

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
uka
mesaj 10-10-2007, 08:55 PM
Mesaj #1266

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

nu e genul meu fabia...

nu s-a intamplat nimic....dar cred k e mai bine asa...

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 11-10-2007, 08:40 AM
Mesaj #1267

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!

Va invit sa cititi un articol despre Wentworth Miller (Michael Scofield)

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
peach
mesaj 11-10-2007, 09:16 AM
Mesaj #1268

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(michelle @ 11-10-2007, 08:40 AM) *

Neata!

frisch fleisch naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 11-10-2007, 09:18 AM
Mesaj #1269

Taz

Neatza!

Acum m-am dus si eu in urma si am vazut postarea Ukai, imi scapase pagina aceea. Este a doua oara pe forum cand simt ca platesc greselile altora, cand simt ca sunt pusa in aceeasi oala cu niste fete din cauza carora s-au creat conflicte. Chiar nu stiu ce ti-am facut Uka sau ce impresie ti-am lasat, dar imi pare rau sa vad ca sunt judecata gresit.....ce crezi ca ti se intampla daca veneai sa ma saluti? Nu stiu, poate sunt eu prea obosita, dar nu inteleg.....in fine....poate nici nu trebuie.

Va pup fetelor si va doresc o zi buna!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 10:00 AM
Mesaj #1270

Yeti

CITAT(peach @ 11-10-2007, 09:16 AM) *

CITAT(michelle @ 11-10-2007, 08:40 AM) *

Neata!

frisch fleisch naughty.gif

lol.gif Oare cate puncte o avea la 100 gr ? lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 11-10-2007, 10:01 AM
Mesaj #1271

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Pisik,draga,noi am mai vorbit si cum ti-am mai spus e bine sa te doara in cot citeodata.Serios acum. pupic.gif
Eu am reusit sa ignor ce ma deranjeaza si pur si simplu sa nu bag in seama parerea altora,care mie nu-mi ajuta la nimic.Si tare bine-mi e. cheer.gif
Nu cred ca Uka a vrut sa te faca sa te simti prost,dar banuiesc ca e si ea influentata ca alte fete de persoane care obisnuiesc sa abereze la greu si care sufera de paranoia si mania persecutiei.Sorry,dar e parerea mea si cine se simte nu ma intereseaza absolut deloc!

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 11-10-2007, 10:09 AM
Mesaj #1272

Taz

CITAT(daconst @ 11-10-2007, 11:01 AM) *

Pisik,draga,noi am mai vorbit si cum ti-am mai spus e bine sa te doara in cot citeodata.Serios acum. pupic.gif
Eu am reusit sa ignor ce ma deranjeaza si pur si simplu sa nu bag in seama parerea altora,care mie nu-mi ajuta la nimic.Si tare bine-mi e. cheer.gif
Nu cred ca Uka a vrut sa te faca sa te simti prost,dar banuiesc ca e si ea influentata ca alte fete de persoane care obisnuiesc sa abereze la greu si care sufera de paranoia si mania persecutiei.Sorry,dar e parerea mea si cine se simte nu ma intereseaza absolut deloc!

Stiu, iubita, tu ai mare dreptate, dar eu sunt un pic mai sensibila acum si orice lucru marunt ma poate face sa ma simt bine sau nasol. Daca Uka ar fi venit sa ma salute m-as fi simtit f bine, asa cum m-am simtit ieri cand a venit Lavi, iar vorbele ei cu substrat m-au facut sa ma simt destul de naspa, mai ales ca nu inteleg de unde vine teama asta, nu cred ca am facut vreodata ceva rau cuiva de aici, nu am avut nici un conflict cu nimeni si atunci, de ce sa se fereasca lumea de mine?

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 10:12 AM
Mesaj #1273

Yeti

Pisi , NU-TI MAI BATE CAPUL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai destule alte griji !!!!! hug.gif Danutza are dreptate : sa te doara drept in cot ( cu toate ca nu e prea placuta durerea )).gif ) de ce zice / crede lumea . Ma refer la lume in general !

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 11-10-2007, 10:18 AM
Mesaj #1274

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Pisik,mai spune-ne si noua cind te filmeaza astia ca eu de cid s-a deschis targul asta de masini ma tot uit dupa tine,sa te vad si in miscare,nu doar in poze. )).gif

Dany,citi metrii patrati are casuta voastra...cred ca ai mai spus,dar eu uit. give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 11-10-2007, 10:25 AM

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 10:20 AM
Mesaj #1275

Yeti

CITAT(daconst @ 11-10-2007, 10:18 AM) *

Dany,citi metri patrati are casuta voastra...cred ca ai mai spus,dar eu uit. give_rose.gif

132 mp locuibili . Pe langa astia mai vine beciul , scarile , debaraua , camera dintre casa si garaj . Dar nu arata asa de mare ( parerea mea ) .Eu stiam de 128 , parca , dar ... greseam doh.gif

De ce intrebi ? Va luati casa ? Cand ? Cum ai vrea sa fie ? Intreb si eu .... naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-10-2007, 10:21 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

253 Pagini V « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed Topic
4 Membri citesc acest subiect (4 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:53 PM