left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Monic
mesaj 11-10-2007, 02:14 PM
Mesaj #1291

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.658
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna
Sex: Feminin

Miha, eu zic sa te apuci din timp, ca la urma nu apuci sa le faci pe toate. Uite eu am ajuns ca in ultimele cateva zile sa nu mai am nimic de facut. Si a fost tare bine. Macar sa iti faci o lista unde sa treci exact ce mai ai de facut...
Cu vremea... si ce daca ploua? ca doar nunta va fi inauntru, nu sub cerul liber wink1.gif iar din cate imi aduc eu aminte in perioada aceea nu prea ploua de obicei

--------------------

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
peach
mesaj 11-10-2007, 02:15 PM
Mesaj #1292

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 01:05 PM) *

Cu mine totul e ok, toate ca de obicei, socra-meu spala azi capacul unei oale cu periuta mea de unghii... nimic iesit din comun )).gif

)).gif )).gif )).gif tot e mai bine decit cu cea de dinti grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Monic
mesaj 11-10-2007, 02:17 PM
Mesaj #1293

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

cu parul... eu zic sa ceri parerea unei coafeze si fa-ti o proba, iar daca nu iti place mergi la alta. Mie tare bine mi-a prins ca am fost la o proba, si chiar si tipa mi-a spus ca asa macar stie ce vreau si ce are de facut

CITAT(peach @ 11-10-2007, 02:15 PM) *

CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 01:05 PM) *

Cu mine totul e ok, toate ca de obicei, socra-meu spala azi capacul unei oale cu periuta mea de unghii... nimic iesit din comun )).gif

)).gif )).gif )).gif tot e mai bine decit cu cea de dinti grin.gif

...si tot e mai bine decat capacul de la toaleta lol.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 11-10-2007, 02:26 PM
Mesaj #1294

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

http://www.flickr.com/photos/9613794@N05/1540320343/ )).gif e din familie

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 11-10-2007, 02:40 PM
Mesaj #1295

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:17 PM) *

cu parul... eu zic sa ceri parerea unei coafeze si fa-ti o proba, iar daca nu iti place mergi la alta. Mie tare bine mi-a prins ca am fost la o proba, si chiar si tipa mi-a spus ca asa macar stie ce vreau si ce are de facut

Da, o sa merg, dar la Botosani.. cand mai ajung

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:17 PM) *

...si tot e mai bine decat capacul de la toaleta lol.gif

Sau cu peria de curatat wc

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:14 PM) *

Cu vremea... si ce daca ploua? ca doar nunta va fi inauntru, nu sub cerul liber wink1.gif iar din cate imi aduc eu aminte in perioada aceea nu prea ploua de obicei

Da, stiu.. si noi zicem ca doar nu facem nunta la tzara sa fie noroi )).gif Dar parca as vrea sa fie vreme buna, sa putem face poze, sa nu ne zorim.. grin.gif

Miha, eu zic sa te apuci din timp, ca la urma nu apuci sa le faci pe toate. Uite eu am ajuns ca in ultimele cateva zile sa nu mai am nimic de facut. Si a fost tare bine. Macar sa iti faci o lista unde sa treci exact ce mai ai de facut...

Da, asa e.. Tot timpul imi mai amintesc ca mai am ceva nou de facut. Tre sa mi le notez pe toate, sa nu le uit.
Trebuie sa mai strangem confirmarile (nici nu am impartit toate invitatiile), sa facem aranjarea pe mese, sa stabilim meniul.. Sa vedem cum procedam cu persoanele vegetariene.. etc etc etc )).gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 11-10-2007, 02:54 PM
Mesaj #1296

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ia uite aici , Miha ! )).gif invitatie valabila de , fapt , pentru toata lumea smile.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 11-10-2007, 05:25 PM
Mesaj #1297

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Salutareeeee yahoo.gif
Pisik nu fi suparata poate chiar sigur nu avrut sa te supere,si stii ceva ia intra tu in jurnalul meu sa vezi cum te lauda unii floare.gif
Fetele care au avut peripetii pe net tare curioasa as fi sa aud ce ati mai patit si voi.

Peach,Otilici May si apropo individul a intrat a doua zi si si-a cerut scuze doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 11-10-2007, 06:05 PM
Mesaj #1298

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Danysuper poze w00t.gif

Michelle draga mea ,te admir.Eu nu m-am putut nici atunci(eram prea aeriana doh.gif )dar nici acum nu m-as incumeta sa ma ocup de atatea,cred ca as claca,desi probabil ca te cuprinde febra si efectiv nu realizezi ce aglomerata esti.Iti doresc din suflet sa iasa totul ca in poveste si chiar mai frumos.Dorim Tort Virtual grin.gif

Si nunta mea a avut loc in noiembrie si a fost atat de cald ca ni s-a topit tortul ,iar eu eram in rochita fara maneci si mi-era cald.Imi inchiriasem blanita si nu am folosit-o decat in biserica. )).gif

