left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 84 85 86 87 88 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 11-10-2007, 10:27 AM
Mesaj #1276

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Mersi mult. pupic.gif
Asa mi se parea si mie ca e mai mica,dar e destul de spatioasa.Ai mai facut poze cu totul gata?ma refer la camerele de sus?
Ce mai face Digi??? naughty.gif lol.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 10:30 AM
Mesaj #1277

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Pai, pozele le-am pus cand am terminat totul blum.gif

Digi asteapta sa nu mai ploua ca sa-l luam la intrebari )).gif )).gif

Ne mai zici ceva de flacaul tau ? Ceva poze noi ? naughty.gif hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 11-10-2007, 10:49 AM
Mesaj #1278

Taz

Dany,vad ca nu mai ai poze la semnatura...le-ai ascuns? sad.gif
Noroc cu tine ca am uitat sa mai pun ceva poze cu Lucas.Acum se incarca.
Ce mai face?Hm,oare v-am spus ca a cazut in cap?Mda,din patul nostru,noroc ca nu e asa inalt,dar a avut un cucui de toata frumusetea direct in frunte.A trecut acum.
Noaptea are bazdaci si se cam trezeste,dar cica e o faza si asta cind merg de-a busilea ca ei raman cuplati cu mersul si in somn se trezesc.Iar el sare direct in patru labe si apoi deschide ochii. lol.gif

Ella,cum te mai simti?Nu s-a umflat buza sau ceva dupa operatie?
Mai mergi pe jos la servici?Ce-ti mai face masinuta?Are loc de parcare? naughty.gif
Am vazut un reportaj din Buc si m-a luat groaza cum se circula.Iar in metrou e mai naspa.Si solutii nu prea se intrevad,culmea.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 10:52 AM
Mesaj #1279

Yeti

Plin de viata ca si ma-sa pustiul tau ,Danutza naughty.gif

Da , am scos pozele de la semnatura dar le poti vedea aici

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-10-2007, 10:55 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 11-10-2007, 11:09 AM
Mesaj #1280

Taz

Am mai pus pozici noi aici

Dany,mersi,ma pun pe studiat. salut.gif

Dany,nu vazusem toate pozele,super arata totul gata.Si m-ai dat gata cu ordinea la tine.Moama ce frumos stau hainutele aranjate...
Pina la urma cite camere sunt ca eu am vazut doar 3?sau nu-s toate pozate?Adica sus cite camere sunt?

Noni,ce mai faci??? cheer.gif
Cum stai cu greturile?
Pe la noi nu mai scrii? sad.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 11-10-2007, 11:21 AM
Mesaj #1281

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(daconst @ 11-10-2007, 11:18 AM) *

Pisik,mai spune-ne si noua cind te filmeaza astia ca eu de cid s-a deschis targul asta de masini ma tot uit dupa tine,sa te vad si in miscare,nu doar in poze. )).gif

Dany,citi metrii patrati are casuta voastra...cred ca ai mai spus,dar eu uit. give_rose.gif

Dana, am aparut la stiri la Antena 1, in rest mai apar dminica la Natinal, o sa ma vedeti penet probabil cand vor pune emisiunea, la OTV habar nu am cand ma da si cum, ca nu ma uit.....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 11-10-2007, 11:49 AM
Mesaj #1282

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Daconst, acum ma simt ok cu maseaua. Am fost putin umflata, dar intr-o zi s-a retras. Trebuie sa merg azi sau maine la control sa imi scoata firele.
La serviciu nu prea am mai mers pe jos zilele astea ca a fost vremea urata. Dar nici cu masinuta mea nu mai vin din cauza traficului. Am facut intr-o zi o ora incheiata de la mine de acasa (Unirii) pana la birou (calea Victoriei). Si cand am ajuns n-am gasit nici loc de parcare si a trebuit sa platesc 5 ron / ora in parcare la Hilton. doh.gif
Masinuta mea sta acum saraca parcata in spatele blocului, mi-e asa de dor sa ma plimb cu ea...
Mai nou la birou fie ma duce tata (care lucreaza aproape de mine) sau o colega care are Smart si gaseste loc de parcare pt el sau cu taxi-ul. Imi ia 10 lei si scap de balamuc.
In metrou nu pun piciorul. Joia trecuta am trecut prin pasaj pe la Universitate si au incercat unii sa ma talhareasca, deci, nu, multumesc!
Bucurestiul a devenit insuportabil.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-10-2007, 11:59 AM
Mesaj #1283

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Buna ziua.Am aterizat si eu putin pe aici ca in rest stau dupa mama )).gif .Mi-am luat bicicleta de camera yahoo.gif si sunt atat de fericita smile.gif .