CITAT(peach @ 11-10-2007, 03:26 PM) *

Mda, meserie de mic se-nvata... lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 11-10-2007, 06:18 PM
Mesaj #1299

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(daconst @ 11-10-2007, 04:49 AM) *

Dany,vad ca nu mai ai poze la semnatura...le-ai ascuns? sad.gif
Noroc cu tine ca am uitat sa mai pun ceva poze cu Lucas.Acum se incarca.
Ce mai face?Hm,oare v-am spus ca a cazut in cap?Mda,din patul nostru,noroc ca nu e asa inalt,dar a avut un cucui de toata frumusetea direct in frunte.A trecut acum.
Noaptea are bazdaci si se cam trezeste,dar cica e o faza si asta cind merg de-a busilea ca ei raman cuplati cu mersul si in somn se trezesc.Iar el sare direct in patru labe si apoi deschide ochii. lol.gif

hahaha ce tare e Lucas... e imposibil sa nu-ti smulga un zambet (cel putin) zilnic smile.gif

Ca veni vorba de traficul din Bucuresti... cum e drumul aeroport-centura? Daca are cineva idee si-mi poate raspunde... apreciez efortul smile.gif

Miha, ce sa le faci la riduri? Ce riduri? Vrei sa iti faci botox?
E dulce rau actorul ala... n-am vazut nici un episod din Prison Break.. n-am auzit de serial decat aici pe forum )).gif

CITAT(peach @ 11-10-2007, 08:26 AM) *

lol.gif

Ieri n-am mai apucat sa scriu ca am stat in puncte si ca efort, acelasi ca si alaltaieri. Nu cred ca am vrut vreodata sa fac abdomene asa de mult cum mi-am dorit (si inca imi doresc) saptamana asta (si nu pot inca) smile.gif

140gr vita negatita 2.8
1ou 2
4felPepperoni 1
100grCottageCheese 1.2
1ltaMiere 0
40grPaine 2
1StrawberrySupremeShake 3.6
pepene 1
160gr orez cu pui 4.4
salsa facuta in casa 0
------------------------------------
Total 18 puncte

Azi sau maine vreau sa fac orez cu bacon si mazare... azi am pui cu salsa si salata verde (si smanatana light) cu o tortilla (de 56 gr si 3.6 puncte). Niste guacamole ar mai fi mers la combinatia asta.

Axe, pe unde esti? Inca ma gandesc la checul cu ciuperci. smile.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 11-10-2007, 06:22 PM
Mesaj #1300

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Blue, iti multumesc de incurajari pupic.gif . Imi place poza ta

--------------------
Imagine
+Quote Post
honey79
mesaj 11-10-2007, 07:03 PM
Mesaj #1301

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Emu, cand am fost eu in tara, sf lui Septembrie.... era ok. Adica de la aeroport, am luat-o pe centura si apoi pe DN 7.Deci n-am intrat in oras.Depinde si inc e zi ajungi si la ce ora..banuiesc.
Planuiesti un concediu in Romania?

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 11-10-2007, 08:01 PM
Mesaj #1302

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna seara fetele!
CITAT(emu @ 10-10-2007, 12:31 AM) *

Axe, cum e checul cu ciuperci? Suna delicios.

E o reteta a soacra-mi...dar nu e de regim neaparat!
Adica: 2 morcovi rasi mare, 2 cepe potrivite taiate mic secalesc in 1 1/2 ceasca ulei, pe urma se adauga o cutie ciuperci taiate mici si se caleste in continuare. Spre final (nu trebuiesc prajite ci doar sa se imbine aromele) se adauga 2 linguri de faina si se da la o parte de pe foc. Cand e aproape rece se adauga 4 oua si multa verdeata. Nu uita de sare si piper. Se toarna totul intr-o forma de chec sau cozonac si se da la cuptor. Forma sa fie unsa si data cu faina. Iese ca un fel de sufleu numai ca eu ii zic chec ca asa mi s-a inmanat reteta.... )).gif ...e bun rece.
Daca fac abstractie de cele 2 linguri de faina pot sa zic ...e Monti...oricum trebuie punctate uleiul si faina si pt ww...si dintr-o tava...daca mananci 2-3 feliute e nesemnificativ. De pofta evident!!!

CITAT(ina_ceva @ 10-10-2007, 08:47 AM) *

CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 07:30 PM) *

Acum s-au angajat niste baietei abia scosi din facultate , inalti cu cracii lungi si i-am zis barbatului meu...vezi draga eu nu am avut din ce sa aleg...acu era momentul....

Inca nu e timp pierdut tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ....ce bine ar fi daca ar fi asa...sunt o baba batrana ....si ei tinerei si frumushei....dar noroc ca nu se pune privitul!!!!

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 11:00 AM) *

CITAT(peach @ 11-10-2007, 09:16 AM) *

CITAT(michelle @ 11-10-2007, 08:40 AM) *

Neata!

Va invit sa cititi un articol despre Wentworth Miller (Michael Scofield)

frisch fleisch naughty.gif

lol.gif Oare cate puncte o avea la 100 gr ? lol.gif

Ce mai conteaza.... blum.gif blum.gif blum.gif ...infrupta-te!!!
Nu de alta dar sa-mi zici cum e sa visez si eu frumos noaptea.... lol.gif lol.gif lol.gif

Buey astia la meteo ne-au bagat in nebuneala..scade cu 10-15 grade temperatura...iar noaptea pe minus. Ziceau ca ninge intr-o lun si in Bucuresti, in Moldova s-ar puteachiar saptamana asta.

CITAT(emu @ 11-10-2007, 07:18 PM) *

Ca veni vorba de traficul din Bucuresti... cum e drumul aeroport-centura? Daca are cineva idee si-mi poate raspunde... apreciez efortul smile.gif
.....
Axe, pe unde esti? Inca ma gandesc la checul cu ciuperci. smile.gif

Traficul e dupa cum ti-o fi norocul....depinde de ziua , ora la care ajungi. Mai bine vii noaptea ca esti boieroaica....altfel...s-ar putea sa petreci destul timp in trafic!!

Vezi ca am aparut...ieri la Siab, azi munca si avut grija de Alexia care are o raguseala si niste mucisori de nu am trimis-o la gradinita...detalii maine si poze cu masinile care mi-au placut.

Noapte buna de la mine!

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 11-10-2007, 08:22 PM
Mesaj #1303

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(axe10 @ 11-10-2007, 02:01 PM) *

E o reteta a soacra-mi...dar nu e de regim neaparat!
Adica: 2 morcovi rasi mare, 2 cepe potrivite taiate mic secalesc in 1 1/2 ceasca ulei, pe urma se adauga o cutie ciuperci taiate mici si se caleste in continuare. Spre final (nu trebuiesc prajite ci doar sa se imbine aromele) se adauga 2 linguri de faina si se da la o parte de pe foc. Cand e aproape rece se adauga 4 oua si multa verdeata. Nu uita de sare si piper. Se toarna totul intr-o forma de chec sau cozonac si se da la cuptor. Forma sa fie unsa si data cu faina. Iese ca un fel de sufleu numai ca eu ii zic chec ca asa mi s-a inmanat reteta.... )).gif ...e bun rece.
Daca fac abstractie de cele 2 linguri de faina pot sa zic ...e Monti...oricum trebuie punctate uleiul si faina si pt ww...si dintr-o tava...daca mananci 2-3 feliute e nesemnificativ. De pofta evident!!!

Super!! Multumesc frumos. Da, se gasesc moduri de a o face dietetica smile.gif

Si multumesc si pt raspunsurile referitoare la trafic smile.gif Sa vad cand ajung wink1.gif

Va pup.

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-10-2007, 09:24 PM
Mesaj #1304

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Buna seara.Tocmai ce am terminat de padalat 40 minute grin.gif .Asa de bine e . Noapte buna si somn usor va doresc pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
_noni_
mesaj 11-10-2007, 10:33 PM
Mesaj #1305

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Dana, sunteti superbi! am vazut pozele si am zambit cu Lucas la fiecare. ai un baiat tare scump si haios si care creste vazand cu ochii. Felicitari! give_rose.gif

Monicule, imi pare rau ca esti singurica pe-acolo. hug.gif poate cand ai concediu si ajungi in tara vii si pe la Bucuresti sa te mai vedem si noi! rolleyes.gif

Dany, te-am vazut tunsa si cu inaintasi! tease.gif esti foarte frumoasa si-ti sta foarte bine. Mi se pare ca te schimba si te prinde tare bine noua tunsoare. pupic.gif

Andreea, felicitari biciclisto! )).gif Spor la pedalat! tu esti ambitioasa si se va vedea pe tine programul de sport!

Miha, e bine ca nu esti stresata, poate ca asa o sa reusesti sa te bucuri de fiecare clipa din ziua nuntii. Mult succes si nu-ti face probleme ca o sa iasa totul perfect!....cu Wentworth Miller m-ai dat pe spate blushing.gif si cand te candesti ca sunt femeie gravida si maritata! lol.gif

eu stau bine cu greutatea, nu m-am ingrasat, nu am slabit. a inceput sa-mi fie insa un pic cam rau si nu prea mai pot sa mananc, desi ma chinui. mi se pare foarte obositor statul la birou, mai cu seama ca pe la pranz ma loveste un somn... blushing.gif

eu ma duc si ma intorc cu metroul, desi uneori cred ca traiesc cam dangerous lol.gif , pentru ca la 8.30 si la 18.00 e omor la metrou si era sa lesin de vreo 2 ori. dry.gif

vreau sa le intreb pe proaspetele mamici daca au luat vreun fel de vitamine in primul trimestru de sarcina. mie mi s-a prescris materna si fier, dar mi-a fost tare rau de la ele.

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

253 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:29 AM