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-10-2007, 12:00 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
May
mesaj 11-10-2007, 01:05 PM
Mesaj #1284

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza biggrin.gif

dana ce tare e pustiul tau, te compatimesc deja pt coada de femei pe care or sa o ai la usa casei si de cand o sa mearga la scoala si o sa te traga mamicile prin colturi sa te intrebe de ce lucas nu se uita la fetele lor )).gif

ella mama, dar numai la tine se strang? Intai incearca sa te fure in metrou si acum in pasaj? sad.gif numai nenorociti pe toate drumurile dry.gif. Ma bucur ca nu mai esti umflata la fata, asa macar te poti bucura de complimentele la adresa frezei grin.gif

pisik cand apar emisiunile pe net, poate ne dai si noua link.urile hug.gif

bubule felicitari de bicicleta si nu uita ca nu e cuier de haine wink1.gif

Cu mine totul e ok, toate ca de obicei, socra-meu spala azi capacul unei oale cu periuta mea de unghii... nimic iesit din comun )).gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 11-10-2007, 01:05 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 11-10-2007, 01:16 PM
Mesaj #1285

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 02:05 PM) *

ella mama, dar numai la tine se strang? Intai incearca sa te fure in metrou si acum in pasaj? sad.gif numai nenorociti pe toate drumurile dry.gif. Ma bucur ca nu mai esti umflata la fata, asa macar te poti bucura de complimentele la adresa frezei grin.gif

Nu iubita, a fost una si aceeasi ocazie, din ferciire.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 11-10-2007, 01:39 PM
Mesaj #1286

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(Ella79 @ 11-10-2007, 01:16 PM) *

Nu iubita, a fost una si aceeasi ocazie, din ferciire.

Din fericire sad.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Monic
mesaj 11-10-2007, 01:47 PM
Mesaj #1287

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Miha, mie chiar nu mi se pare simpatic tipul ala, nu e chiar atat de bun ca babuinii postati de Peach zilele trecute... sau poate sunt eu mai vegetariana zilele astea
Pisik, daca as fi in Bucuresti eu as veni sa te vad... sincer floare.gif
Oi fi eu tare naiva si pe dinafara din toate(ca asa sunt eu), dar mie chiar mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi, sa va cunosc in persoana si sa barfim face to face wink1.gif blum.gif sa imi mai racesc si eu gura ca prea mi-s singura si nu am cu cine
Zilele astea am invitat-o pe prietena mea din tara sa vina la mine vreo cateva zile sa mai am si eu cu cine schimba o vorba, ca de Paul m-am saturat grin.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 01:49 PM
Mesaj #1288

Yeti

CITAT(daconst @ 11-10-2007, 11:09 AM) *

Am mai pus pozici noi aici

Dany,nu vazusem toate pozele,super arata totul gata.Si m-ai dat gata cu ordinea la tine.Moama ce frumos stau hainutele aranjate...
Pina la urma cite camere sunt ca eu am vazut doar 3?sau nu-s toate pozate?Adica sus cite camere sunt?

Ce indemanatic e Lucas , deja si-a gasit meseria lol.gif lol.gif

La etaj avem 3 camere : dormitor, dressing si camera de oaspeti . La parter e biroul si living + esszimmer.

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Monic
mesaj 11-10-2007, 01:51 PM
Mesaj #1289

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Miha, tu cum mai stai cu pregatirile de nunta? Emotii, ceva? grin.gif

Dana, eu chiar nu inteleg cand a crescut Lucas atat de mare, ca doar acum nu de mult spuneai ca esti graviduta. Pentru mine este incredibil cat de repede creste rolleyes.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 11-10-2007, 02:08 PM
Mesaj #1290

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 02:51 PM) *

Miha, tu cum mai stai cu pregatirile de nunta? Emotii, ceva? grin.gif

Inca nu am intrat in panica, si nici nu am emotii, desi mai am o gramada de facut..
Trebuie sa ne apucam sa ne confectionam marturiile (cutiute "tort"), cardurile de masa. Tre sa mai mergem sa cautam costum si pantofi pt el, si pt mine ciorapi (cu banda adeziva) si sutien (push-up).
Trebuie sa imi fac programare la dermato.. eu am ten acneic si as vrea un tratament, macar pe termen scurt. Plus niste riduri vizibile pe care as vrea sa le atenuez cumva..
Plus dantura.. as vrea sa imi albesc dintii. Am avut acum cateva luni Lacalut White si parca mi se albisera bine.

Mi-e groaza ca ma tot uit pe accuweather la prognoza si am vazut o saptamana de ploaie (20-25 oct) doh.gif

Plus nu m-am hotarat cum sa imi fac parul, nu imi sta bine nicicum.. Tot ce stiu e ca vreau 1-2 flori naturale in par.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

253 Pagini V « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:29 AM